Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:22 - 17/02/2015

Πριν κάτι μήνες δεν ….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

…δεν γνωρίζαμε τι υπέγραφαν οι αντιπρόσωποι μας για την τύχη και το μέλλον τον παιδιών μας , μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δεν γνώριζαν και οι ίδιοι τι υπέγραφαν!

Οι παπαγάλοι μας έλεγαν ότι τους έλεγε ο κόκκινος φάκελος να διαβάσουν!

Και σήμερα γνωρίζουμε μέχρι και τι φακέλους έχει πάνω το πρωθυπουργικό γραφείο!!!!

Εεε λοιπόν η έχει έρθει η μεγάλη αλλαγή ήθους …η κάτι με πολύ μπόχα παίζει …μα πολύ μπόχα μιλάμε !

Οι ανύπαρκτοι δημοσιογράφοι του χτες σήμερα μας λένε ιστοριούλες πολύ προσωπικές και δύσκολες στην ανακάλυψη τους μιας και θα έπρεπε να είναι παρόν για να της γνωρίζουν!

Ο τσιπρας γυρίζοντας βρήκε λέει φάκελο αποζημίωσης του ταξιδιού και το γύρισε πίσω…νομίζω ότι το ποσό ήταν 530+ … Μωρέ ξέρεις πόσα εκατομμύρια θέλει ένας πολιτικός να δημιουργήσει θετικό κλίμα στο πρόσωπο του από τα ΜΜΕ ….τι είναι λοιπόν 530+;

Και άντε τα βρήκε…εσένα ρε δημοσιογραφε ποιος εκδότης σου είπε είναι καλό το θέμα παιξτο; ποιος σου εδωσε την πληροφορια ; και για ποιο λόγο..; Μικρές όμορφες ιστοριούλες προπαγάνδας …ιστορίες που σε έναν κόσμο ηθικό δεν θα ασχολούνταν κανείς μιας και θα ήταν το αυτονόητο….Σήμερα το φθηνό αυτονόητο…γίνεται όπλο για να δημιουργήσεις image ηγέτη….

Την καλημέρα μου στον πολιτισμό της χεστρας …και στην παράξενη άνοδο στην ερευνητική δημοσιογραφία …δεν είναι και λίγο να γνωρίζεις τι έχει πάνω το γραφείο του πρωθυπουργού… σε καιρούς χαλεπούς !!!!!

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 7:40 ΠΜ

    να τα βαλει εκει που ξερει!ή μαλλον να τα δωσει σε κανα φτωχο..αν ισχυει η πληροφορια..!ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ!

  2. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 7:48 ΠΜ

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ??

    ΚΑΛΕ ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ……..ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ…..
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 8:57 ΠΜ

    θα δωσει και το χαρατσι του ετηδε στους αστεγους…αμαν βρε αγγελικη!ειπαμε…ο ανθρωπος μενει στο νοικι με ιδιοκτησια!

  4. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 9:19 ΠΜ

    Μπα ??????Αυτοι δεν εχουν λογαριασμους στις τραπεζες να τους κατατιθενται τα λεφτα οπως ολοι εμεις????Χερατα τα παιρνουν????Πως θα χτυπησουν την φοροδιαφυγη????Η ηηη μηπως δεν εχουν εμπιστοσυνη στις τραπεζες???

  5. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 9:21 ΠΜ

    Να στειλει το 500ρικο στο χαμογελο του παιδιου και μαλιστα ανωνυμα.

  6. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 9:49 ΠΜ

    ΝΑΙ ΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ Ο ΑΕΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ –

  7. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 10:02 ΠΜ

    ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ 530+ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο σιπρα ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΜΑΣΗΤΗ ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ . ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΕ ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΕΣ . ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΓΚΙΟΥΜΙΑ .

  8. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 11:58 ΠΜ

    ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ …. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΣΤΡΕΨΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΕΤΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 530 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ……. ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ

    • Ανώνυμος 02/17/2015 @ 2:25 ΜΜ

      ΘΑ ΕΙΧΕ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ , ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ , ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΟΛΟΓΩ . ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ …ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΧΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ .

    • Ανώνυμος 02/17/2015 @ 5:45 ΜΜ

      ΑΛΛΑΞΕ ΧΑΠΑΚΙ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΡΝΤΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…

  9. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 4:37 ΜΜ

    ενταξει stranger? εισαι ευχαριστημενος τωρα με τα ηλιθια σχολια που προκαλεσες? αν εισαι μπραβο σου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*