Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:05 - 26/04/2015

Σοκάρει η έρευνα του ΟΗΕ: Το 2080 θα έχουν απομείνει μόνο 2,5 εκατομμύρια Έλληνες!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εθνοκτονία σε εξέλιξη: Σοκάρει η πρόβλεψη της Eurostat για τον πληθυσμό της Ελλάδας το 2080

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

Όποιος διαβάζει την πρόβλεψη της Eurostat για τον πληθυσμό της Ελλάδας το 2080 καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ασύλληπτο νούμερο, αδιανόητο και φοβερά αποκαρδιωτικό… Με βάση τα στατιστικά των γεννήσεων- θανάτων από το 2011 και μετά, αλλά και με βάση τη μαζική μετανάστευση νέων και οικογενειών στο εξωτερικό, η Ελλάδα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο δημογραφικής κατάρρευσης. Δυστυχώς, οι αρμόδιοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Πλήρης αδιαφορία από Πολιτεία, κόμματα και επίσημη Εκκλησία. Ειδικότερα για την Εκκλησία μόνο μια αναφορά να κάνουμε, για την εβδομάδα ιερατικών κλήσεων : Όταν δεν γεννιούνται νέα παιδιά, λόγω των δυσβάσταχτων οικονομικών ( και άλλων ) μέτρων ενάντια στους Πολύτεκνους και τους Τρίτεκνους, πως ελπίζει η Εκκλησία να βρει νέους ιερείς ;
Eurostat: Στα 7,7 εκατ. ο πληθυσμός της Ελλάδας έως το 2080

Τις εκτιμήσεις της για την διαμόρφωση του πληθυσμού των ευρωπαϊκών χωρών έως το 2080 έδωσε στην δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Αρχή. Όπως φαίνεται από τα στοιχεία και τον παρακάτω χάρτη, ο μεγαλύτερος αριθμός πληθυσμού θα είναι συγκεντρωμένος στη Γαλλία και την Βρετανία, με τον αριθμό των πολιτών να φτάνει τα τα 78,84 εκατομμύρια και 85,14 εκατομμύρια αντίστοιχα. Η Γερμανία, η μεγαλύτερη σήμερα οικονομία της Ευρώπης, θα έχει πληθυσμό 65,37 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Όπως δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat, ο πληθυσμός της χώρας μας μέχρι το 2080 αναμένεται να μειωθεί, καθώς υπολογίζεται πως θα διαμορφωθεί στα 7,69 εκατομμύρια ανθρώπους.

Το 2080, πάντως, η χώρα με τον μικρότερο πληθυσμό στην Ευρώπη θα είναι η Ισλανδία, στην οποία υπολογίζεται πως θα ζουν 467 χιλιάδες άνθρωποι.
http://www.enikonomia.gr/timeliness/16964,Oi-ektimhseis-ths-Eurostat-gia-ton-plh8ysmo-twn-eyrwpaikwn-xwrwn-ews-to-2080.html
Να σημειώσουμε ότι μέχρι 6 Μαρτίου 2015 το ισοζύγιο συνεχίζει να είναι αρνητικό, με τους θανάτους περίπου στις 26.000 και τις γεννήσεις στις 15.500, σύμφωνα με την Ελληνική στατιστική υπηρεσία.

Η Ελλάδα σβήνει δημογραφικά και κανείς δεν συγκινείται. Η Ελλάδα θα είναι σε λίγα χρόνια χώρα γερόντων και η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν θα έχει νέους στους ναούς και δεν θα έχει νέους ιερείς και στελέχη.Θα αδειάσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα ερημώσουν οι παραμεθόριες περιοχές και τα νησιά, η Ελλάδα θα μετατραπεί σε «κρανίου τόπο» …

Δυστυχώς, από τη μια έχουμε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που αδιαφορεί για τις αδύναμες οικονομικά χώρες της και από την άλλη τους οικονομικά ισχυρούς Έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδας, που αδιαφορούν για την οικονομική και τη δημογραφική πορεία της Ελλάδας, «σπάζοντας ρεκόρ» στη φοροδιαφυγή και στην φυγή κεφαλαίων, νομίμων ή «μαύρων» προς το εξωτερικό !

