Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:50 - 01/03/2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,
σας παρακολουθώ εδώ και χρόνια αλλά είναι η πρώτη φορά που σας αποστέλω e-mail.

Η αφορμή είναι αυτό το άρθρο που αναρτήσατε : http://www.katohika.gr/2015/02/skeftike-kaneis-oti.html

Αγαπητό Κατοχικά και Stranger, θα σας γράψω κάποιες σκέψεις μου χωρίς σειρά κάπως χαοτικά..

το θέμα είναι το ποδόσφαιρο, ειδικότερα το ελληνικό αλλά και γενικότερα ο αθλητισμός.

Για αρχή παραθέτω ένα άρθρο: http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/24_11.html
ή https://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2011/08/15/ο-«αγανακτισμένος»-επαναστάτης-javi-poves-παρ/#more-38457

με λίγα λόγια τα άρθρα αυτά μας λένε πως το ποδόσφαιρο αποπροσανατολίζει τους ανθρώπους από τα πραγματικά τους προβλήματα. Και φτάνουμε στα δικά μας ελληνικά θεματάκια. Παρατήρησα πως όταν κάτι χοντρό τρέχει στα πολιτικά παρασκήνια και αυτό βγαίνει στο φώς τότε σαν από μηχανής Θεοί έρχονται το ποδόσφαιρο, μπάσκετ κ.ά. να δώσουν την λύση στο σύστημα και να κάνουν ντρίπλα στο λαό έτσι ώστε να εστιάσουν όλοι εκεί, βέβαια με την βοήθεια των ΜΜΕ.

Με λίγη αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκα πολλά άρθρα για το θέμα και σας παραθέτω μερικά εξ αυτών: http://clubs.pathfinder.gr/pasokkateleth/1218207
το συγκεκριμένο αφορά πολιτικά σκάνδαλα έως το 2004 και το αμέσως επόμενο αφορά το ποδόσφαιρο: http://el.wikipedia.org/wiki/Θωμάς_Μητρόπουλος

Ποιά η σχέση τους;! Η αποκάλυψη της λεγόμενης παράγκας έρχεται στο φώς όταν η εκάστοτε κυβέρνηση ήταν στην γωνία.

Μετά από χρόνια έχουμε την “κρίση”: http://el.wikipedia.org/wiki/Ελληνική_κρίση_χρέους_2010-σήμερα
και τί γίνεται τότε;;; πώς ψηφίζουν μνημόνια;;; τι κάνει πάλι το σύστημα;; ΝΑΙ!!! σωστά μαντέψατε: http://katohika.gr/2010/09/12/2-29/

Πέρα από αυτά παρατήρησα πως τα τελευταία 5-6 χρόνια τις μέρες που ψηφίζουν για μνημόνια, αντιλαικά μέτρα, συσκέψεις Eurogroup κλπ συνήθως είναι Κυριακή. Τί έχει την Κυριακή; αγώνες! Τι αγώνες;; ΝΤΕΡΜΠΥ σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλευ (Παναθηναικός – Ολυμπιακός – Παοκ – Αεκ)

Αν έχετε ελεύθερο χρόνο ψάξτε σε όλα τα αθλήματα για τις ημερομηνίες και θα δείτε πως όντως ισχύει το παραπάνω!

Ένα μόνο να σας θυμίσω το τελευταίο ντέρμπυ ΠΑΟ – ΟΣΦΠ με τα επεισόδια, ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ με Eurogroup, Μπαρουφακιακή συμφωνία! Και όσο πιο σημαντικά είναι τα προβλήματα μας τόσο πιο μεγάλα είναι τα επεισόδια που γίνονται. Άρα τι εφαρμόζεται εδώ; ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!!!

