Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:59 - 31/01/2015

Πρόσεχε το σύστημα που θέλει να σε κάνει να νιώθεις σαν μάζα….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

…Μπορεί να σου την σπάω αλλά αν με ακούσεις μπορεί και να γίνεις και προστάτης σε ότι πιστεύεις!

Το σύστημα σε θέλει σε ατμό , σε θέλει να πάρεις γρήγορες αποφάσεις χωρίς σκέψη, θέλει να χρησιμοποιήσει το θυμικό σου ….να το χρησιμοποιήσει ανάλογα για να σβήσει η να δημιουργήσει την επόμενη κίνηση!

Οι θέσεις , οι θέσεις εξουσίας δεν πρέπει να επηρεάζονται από συναισθήματα ….αν τους αφήσετε να σας το κάνουν θα παρασύρεται στον δικό σας “κόσμο” και αυτούς που ΙΣΩΣ να θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό!

Μην αφήσεις το σύστημα να σε ελέγξει , να σε κάνει να πιστεύεις κάτι έξω από την πραγματικότητα …γιατί σκέψου ότι αν το πετύχει θα μπορέσει να αποδομήσει εύκολα ότι στοχεύσει!

Αν χρειάζεται λοιπόν χρόνος..ΑΝ λέω χρειάζεται χρόνος και θυσίες … και το σύστημα θέλει να σε σβήσει..τότε πολύ εύκολα μπορεί να σε κάνει να πετάς στα ουράνια μέσα στην συνείδηση σου και ξαφνικά να σε προσγείωση κάπου που δεν θα σου αρέσει…όταν το κάνει θα δεις ότι τελικά το σύστημα κατάφερε να αποδομησει την ενέργεια σου , την πίστη σου , την φιλοπατρία σου …την όρεξη αλλαγής σου!

Τα μέσα υπνωτισμού σου παίζουν ξαφνικά ένα παιχνίδι υπερβολής , το παιχνίδι υπερβολής δημιουργεί και ουτοπικές προσδοκίες…. οι ουτοπικές προσδοκίες συνήθως μας κάνουν να γινόμαστε δυστυχισμένοι!

Σκέψου αντι να με βρίζεις , αντι να με λες ότι είμαι τον άλλων… και ότι αλλο σε κάνει να λες η ταμπέλα σου…από πότε το σύστημα σε θέλει να είσαι υπερβολικά περήφανος;

Σκέψου ότι εγώ δεν άλλαξα ποτέ από την πρώτη μέρα…και είμαι ο πρώτος που θέλω να δω να καίγονται η χαρτογιακάδες που κατέκτησαν την χώρα μου!

Μην τους αφήσεις να αποδομησουν την όρεξη σου για αλλαγή χρησιμοποιώντας τούρμπο προσδοκίες μέσα στην υπεροντοτητα της πληροφορίας….η μάζα θα τρελαθεί και δεν θα μπορεί να έρθει ξανά στα συγκαλά της ..ακολουθώντας μια οθόνη και όχι ακολουθώντας ένα όραμα!

Stranger..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ανώνυμος 01/31/2015 @ 10:07 ΜΜ

    ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ

  2. Ανώνυμος 01/31/2015 @ 10:22 ΜΜ

    από πότε το σύστημα σε θέλει να είσαι υπερβολικά περήφανος;

    DILADI TON KOLOKOTRONI TIN EPANASTASI TOY 1821 TO 44 KTL TO SISTIMA MAS EKANE IPERBOLIKA PERIFANOYS;

    Stranger SAN POLI DEN MAS TAXIS PRIKXI;
    ANTE ME TIS M@L@KIES SOY……….

  3. Ανώνυμος 01/31/2015 @ 10:26 ΜΜ

    ΔΕΝ ΑΕΡΟΒΑΤΟΥΜΕ…ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ…ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ…ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ …ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΕΟΣ!