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ανώνυμος 04/26/2015 @ 5:11 ΜΜ

    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ. ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ 2080 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 200.000.000
    (χριστιανορθόδοξες Ελλάδα, Ρωσία, Βουλγαρία, Σερβία, Κύπρος και άλλα αδελφια).
    ΕΑΝ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (οοοόχι οι φιλόσοφοι βεβαίως – βεβαίως αλλά οι καθημερινοι άνθρωποι) ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ-Α-Θ-Ο-Λ-Ο-Υ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, (η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι μούφα, που δήθεν πιάνει συνέχεια παιδεραστές) ΟΥΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ( αυτά που έγιναν αμέσως μετα την επανάσταση και μετα τον Β´ παγκόσμιο πόλεμο ηταν ψεμα και έγιναν για να αμαυρώσουν τα νεοπαγάνια τη θρησκεία μας) ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟΙ (οι δύο παγκοσμιοι, οι πολεμοι των αποικιων των Ισπανων, Γάλλων, Πορτογάλων, Βρετανων, ουπς ξεχασα αυτοι δεν ειναι ορθοδοξοι, εείναι μόνο χριστιανοί).

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΔΑΡΟΣ από τη ΛΩΖΑΝΗ, ανηψιός του παπά Γιώργη (τρία σε ένα)

    • Ανώνυμος 04/26/2015 @ 9:20 ΜΜ

      Χριστος Ανεστη φιλε μου !!!!

      ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ….ταπεινα στο σχολιο σου !!!!!!!!

      Νασαι καλα εσυ ….και αυτοι που εθελοτυφλουν !!!!

      Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ !!!!!

    • Ανώνυμος 04/27/2015 @ 12:00 ΠΜ

      χαχαχχαχαχ

      να'σαι καλα αδελφε ,με εκανες και γελασα,, το χρειαζομουν αυτο….
      ,παλι τον ηπια σημερα,εχω να βαρεσω τριαδα πριν απο το πασχα…

      ειθε ο ΖΕΥΣ να σε εχει καλα,

      ειθε η διαγαλαξιακη αυτοκρατορια των ΕΟΑΔΩΝ να σε προστατευσει απο τα βρωμοερπετα του χριστιανισμου

      ΕΙΘΕ Ο Ο ΜΕΓΑΣ ΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΥΝΑΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ

      ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ απο τον ΣΕΙΡΙΟ εγγονος του Σμινθεα [ τρια σε ενα]

    • Ανώνυμος 04/27/2015 @ 12:39 ΠΜ

      Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!

      ΕΓΚΡΙΝΩ και επαυξανω Συνελληνα ΑΝΩΝΥΜΕ..Ελπιζω ο ΑΠΟΛΛΩΝ να ξεκανει ολους αυτους τους χριστιανους…
      ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

      '''ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ''

      [….Λένε λοιπόν ότι ο Απόλλωνας τυραννικός πολύ θα γίνει, και σκληρά θα διαφεντεύει τους αθάνατους και τους θνητούς πάνω στη ζωοδότρα γη….]

  2. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 12:00 ΠΜ

    Εχουμε ηδη πολλους γερους πολυ νεος κοσμος φευγει για εξωτερικο αυτα που λεει η eurostat τα λεει για εκφοβισμο δεν θα πεσει ο πληθυσμος μας πολυ

    • Ανώνυμος 04/27/2015 @ 10:55 ΠΜ

      Γιά τήν Ελλάδα δέν ενδιαφέρεται κανείς. Επεβλήθη & η αριστερή κουλτούρα (τήν δέχτηκε & η δεξιά) πού λέει ότι διαλύουμε ότι Ελληνικό & Ορθόδοξο & γεμίζουμε τήν χώρα μας με Μαμελούκους.
      Εχει τελειώσει αυτή η χώρα η οποία πάντως κράτησε πολλούς αιώνες.
      Εδώ η ίδια η εκκλησία Ελλάδος υποστηρίζει στό φούλ τήν πολυπολιτισμικότητα.
      Ετσι λία συντόμως εν Ελλάδι θά σιγήσουν οι καμπάνες & θά ακούγεται μόνο ο Χότζας. ccs

  3. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 8:55 ΠΜ

    Ένας να μείνει και μόνο φθάνει!!! (και δεν χρειάζεται να κατοικεί στην Ελλάδα – Γη ο πλανήτης των Ελλήνων!!)

