Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:34 - 10/02/2015

Ποιος χρεοκοπεί ποιον;;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Ολλανδία έλαβε το 1960 127 € (280 εκ. Φιορίνια) απο την Γερμανία για τις καταστροφές που δέχτηκε απο τους γείτονες της!
Ο “Ολλανδός” πρίγκιπας Μπερναντ (Γερμανός αξιωματικός των ναζί) και ο παππούς του βασιλιά της Ολλανδία, έλαβε τοτε 1 εκατ. Φιορίνια, λόγω των καταστροφών των χωραφιών του. Η αποζημίωση ηταν μονο 1% των συνολικών καταστροφών που άφησαν πισω τους οι ναζί Γερμανοί. Η ζημιές της ολικής καταστροφής μετα τον πόλεμο για την Ολλανδία ανερχονται στα 25,8 δις.

Η Ελλάδα έλαβε το 1960 115 εκ. Γερμανικά μάρκα. Η χώρα μας πρέπει να δέχτηκε πολυ περισσότερες καταστροφές απ’ οτι η Ολλανδία…λέγεται οτι αυτη την στιγμή ζηταμε 165 δις απο την χώρα που κατάστρεψε υλικά και ψυχικά όλη την Ευρώπη…. Οι εκτιμήσεις των καταστροφων μετα τον ΒΠΠ πρέπει να ειναι τριπλάσιες…

Αν κανεις σκεφτεί οτι διάλυσαν όλες τις γέφυρες, τις οδούς, τις οικοδομικές εγκαταστάσεις, κατέστρεψαν τον στρατό μας…αεροδρόμια, λιμάνια, ξεκλήρισαν τοσες οικογένειες και τραυμάτισαν και άφησαν σακάτηδες τόσους ελληνες στρατιώτες.

Κατάστρεψαν ψυχολογικά τις επόμενες γενιές κατα την διάρκεια και την περίοδο μετα τον πόλεμο! Ο παππούς μου πάτησε σε νάρκη ψάχνοντας για φαγητό στα οχυρά που άφησαν οταν έφυγαν κυνηγημένοι οι παππούδες της Μερκελ….

Ο παππούς μου ο Δημήτρης δυστυχώς δεν κατάφερε να φτάσει ζωντανος στο νοσοκομείο του Πειραιά….το καΐκι άργησε να φτάσει στο λιμάνι και ο παππούς πέθανε απο αιμορραγία εφόσον το πόδι του απο το γόνατο και κάτω ειχε διαμελιστεί απο τις νάρκες που άφησαν πισω τους οι παππούδες της Μερκελ. Η γιαγιά μου μια φανταστική γενναία χήρα μητερα μεγάλωσε μονη της τέσσερα παιδάκια!!! Μερικά απο τα πεινασμένα και φοβισμένα ορφανά του χωριού….

Ο λαός μας ειναι πολλές φορες κατεστραμμένος, η γη που πατάμε ειναι χορτασμένη απο το αίμα ελληνων…. Στην γλώσσα μας πολλές λέξεις και προτάσεις θυμούνται αυτη την καταστροφή ….τραυματισμένες και αυτες στις μνήμες μας….γενιά με την γενιά… οταν αναφερόμαστε στα δεινά που πέρασαν οι πρόγονοι μας….. ακομα και τωρα ακούς τις γιαγιάδες να φωνάζουν “έρχονται οι Γερμανοί” οταν προσπαθούν να φοβίσουν τα εγγονάκια τους….η μνήμη των λέξεων δεν ξεχνά ποτε….με την λέξη “Γερμανός”…

Η Ολλανδία και η Ελλάδα έλαβαν ψίχουλα απο τον γίγαντα της Ευρώπης. Αν η Ελλάδα ζητά 165 δις και η Ολλανδία 400 δις… Τι εχει να συμβει εαν η Ρωσία διεκδικήσει τα 4.000 δις για τις καταστροφές των παππούδων της Μερκελ;;;

Ποιος χρεοκοπεί ποιον;;;

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 02/10/2015 @ 12:57 ΜΜ

    Έτσι είναι. Κανονικά όλοι οι γερμανοί πρέπει να γίνουν σκλάβοι και να δουλεύουν νύχτα μέρα. Ότι βγάζουν θα έπρεπε να μοιράζονται στις χώρες που κατέστρεψαν ως αποζημίωση. Θα έπρεπε… αλλά από τα γερμανικά γουρούνια τι άλλο να περιμένει κανείς. Εγώ αν ήμουνα γερμανός θα αυτοκτονούσα από την ντροπή μου…

  2. Ανώνυμος 02/10/2015 @ 8:30 ΜΜ

    Δεν υπάρχει Γερμανία σαν ανεξάρτητο κράτος! Οι Γερμανοί πολίτες δεν διοικουνται απο Γερμανούς πολιτικούς!
    Η ηττημένη Γερμανία του 1945 ήταν γενοκτονημενη, με κατεστραμενες υποδομές, με φυλετική πρόσμιξη (εκατομμύρια οικονομικοί μετανάστες) και σπιλωμενο εθνικό όνομα!
    Κυβερνηθηκε απο τοποθετημενους απο τον σιωνισμο ηγέτες, οδηγήθηκε στην καταστροφή και κατέληξε να είναι για πάντα ένα τηλεκατευθυνόμενο κουφαρι-όχημα απο το διεθνές κεφάλαιο, το οποίο ελέγχεται απο το κοινό της Σιων.
    Οι πραγματικοί Γερμανοί υπήρξαν ένα απο τα μεγαλύτερα θύματα των ΣΚΟΤΕΙΝΏΝ δυναμεων της γης γιατί ήταν ο μόνος λαός που θα μπορούσε να τους σταθεί εμπόδιο στα σχεδια τους!
    Αν πει κανείς ότι αυτοί το επέλεξαν μέσω εκλογών θα σας θυμίσω τα περι ΨΥΧΟΛΟΓΊΑΣ ΤΩΝ ΛΑΏΝ καθώς και τα της χειραγώγησης τους. Αυτο που πάθαμε κι εμείς και στηριζαμε τόσα χρόνια τους καταστροφεις μας!
    Οι λαοί έχουν την μικρότερη ευθύνη όσων γίνονται μετα απο σχεδιασμό των εξουσιαστων.
    Όπως δεν θελουμε να μας "πετροβολουν" για όλα αυτα που πάθαμε-κάναμε, καλό θα είναι να μην καταφερόμαστε κατα αλλου λαου, ο οποίος το πιθανότερο είναι να αποτελεί και αυτός ΘΥΜΑ!
    Κοιταξτε το ΔΆΣΟΣ και όχι το ΔΈΝΤΡΟ!
    Υ.Γ.: Δεν υπάρχει Μέρκελ! ΚΑΣΝΕΡ (πατέρας) ή ΣΑΟΥΕΡ (σύζυγος απο το 1982) λέγεται! Ο… Μέρκελ αποτέλεσε το μόνο πραγματικό γερμανικό γονίδιο που είχε σχέση η εν λόγω κυρία.
    Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*