Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:44 - 22/05/2014

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στη δημιουργία της δικής μου πραγματικότητας;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στη δημιουργία της δικής μου πραγματικότητας;


Ο μέσος άνθρωπος κάνει περίπου εξήντα χιλιάδες σκέψεις τη μέρα. Αυτό δεν εκπλήσσει κανέναν. Ωστόσο, είναι κάπως ανησυχητικό το γεγονός ότι το 95% των σκέψεων που κάνουμε σήμερα είναι οι ίδιες που κάναμε και χθες. Καθημερινά δημιουργούμε ασυναίσθητα τα ίδια ενεργειακά μοτίβα, τα οποία προάγουν την ίδια σωματική έκφραση του κορμιού.

Υποθέστε ότι, ενώ θα μπορούσατε να αλλάζετε τα τούβλα ενός κτηρίου μία φορά του χρόνο, λόγο της δύναμης της συνήθειας ή λόγω άγνοιας μένατε εγκλωβισμένοι στην αντίληψη ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να φτιάχνετε το κτήριο. Εάν, λοιπόν, διατηρείτε την αντίληψη ότι το σώμα είναι προγραμματισμένο να γίνεται πιο αδύναμο, να γερνά ή να αρρωσταίνει με το πέρασμα του χρόνου, η αντίληψη αυτή μετουσιώνεται σε αυτά τα ενεργειακά μοτίβα.

Κάθε ερμηνεία που δίνουμε, κάθε στιγμή, επηρεάζει τα ενεργειακά μοτίβα του σώματός μας. Και μπορούμε να αλλάξουμε τις αντιλήψεις μας διότι, εξαρχής, εμείς τις δημιουργήσαμε. Έχουμε τη δύναμη να κάνουμε επιλογές. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι θύματα μιας κοινωνικά επιβεβλημένης νοοτροπίας έχουν υπνωτιστεί από την κοινωνική μάθηση. Οι αισθήσεις μας προσλαμβάνουν λιγότερο από το ένα δισεκατομμυριοστό των ερεθισμάτων που μας είναι διαθέσιμα και η κοινωνική μάθηση ενισχύει εκείνα που θεωρούμε ότι είναι δυνατά, αγνοώντας εκείνα που θεωρούμε αδύνατα.

Πρέπει να αφυπνιστούμε και να υπερβούμε αυτή την ύπνωση. Πρέπει να ξεπεράσουμε την κοινωνική μάθηση, προς ένα βαθύτερο επίπεδο. Με ποιον τρόπο μπορούμε να το πετύχουμε? Παρατηρώντας την όλη διαδικασία και συνειδητοποιώντας την. Τότε μόνο θα αντιληφθούμε ότι υπάρχουν επιλογές.
Φανταστείτε το νευρικό σας σύστημα είναι ένας υπολογιστής και όλες οι χημικές μεταβολές που λαμβάνουν χώρα στο σώμα είναι το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα μεταβάλλεται σε συνάρτηση με τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις ερμηνείες και τις επιθυμίες σας. Υπάρχει όμως και ο προγραμματιστής.

Ποιος είναι ? Ο προγραμματιστής είναι ο εσώτερος εαυτός σας, ο σιωπηλός παρατηρητής, η αιωνίως παρούσα συνειδητότητα που παρατηρεί τα πάντα. Και όταν έρχεστε σε επαφή με τον σιωπηλό παρατηρητή, σας δίνεται η δυνατότητα να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα.

Η εξοικείωση με το θαύμα του σώματος- νου συνεπάγεται την απόκτηση τεράστιας δύναμης. Η δύναμη αυτή είναι μαγική, διότι σας επιτρέπει να βιώσετε το σώμα- νου με ένας πιο ρευστό τρόπο, πιο ευέλικτο, πιο δραστικό και πιο δημιουργικό τρόπο από ότι έχετε ποτέ φανταστεί. Όμως, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσετε την αληθινή σας φύση. Θα πρέπει να κατανοήσετε τι πραγματικά είναι το σώμα σας.

Το πεδίο της καθαρής συνείδησης δημιουργεί, ρυθμίζει και γίνεται σταθερά σώμα-νους. Εάν έρθετε σε επαφή με το πεδίο αυτό, θα σας αποκαλυφθεί μία εντελώς καινούργια πραγματικότητα του νου και ένας εντελώς καινούργιος τρόπος βίωσης του σώματος. Αντιλαμβάνεστε ότι μπορείτε να αλλάξετε το σώμα σας ευκολότερα, ταχύτερα και αποτελεσματικότερα από ότι αλλάζετε ρούχα.

Απόσπασμα από το βιβλίο :

Δύναμη Ελευθερία και Χάρις Deepak Chopra

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*