  4. Ανώνυμος 04/27/2015 @ 11:56 ΠΜ

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΤΟΥΡΜΠΟΚΙΝΗΤΑ ΟΥΦΟ?
    ΧΡΗΣΤΙΑΝΟΣ Κ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    ΓΙΆΥΤΟ ΜΙΚΡΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.
    ΠΡΕΡΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΒΡΑΪΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ Κ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΓΙΟ ΤΟΥ.
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΥΣΤ.
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΒΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ανώνυμος 04/30/2015 @ 5:31 ΠΜ

      καλά ….Ηλίθιε 2.56 ….μάθε να γράφεις πρώτα Ελληνικά….αρχαιομαλάκα

    • Ανώνυμος 05/01/2015 @ 11:04 ΠΜ

      Αντε μωρή καριόλα παπαδιά, σάλτα και κούνα τον κώλο σου σε κανέναν καλόγερο, παλιοσκρόφα!

  5. εγω λεω να πεθανουν ολοι οι λαοι και να μεινουν μονο οι ελληνες να πα να γαμηθουν οι αλλοι να πινουμε φραπε και να κανουμε το σταυρο μας

  6. Ανώνυμος 04/30/2015 @ 5:30 ΠΜ

    Δεν πειράζει βρε κουτά….
    Θα Ελληνοποιήσουμε αυτούς που σήμερα έρχονται με τα σαπιοκάραβα
    όπως Ελληνοποιήσαμε Σούρδους Βλάχους Αρβανίτες κλπ κλπ βαλκανοτουρκικορουμανοβουλγαρικά φύλα
    Αρχαιοελληνάρες θα γίνουν κι αυτοί

  7. Ανώνυμος 05/05/2015 @ 11:13 ΠΜ

    Ανώνυμος27 Απριλίου 2015 – 2:56 μ.μ.

    Κι ομως ειναι ακριβως το ενα και το ιδιο το φως συνδεεται με το Χριστο οσο κι αν αυτο δεν αρεσει.
    Οταν φυλαγαν το ταφο του Χριστου οι ρωμαιοι στρατιωτες ειπαν οτι εκτυφλωθηκαν απο ενα φως δεν ειπαν
    οτι κατεβηκαν αγγελοι και απλα κλεψαν το σωμα ειπαν οτι ειδαν ενα φως που τους τυφλωσε και μετα εξαφανιστηκε το σωμα.

    Το φως των Ελληνων εχει σχεση με το Χριστιανισμο και το Χριστο απλα οι καλοι μας ανθρωποι οι εβραιοι με τη προπαγανδα τους μας κανουν να πιστευουμε το αντιστροφο.
    Εγω πιστευω στο απολωνιο το φως των Ελληνων και στο Χριστιανισμο ταυτοχρονα αυτα τα 2 πανε μαζι κι οχι ξεχωριστα.
    Ειναι δυσκολο να το καταλαβεις ισως να πρεπει να το δεις για να το πιστεψεις ολοι ομως εξηπηρετουν τον ιδιο σκοπο.
    Το μονο κακο ειναι τα βιβλια τα οποια ειναι αλλα ντ αλλων και προσπαθουν να μας μπερδεψουν διακινωντας περισσοτερο τον εβραισμο παρα το χριστιανισμο σ αυτο βεβαια βοηθαει και η εκκλησια.

    Οσον αφορα το 2080 ειναι λιγο μακρια ακομα προεχουν αλλα γεγονοτα πριν απο το 2080 που ειναι πιο κοντινα και θα επηρεασουν το κοσμο..

    Πρωην Ασωτος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*