Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:22 - 13/11/2014

Ο Bob Geldof ψάχνει κορόιδα με το bandaid 30 για τον εμπολα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Bob Geldof ψάχνει κορόιδα με το bandaid 30 για τον εμπολα
Ο Άγγλος μουσικός Σερ Bob Geldof παρουσίασε στις 10 Νοεμβρίου το σχέδιο του να οργανώσει και πάλι μια φιλανθρωπική συναυλία για την αντιμετώπιση του Εμπολα και των θυμάτων του. Στη φωτογραφία δίπλα του βλέπετε και τον στιχουργό Midge Ure που μαζί έγραψαν την μεγάλη μουσική επιτυχία το 1985, do they know it’s Christmas?

Το live aid κοντσέρτο για την καταπολέμηση της πείνας στην Αφρική μάζεψε πριν 30 χρονια το αστρονομικό ποσο των 100 εκατομμυρίων λιρών!!!

Για την καταπολέμηση της πείνας των παιδιών στη Αφρική, μας είπαν τοτε…αυτη η φιλανθρωπία των Άγγλων με εκπλήσσει κάθε φορα και αναρωτιέμαι ποσα απο τα εκατό εκατομμύρια έφτασαν τα παιδάκια στην Αφρική;

Τόσα φράγκα που μάζεψαν οι φιλάνθρωποι της Δύσης με μια πολυ δυνατή φόρμουλα βοήθειας ας επαναληφθεί. Ενα λογικό επιχείρημα θα έλεγα …πολυ τυχαία πριν 30 χρονια ο Bob έγραψε την τελευταία του επιτυχία. Γιατι άραγε;

Ο Άγγλος φιλάνθρωπος ξαφνικά θυμήθηκε την φόρμουλα βοήθειας και συμπαράστασης των μαύρων πεινασμένων Αφρικανών. Ευκαιρία μεγάλη τωρα που ο θεουλης των Εβραίων έσπειρε τον θανατηφόρο Εμπολα στους πεινασμένους…ετσι να η νεα ευκαιρία γεννιέται.

Η δυτική φιλανθρωπία θα σπεύσει να ‘βοηθήσει’ γεμίζοντας πάλι τα πορτοφόλια της.
Μπαίνε γρήγορα Bob μπας και άλλοι σας φάνε την εργολαβία!!! Μπομπ ο Μάστορας, κάνει όλες τις δουλειές για εσάς.

Ο Bob Geldof πριν δέκα χρονια μάζευε το ρευστο για το feed the world! Η φόρμουλα της φιλανθρωπίας λειτουργεί παντα τις μερες των Χριστουγέννων. Κάθε δέκα χρονάκια νασου ο Μπόμπ ο μάστορας!

Ας ειναι καλά η φιλανθρωπική σας προσπάθεια για τα παιδάκια!!Ευτυχώς στην εργολαβία εχετε και την βοήθεια του ερυθρού Σταύρου. Μονο ας μην τους ξεκληρισουν όλους στην Αφρική με τους εμβολιασμούς του Εμπολα, διαφορετικά τα κορόιδα που να δώσουν τα λεφτά τους;

Ο ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 11/13/2014 @ 12:39 ΜΜ

    Θυμαμαι σε μικροτερη ηλικια διαβαζα πολλα κομικς μικυ μαους γιατι ειχαν πλακα οι ιστοριες με τα παπια.
    Ομως τα κομικς αυτα ειναι απο τη ντισνευ που δεν ειναι και τοσο αθωα..
    Τεσπα στην ιστορια των παπιων ο ντοναλντ ηταν παντα αφραγκος γκαντεμης και καλοκαρδος ο δε θειος του σκρουτζ ηταν παντα τσιγγουνης φυλαργυρος πλεονεκτης το ακριβως αναποδο διλ.

    Σε μια ιστορια που ειχα διαβασει ηταν ο Σκρουτζ και διοργανωνε μια φιλανθρωπικη εκδηλωση με σκοπο το μαζεμα των χρηματων για ενα φιλανθρωπικο ιδρυμα.
    Και του λεει ο Ντοναλντ που ειχε παει εκει γιατι κατι τον ηθελε
    -Διοργανωνεις εσυ φιλανθρωπικη εκδηλωση?
    Και λεει ο Σκρουτζ
    -Ναι φυσικα για το ταδε ινδρυμα.
    Λεει ο ντοναλντ παλι
    Δε σε ειχα για τοσο φιλανθρωπο.
    Κι απανταει ο Σκρουτζ
    Φυσικα και ειμαι αφου το φιλανθρωπικο ιδρυμα για το οποιο γινεται ο ερανος ανηκει σ εμενα.

    Διλ εκανε ερανο για ενα ιδρυμα που του ανηκε διλ εβγαζε κερδος απο την ιστορια αφου τα χρηματα που θα πηγαιναν στο ιδρυμα παλι στη τσεπη του θα πηγαιναν..
    Φυσικα οταν το διαβαζει κανεις ακουγεται σαν αστειο οταν ομως το καλοσκεφτει κανεις λιγο παραπανω κατανοει οτι τετοια αστεια γινονται και στη πραγματικοτητα..
    Τωρα οσον αφορα το ονομα του κυριου αυτου το οποιο στην αρχη νομιζα οτι ηταν αστειο της ιστιοσελιδας

    Geldof = Geld – of / Geld = χρηματα το of αν βαλεις αλλο ενα f διπλα εχεις Geld off = Money off

    Ασωτος

    • Ανώνυμος 11/13/2014 @ 10:27 ΜΜ

      Σωστος.Το Μικυ Μαους μας εμαθε πως λειτουργει το συστημα.Επισης μας εμαθε και το βασικο μαντρα του ινδουισμου μεσα απο το χασμουρητο των παπιων ΑΟΥΜ.