Θυμάμαι πριν από το ντέρμπυ της ντροπής, εκείνο που κάποιοι ΔΙΔΑΞΑΝ ΗΘΟΣ, είχα γράψει σε ένα αθλητικό σάιτ ένα κείμενο και έλεγα στους διαχειριστές του, να μην φουντώνουν τις φωτιές – κόντρες μεταξύ των ΕΛΛΗΝΩΝ γιατί έχουμε θέματα με την ΠΑΤΡΙΔΑ, έκανα έκληση στους φιλάθλους να ενωθούν και να αφήσουν τις έχθρες γιατί σπέρνουν το εμφύλιο ανάμεσα μας!!! Το αποτέλεσμα; έκοψαν το μισό άρθρο που έλεγε μέσα για το Διαίρει και Βασίλευε και ότι μας χωρίζουν, μας αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά μας προβλήματα!

Έστειλα πίσω και ρώτησα γιατί το έκοψαν αλλά απάντηση δεν πήρα.

Από τότε είχα να γράψω σε κάποιο σάιτ και αυτό το κείμενο είναι το πρώτο που συντάσσω αυτήν την στιγμή.

Τέλος ακούμε από τα πιόνια να εκτοξεύουν κατηγορίες ο ένας στον άλλο για λαθρεμπόρια, για ναρκωτικά, δολοφονικές επιθέσεις. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;; Και το χειρότερο; Οι οπαδοί να στηρίζουν ακόμα τους προέδρους τους και να λένε ο δικό σας έχει κανει πιο πολλά – πιο λίγα! Να παρακαλάνε να δείρουν – σκοτώσουν τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Αν είναι δυνατόν! Έλεος! Μέχρι εκεί έχουμε φτάσει εν έτη 2015.

Αυτά τα λίγα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας…

ΥΓ1: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ΥΠΑΡΧΩ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΕΛΑ!

ΥΓ2: Υπάρχουν πάρα πολλές πηγές στο ίντερνετ, απλά επέλεξα μερικές απο αυτές.

ΥΓ3: Κατοχικά και Stranger, αν μπορεί κάποιος από εσάς να ψάξει για ημερομηνίες όπως προανέφερα και να τις εμπλουτίσει στο παραπάνω άρθρο θα ήταν πολύ καλό.

ΥΓ4: Σας παρακαλώ δημοσιεύστε το κείμενο

Καλή Δύναμη
Φιλικά Π.Ν.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 03/02/2015 @ 9:40 ΠΜ

    Και μονο που καθεσαι και ασχολησε με τα "σωβρακα και τις φανελες" σε τετοιο βαθμο ωστε να κανεις και αναλυση τι στιγμη που συμβαινουν ολα αυτα γυρω σου στην χωρα, οικονομια, ανεργεια, τουρκια, δειχνει οτι "καπου εχεις χασει την μπαλα" ! ο κοσμος καιγεται και εσεις (οι κολημενοι με την μπαλα) χτενιζεστε. βγαζουν δις απο εσας και εσεις πλακωνεστε για τα συμφεροντα τους! ΑΕ εταιρειες ειναι ρε, ξυπνηστε και κοψτε την μπαλα, το ναρκωτικο των λαων! Αν ο Ελλην ασχολουταν το 50% που ασχολειτε με την μπαλα, με την πολιτικη την οικονομια τις τεχνες την γνωση γενικα, η χωρα στο συνολο της θα ηταν πρωτυπο.

  2. ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ.. ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ…. ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ) ….. ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ……
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ …. ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ…….
    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ……. ΒΡΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ…..
    ΔΕΝ ΕΚΑΨΑΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΦΑΙ… ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ…..
    Ο ΛΟΓΟΣ????? ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ… ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…. ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ?????
    ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ……
    ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ… ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ… ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ….
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  3. EXEΙΣ ΔΊΚΙΟ Π . Ν. ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΉ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΌΝΙΑ ΜΕΓΆΛΩΝ ΠΑΙΚΤΏΝ [ΕΝΧΩΡΙΟΝ ΚΑΙ ΜΗ] [ ΟΡΑΤΏΝ ΚΑΙ ΑΟΡΆΤΩΝ ΄] ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΗΡΗΖΟΝΤΕ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ .ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΔΎΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΡΗΤΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*