Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:00 - 04/02/2014

Ο Υπερνους του σύμπαντος…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

..Ζοριστηκε και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το dna που γνωρίζει oτι μπορει να φέρει λύση !

..Ο στόχος παν τα ένας η εξέλιξη ,ελευθερια, αθανασία!

.. Σήμερα οι Έλληνες αφυπνίζονται,σκέφτονται ,αναρωτιούνται ,δοκιμάζουν ,αλλάζουν ,δημιουργούν….!

..Αυτό το θεϊκό σπέρμα επιτέλους θυμάται για ποιο λόγο σπάρθηκε!

..Γνωριστήκαμε ανάμεσα σε να πόλεμο , μια ακόμα εξίσωση που πρέπει να λύσουμε μιας και το συμπαντικό σώμα χρειάζεται την θεραπεία μας!

..Τίποτα δεν είναι τυχαίο , ΟYΤΕ η κρίση ούτε η στόχευση εναντίων μας , είναι μια σημαντική σκανδάλη εκκίνησης της αλλαγής , από ποιον άλλον λαό θα μπορούσε να έρθει η αναγκαστική αλλαγή;

..Στο τέλος αυτού του Πολέμου στεφανωμένοι νικητές θα μιλήσουμε για τον απώτερο στόχο , την Νίκη του ματριξ και την Αθανασία !

..Μέχρι τότε να θυμάσαι ότι αν σήμερα κλαις δεν σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα άλλα ότι δεν έχεις αντιληφθεί το έργο σου , αν έχεις λυγίσει δεν σημαινει ότι είσαι αδύναμος άλλα ότι δεν αφήνεις τον εαυτό να αποδεχθεί την αιωνία Αποστολή!

..Κάποτε πριν καιρό όταν άρχισα να μιλάω οι περισσότεροι με χλεύαζαν ,σήμερα όλο και ποιο πολύ θυμούνται και θυμούνται ακόμα ότι το είπα από την αρχή …ήρθα να θυμίσω πως το κάναμε!

…Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πόλεμος ει ναι γιορτή , η γιορτή του καλέσματος από τον Υπερνου , δεν μας ξέχασε ποτέ δεν μπορούμε να τον ξεχάσουμε ποτέ!

.. Αν μπορούσες πια να ρωτήσεις έναν που κατανόησε,αν μπορούσες πια να δεις αυτό το χαμόγελο ,αυτή την λάμψη στα μάτια θα καταλάβαινες ότι μιλάω για μια γιορτή που ο Πάνας μπροστα της θα κοκκίνιζε !

..Η έκσταση και η γνώση σε ένα κοκτέιλ ευδαιμονίας και θύελλας , αν το γνωρίζουμε εμείς το γνωρίζουν και οι εχθροί μας που είναι απόλυτα τρομοκρατημένοι!

..ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!!!

…ΑΙΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΟΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΙΑ !!!

..ΑΦΕΣΟΥ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ !!!

..Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ !!!

Stranger…. ..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (59)

  1. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 7:05 ΜΜ

    Ανησυχητικα αισιοδοξο , αλλα μ αρεσει !!!!!!!

  2. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 7:08 ΜΜ

    Που βλεπεις εσυ οτι κατι γινετε…δυστηχως τιποτα δεν γινετε.

  3. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 7:10 ΜΜ

    ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ !!!
    To ερώτημα είναι για ποσο θα τα τινάζει ακόμα γιατί έχουν μαζέψει στάχτη χρόνων ……….

  4. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 7:20 ΜΜ

    Μια χαρά…

  5. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 7:21 ΜΜ

    σιγουρα,νοιωθουμε κατι που οι αλοι δεν μπορουν,για να δουμε,για να δουμε(αγροικας

  6. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 7:35 ΜΜ

    Βρε παιδί μου σου έχω πει να μην σταματάς τα χάπια σου. Δεν πας καλά δεν το βλέπεις; Από αύριο σε παρακαλώ διπλή δόση. Και υπομονή θα σου περάσει δεν είναι τίποτε.

  7. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 7:44 ΜΜ

    νομιζω οτι βλεπεις τουλαχιστον 20 χρονια μπροστα.μεχρι να ερθει η γιορτη θα υποφερουμε για πολυ ακομα.τωρα γιατι χαιρεσαι τοσο πολυ με τετοια σιγουρια δεν καταλαβαινω,

  8. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 7:47 ΜΜ

    Ούτε διαλογισμό κάνω ούτε ξέρω τί είναι το "πεδίο" ούτε τίποτα.
    Με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω αντιλαμβάνομαι ως "υπερνού του σύμπαντος" τον θεό.
    Αν λοιπόν αντιλαμβάνομαι σωστά, μας λές οτι ζορίστικε ο θεός;
    Μακάρι να έχω καταλάβει λάθος, αν ναι, διόρθωσέ με.