    • Ανώνυμος 11/14/2014 @ 12:02 ΠΜ

      Σωστός Ασωτε. Διάβασε το επόμενο αρθρο για τον Μποπ που θα ανεβει αύριο. Μεγάλοι απατεώνες, ολα για το κέρδος γιατι υποτιμάμε την αξία της ζωής των άλλων. Πρόκειται για μεγάλη απάτη με πρόσχημα την φιλανθρωπία αλλα διάβαζε για τους φίλους του. Και την οικογένεια του. Η πρώην γυναίκα και μητέρα της νεκρής κόρης τους, και ο φίλος της βρέθηκαν πολυ τυχαία νεκροί. Οχι την ίδια ημέρα. Ο Μπόμπ θεωρούσε τον αυτο του υπεράνω του νόμου. Αυτο ισχυρίστηκε ο φίλος της πρώην γυναίκας του. Και αυτη βρέθηκε ξαφνικά νεκρή. Το δυο χιλιάδες ψάξε στους συνδέσμους αύριο να διαβάσεις για τους θανάτους μητέρας, φίλου μητέρας και τον Απρίλιο της κόρης τους. Που ήταν μέλος σατανιστικης οργάνωσης.
      ΚΟΡΑΞ
      ΚΟΡΑΞ

  2. Ανώνυμος 11/13/2014 @ 12:52 ΜΜ

    Επιπόλαιο άρθρο. Απλά για να δημιουργεί εύκολες εντυπώσεις, Τα χρήματα από τα live aid δημιούργησαν Ιατρικά Κέντρα και Σχολεία. Δεν υποστηρίζω πως όλα πήγαν εκεί που έπρεπε, αλλά εδώ, η απάντηση βρίσκεται στα διφθαρμένα καθεστώτα της Αφιρκής και όχι στους μουσικούς, που πράγματι, προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς. Πριν κάνετε δημοσιεύσεις, να κάνετε ελέγχους. Ειδικά στη Βρετσανία, για τετοια ζητήματα, είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε όλα τα στοιχεία.

    • Ανώνυμος 11/13/2014 @ 11:22 ΜΜ

      Καλά που έχουμε και την ανάλυση σου, κρίμα όμως εβραίοπουλο σου ετοιμάζω πληροφορία σε αλλο αρθρο. Τοτε έλα να μιλήσουμε για το ποιος ειναι επιπόλαιος! Ρε Εβραίε όπου κέρδος και εβραιος πίσω του. Εδώ η θρησκεία σου εχει πνίξει όλο τον κοσμο στο αίμα για του πάρει όλο τον πλούτο. Κάνοντας τα παντα για το κέρδος και θες να βγεις και απο πάνω;
      Επαγγελματίες λησταρχοι είστε, φιλάνθρωποι της ευκαιρίας του κέρδους
      ΚΟΡΑΞ

  3. Ο Bob Geldofl δεν είναι Άγγλος αλλά Ιρλανδός,είναι ακτιβιστής από την εποχή του '80 με τα γεγονότα της ματωμένης Κυριακής,τώρα αν στην πορεία αλαξοδρόμησε δεν το γνωρίζω…..,αλλά ένας άνθρωπος δεν αλλάζει έτσι εύκολα,τώρα αν μέσω αυτού κάποιοι τον χρησιμοποιούν αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο…πιστεύω ότι έχει "αγνά" αισθήματα για τον σκοπό του!
    https://www.youtube.com/watch?v=Yv5U0A10hrI

  4. Ανώνυμος 11/13/2014 @ 11:52 ΜΜ

    Μπαμπη διάβασε το επόμενο αρθρο για το ποιοι βρίσκονται πίσω του; Ποιοι οι πραγματικοί εντολοδόχοι, καλύτεροι του φίλοι ο Μπλερ και ο Μπους τζούνιορ. Ποια η κόρη του που πέθανε τυχαία χωρίς ο λόγος θανάτου του να γίνει ξεκάθαρος. Ναρκωτικά η θυσία; Ήταν μέλος της ΟΤΟ μιας σατανιστικης οργάνωσης έκανε όργια και σατανιστικές τελετές. Παντρεμένη με εβραίο τον Κοεν που τη νύχτα του θανάτου της δεν βρισκόταν στο σπίτι τους αλλα στο σπίτι των δικών της. Η μητέρα της χωρισμένη απο τον Μπόμπ. Απειλές εναντίον της και εναντίον του φίλου της. Φίλος και πρώην σύζυγος βρέθηκαν και δυο νεκροί!!!
    Οχι την ιδια μέρα. Ο Μπόμπ τους είχε απειληςει αρκετές φορές. Ποσο τυχαία ειναι ολα αυτά;;; Ετσι να ψάχνουμε λιγάκι για να καταλαβαίνουμε τι στο διάολο συμβαίνει σε ενα εβραίοκρατούμενο κοσμο με σκοπο ολα για το κέρδος και την θανατο των γκοιμ.
    Μην πιστεύεις την ολογραφική πραγματικότητα που σου πασάρουν!
    Πραγματικά αν ο κόσμος καταλάβαινε οτι τον εχουν για ζώα αν καταλάβαινε ποιοι πραγματικά αποφασίζουν για τους πολέμους τις επιδημίες της καταστροφές την επιστήμη την πληροφορία την υγεία και μαζικούς εμβολιαςμους των ζώων του κοπαδιού. και και και. Πρόκειται για κτηνοι για παρανοϊκά τέρατα.
    ΚΟΡΑΞ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*