Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:26 - 04/03/2014

Σιωπηλά Όπλα Αθόρυβοι Πόλεμοι 3

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

vasoula2908



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 03/04/2014 @ 10:07 ΠΜ

    Για το συγκεκριμένο εργοστάσιο στη Λάρισα ….έχω σοκαριστεί …για πλάκα απ την παγωμένη εικόνα έψαξα να βρω που είναι στο googlearth…..το βρήκα αμέσως από τύχη….. το σημείο το γνωρίζω πολύ καλά αν και είναι ιδιαίτερα απομονωμένο και κρυμμένο από τα βλέμματα….επι 2 χρόνια περνούσα λόγω της δουλειάς μου από εκεί μπροστά κάθε πρωί και κάθε μεσημέρι … μου έκανε πάντα εντύπωση ότι ήτανε εγκαταλελειμμένο ενώ φυλασσότανε χωρίς αυτό να θέλουν να φαίνεται ….πάντα υπήρχε κόσμος , ενώ τα αυτοκίνητα φαίνονταν σα να τα έκρυβαν από πίσω απ τις εγκαταστάσεις. Μπροστά στην είσοδο υπήρχανε βαρέλια και παλιές ρόδες ώστε να εμποδίζεται ακόμα και η στάση …. ….Δεν ξέρω εάν είναι σύμπτωση, μου είχανε κάνει τεράστια εντύπωση αυτά τα κτίρια … Απλά το αναφέρω ….

  2. Ανώνυμος 03/04/2014 @ 12:10 ΜΜ

    Φο βε ρό!!!

    Έχουμε εργοστάσια!!!

    Κάποια είναι λίγο παρατημένα βέβαια λόγω της οικονομικής κρίσης.

    4 Μαρτίου 2014 – 12:07 μ.μ. Δώσε διεύθυνση να πάμε να το δούμε και εμείς.

    Τι είναι "ενισχυτής χαμηλών συχνοτήτων"; Στο Ιράν εκπέμπουν υποήχους προς το διάστημα; Και αυτοί με την Ανδρομέδα μιλούν ή με άλλους πιο σκληροπυρηνικούς όπως τον Darth Vader; Εσείς τους ακούτε τους υποήχους; Γιατί τα σκυλιά (και τα ζώα γενικότερα που τους ακούν) δεν αντιδρούν; Είναι μέρος της μυστικής συνωμοσίας καταστροφής των Ελλήνων;

    Ή μήπως οι υπόηχοι είναι για την κοίλη γη; Για να επικοινωνούμε με τους δράκοντες και τις σαύρες από κάτω μας;

    Ή για την τροποποίηση του καιρού μαζί με τα ψεκάσματα;

    Το κραχ πότε θα γίνει; Οι Κινέζοι τι κάνουν για όλα αυτά;

    Πείτε μας τα όλα!!! Μην κρύβετε πληροφορίες!!!

  3. Ανώνυμος 03/04/2014 @ 12:13 ΜΜ

    Κάποια εργοστάσια μοιάζει να έχουν και συστήματα καθαρισμού νερού. Περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένοι οι συνωμότες παρά τους υποήχους και τις χαμηλές συχνότητες.

    Ενισχυτές βλακείας ποια έχουν δεν λέει όμως.

  4. Ανώνυμος 03/04/2014 @ 2:45 ΜΜ

    ΑΛΛΟΥ ΡΑ ..ΠΟΥΤΙΝ '''ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΙΜΑΙΑ '''ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΘΟΡΥΒΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ''….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  5. Ανώνυμος 03/04/2014 @ 8:57 ΜΜ

    ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ … ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ , ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ … ΤΙΠΟΤΑ , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΩ , ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ … ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΚΑ …ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ . ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΒΙΑ … ΟΛΑ ΚΑΛΑ . ΟΛΑ ΚΑΛΑ . ΣΤΕΛΝΩ ΚΥΥΥΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ . ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΧΑΛΒΑ . ΚΑΘΟΤΙ ΤΥΝΧΑΝΩ ΚΑΙ " ΗΛΙΘΙΑ " .

  6. Καράμπαμπας 03/05/2014 @ 2:39 ΜΜ

    http://www.youtube.com/watch?v=KUUtsD5pFzI

    Να σημειώσω ότι το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της σειράς λεγόταν "Archimedean Dynasty"

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*