Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:23 - 18/11/2014

“Πόλεμο και ειρήνη” “παίζουν” Αθήνα-Άγκυρα στο Αιγαίο – Ψυχολογικές επιχειρήσεις σε εξέλιξη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

“Πόλεμο και ειρήνη” “παίζουν” Αθήνα-Άγκυρα στο Αιγαίο – Ψυχολογικές επιχειρήσεις σε εξέλιξη

Η Άγκυρα μεταδίδει “πολεμικό κλίμα” στο Αιγαίο. Η Αθήνα επιμένει ότι όσα συμβαίνουν είναι “καθημερινότητα” χρόνων και αποδίδει το “φούσκωμα” των γεγονότων στην προσπάθεια της Τουρκίας να “κερδίσει” μια ελεγχόμενη κρίση.

Τελευταίο ενδεικτικό παράδειγμα αυτού του “ψυχολογικού πολέμου” οι φωτογραφίες που έφερε στην δημοσιότητα το CNN turk. Ένα τουρκικό υποβρύχιο σε απόσταση αναπνοής από πλοίο του ελληνικού Στόλου. Και στην μέση ένα αλιευτικό.

Κατά την τουρκική εκδοχή στα ανοιχτά Μπόντρουμ, Τούρκοι ψαράδες παρενοχλήθηκαν από ελληνικό σκάφος στα τουρκικά ύδατα.
Υποβρύχιο που είχε αποπλεύσει από την ναυτική βάση του Αξάζ με προορισμό προς το Κουσάντασι, αναδύθηκε κοντά στο ελληνικό σκάφος.

Κατά την ελληνική εκδοχή το υποβρύχιο απλά έτυχε να “διασταυρωθεί” με το ελληνικό πλοίο. Όλα τ΄ άλλα χαρακτηρίζονται “ανατολίτικα παραμύθια”.

Κάθε μέρα πλέον έχουμε κι από ένα τέτοιο “παραμύθι” . Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι “ψυχολογικές επιχειρήσεις” των Τούρκων ενοχλούν ιδιαίτερα την ελληνική γνώμη . Κι αυτό είναι ευθύνη της κυβέρνησης και του ΥΠΕΘΑ να το διαχειριστεί με προσοχή. Το μοναδικό μέτρο που μπορεί να είναι αποτελεσματικό είναι η έγκαιρη ενημέρωση των ελληνικών ΜΜΕ ,που μέχρι στιγμής ενημερώνονται από τα τουρκικά ΜΜΕ γι΄ αυτόν τον “ψυχολογικό πόλεμο” που έχει ξεκινήσει η Άγκυρα.

Μπορεί η πρώτη εμπειρία του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια να ήταν τραυματική ,λόγω της απίστευτης ανευθυνότητας με την οποία συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης διαχειρίστηκε την υπόθεση της παρενόχλησης αεροσκάφους της ΥΠΑ στο Αιγαίο, αλλά η έγκαιρη πληροφόρηση των ελληνικών ΜΜΕ είναι μονόδρομος. Για τους ανεύθυνους υπάρχουν και …υπέυθυνοι οι οποίοι χρόνια τώρα τους “νταντεύουν” και τους περιθάλπτουν. Ο Νίκος Δένδιας έχει την ευκαιρία να βάλει τα πράγματα στην θέση τους ή να ακολουθήσει κι αυτός την πεπατημένη.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 11/18/2014 @ 7:46 ΜΜ

    Οσες φορες και να βγαινουν παρομοια θεματα , τα ιδια θα γραφω…και να με συγχωρουν οσοι τα…ξαναδιαβαζουν.
    Γραφω τα ιδια, οχι γιατι δεν εχω αλλο τι στο μυαλο μου…αλλα ελπιζω να τα διαβασουν και τα καθηκια εκεινα που σκεφτοντε…ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
    Κανουν εδω και καιρο το συνηθες , δηλ. αφουγκραζοντε τις αντιδρασεις του λαου , και
    ΙΣΩΣ…ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ να δεχθουμε ΝΕΑ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ… κατοπιν εντολης των αφεντικων τους..,της στοας τους!!!!!!!
    ΛΟΙΠΟΝ !!!! ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ (κυβερνωντες την χωρα).
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ετσι και προσπαθησετε να προδοσετε τουτον τον λαο!!!!
    Σας
    περιμενουμε στην "στροφη"!!!!!
    Μ Η Ν ΤΟ Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Τ Ε !!!!!!!!!
    Και μη φανταστητε οτι ειμαστε μελη οργανωσεων!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ….ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και ακοματιστοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!
    Δεν εχετε απο το να "κοψετε και να πεταξετε το αυτι σας" μεσα σε οποιο σπιτι Ελληνα θελετε!!! Αυτα που σας γραφω εγω τωρα θα ακουσετε!!!!!
    Γιαυτο ΦΕΡΘΗΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ (δυστυχως) ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ!!!!! πολλα χρονια και με διαφορετικους υπαλληλους σας!!!!
    Εμεις πλεον δεν εχουμε να χασουμε..αρα τιποτε να φοβηθουμε!!!!
    Αντε…γειααα

  2. Ανώνυμος 11/18/2014 @ 9:49 ΜΜ

    Ο Δενδιας θα κανει αυτο που του λενε . αυτην την περπατιμενη ξερει .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*