Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:18 - 09/11/2014

Ραγδαίες εξελίξεις στην Τουρκία μετά τις πολεμικές απειλές του Ναυάρχου Μπουλέντ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ραγδαίες εξελίξεις στην Τουρκία μετά τις πολεμικές απειλές του Ναυάρχου Μπουλέντ
Εσπευσμένη επιστροφή του Ερντογάν από το Τουρκεμνιστάν και σύγκληση υπουργικού συμβουλίου στην Τουρκία μετά τις απειλές για πόλεμο από το Ναύαρχο Μπουλέντ, με τις οποίες οι Τούρκοι απάντησαν στη συμφωνία της Αιγύπτου για την οριοθέτηση ΑΟΖ.

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Τουρκία μετά τη συμφωνία στο Κάιρο μεταξύ Ελλάδας Κύπρου και Αιγύπτου.

Προσέξτε πως κλιμακώνουν τις λυσσαλέες αντιδράσεις τους οι Τούρκοι.

Πρώτα διέρρευσε η απάντηση Ερντογάν πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα του φυσικού αερίου στην Κύπρο.

Λίγες ώρες μετά ο Τούρκος Ναύαρχος Μπουλέντ δήλωσε δημοσίως πως «οι κανόνες εμπλοκής έχουν παραδοθεί στο τουρκικό πολεμικό ναυτικό» και μάλιστα απάντησε και σε ερωτήσεις για το τι θα γίνει εαν συναντηθούν τουρκικά πλοία με Ελληνικά.

Αμέσως μετά έγινε γνωστό πως ο Ερντογάν επιστρέφει από το Τουρκμενιστάν για να προεδρεύσει σε υπουργικό συμβούλιο.

newsit.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 11/09/2014 @ 6:33 ΜΜ

    Σα να τους δινουμε μεγαλυτερη σημασια απ οτι πραγματικα χρειαζεται . Ας κλιμακωσουν οσο και οπως θελουν και αν εχουν τα γκαγκαλα , ας χτυπησουν να τελειωνουμε η μηπως ν αρχισουμε…Αυτο που εχει σημασια , ειναι το να σταθουμε αξιοι των περιστασεων εμεις και να μην ντρεπομαστε οπως το 96 στα Ιμια . Φτανει ο ραγιαδισμος για να χουμε " ειρηνη" .

  2. Ανώνυμος 11/09/2014 @ 7:01 ΜΜ

    πολεμο εχουμε ειδη.μας ξετιναξαν οικονομικα οι δοσιλογοι νεοτουρκοι

  3. As mas amolisoun oi dosilogoi oi politikantides mas .kai tha sou pw egw pws ginonte lagoi oi tourkalades

  4. Με τους σαμαροβενιζελικους ελπιζετε σε κατι διαφορετικο, απ την ταπεινωση και την προσβολη ενος παρεμφερους θερμου επεισοδιου τυπου Ιμιων;

  5. Ανώνυμος 11/09/2014 @ 8:40 ΜΜ

    σιγα τα αυγά…έσταξε η ουρα του γαιδάρου. τίποτα δε θα γίνει. όλα θα κυλήσουν ομαλά, η κυβέρνηση θα εισπράττει τους φόρους, θα απολύσει σε μια νύχτα χιλιάδες εργαζόμενους, θα ξαναχτυπήσουν οι τράπεζες με τον αναλέητο τρόπο τους τους δανεισμένους φουκαράδες και όταν γινουν όλα αυτά θα έρθει το <> γεγονός που θα μας στριμώξει στη γωνία σαν χώρα. κάπου εκεί θα ξεσπάσει και ο πολυσυζητημένος πόλεμος με τους τούρκους. τόσο απλά. έχουμε ακόμα δρόμο πολύ. όλα τα άλλα είναι κουβέντες των ραγιαδόβλαχων στα καφενεία και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. αυτά…

  6. Ανώνυμος 11/09/2014 @ 11:52 ΜΜ

    βρε κουτά οι πρωθυπουργοί μας είναι κουμπάροι και συγγενείς τους να ανησυχήτε

    https://lh3.googleusercontent.com/-L21FYz-A9T0/T30v_htvcjI/AAAAAAAAB_I/Cnk49nr9BCs/s73/worried.gif

  7. Ανώνυμος 11/25/2014 @ 5:11 ΜΜ

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΛΠΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ (ΝΤΟΝΜΕΣ) ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ (ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ).
    ΕΛΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ (ΤΟΥΡΚΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ (ΕΛΛΑΣ) Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ! ΠΟΥΤΙΝ (ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΑΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΝ ΖΩΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!!!
    1. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΠΡΟ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
    2. ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟ-ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΑΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ http://infognomonpolitics.blogspot.gr/…/blog-post_4717.html…
    Η ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ!!!
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*