  9. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 7:47 ΜΜ

    Το Πάσχα λέει θα έχουμε διπλή Ανάσταση…έτσι ειπώθηκε από Αγιορείτη Μοναχό…ήμουν αυτήκοος μάρτυρας…μου έχει μεταφερθεί επίσης ότι κατά τον Μάη θα έρθει κάτι που θα χαροποιήσει τους Έλληνες..εάν αυτά λένε κάτι…εγώ πάντως δεν μπορώ να τα αποκωδικοποιήσω…αυτά ! Αλέξης Μοίρες Ηρακλείου.

  10. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 7:53 ΜΜ

    μηπως ειναι ωρα να μιλησεις ανοιχτα ρε φιλε…ωστε να καταλαβουμε επιτελους τι μας λες τοσο καιρο????

  11. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 8:02 ΜΜ

    Α !! ρε κακομοίρηδες…..
    Πως θα γίνουν όλα αυτά;

    1. Αίμα δεν κάνει να χυθεί, να μη γίνουμε Ουκρανία και Συρία.
    2. Να κάνουμε μια γενική διαρκείας στάση στα πάντα πληρωμές, ψώνια και δουλειές, δεν το κάνετε με τίποτα γιατί δεν οργανώνεστε (εκτός και αν πρόκειτε για χρυσό) και είστε και χέστηδες
    3. Δικαιοσύνη, δικαστές, δικηγόροι ΔΕΝ υπάρχουν, είναι τομάρια και υπάρχουνε μόνο για να γεμίζουνε αυτό το τομάρι που σέρνουνε, άρα τζίφος και από κει
    4. Σοβαρή πολιτική πρόταση δεν υπάρχει από πουθενά εκτός ίσως από το ΕΑΜ β Υδροχόος … αλλά ποιός να κάθεται μωρέ να διαβάζει τώρα σοβαρά δοκίμια….. ( ο stranger είναι πιο πιασάρικος)
    5. Ο Φοίβος Απόλλων δε φαίνεται από καμμιά γωνιά
    6. Ο Ιησούς μάλλον θα καθυστερήσει κάτι χιλιετηρίδες παραπάνω (τον καθυστέρησε το τραπέζι του Δείπνου, αλλά έρχεται, στο δρόμο είναι)
    7. Ο Σώρρας μάλλον δεν είναι ο Φοίβος Απόλλων
    8. Ο Βατατζής μας τέλειωσε (ευτυχώς, ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει και δεν τον θυμάται πια!)

    Πως ακριβώς έχετε "ονειρομαντέψει" ότι θα συμβεί;
    Μήπως το έχει δει ο "Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ" ? επειδή βλέπει ρωτάω

  12. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 8:06 ΜΜ

    Καλή λευτεριά.

  13. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 8:16 ΜΜ

    …αιμα φωτεινο δονει το συμπαν
    . …ο πανας θα κοκκινιζε
    …..αφεσου κι ελα στην γιορτη μας

    Περα απο αυτα α ωραια για να τθω πρεπει να ξερω που και ποιος…. ε;;;;

  14. Stranger προσοχή νέα άγκυρα χρόνου από τις Σαύρες 15 Φλεβάρη !!

    http://www.whatdoesitmean.com/index1735.htm

    Έτσι και αλλιώς η φούσκα του χρόνου τους δεν θα αντέξει με το G2

    "Cloud G2 status and a possible stellar explosion to hit our solar system around April, 2014"

    http://www.transients.info/2014/02/cloud-g2-status-and-possible-stellar.html

    Έγινε πριν μερικές χιλιάδες χρόνια στο τέλος της εποχής των Παγετώνων
    και σήμανε την αρχή του Σύγχρονου Ανθρώπου μαζί με την έναρξη του Σύγχρονου Πολιτισμού !!

    Ετοιμαστείτε τον Απρίλη για την επόμενη εξέλιξη του Ανθρώπινου γένους

  15. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 8:25 ΜΜ

    ΠΑΓΩΜΈΝΗ ΦΩΤΙΆ….

    ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ ΣΕ 26 και32

    Τ Ω Ρ Α !

    ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ ΠΑΓΟΣ ΞΕΚΙΝΆΣ ΣΕ 26 και 31

    ΤΏΡΑ…

    Ο Λ.Ο.Ι. Μ.Α.Ζ.Ι.

    ΦΑΕΘΩΝ

  16. ….Recent observations of the G2 cloud made in the near infrared at the Keck Observatory indicate that the G2 cloud will reach its closest approach to the Galactic center around mid March of 2014 instead of June of this year. ….

    "-How do you connect the 3 days of darkness to the binary system or brown dwarf closing in on the GC?
    -The 3 days of darkness would occur after the G2 cloud triggered the Galactic core to explode and produce a superwave, if a superwave were produced. The cosmic rays striking the earth’s stratosphere and atmosphere would nucleate high altitude clouds which would have the effect of screening out sunlight. The cosmic ray volley would likely be most intense for the first three days (judging from what has been observed to happen in a distant exploding galaxy). So this twilight could be most noticeable during the first three days.
    "
    http://etheric.com/g2-cloud-predicted-to-approach-twice-as-close-to-gc/

  17. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 8:31 ΜΜ

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ…ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ , ΧΩΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ…ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΩΣ ΧΤΥΠΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑ…ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ , ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΓΑΛΑΝΗ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟ ΣΧΗΜΑ…ΚΟΙΤΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΠΡΑ ΦΤΕΡΑ…ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗ ΧΑΡΑ , ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΤΕΡΑ …ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΜΟΥ , ΑΝΑΓΕΝΝΩΜΑΙ !!!

  18. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 8:33 ΜΜ

    Οι αγιορείτες μοναχοί από το 2011 λέγανε διάφορα όπως κι Ελπίδιος , φυσικά δεν επαληθεύτηκε τιποτα !!!! ΠΛΑΝΗ !!! μόνο ΕΚΕΙΝΟΣ γνωρίζει τον χρόνο ….. Όσο για τη βρωμιές των μοναχών στο Αγιο Ορος ας μην το θίξουμε καλύτερα ! είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι ΣΩΣΤΟΙ εκεί μεσα

  19. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 8:39 ΜΜ

    Straiger είσαι πολύ η του ύψους η του βάθους…….αυτό είναι δείγμα ανισορροπίας και καλο θα ήταν να το ψάξεις λίγο.
    Όπως λένε και τα δελφικά παραγγέλματα…..γνώθι σεαυτόν……μέτρον άριστον……μηδέν άγαν.

    …;?

  20. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 8:48 ΜΜ

    Προσωπικη μου αποψη, αν ο Υπερνους ζοριζόταν, δεν θα ήταν υπερνους. Ουτε γενικα "οι Ελληνες" ειναι τοσο προχω. Συγκεκριμενες ψυχες ειναι, διασπαρτες σε ολους τους λαους. Αλλα βολευει καποιοι να ερχονται μεσα απο τα δικα μας γονιδια που και που για καποιες δουλειες.

    psybernaught

  21. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 9:02 ΜΜ

    re strenger mia erotisi,ton sismo stin lefalonia pos kai den ton proevlepses?

  22. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 9:03 ΜΜ

    ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΙΚΟ,ΤΟ ''ΑΙΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟ" ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ…. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ; Χρυσα

  23. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 9:32 ΜΜ

    Stranger προσωπικα σε εκτιμω και οσο και να θελω να παρασυρθω απο ολο αυτο που εγραψες (που μαρεσει πολυ) δεν μπορω, πρεπει να το κρινω αντικειμενικα. Θα τα παρω ενα-ενα

    1. Λες:' Ζοριστηκε και αποφασισε να χρησιμοποιησει το dna που ξερει πως θα φερει λυση'===== Προφανως αναφερεσαι στον Ελληνικο λαο. Εδω θα συμφωνησω οτι υπαρχει ζορι αλλα οχι απο την κυριαρχη μεριδα του λαου. Και αναφερομαι στο ζορι της σκεψης. Το να κανει το μυαλο να λειτουργησει. Αν ειχε ζοριστει η κυριαρχη μεριδα δεν θα ειχαμε στην εξουσια αυτους που εξακολουθουμε να εχουμε.

    2. ''Σημερα οι Ελληνες αφυπνιζονται,σκεφτονται, αναρωτιουνται, δοκιμαζουν αλλαζουν δημιουργουν''=====Σωστο και αυτο αλλα οπως ειπα και πιο πανω ειναι εν μερη. Θα μου πεις οκ απο το καθολου κατι ειναι και αυτο. Προσωπικα ομως νιωθω πως εχουμε δρομο πολυ ακομα.

    3. ''Τιποτα δεν ειναι τυχαιο ουτε η κριση ουτε η στοχευση εναντιον μας'''===Λογικο μερος ενος πειραματος ειμαστε και ως 'ανυποτακτοι' τεσταρουν τις αντοχες μας. Βεβαια ως τωρα μια χαρα υποταγμενοι ειμαστε. Μικρες αντιδρασεις γενικα και οπως λενε το αποτελεσμα μετραει. Ολα τα μετρα περασαν και ολα τα μνημονια παμε και για αλλο…

    4.''' Κάποτε πριν καιρό όταν άρχισα να μιλάω οι περισσότεροι με χλεύαζαν ,σήμερα όλο και ποιο πολύ θυμούνται και θυμούνται ακόμα ότι το είπα από την αρχή …ήρθα να θυμίσω πως το κάναμε!''''========Αυτο ειναι εμφανες. Τα χαζα-επιθετικα σχολια εχουν οντως περιοριστει κατα πολυ.

    5.''. Αν μπορούσες πια να ρωτήσεις έναν που κατανόησε,αν μπορούσες πια να δεις αυτό το χαμόγελο ,αυτή την λάμψη στα μάτια θα καταλάβαινες ότι μιλάω για μια γιορτή που ο Πάνας μπροστα της θα κοκκίνιζε !'''=====Νιωθω πως ενας απο οσους κατανοησαν εισαι και εσυ και πως ανεφερεσαι και στον εαυτο σου. Αρα αν ξερεις κατι παραπανω τι σε εμποδιζει να το μοιραστεις μαζι μας??? Δεν πρεπει ακομα? Αν ναι γιατι οχι???

    6..ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!!!

    …ΑΙΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΟΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΙΑ !!!

    ..ΑΦΕΣΟΥ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ !!!

    ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ !!!=============
    Αυτο σημαινει πως αν ξεκινησε κατι θετικο το οποιο για καποιον λογο εμεις δεν μπορουμε να δουμε, ακομα εστω, στο Stranger Voice θα εχουμε μονο θετικα μηνυματα πλεον? Τελος ο Καρλος και τα κακα μαντατα του???

    Αν ειναι ετσι τι αλλαξε? Ποιος Θεος μας λυπηθηκε?? Ποτε θα αρχισουν να γινονται εμφανη ολα αυτα τα καλα? Αναιρουνται οι προφητειες ολες για πολε

    Απο το πνευμα του κειμενου που ειναι τοσο αισιοδοξο προσπαθω να καταλαβω τι μου διαφευγει. Εχει συμβει κατι? Μηπως stranger αναφερεσαι σε αυτο που ετοιμαζεις σε 20 κατι μερες? Δεν ξερω τι να σκεφτω. Και αν παλι δεν ησουν σιγουρος για αυτο το κατι θα εγραφες το παραπανω κειμενο με φοβο να εκτεθεις? Δεν νομιζω. Αρα κατι ξερεις κατι ξερεις εσυ. Πες μας καλε και μας εστω και μεσω γριφων. Θα σκααααααααααασω

    Ανυποτακτη

  24. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 9:37 ΜΜ

    ΠΑΛΙ ΜΑΣ " ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ " ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ…ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ . ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ -ΣΤΗΝ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ- ΦΩΝΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ : ΝΑΙ ΡΕ , ΑΠΟ ΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΤΕ…ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΜΠΡΙΚΙΑ …ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΑ .

  25. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 9:44 ΜΜ

    καταρχάς stranger δεν σπαρθηκε κανένα σπέρμα στο σύμπαν αυτό, αλλά κλαπηκε από την πατρίδα του αληθινού φωτός.Ηθελα να ήξερα από που λαμβάνεις τις πληροφορίες.κανείς channelling με καμιά ψευτοφωτεινη οντότητα; κοίταξε το σε παρακαλώ

  26. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 9:44 ΜΜ

    9:53
    PERASTIKA SOY….
    KAPIA STIGMI THA KSIPNISIS KESI….

  27. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 9:52 ΜΜ

    ΞΥΠΝΑ ΝΤΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ Ο STRANGER ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  28. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 10:21 ΜΜ

    O ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ 1983-2013

    Αδελφοι μου,
    ο ΘΕΟΣ μας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ την μεγάλη  του ΑΛΗΘΕΙΑ….
    Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ……..
    ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ  το 1983  ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ  ΤΟ 2013…..
     
