Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:20 - 10/12/2014

Ρήξη στο Ισλαμικό Κράτος λόγω επίθεσης του ιρακινού στρατού στη Μοσούλη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα για επικείμενη επίθεση του ιρακινού στρατού, για την ανάκτηση της Μοσούλης, έχουν προκαλέσει διεύρυνση του χάσματος μεταξύ διοικητών των τζιχαντιστών όπως ανέφεραν τοπικές πηγές την Τετάρτη.

«Οι ηγέτες του «ισλαμικού κράτους» έχουν πανικοβληθεί άσχημα από τις δημοσιεύσεις ορισμένων μέσων ενημέρωσης, που ανέφεραν ότι ο ιρακινός στρατός ετοιμάζει στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον θέσεων των τρομοκρατών στη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ», σύμφωνα με τοπική πηγή, που επικαλείται το ιρανικό πρακτορείο FNA.
Η πηγή ανέφερε ότι το ΙΚ έχει εκτελέσει πολλά ανώτερα στελέχη «για να σταματήσει την εμβάθυνση των διαφορών ανάμεσα στις τάξεις της οργάνωσης από τη ‘φαγωμάρα’ που βρίσκεται σε εξέλιξη».

«Το ‘ισλαμικό κράτος’ εκτέλεσε τον πρώην κυβερνήτη της Μοσούλης, Μοάμαρ Τούχλεχ, με την κατηγορία της δημιουργίας ρήγματος μεταξύ των μελών της οργάνωσης, μέσω προκλητικών κινήσεων που στόχευαν στη δημιουργία συγκρούσεων μεταξύ των τοπικών και των ξένων τρομοκρατών», ανέφερε η πηγή.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι δικαστήριο του ισλαμικού κράτους έχει εκδώσει αποφάσεις για την εκτέλεση άλλων εννέα μελών της οργάνωσης με την κατηγορία της προσπάθειας να διαφύγουν από τον επικείμενο πόλεμο.

Ο επικεφαλής του επαρχιακού συμβουλίου της Μοσούλης, (ο οποίος βρίσκεται εκτός της κατεχόμενης περιοχής), δήλωσε τη Δευτέρα ότι η ιρακινή κυβέρνηση προσανατολίζεται στην εκπαίδευση 20 χιλιάδων στρατιωτών για την ανάκτηση της επαρχίας της Μοσούλης από το ισλαμικό κράτος. echedoros-a

Olympia



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 12/11/2014 @ 7:14 ΜΜ

    Το μόνο που θα μπορούσε να τρενάρει τον βέβαιο διαμελισμό του Ιράκ είναι η φαγωμάρα μεταξύ των εγκληματιών μισθοφόρων του τζιχαντισμού και μια ενδεχόμενη απρόβλεπτη κίνηση από το Ιράν. Το καθεστώς του Ιράκ είναι το ίδιο ένα ανδρείκελο και υπηρετεί τα ίδια αφεντικά με τους μισθοφόρους. Δυστυχώς για την μαρτυρική αυτή χώρα, οι νεοταξίτες έχουν πιάσει προς το παρόν όλες τις πόρτες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*