Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:30 - 18/03/2015

ΡΩΣΙΑ ΤΩΡΑ: Με κομμένη την ανάσα η ανθρωπότητα περιμένει…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με κομμένη την ανάσα η ανθρωπότητα περιμένει την μεγάλη ανακοίνωση που θα γίνει την Κυριακή στη Μόσχα ,με ικασίες ότι η ανακοίνωση περιέχει…
την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου πολέμου ή τον θάνατο του Πούτιν!

Με την πρόσφατη ανακοίνωση στο Twitter ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην Ρωσική Πρεσβεία είχαν αφήσει την πρεσβεία στο Λονδίνο (αμφισβητημένη αυτή η ιστορία της Washington Post) σε συνδυασμό με τις νέες αναφορές πως η ρωσική σημαία πλέον δεν ανεμίζει πάνω από το Κρεμλίνο, οι φήμες είναι πλέον ανεξέλεγκτες σχετικά με την ανακοίνωση θανάτου του Βλαντιμίρ Πούτιν ή τη γέννηση του γιου του ή ανακοίνωση της έναρξης του 3ου παγκοσμίου πολέμου στο ρωσικό λαό…!

Επιβεβαιώθηκαν οι στρατιωτικές ενισχύσεις, στην Ουκρανία, ενώ ο αμερικανικός λαός παραμένει ανενημέρωτος για την μυστηριώδη εξαφάνιση του Πούτιν,που ξαφνικά γίνεται η μεγαλύτερη ιστορία στο Διαδίκτυο, όπως τα συνόψισε στο βίντεο που ακολουθεί.

Το μυστικό της άφιξης του πρωθυπουργού της Βόρειας Κορέας στη Ρωσία την Παρασκευή για μια «επίσκεψη έκπληξη» επιδεινώνει το μυστήριο.

Σε μια ιστορία τώρα που επιβεβαιώνεται από τις ιστοσελίδες της Δυτικής δημοσιογραφίας και του DebkaFile,τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης,σύμφωνα με το hellaspress-angel.blogspot.gr, έχουν ενημερωθεί για να μείνουν στην πόλη, καθώς μια τεράστια ανακοίνωση θα έρθει αυτό το Σαββατοκύριακο που κανείς δεν πρέπει να χάσει.


Με τις φήμες για το θάνατο του Πούτιν στο Διαδίκτυο,τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, το ANP έχει πάρει πρόσβαση σε φωτογραφίες που ελήφθησαν στη Μόσχα την Παρασκευή που δείχνουν προετοιμασία για κάτι τεράστιο, με μεγάλα λευκά φορτηγά που οδηγούνται στην πόλη, ένα προς ένα, και η κατασκευή τώρα λαμβάνει χώρα στην Κόκκινη πλατεία όπως φαίνεται στις εικόνες.


Στο YouTube,ο videographer καθηγητής Doom1, έχει επίσης βάλει το νέο βίντεο παρακάτω, το 2ο βίντεο, στο οποίομοιράζεται μαζί μας τη μεταφρασμένη ιστορία από Vlasti.net για την προειδοποίηση από το Κρεμλίνο για τα ρωσικάμέσα ενημέρωσης για να μείνουν στην πόλη αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς μια τεράστια ανακοίνωση έρχεται.



Εικασίες σχετικά με το λόγο για αυτή τη τεράστια ανακοίνωση είναι:η ανακοίνωση του 3ου Παγκοσμίου πολέμου στο ρωσικό λαό,ή ο θάνατος του Πούτιν,ή η γέννηση του παιδιού του Πούτιν (χθες διαψεύστηκε από τον εκπρόσωπο του Πούτιν τέτοιο ενδεχόμενο) και υπάρχει η αγωνία για το «τι πραγματικά συνέβη στις 9/11′ σε μια επερχόμενη συναυλία« ταραχών» σε αυτό που κάποιοι λένε ότι είναι το πιο πιθανό, η ανακοίνωση ότι εμείς κατακλυζόμαστε από εξωγήινους.

Ενώ αυτή τη στιγμή το ANP δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την ανακοίνωση που θα γίνει σύντομα, θα σας κρατάμε ενημερωμένους…

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 4:10 ΜΜ

    Έστεισαν εξέδρα, μίλησε ο Πούτιν (πριν λίγο) και αναφέρθηκε σε Ουκρανία. Είπε πως οι Ουκρανοί και οι Ρώσσοι είναι ένα και τω αυτό. Είπε πως όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία είναι εξ αιτίας ξένων επεμβάσεων.
    Αυτά.

    …για να μην συνεχίζεται η παραφιλολογία.
    Το αν θα γίνει φανερή επίθεση σε ουκρανία είναι μάλλον γνωστό (άλλωστε και οι ευρωπάίοι σχεδιάζουν αντίστοιχη επίθεση στην Ουκρανία (και εννοώ πως όταν σε χώρα διαφορετική απ'την δική τυος, κουβαλούν οπλισμό και μυστικές υπηρεσίες ουσιαστικά έχουν ξεκινήσει πόλεμο εναντίον αυτής της χώρας).

  2. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 4:13 ΜΜ

    Και ποιον θα συναντησει στις 8 Απριλιου στην Μοσχα ο Αλεξηης;εεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;

    • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 7:16 ΜΜ

      Τον αρχηγό εξωγήινου πλανήτη-τραπεζας για χαμηλότοκα δάνεια.

    • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 7:23 ΜΜ

      ΤΟΝ ΡΑΣ-ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΓIA ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

      ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ GHAMPIONS LEAGUE [ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ Η ΝΕΡΙΤ ] ΦΑΓΩΘΗΚΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΑΛΗΡΟ ΕΞΩ …

      ΑΡΓΑ ΙΣΩΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ [ ΟΕΑ ] ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ…

      ΒΙΚΥ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΑ ΛΙΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ… ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΓΩΝΑ [ ΜΑΧΗ ] ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΑ…

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  3. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 4:35 ΜΜ

    Επιτέλους… όλοι αυτοί που τα σκέφτονται αυτά… κανείς δεν τους έχει πει ότι η πρωϊνή βλάπτει τον εγκέφαλο; Σφεντόνα την κάνατε ρε παιδιά έλεος… τόση αγαμια πια;

  4. Όταν το πνεύμα των Ειδήσεων καταλαμβάνεται από το …κουτσομπολίστικο πνεύμα των …μεσημεριανάδικων!!!

  5. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 5:34 ΜΜ

    Kαι τι πλακα θα εχει να κανει το κολπο γκροσο, η πονηρη αλεπου και να προτεινει σε ΕΕ και ΗΠΑ,σαν παγκοσμιο ηγετη-συνδετικο κρικο για χαριν ευρωατλαντικης και ευρασιατικης συνεργασιας και ειρηνης,τον μιστερ Σνοουντεν!Του εχει δωσει ασυλο και εμφανιζεται σαν προστατης των δικαιωματων της ανθρωποτητας.Τυχαια η υπερβολικη προβολη,το γενος,η ημερομηνια γεννησης,το προφιλ του ανθρωπιστη που του εχουν ραψει…
    Στις 21 Ιουνιου 2016 ο κυριος γινεται 33 και πρεπει ολα να ειναι στρωμενα…

    μικρος και τρελος

  6. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 6:39 ΜΜ

    Putin is back with a fiery speech commemorating Crimea’s annexation
     17:53, 18 March 2015

  7. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 7:03 ΜΜ

    αρε αλεξη πεζει με τησ λεξεισ γαμυσε τουσ ολουσ τουσ αλλητεσ

    • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 8:24 ΜΜ

      ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΗ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΓΑΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ .

    • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 8:26 ΜΜ

      ρε φίλε μήπως είσαι αυτιστικόσ και μήπως καμαρώνεις κιόλας;

  8. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 8:27 ΜΜ

    Ο "πεθαμένος" Πούτιν, τραγουδάει τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας στην κόκκινη πλατεία, για την πρώτη επέτειο της επανένωσης της Κριμέας με την Ρωσία.
    (Δημοσιευμένο απο το RT, Published time: March 18, 2015 18:00
    http://rt.com/news/241989-moscow-rally-crimea-anniversary/)

    Putin sings national anthem at Red Square Crimea celebration
    https://www.youtube.com/watch?v=Jw2voJ-m2PU

    Έχουν τρελλαθεί αυτοί που ξεζουμίζουν την Ελλάδα τόσες 10ετίες,
    στην περίπτωση που ισχύσει αυτό που τα Κατοχικά δημοσίευσαν
    στις 11 Μαρτίου 2015…..

    http://www.katohika.gr/2015/03/simfonia-sok-gia-tin-europi.html

    ….και τώρα που ο Τσίπρας πάει εσπευσμένα στην Μόσχα στις 8 Απριλίου 2015
    θα τους "πεθάνουν" όλους, όσους θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα, να
    ξεφύγει από τους ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ, που της ρουφάνε το αίμα ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  9. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 8:51 ΜΜ

    ΓΙΑΝΝΗ ΞΕΡΕΙΣ—ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
    ΛΗΣΜΟΝΟΥΝΤΑΙ—
    —-ΤΑ———ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ——
    —ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ—– ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ
    ΞΗΡΑΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΛΙ
    ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΕΞΩ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΛΙΚΟ ΚΟΛΠΟ–
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ
    ΜΗ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ—
    ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ
    Υ-Γ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΟΥΜΕ-