    Γραφει ο π.Μαξιμος στο βιβλίο του «Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ 1983-2013» από το 2006..
    «…αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ γεννήθηκε το 1983 και θα εμφανιστεί το 2012 με 2013… 
     
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΑΣ "Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ" ΒΓΑΖΕΙ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ 2013; 
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ! ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΛΕΟΝ (ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ) ΘΑ ΙΔΟΥΝ, ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.»

    Να σημειωθεί ότι η αλήθεια του συγκεκριμένου βιβλίου έχει ΘΕΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ από το 2006 (Κος Μπεσίνης).

     Ο ιδιος πατέρας Μαξιμος γράφει το 2011 στο βιβλίο του «2018 – Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑ»
    ο Αντίχριστος πράγματι γεννήθηκε το 1983, ενώ το 2012 με 2013 εμφανίζεται δημόσια και το 2018 έρχεται η ένδοξος και Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας
     
    Born Again is the eleventh studio album by English heavy metal band Black Sabbath, released in August 1983
    30 Years Ago: Black Sabbath’s ‘Born Again’ Album Released  (2013)
     
    13 is the nineteenth studio album by British heavy metal band Black Sabbath. The album was released on 10 June 2013 in Europe  and 11 June 2013 in North America
    2 first  songs  —>  End of the Beginning  –  God Is Dead?
     
    Γραφει ο ο αρχιμ. Χαράλαμπος Βασιλόπουλος στο  βιβλίο " ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ" (1986)…

    σελ.128 …. "ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ  θα παρουσιάσει κατα την ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ αγαθο χαρακτήρα και ΑΞΙΕΠΑΙΝΑ εργα.."

    Αποκάλυψις Ιωαννου 
    13.18  "Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς'."
    Ας υπολογίσουμε  λοπόν με  ΣΟΦΟ τρόπο….
    222=EDWARD JOSEPH SNOWDEN  ,     ΑΡΙΘΜΟΝ+ΑΡΙΘΜΟΣ+ΑΡΙΘΜΟΣ=222+222+222=666….

     
    Edward Snowden nominated for Nobel peace prize
     
     
    Two Norwegian politicians say NSA whistleblower's actions have led to a 'more stable and peaceful world order'
     
    http://www.theguardian.com/world/2014/jan/29/edward-snowden-nominated-nobel-peace-prize

     

     
    Τον Αμερικανό Έντουαρντ Σνόουντεν και την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον πρότειναν για το Νόμπελ Ειρήνης 2014 αντίστοιχα η ομάδα των ευρωβουλευτών των Πρασίνων και των Σοσιαλιστών.
    «Η ομάδα των Πρασίνων επιθυμεί να προτείνει τον Έντουαρντ Σνόουντεν για το Νόμπελ Ειρήνης, προκειμένου να τιμήσει τη συμβολή του στην προστασία των παγκόσμιων δικαιωμάτων μας, μεταξύ αυτών το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή και την ελευθερία της έκφρασης», αναφέρουν στην επιστολή τους που απευθύνουν στη νορβηγική επιτροπή Νόμπελ οι συμπρόεδροι των Πρασίνων, η γερμανίδα Ρεμπέκα Χαρμς και ο γάλλος Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.
    http://www.alphatv.gr/news/international/o-snooynten-kai-i-kathrin-aston-protathikan-gia-nompel-eirinis-2014

  29. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 10:23 ΜΜ

    "H αληθής ελευθερία  έγκειται  εις το απαραβίαστον  του προσώπου  το  οποίον τηρεί τιμίως και ακριβώς ολους τους νόμους της κοινής ζωής.."
    Πρωτόκολλο  #22  (Σοφων της Σιων)

     
    “I don't want to live in a world where everything I say, everything I do, everyone I talk to, every expression of creativity and love or friendship is recorded.”    
    — Edward Snowden —
     