  4. Ανώνυμος 01/31/2015 @ 10:42 ΜΜ

    5 χρόνια ειναι αυτά δύσκολο να μην ενθουσιάζεσαι

  5. Ανώνυμος 01/31/2015 @ 11:29 ΜΜ

    Δεν πστεύω να αλλάζει τίποτα…αν μετά από "σκληρές διαβουλεύσεις" προκύψει επιμήκυνση αποπληρωμής (έως το 2057) ή μείωση επιτοκίων σε ό,τι αφορά το ζήτημα του χρέους αντί για ένα γενναίο κούρεμα όπως μας έλεγαν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τότε οι όποιες προσδοκίες θα έχουν πάει σύννεφο και σίγουρα θα μιλάμε για μια ακόμη αποτυχία, αυτή τη φορά με την υπογραφή της Αριστεράς! μακάρι να διαψευστώ γιατί οι έννοιες εμπιστοσύνη, πίστη, ελπίδα θα πρέπει να διαγραφούν από το πολιτικό λεξιλόγιο…

  6. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 01/31/2015 @ 11:31 ΜΜ

    ο βαρουφακης ειναι ο εκφραστης του δολαριου και μπαινει στην ευρωπη μέσω ελλαδος
    ο βαρουφακης ειναι πιο ψηλα στην ιεραρχια ΤΟΥΣ απο τον νταισεμπλουμ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ο βαρουφακης κουμπαρος του παπαδρεου του εξυπνου οχι του γαπ και συμβουλος της οικογενιας
    ο gianhs ειναι ο πιο εξυδικευμενος ανθρωπος του πλανητη στα [τζογο] παιγνια και στην αντιδραση του παικτη
    ο γιανης θα ειναι η αιτια να γινει αυτο που ειπε ο ΣΟΥΛΤΣ οτι ο συριζα παει πακετο με τον ποταμο του μπομπολα οι ΑΝΕΛ ειναι ψεκασμενοι και απροσδιοριστοι γιατι ζητουν λογιστικο ελεχο
    ο γιανης εκανε το παιχνιδι του– μας κατηγορισε οτι δεν θελουμε καγιεν [ολες και ολες ειναι 1400 στην ελλαδα δικες τους ] και η σκηνοθεσια *του βιντεο ουαου * μας βαζει στο στο στοχαστρο —–οτι για κοιτα ρε εμεις ταιζουμε τους καγιενδακηδες και μας δερνουν κιολας ——δεν ακουσα τιποτα για το νεο ολοκαυτομα της ελλαδας με 6000 αυτοκτονιες κλπ θανατηφορα εκδοχα του αδωνιδος ,,,,κατι εστω για παιδακια που πειναν τιποτα μονο για καγιεν ειπε ο παικταρας

    τελος ομως ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΕ νικησαν το φοβο και αυτο μου δινει δυναμη οτι οι ΝΕΟΙ πια παίρνουν την κατασταση στα χερια τους και αχυρανθρωποι των δεινοσαύρων σαμαρελοι μητσικοχρυσολοβερδηδες εχουν αρχισει να τρεχουν και κατι τετοια– γιανης παικταρας –θα εκδιωχθούν εαν δεν προσαρμοστουν
    εκτων πραγματων στηριζω την νικη του λαου την νικη του φοβου και δυναμη των νεων παντα με την γνωση και την λογικη να προστατευω και να προσεχω ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΘΕΊ ΤΟ ΝΕΟ ,,,,, παιχνιδι που ξερουν καλα τα λαμογια
    λογικη στην γνωση —αγαπη στη δυναμη
    ενα ζηταμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ειναι κοντα, γιατι περασαμε την διαδικασια του φοβου και τωρα ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ οι φιλοι μας του ΦΩΤΟΣ

  7. Ανώνυμος 01/31/2015 @ 11:37 ΜΜ

    Έτσι ειναι η αλήθεια οπως την διαβάσατε .

    Προσχεδιασμενα ειναι ΟΛΑ .

    Οποιος δεν μπορει να το δει , εχει πρόβλημα και θα πρεπει να σταματησει να σκέπτεται .
    η Σμύρνη λιγο πριν τυλιχθεί στις φλόγες ειναι η κατάσταση και ομως πολλοι ελπίζουν οτι η άλλη οψι ήλθε για να ρήξη νερό !
    Το άσπρο μαύρο παρουσιάζει και πάλι η οθόνη της Κιρκης .
    Ξεκολλάτε …..βυθιζόμαστε .

