Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:08 - 15/03/2014

“Σκόπιμη η αλλαγή πορείας του Boeing”, λέει ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Νατζίμπ Ραζάκ ανακοίνωσε ότι σταματούν οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του boeing, προκειμένου όλες οι δυνάμεις που μετέχουν στην επιχείρηση να επικεντρωθούν σε άλλες ζώνες, κυρίως στον Ινδικό Ωκεανό, με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν από τις επικοινωνίες του αεροσκάφους με τα ραντάρ και τους δορυφόρους.

”Τερματίζουμε τις επιχειρήσεις μας στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας και επανεξετάζουμε την ανάπτυξη των δυνάμεών μας” στα δυτικά της Μαλαισίας, ανέφερε.

“Σκόπιμη ενέργεια η αλλαγή πορείας”
Ο Ραζάκ τόνισε ότι από την πορεία που ακολούθησε η πτήση ΜΗ370 συμπεραίνεται ότι επρόκειτο για μια σκόπιμη ενέργεια από κάποιον που το οδήγησε πάνω από τη Μαλαισία, προς τα δυτικά αλλά απέφυγε να κάνει ευθέως λόγο για κατάληψη του αεροπλάνου από αεροπειρατές. “Παρά τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης σε αεροπειρατεία, θέλω να είμαι απολύτως σαφής ότι ερευνούμε ακόμη όλες τις πιθανότητες για το τι οδήγησε την πτήση ΜΗ370 να παρεκκλίνει της πορείας της”, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Κουάλα Λουμπούρ.

Οι ερευνητές έχουν επιβεβαιώσει ότι το αεροπλάνο που εντοπίστηκε από στρατιωτικά ραντάρ ήταν πράγματι το Μπόινγκ 777 της Malaysian Airlines. Το σύστημα ηλεκτρονικών αναφορών του αεροπλάνου είναι σχεδόν βέβαιο ότι απενεργοποιήθηκε από κάποιον προτού φτάσει στην ανατολική ακτή της Μαλαισίας.

Ο πρωθυπουργός, που έκανε λόγο για μια κατάσταση “χωρίς προηγούμενο”, τόνισε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του θα επικεντρωθούν πλέον στον Ινδικό Ωκεανό αφού το αεροπλάνο φαίνεται πως ακολούθησε μια πορεία προς τα δυτικά. Όπως είπε, η τελευταία επικοινωνία του με δορυφόρο έγινε 6 ώρες από τη στιγμή που χάθηκε το στίγμα του από τις οθόνες των ραντάρ.

Σύμφωνα με αυτά τα δορυφορικά δεδομένα το Μπόινγκ μπορεί να ακολούθησε δύο αεροδιαδρόμους: είτε αυτόν της Βόρειας Ταϊλάνδης μέχρι τα σύνορα του Καζακστάν και του Τουρκμενιστάν είτε, νοτιότερα, αυτόν της Ινδονησίας προς τον νότιο Ινδικό Ωκεανό. Με βάση αυτά τα νέα δεδομένα οι ερευνητές προσπαθούν να υπολογίσουν πόσο μακριά θα μπορούσε να είχε φτάσει στο διάστημα αυτό, πρόσθεσε.

Ο Ραζάκ, αφού ευχαρίστησε τις 15 χώρες που συμμετέχουν στις έρευνες και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στις οικογένεις των 239 επιβατών και μελών του πληρώματος που αγωνιούν για απαντήσεις είπε η Malaysian Airlines έχει αναλάβει να ενημερώσει τους συγγενείς ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της Μαλαισίας επικοινωνεί με τις κυβερνήσεις των χωρών που είτε είχαν πολίτες τους στο αεροπλάνο είτε βοηθούν στον εντοπισμό του.

onalert.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 03/15/2014 @ 11:05 ΠΜ

    Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΤΟ 1954 ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΣΕΙ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ [Μ-24] ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ…ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ [ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ] ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ …ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ TΡΟΜΕΡΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙ [ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ] GIOLVAS-SYSTEM..ΓΙΑΤΡΕΨΕ ΜΕ ΕΥΡΗΣΙΤΕΧΝΙΑ ΤΙΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ…Ο Γ. ΠΕΤΣΟΣ 18 ΜΥΡΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ…ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ Η 17 ΝΟΕΒΡΗ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ [ ΦΤΗΝΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ].. ΟΛΗΝ ΑΥΤΗΝ Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ …ΤΑΛΩΣ-ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ..ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΟΠΛΙΣΜΟΙ ΥΠΕΡ-ΚΟΣΜΙΑ ΟΠΛΑ ΚΛΠ…ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΛΦΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ…ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗΝ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ…[ ΟΥΡΟΒΟΡΟΣ…ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΔΙΣΚΟΙ..ΦΟΒΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ] ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ…ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΕΣΠΑΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ…ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ…ΤΟ BOEING-777 O ΠOYTIN TO ΕΞΑΥΛΩΣΕ [ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ-ΧΡΟΝΙΚΗ]…ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ [ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ] ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΩΣΣΩΝ …Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΑΠΟΔΕΙΞΗ [ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ] ΑΥΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΜΗΣΤΥΡΥΤΗΚΕ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ …ΑΣ ΕΙΝΑΙ…ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ..ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ…ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΙΝ [ Ο ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ ] ΓΙΓΑΝΤΑ…ΕΡΕ ΞΑΝΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος 03/15/2014 @ 1:01 ΜΜ

    δηλαδη ολοι ειναι νεκροι?η ζωντανοι σε αλλο χωροχρονο?

  3. Ανώνυμος 03/15/2014 @ 2:35 ΜΜ

    ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ3.01…ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΡΩΤΑΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ…ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ …ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗ …ΚΑΠΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ [ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ]…ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΠΤΙΚΑ ΟΧΙ ΥΛΙΚΑ ΑΙΣΘΗΤΟΣ…ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΘΑΡΟ ΣΩΜΑ ΕΙΧΕ ΠΑΨΕΙ…ΤΟ ΝΕΟ ΣΩΜΑ [ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΩΜΑ ΑΘΦΑΡΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΙΚΟ]…ΕΤΡΩΓΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΠΙΝΕ …ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ…ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ι ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ …ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕ ΦΩΤΙΑ [ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ]…ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ …ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ …ΦΙΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ …Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΝΑ ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ..ΣΚΟΠΙΜΩΣ [ ΟΙ ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ ] ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΑΝΤΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ..ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  4. Ανώνυμος 03/16/2014 @ 11:01 ΠΜ

    ευχαριστω για την απαντηση! 🙂

  5. Αλέξανδρος 03/16/2014 @ 8:52 ΜΜ

    Ήμαρτον!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*