     ο Edward Joseph Snowden έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2013 ημέρα Τετάρτη. Βγήκε στο κανάλι 4 της Βρετανίας και έστειλε μήνυμα προσωπικής ελευθερίας προς τον Βρετανικό λαό και κατ' επέκταση σε όλον τον κόσμο, μιας και το ολιγόλεπτο αυτό video μεταδόθηκε από το CCN και τις περισσότερες τηλεοράσεις του κόσμου, μέσε σε αυτές φυσικά και από τα δικά μας Ελληνικά κανάλια. Ο "κύριος" αυτός προβάλλεται ήδη σαν ο θιασώτης της ατομικής, προσωπικής και ιδιωτικής ελευθερίας όλων μας. Έρχεται ως σαν μετά Χριστό προφήτης να μας πει ότι όλοι μας παρακολουθούμαστε, λες και δεν το γνωρίζαμε. Έρχεται να κατηγορήσει τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ότι παρακολουθούν όλον τον κόσμο, λες και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν το κάνει, λες και είναι η μοναδική κυβέρνηση του κόσμου που παρακολουθεί τους πολίτες της. Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του διαβόλου, του πνευματικού του πατέρα δηλαδή. Και επειδή τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν γίνεται τυχαία, η πρώτη του επίσημη πλέον εμφάνιση κι όχι σαν κυνηγημένου και επικηρυγμένου που ήταν τους έξι προηγούμενους μήνες, έγινε ημέρα Τετάρτη και Χριστούγεννα. Ήρθε ο τέλειος συνεργάτης του διαβόλου την ημέρα της Θείας Γέννησης να αμαυρώσει την ενσάρκωση του Θείου Λόγου, και συμβολικά ημέρα Τετάρτη που είναι η μέρα που προδόθηκε ο Κύριός μας από τον Ιούδα και γι' αυτό άλλωστε κάνουμε νηστεία αυτήν την ημέρα. Θυμηθείτε ότι από εδώ και στο εξής θα κάνει όλο και περισσότερες παγκοσμίου πάντα εμβέλειας εμφανίσεις και θα προβάλλεται ως το καλό παιδί που μιλά για την ατομική ελευθερία. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι τυχαίο που το θέμα που επέλεξε ο ίδιος ο διάβολος μέσω του Αντιχρίστου αφορά στην ατομική ελευθερία. Θα μπορούσε κάλλιστα να ασχοληθεί με την παγκόσμια οικονομική κρίση και μέσω προτάσεων να οδηγήσει στην έξοδο από αυτήν και αυτόματα θα γινόταν ήρωας όλων των λαών, θα μπορούσε να μιλήσει για την ειρήνη και λύσει χρόνια προβλήματα, όπως το Μεσανατολικό, το Κυπριακό κ.α. και πάλι θα αναγνωριζόταν ως σπουδαίο πρόσωπο. Όμως θίγει το θέμα της ατομικής ελευθερίας όπως πάντα κάνει ο διάβολος για να ρίξει τα δίχτυα του στον άνθρωπο. ΑΝ έχετε προσέξει όλοι οι σατανιστές λένε πάντα το ίδιο: ο Διάβολος δεν είναι σαν τον Θεό, αφήνει τον άνθρωπο ελεύθερο χωρίς να του δημιουργεί τύψεις, χωρίς να τον ελέγχει για τις πράξεις του, χωρίς να του βάζει περιορισμούς και απαγορευτικά, ο διάβολος αφήνει τους "πιστούς" του ελεύθερους να ζουν όπως θέλουν αυτοί χωρίς νηστείες, προσευχές και υποδείξεις στον τρόπο ζωής τους και πάνω από όλα χωρίς να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σε βλέπει πάντα το "μάτι" του Θεού σε κάθε σου κίνηση και να σε υποβάλλει σε φόβο μην κάνεις κάτι και σε κρίνει με την αυστηρότητά Του. Αυτό λοιπόν έρχεται τώρα ο Snowden-Αντίχριστος να μας διδάξει ότι πρέπει να είμαστε ελεύθερη στην καθημερινή μας ζωή. Το επόμενο βήμα του θα είναι να παραστεί και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και μετά από αυτό θα του συμβεί αυτό που αναφέρεται στην Αποκάλυψη για την πληγή της μάχαιρας και την υποτιθέμενη "ανάσταση-γιατρειά".