  8. Ανώνυμος 02/01/2015 @ 12:01 ΠΜ

    ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟς ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ …ΠΟΥ Ν ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΙ . ΕΙΔΕς ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ; ΚΙ ΕΣΥ ΛΕς ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙς ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙς . ΑΜ ΠΑΛΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝΕ ΚΟΥΠΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ , ΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΘΑ ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΧΟΥΝΕ ΞΩΠΙΣΩ ΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ . ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩς ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕς…ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΝΑΙ . ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ . ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .

  9. Ανώνυμος 02/01/2015 @ 5:56 ΠΜ

    Οταν το συστημα εχει καλο προσωπο να ανησυχεις,και οταν οι πολλοι χαιρονται ολεθρος ακολουθει.

  10. Ανώνυμος 02/01/2015 @ 7:39 ΠΜ

    Λυπάμαι που ζω σε χώρα που υποτιθέμενοι προοδευτικοί ψηφίζουν Θεοχάρη…
    ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ!!!…

  11. Ανώνυμος 02/01/2015 @ 10:24 ΠΜ

    Ο κόσμος απλά είναι σε στάση αναμονής που απλά συνοδεύεται από μία αισιόδοξη αίσθηση ελπίδας. Και γιατί όχι δηλαδή? Γιατί θα πρέπει αυτό να ερμηνεύεται ως αιθεροβάμον συμπεριφορά? Αφού είναι η πρώτη φορά κυβέρνηση ελληνική εδώ και χρόνια να λέει όχι και να τολμά να απαιτεί αντί να επετεί ….όπως έκαναν οι προηγούμενες εθελόδουλες κυβερνήσεις.Γιατί όχι οι Έλληνες να μην τηρούν αυτή τη αισιόδοξη στάση αναμονής? Πρόσεξε όμως, είπα αναμονής και ίσως αυτοσυγκράτησης όπως και κάποια μετεκλογικά γκάλοπ δίχνουν, πράγμα που σημαίνει ότι ο Έλληνας ξύπνησε και απλά περιμένει να δει τι θα γίνει στη συνέχεια. Γιατί αν όλα αυτά στη συνέχεια αποδειχθούν κινήσεις φωτοβολίδες και μετά τα κάνουν γαργάρα ή είναι προαποφασισμένα από τη υπεροντότητα όπως αρέσει στο Γόνο να λέει τότε κακό του κεφαλιού της αλλά και των δικό μας.Γιατι? Πολύ απλά γιατί μετά θα μας πουν ότι σόρρυ αλλά πήγατε πάλι 5 χρόνια πίσω και θα πρέπει να ξεκινήσουμε φτου κι από την αρχή με ποιο σκληρά και καταστροφικά μνημόνια. Και τότε το φάντασμα του φασισμού θα λάβει σάρκα και οστά μέσα από τους λαούς της Ευρώπης και οι σαστισμένοι ψευτοδημοκράτες

    • Ανώνυμος 02/01/2015 @ 11:59 ΠΜ

      Ο κόσμος είναι τρελαμένος και ξεσηκωμένος νομίζοντας ότι σώθηκε ή ότι βρήκε τη σωτηρία του …. δεν είναι καθόλου συγκρατημένος όπως λες
      Πίσω από όλα αυτά είναι οι Αμερικάνοι (βγάζει μάτι αυτή τη φορά, δεν είναι "κρυφό" όπως με Παπανδρέου…) ενώ
      πιο "στημένο" άτομο από το σύστημα από το Βαρουφάκη ΔΕΝ υπάρχει και κάποτε θα χτυπάμε ΠΑΛΙ το κεφάλι μας στο τοίχο…..
      ο Τσίπρας αλλά και ο Καμμένος έχουν καλές προθέσεις και διαθέσεις και ήταν πολύ έξυπνη κίνηση η συνεργασία τους αλλά πολύ φοβάμαι ότι ΔΕΝ θα τους αφήσουν να δράσουν ….

      έτσι έχουν τα πράγματα δυστυχώς

  12. Ανώνυμος 02/01/2015 @ 10:25 ΠΜ

    ……..θα τρέχουν να κρυφτούν!

  13. Ανώνυμος 02/01/2015 @ 2:11 ΜΜ

    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 12:53 Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟΥΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ!!!!!
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕ!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*