Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:15 - 04/11/2014

Ο φόβος θρέφει το θεριό και το θεριό τον φόβο..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σφαγές αθώων, το αίμα ρέει άφθονο στα ΜΜΕ, βομβαρδισμοί λαών και πόλεων, στις φάκες άφθονο το τυρί. Στο υπουργείο πολέμου ο Σωτήρας πλάθει και αναδιπλώνει τους πολέμους εναντίον των τρομοκρατών…όλα μπροστά στα μάτια μας. Τα παιδάκια τρέχουν μες τα συντρίμια της γειτωνιάς τους. Άραγε θα έρθει βοήθεια απο την πολιτισμένη Ευρώπη;

Και ο Εμπόλα με τόσους νεκρούς στην Αφρική; Εφτασε τώρα φρέσκος και στην Ισπανία…το ανακοίνωσε η ΝΕΡΙΤ. Μες το νοσοκομείο, λένε οτι οι γιατροί έφεραν τον Εμπόλα απο την Αφρική….οι μαύροι φταίνε γιατί δεν αφήνουν τους λευκούς γιατρούς να τους εμβολιάσουν…

Οι αθώοι Αμερικανοί αποκεφαλισμένοι δημοσιογράφοι σφάχτηκαν σαν κατσίκια…ο χασάπης στην δυτική είδηση είναι αποκλειστικά ισλαμιστής! Και αν ο χασάπης δεν είναι ισλαμιστής αλλά είναι ένα δυτικό τερατούργημα;

Η σφαγή μες την είδηση του πολέμου πληροφορίας ποικίλει, πρώτα σε φτάνει η πληροφορία τρόμου με την δόμηση της σκέψης… η τρομολαγνεία σε όλο της το μεγαλείο σε παγκόσμιο επίπεδο σου χαιδεύει τα αυτιά όπως η ιερόδουλη. Σε φτιάχνει και σε καίει….σε θέλει απο την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Φαινόμενο άγνωστο μέχρι πριν λιγες δεκαετίες; Δεν νομίζω.

Αν κλείσεις συμφωνία με τον διάβολο πρέπει να τον πληρώσεις, αν δεν τον πληρώσεις δεν σ’ αφήνει σε ησυχία, θα σε κυνηγήσει μέχρι να σου πάρει το τίμημα…

Το 98% της ανθρωπότητας πληρώνει το τίμημα, έχει καταλάβει οτι κάτι συμβαίνει , όμως δεν γνωρίζει τί ακριβώς του τρώει το συκώτι; Ξέρουν ότι κάτι μες σ’ αυτόν τον κόσμο, δεν είναι αυτό που τους λένε οτι είναι. Πριν συνεχίσουμε να πληρώνουμε το διάβολο, πρώτα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ποιοι πραγματικά είμαστε…

Είμαστε Θεικές οντότητες που συνεχώς σχηματίζουμε σκέψεις και ζουμε σε ένα σύμπαν γεμάτο απο σκέψεις. Γιατί νομίζετε ότι η η ελίτ μας φλόμωσε στην είδηση μέσω της ανελέητης ενημέρωσης; Γιατι θέλει να ελέγχει και να δημιουργεί την εξαπάτηση της πληροφορίας-πραγματικότητας;;;

Γνωρίζουν οτι εμείς δημιουργούμε τα πάντα στον κόσμο με τις σκέψεις μας, οι ανθρώπινες σκέψεις γίνονται η καθημερινή πραγματικότητα.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν γνωριζει τίποτα για την καταστροφική δύναμη που δημιουργείται από τις αρνητικές σκέψεις. Οι αρνητικές σκέψεις που προκύπτουν από το φόβο, το θυμό, το μίσος και την εκδίκηση, μπορούν να κάνουν μεγάλο κακό και να βλάψουν το μέλλον όλων μας. Χειραγωγούν τη σκέψη και την πορεία των πραγμάτων, σε όλα τα επίπεδα.

Η ελιτ θρέφει το θεριό, ταιζωντάς το με το φόβο μας, το μάρκετινγ της είδησης έχει πάει πολύ μπροστά με λασπολογία κατά του Έλληνα… Τη λέξη «φόβος» σύντομα θα την γνωρίσει μόνο ο προδότης…

Ο ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 11/04/2014 @ 1:20 ΜΜ

    συντομα , πεφτουν , εφτασε ο καιρος , τελειωσαν τα ψεμματα , και δως του το πεδιο και με τα λιγα και τα πολλα περασανε 5 χρονια ……………. και ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν ……. αν μη τι αλλο ειναι τραγικο το κατοχικα να φιλοξενει αρθρο για τον φοβο ………… 5 χρονια καταστρεφομαστε 5 χρονια πανε οι μαλακες και αγοραζουν αλευρι και κονσερβες ………. και η ζωη συνεχιζεται ……………..

  2. Ανώνυμος 11/04/2014 @ 4:07 ΜΜ

    Φίλε ασπρο – Κόρακα

    το 98% ;
    τότε θα χτύπαγα τον κώλο μου στο ταβάνι !
    Βέβαια είναι καλό να τονώνεις την ελπίδα όσων αναχαράζουν, αλλά μάταιος κόπος γιατί αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να είναι έτοιμοι.
    Δυστυχώς ελάχιστοι είναι όσοι έχουν συνειδητοποιήσει τι γίνεται, και πολύ λιγότεροι όσοι πραγματικά γνωρίζουν, όσο για κείνους που έχουν θυμηθεί …. άστα να πάνε !

    Έχεις απόλυτο δίκαιο για την εκμετάλλευση και χειραγώγηση των άσχημων και αρνητικών σκέψεων-συναισθημάτων από αυτούς που απομυζούν την ενέργεια του κόσμου τούτου.
    Είναι το όπλο που τους επιτρέπει να μην μπαίνουν σε μεγάλες περιπέτειες αλλά να αφήνουν τα ζωντόβολα να κυλούν τον …. τροχό από μόνα τους.

    Μιλάς για την ελίτ, μα αυτοί όλοι τους δεν είναι τίποτε άλλο παρά ανδράποδα.
    Αν ήταν αυτοί που έχουν καθίσει στον σβέρκο του κόσμου και χειρίζονταν αφ' εαυτού τους την όλη ιστορία θα ήταν πανεύκολο να τελειώσουμε μια και καλή και γρήγορα μαζί τους.
    Αλλά φεύ !

    Δεν είμαστε απλά θεϊκές οντότητες, είμαστε συν-δημιουργοί του κόσμου.
    Αυτό όμως είναι τρομερά δύσκολο να το δεχτεί ο όποιος άνθρωπος,
    πολύ δε περισσότερο να το πιστέψει,
    και σχεδόν αδύνατο να το ΘΥΜΗΘΕΙ.

    Γι' αυτό δουλεύουν κάποιοι …. ας ελπίσουμε να πετύχει !

    Αυτά ……..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*