  30. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 10:23 ΜΜ

    Αδέλφια σας προτρέπω να διαδίδεται το γεγονός της πρώτης επίσημης παρουσίας του Αντίχριστου στις 25 Δεκεμβρίου του 2013 και να μην φοβάστε, ήδη ο Θεός κολόβωσε τα χρόνια και δεν θα έχουμε εφταετία όπως αναφέρουμε αρκετοί από τους Αγίους μας. Άρχισε η ώρα του αγώνα, όσο πιο νωρίς το φωνάξουμε ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος τόσο πιο πιστευτή θα γίνουμε. Τώρα πρέπει να φωνάξουμε που ακόμα δεν έχει γίνει αγαπητός και αποδεκτός από όλους, τώρα πρέπει να τον υποδείξουμε, γιατί όταν θα είναι ο πιο διάσημος άνθρωπος θα νομίζουν ότι το κάνουμε από ζήλια, επαναλαμβάνω ΤΩΡΑ που ακόμα είναι νωρίς θα πρέπει να φωνάζουμε για το μέλλον του. Πρέπει να λέμε ότι αυτός που τώρα βλέπεται θα γίνει παγκόσμιος κυβερνήτης, θα κάνει θαύματα και όταν τον δείτε στον παγκόσμιο θρόνο, θυμηθείτε ότι θα θελήσει να τον προσκυνήσετε σαν θεός σας, κάτι που δεν πρέπει με τίποτα να κάνουμε. Καλό αγώνα, ήρθε η ώρα αδέλφια μου να σβήσουμε αμαρτίες, ήρθε η ώρα να ξεπληρώσουμε το χρέος μας, προς τον Σωτήρα μας και να αγωνιστούμε εμείς γι' αυτόν. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά δύο αδελφούς μας που με στήριξαν όταν άλλοι με αμφισβήτησαν, που με πίστεψαν όταν άλλοι με υποτίμησαν και που με ενημερώνουν διαρκώς για τα τεκταινόμενα, τα τρέχοντα νέα που μας αφορούν όλους και που παίζουν σημαντικό ρόλο στην σωτηρία της ψυχής μας
    Tην Πεμπτη 23/1 δήλωσε σε  ερώτηση…
     
    We need to work together to agree on a reasonable international norm for the limitations on spying. Nobody should be hacking critical-to-life infrastructure like hospitals and power stations, and it’s fair to say that can be recognized in international law.
    Additionally, we need to recognize that national laws are not going to solve the problem of indiscriminate surveillance. A prohibition in Burundi isn’t going to stop the spies in Greenland. We need a global forum, and global funding, committed to the development of security standards that enforce our right to privacy not through law, but through science and technology. The easiest way to ensure a country’s communications are secure is to secure them world-wide, and that means better standards, better crypto, and better research

     
    Αδέλφια μας, ο Θεός ευδόκησε να ζήσουμε στα έσχατα χρόνια. Οφείλουμε να αγωνιστούμε.
    Ποτέ ο Θεός δεν άφησε το πλάσμα του χωρίς προειδοποίηση.
    Δεν χρειάζεται να συμφωνούν μαζί μας.

  31. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 10:24 ΜΜ

    Δεν χρειάζεται να μας πτοούν οι αντιρρήσεις και οι ειρωνίες.
    Ο SNOWDEN είναι ο Αντίχριστος. Ήδη σήμερα που μιλάμε (31-01-2014) έχει προταθεί για το Νόμπελ ειρήνης, είναι ο πιο διάσημος νεός του πλανήτη, θεωρείται από την συντριπτική πλειοψηφία ως ήρωας και δεν υπάρχει κανένας άλλος να συγκεντρώνει καθημερινά τα φώτα της δημοσιότητας. Τιο γεγονός ότι στην Ελλλάδα δεν αναφερόμαστε συνεχώς γι' αυτόν, δεν σημαίνει ότι είναι έτσι και για τον υπόλοιπο κόσμο.
    Σε λίγες μέρες θα καλεστεί να μιλήσει στο Ευρωπα'ι'κό κοινοβούλιο και τότε η δημοτικότητά του θα εκτοξευστεί ακόμα περισσότερο.
    Όσο και να να μας ειρωνεύεστε, δεν πτοούμαστε, διότι δεν κάνουμε κανένα κακό. Αντιθέτως προειδοποιούμε και ενημέρωνουμε.
    Την αλήθεια δεν την ξεχνά ποτέ κανείς.
     
    01-02-2014 και η παγκόσμια συνωμοσία για την ανάδειξη του Snowden συνεχίζεται. Προτάθηκε για το Νόμπελ ειρήνης διότι με τις ενέργειες του έκανε τον κόσμο πιο ασφαλή. Δηλαδή αδέλφια μου εκτός όλων των άλλων μας λένε στα μούτρα "είστε χαζοί". Από την σύγχρονη ιστορία έχουν περάσει τόσοι πραγματικά σωστοί άνθρωποι οι οποίοι δολοφονήθηκαν επειδή τόλμησαν να τα βάλουν με το κατεστημένο. Και τώρα προσπαθούν να πείσουν όλον τον κόσμο ότι υπάρχει ένας παγκόσμιος ήρωας ο οποίος έχει ήδη αλλάξει το ρου των γεγονότων και η παγκόσμια παρακολούθηση έχει περιοριστεί και ότι όλοι ζούμε με περισσότερη ασφάλεια χάρη σε αυτόν. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να πιστεύει αυτό το παραμύθι. Αυτή η ύποπτη ανάδειξη ενός ψεύτικου και φτιαχτού ήρωα συνεχίζεται καθημερινά και επαναλαμβάνω κάθε τι που αναφέρεται σε αυτόν είναι παγκόσμιας εμβέλειας. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πλέον να ψάχνουμε για να βρούμε κάτι, σε λίγο θα έρχεται μόνος του και θα μας χτυπά την πόρτα. Η ώρα του έρχεται και είναι ο Οκτώβρης του 2014. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ώρα του αγώνα είναι πολύ κοντά, τα γεγονότα θα τρέξουν τόσο γρήγορα που θα βρεθούμε στο σφράγισμα χωρίς να το καταλάβουμε. Πρέπει να ξυπνήσουμε ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ
     