  10. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 10:12 ΜΜ

    Kyriakh einai 22/3.
    Propersy perimenate logo tou satanikou 322 ton skull and bones kai loipon kakoulidon na teleiosei o kosmos, kai tora to ksexasame.
    Ego leo oti tha mpoun sti ntourkia.
    (signomi gia ta greeklish)

  11. Ανώνυμος 03/19/2015 @ 6:23 ΠΜ

    Τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει απλά ο Πούτιν, ο οποίος είναι γνωστός τακτικιστής παίζει με τις ειδήσεις που προέρχονται από τη δύση και στη συνέχεια εφαρμόζει την πολιτική που έχει αποφασίσει να εφαρμόσει και όχι αυτή που προσπαθούν να περάσουν τα ΜΜΕ των δυτικών, δηλαδή συμμετέχει σε αυτό το είδος πολέμου με το δικό του τρόπο

  12. Ανώνυμος 03/19/2015 @ 7:40 ΠΜ

    Γεια σου ρε Βλαδίμηρε…….στον Πούτιν Πουτινιές δεν γίνονται

    • Ανώνυμος 03/19/2015 @ 6:00 ΜΜ

      ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
      ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
      ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
      Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ
      ΑΝΤΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ
      Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
      ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
      ΟΙ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ
      Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ

      ΞΥΠΝΑ….ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!!!
      ΞΥΠΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!
      ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΣΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΩ!!!

    • Ανώνυμος 03/21/2015 @ 12:43 ΠΜ

      Βρέ ηλίθιε τον Λιακόπουλο γιατί τον ανακατεύεις επειδή είπε αυτήν την ατάκα; εγω την έγραψα γιατί μου άρεσε και δεν ευνοώ κάτι άλλο ρε μπερδεμένε που αποκάλυψες και τον αντίχριστο. και ότι ο κόσμος τελειώνει στις 8-4-2018 ξέρεις πόσοι βλάκες σαν κι εσένα πόσες φορές τον έχουν τελειώσει αυτόν τον κόσμο;

  13. Ανώνυμος 03/19/2015 @ 10:28 ΠΜ

    Ο Πουτιν διαφερει..γιατι μεσα του εχει Χριστο !!
    Φανταζεστε στην θεση αυτου και της Ρωσιας ναταν καποιος σαν την Μερκελ , Ομπαμα ,τι θα ειχε γινει μεχρι τωρα ;; Αλλα ολα εχουν και ενα τελος !!
    Ελπιζω να τελειωσουν οι προκλησεις των ΝΑΤΟΙΚΩΝ….ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!!!!!!
    Γιατι εως τωρα αυτο που ζουμε ειναι…ΓΑΤΟΣ Γ@ΜΕΙ…ΓΑΤΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ !!!
    ΜΕΤΑ….ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΟΥΖΕΙ !!!!!!!

    • Ανώνυμος 03/19/2015 @ 6:03 ΜΜ

      Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ…ΤΑΚΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΕΣΥ??
      Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ 1983-2013 ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ!!!

      ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ
      ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

      ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!

    • Ανώνυμος 03/19/2015 @ 8:14 ΜΜ

      Ο Πουτιν δρα Αντιχριστα;;;; Ρε πατε καλα ;;;;
      Τι αλλο θα σκεφτητε;;;;;;;;

    • Ανώνυμος 03/20/2015 @ 12:41 ΜΜ

      ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΛΑΜΠΙΣΤΗ..ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ….
      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ
      ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ
      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ

      Ο ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΑΧΕΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ

      ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!! ΞΥΠΝΑ!

    • Ανώνυμος 03/21/2015 @ 5:53 ΠΜ

      ΦΊΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ (ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ).ΟΜΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΕΜΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ – ΘΕΟΣ.. ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!

    • Ανώνυμος 03/22/2015 @ 4:13 ΜΜ

      Τonν παπα να καταραστε εγκεφαλικο επεισοδιο 7.53

  14. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 5:10 ΠΜ

    Μουουουουουου μοσχαρια Μπεεεεεεεεεεεεεεεεε προβατα ΚοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοΚοτες

    • Γιώργος 03/22/2015 @ 4:49 ΜΜ

      Προς τα Μοσχάρια τα πρόβατα και τις κότες:

      Τελειώνει η Κυριακή και ακόμα η τεράστια ανακοίνωση της Ρωσίας!!!

      Μουουουουου, Μπεεεεεεεε, Κοκοκοκοκο

    • Ανώνυμος 03/23/2015 @ 8:29 ΠΜ

      μαιμου πληροφορια , απαραδεκτοι!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*