Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:43 - 09/11/2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
Ο κόσμος είχε έρθει απειλητικά κοντά σε έναν πυρηνικό πόλεμο στο παρελθόν… Σίγουρα θα μπορούσε να συμβεί και πάλι… Αυτό αποκαλύπτει ο γνωστός Πανεπιστημιακός, διανοητής και φιλόσοφος, Νόαμ Τσόμσκι, ο οποίος εκφράζει την ανησυχία του για τεκταινόμενα στον πλανήτη, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Δύση και τη Ρωσία…

«Μόλις το ΝΑΤΟ έχει επεκτείνει τα σύνορά του σε όλη τη διαδρομή για να φτάσει τη Ρωσία… Η αποστολή έχει αλλάξει κατά πολύ από την ίδρυση του», αναφέρει ο Τσόμσκι. Και συνεχίζει «Τώρα, στόχος του είναι να αναλάβει τον έλεγχο των παγκόσμιων συστημάτων ενέργειας και όχι η διατήρηση της διακυβερνητικής στρατιωτικής ισορροπίας. Ο κόσμος δεν ήταν ποτέ πιο κοντά σε έναν πυρηνικό πόλεμο που θα μπορούσε να καταστρέψει όλους τους εμπνευστές τους. Η απειλή δεν αποτελεί πλέον μόνο ένα κομμάτι της ιστορίας».

«Αυτό είναι και το χειρότερο σενάριο… Θα είναι τρομερό. Και τα δύο κράτη που θα τον ξεκινήσουν θα αφανιστούν. Θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους. Αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση. Και αυτό το σενάριο βρίσκεται δραματικά κοντά στην πραγματοποίηση του. Η συμμετοχή των ΗΠΑ στις υποθέσεις της Μέσης Ανατολής έχει επιδεινώσει την κατάσταση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τσόμσκι

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 11/09/2014 @ 5:23 ΜΜ

    sos……πυρινικος πολεμος sos…..πολεμος με την Τουρκια….sos……οι τραπεζες θα μας τα παρουν ολα….sos μην τρωτε τιποτα γιατι θα μας μεταλλαξουν το dna μας sos…sos….sos στο τελος θα πουμε ελα μωρε ζωη ειναι θα περασει.ΜΕ ΤΟΣΑ SOS ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ

    • Ανώνυμος 11/09/2014 @ 6:53 ΜΜ

      Ο κοσμος μας, οπως τον εχουμε μαθει και συνηθησει, εχει φτιαχτει για να μας πολεμαει καθημερινα και να μας αποπροσανατολιζει απο το πραγματικο νοημα της ζωης (δεν το γνωριζω). Οι επιθεσεις στις οποιες αναφερεσε ειναι πραγματικοτητα και λες λιγα. Ειναι γεγονος οτι δεχομαστε επιθεση εκ των εσω. Για να γλυτωσεις πρεπει να πιστεψεις στον δημιουργο (και να αποποιηθεις το χρημα εαν ειναι δυνατον), να βρεις ενα ρολο και να ζησεις σε ηρεμια εν μεσω τρικιμιας, αγνα και καθαρα.

  2. Ανώνυμος 11/09/2014 @ 5:34 ΜΜ

    ΡΕ ΤΟΝ ΤΣΟΜΣΚΙ ΑΠ ΤΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο Α-ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ ΝΟΑΜ .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*