Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:32 - 23/06/2014

Σκόπια: «Η Ελλάδα περιμένει διεθνή πίεση για το όνομα της χώρας μας»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Γερμανία προσκάλεσε τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

Ιούνιος 23, 2014.

«Πλησιάζει η στιγμή που η Ελλάδα θα υποστεί διεθνή πίεση για το όνομα της χώρας μας.

»Σε ένα άρθρο με τίτλο «Οι Γερμανοί επιστρέφουν στα Βαλκάνια» η ελληνική εφημερίδα «το Παρόν», αναφέρεται στην προγραμματισμένη Διάσκεψη των Δυτικών Βαλκανίων, στις 28 Αυγούστου 2014, που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, στο Βερολίνο, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Το «Παρόν», ‘λυπάται’ γιατί τελικά η χώρα μας έχει προσκληθεί στη διάσκεψη του Βερολίνου, υπό το συνταγματικό της όνομα, δηλαδή, ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Το Συνέδριο στη Γερμανία, θα λάβει χώρα, λίγες μόλις ημέρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής του NATO, στην Ουαλία, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου και θα αποσταλεί ένα ισχυρό μήνυμα προς τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, καθ’ ήν στιγμή, η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει σχεδόν παγώσει λόγω της οικονομικής κρίσης και των θεσμικών αδυναμιών της ΕΕ, αλλά κυρίως λόγω του ξενοφοβικού κύματος σε όλη την Ευρώπη, όπως σημειώνει το ελληνικό δημοσίευμα- γράφει η 24Vesti.

Από την άποψη των Σκοπίων- συνεχίζει το σλαβικό δημοσίευμα- το «Παρόν» σχολιάζει ότι επί αρκετούς μήνες στους διεθνείς κύκλους, συζητείται ότι η Ελλάδα άσκησε βέτο στη Σύνοδο του Βουκουρεστίου το 2008, για την ένταξη της χώρας μας στο NATO και ότι η απόφαση αυτή ήταν αντίθετη με την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, σύμφωνα με την οποία η Αθήνα είναι αυτή που παραβιάζει την Ενδιάμεση Συμφωνία, στην οποία εγγράφεται ότι δεν θα εμποδίσει την ένταξη της FYROM σε διεθνείς οργανισμούς.

Όλα αυτά γίνονται, καθώς πλησιάζει η σύνοδος κορυφής του Φθινοπώρου του NATO στην Ουαλία και εντείνονται οι πιέσεις για το όνομα της χώρας μας.

Το άρθρο της ελληνικής εφημερίδας σημειώνει ότι το ζήτημα της ονομασίας έχει προς το παρόν τεθεί στο ‘ράφι’, λόγω των πολλαπλών δραστηριοτήτων του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Πιθανόν κατά το επόμενο διάστημα να δούμε κάποια έκπληξη, σημειώνει το δημοσίευμα.

echedoros-a.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 06/23/2014 @ 3:14 ΜΜ

    Πολύ ενδιαφέρον πληροφορία…

    Είναι γνωστό ότι τα Βαλκάνια (χερσόνησος του Αίμου) είναι το "μαλακό υπογράστριο" της Γερμανίας.

    Όποιος θέλει να ελέγχει την Γερμανία, τότε απλά ελέγχει τα Βαλκάνια.
    Εξ' άλλου, ο Β΄παγκόσμιος πολεμος δεν χάθηκε για τους Γερμανούς, ούτε στο μέτωπο της Β. Αφρικής, ούτε στο μέτωπο της Α. Ευρώπης… αυτά τα δύο ήταν το αποτέλεσμα της καθυστέρησεις των Γερμανών στα Βαλκάνια. 2 χώρες ευθύνονται για την καθυστέρησει των Γερμανικών στρατευμάτων, στην χερσόνησο του Αίμου κατά την διάρκεια του Β΄ παγκόσμιου πολέμου, η Σερβία και η Ελλάδα… και αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία 20 χρόνια σε αυτές τις δύο χώρες, δεν είναι τυχαία και άσχετα στον ρου της ιστορίας.

    Ούτε βεβαίως δεν είναι τυχαίο ότι οι Η.Π.Α. για να διασφαλίσουν μια "ευρωπαϊκή ειρήνη" κάτω από μια σιδηρούν πυγμή, έδωσαν τα Βαλκάνια στην άλλοτε Ε.Σ.Σ.Δ.

    Πότε έπεσε η Ε.Σ.Σ.Δ.; Μήπως πριν από 20 χρόνια;…

    Όπως και να έχει, οι αποφάσεις που θα παρθούν κατά την διάρκεια την…. Συνδιάσκεψεις του Βερολίνου 2014… θα έχουν άμμεσο αντίκτυπο για την ειρήνη στην περιοχή. Από αυτές τις αποφάσεις, θα κριθεί το εάν η όχι.. θα σκούσεται "Κραυγή πολέμου έρχεται από την Βουλγαρία".

    Αναλόγος την ποιότητα και την ταχύτητα των εξελίξεων… Ίδωμεν…

    Έχουμε γράψει κάποια πράγματα σχετικά πρόσφατα, στις 11 Ιουνίου 2014:
    http://www.katohika.gr/2014/06/bulgaria-peftei-i-kyvernisi-gia-ton-south-stream.html

    這些

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*