14:37 - 19/04/2014

ΣΑν πολλοί μεγαλοι σεισμοί δεν σκάνε τώρα τελευταία; Παπούα Νέα Γουινέα 7,5 Ρίχτερ!

seissmos

Event Time

2014-04-19 13:27:59 UTC

2014-04-19 23:27:59 UTC+10:00 at epicenter

2014-04-19 16:27:59 UTC+03:00 system time

Location

6.720°S 154.931°E depth=30.9km (19.2mi)

Nearby Cities

75km (47mi) SW of Panguna, Papua New Guinea

87km (54mi) SW of Arawa, Papua New Guinea

394km (245mi) SE of Kokopo, Papua New Guinea

545km (339mi) ESE of Kimbe, Papua New Guinea

629km (391mi) WNW of Honiara, Solomon Islands

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. 0
    0
    Σιγά τους μεγάλους σεισμούς! :^D^: 8,3… 7,5… σεισμοί είναι αυτοί;

    Αν δεν κάνει ένα 12… να το ευχαριστηθούμε όλοι μας…

    Αυτά.
  2. 0
    0
    watch?v=kn8j58T-9_4
    watch?v=Nxhem6uQxno




    5
  3. 0
    0
    Ο κανόνας είναι…Τα πάντα μεγαλώνουν…κι εμείς μεγαλώνουμε, γερνάμε και πεθαίνουμε.
    Γιατί να εξαιρούνται απ'άυτό οι σεισμοι(?)κι αυτοί μεγαλώνουν,θα γεράσουν θα πεθάνουν κι έπειτα δεν θα έχουμε σεισμούς αφού θα είναι πεθαμένοι, ρε βούρλο…
    …σωστός;;;
  4. 0
    0
    Στην Ιταλία να δειτε τι ετοιμάζει η φυση"εκει ειναι που θα τα δουμε ολα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί