Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:51 - 08/10/2014

ΠΟΥ: “Εκτός ελέγχου η διάδοση του Έμπολα – Αποκρύπτεται η πραγματική έκταση του προβλήματος”!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Την συγκλονιστική διαπίστωση ότι το μέγεθος του προβλήματος με τον ιό Έμπολα αποκρύπτεται επειδή δεν γίνεται σωστή καταγραφή των κρουσμάτων έκανε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τη στιγμή που η εξάπλωση του Έμπολα στην Αφρική είναι εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΟΥ τουλάχιστον 3.879 άνθρωποι, επί συνόλου 8.033 κρουσμάτων, έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό από πρόσφατο απολογισμό ο οποίος καλύπτει την περίοδο έως και την 5η Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ πρόκειται για τη χειρότερη επιδημία του ιού Έμπολα και τονίζει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να καταδεικνύουν πως η επιδημία τίθεται υπό έλεγχο.

Η κατάσταση στη Λιβερία συνεχίζει να επιδεινώνεται με τον επίσημο απολογισμό να κάνει λόγο για 2.210 νεκρούς μέχρι τώρα και 200 ή περισσότερα πιθανά νέα κρούσματα μόνο στη Μονρόβια. Επίσης πληροφορίες κάνουν λόγο για επανεμφάνιση του ιού σε μια περιοχή που είχε κηρυχθεί ελεύθερη από αυτόν έπειτα από δύο εβδομάδες.

Παράλληλα ο ΠΟΥ επισήμανε ότι η καταγραφόμενη μείωση του αριθμού των νέων κρουσμάτων στη Λιβερία είναι απίθανο να αντανακλά την πραγματικότητα και εκτιμά πως πιθανόν οφείλεται στο ότι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν επαρκεί για να καταγράφει ακριβή δεδομένα.

Στη Σιέρα Λεόνε, στην πρωτεύουσα Φριτάουν και τρία προάστιά της ανέφεραν ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων μέσα στις τελευταίες επτά ως οκτώ εβδομάδες. Στη χώρα αυτή έχουν καταγραφεί πλέον 879 θάνατοι από τον Έμπολα.

Η Λιβερία και η Σιέρα Λεόνε, οι δύο από τις τρεις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από την επιδημία, διαθέτουν μόλις το 21% και 26% αντίστοιχα των διαθέσιμων κλινών σε νοσοκομεία που χρειάζονται (2.930 και 1.148), ενώ έχει γίνει ήδη σύσταση στις γειτονικές χώρες να προετοιμαστούν για μια πιθανή εξάπλωση του ιού πέραν των συνόρων τους, ανέφερε ακόμη ο ΠΟΥ.

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 10:44 ΜΜ

    ΕΕΕΕΝΤΑΞΕΙ ! Αφού το λέει ο ΠΟΥ τώρα ανατρίχιασα ! ΖΩΑ ετοιμαστείτε για εμβόλια ! Έχουν φτιάξει εκατομύρια τοξικά φαρμάκια που θα σας τα ρίξουν μέσα στο αίμα σας ! Είστε πολλοί ρε ΖΩΑ και πρέπει να ψοφήσετε μερικές εκατοντάδες εκατομύρια !Και απο τα φαρμάκια που θα σαςσκοτώνουν θα οικονομάνε τα εβραίικα σκυλια που τα κατασκευάζουν, δισεκατομύρια ….με ένα σμπάρο δύο τρυγώνια ! ΚΑΙ θα σας ψοφήσουν ΚΑΙ θα κονομήσουν !

  2. Ανώνυμος 10/09/2014 @ 12:18 ΠΜ

    ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ 1.44. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!! "ΛΥΚΟΤΟΜΑΡΟ"

  3. Ανώνυμος 10/09/2014 @ 12:23 ΠΜ

    Γιατί το αποκρύπτουν; Ποιοι; Αυτοί δεν αρρωσταίνουν; Έχουν ανοσία; Έχουν το εμβόλιο; Αφού τα φάρμακα και τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Τι θέλουν από εμάς; Μισούν τους Έλληνες; Προς το παρόν μισούν τους Λιβεριανούς, τους Σιερολεονέζους, τους Αμερικανούς, τους Ισπανούς, τους Νορβηγούς, τώρα τους Τούρκους. Ποιοι είναι αυτοί που κρύβουν τέτοια πράγματα; Μήπως είναι αυτοί που μας ψεκάζουν; Ανοσία στα χημικά άρα ανοσία και στους έμπολες; Πώς μεταδίδεται ο ιός; Ξέρει κανείς εδώ μέσα; Θα μας πει κανείς επιτέλους τι κρύβεται πίσω και από αυτήν την διεθνή, την γαλαξιακή, την συμπαντική συνωμοσία; Πού είναι ο Βαγγέλης που τα ξέρει καλύτερα από όλους αυτά;

    ΖΦΝΤ (Πράκτορας – Ερωτηματικός)

  4. Ανώνυμος 10/09/2014 @ 2:20 ΠΜ

    ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΣ??? ΤΑ 4000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ?? ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ2014.ΛΕΓΕΤΑΙ THE LAST SHIP ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο Α ΚΥΚΛΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*