    Ο Γέροντας Στέφανος Σέρβος (ή Στέφανος ο Καρουλίτης)  έχει  γράψει  σχετικά με  τον Αντίχριστο…
    "Το μυστήριο του Κακού κρύβεται με μεγάλη μυστικότητα από εμάς. Αυτοί που εργάζονται πάνω του – και είναι γνωστό ποιοί είναι – κάνουν το παν για να γεννηθεί και να μεγαλώσει αυτό το δημιούργημα του Κακού μέσα σε μεγάλη μυστικότητα, να ανατραφεί με τις μεθόδους του Σατανά, δηλαδή να αναδειχθεί στην αρχή ως πολύ καλός, κόλακας, ευσεβής, μαθημένος στη νηστεία, να προστατεύει τους χριστιανούς, δηλαδή να παραλλαχθεί όσο το δυνατόν καλύτερα και να ντυθεί την προβιά μέχρι να κυριαρχήσει. Τότε θα πετάξει την προσωπίδα και θα δείξει τόση κακία όση δεν είδε ποτέ η ανθρωπότητα."

  32. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 10:36 ΜΜ

    paidia plhsiazoun kapoia gegonota proswpikh mou gnwmh ton maio…….. exoume euroekloges tha faei gero xastouki h kuvernhsh isws odhghthoume se ethnikes ekloges kai meta erxetai h politeiakh anwmalia………………….

  33. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 10:58 ΜΜ

    xaxaxaxaaxxaaaxaxaxaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  34. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 11:05 ΜΜ

    δεν ειπα για πολιτικη ανωμαλια ο γεροντας..η προφητεια ειναι πολυ παλια κι απλα την αναπαρηγαγε
    λιγο πριν κοιμηθει…ειπε οτι ερχεται συντομα το τελος του κοσμου
    ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ

    Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ ΕΔΩ
    ΟΙ 2 ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΤΟΥ 2018!!!!

    ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΟΛΟΓΗΤΟΣ!

  35. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 11:14 ΜΜ

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ STRANTZER ΑΡΧΗΓΕ ..ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ …ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΠΩ …ΜΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ …[ ΑΤΙΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ [ 1-2 ]…ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΣΗΜΟΣ ΜΕΝ… ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΔΕ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  36. Ανώνυμος 02/04/2014 @ 11:51 ΜΜ

    Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ( ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ…ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ Ν΄ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΙΜΑ…ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ). Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΚΕΦΤΕ. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΛΤΑΡΙΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ : ΠΟΙΟ ΓΙΔΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ;;;
    ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ : ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ. ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ Τ΄ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ…. ΠΩ ΠΩ ΠΩ … ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ… ΤΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ;;;

    ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ… ΕΛΕΟΣ. ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ. ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ. ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΝΑΙ ΚΙ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΕΛΕΟΣ…ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ .

    Κατωαυλακιώτης

  37. ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΡΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΝΙΚΗ

  38. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 12:14 ΠΜ

    φιλε 12.24 , δεν ξερω αν ειναι ο αντι ο χειωνιας , αλλα σε οσα λες γι αυτον συμφωνω μαζι σου . Απο την πρωτη στιγμη φανηκε πως ο τυπος αυτος εχει ενα πολυ σκοτεινο και υποπτο ρολο…και πλατες…μεγαλες πλατες …αλλιως θα ηταν νεκρος πριν ακομα κανει κιχ .

  39. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 1:02 ΠΜ

    pou to briskete aUTo pou pinete?
    thelw kai egw reee

  40. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 5:23 ΠΜ

    4 Φεβρουαρίου 2014 – 11:37 μ.μ.

    Ουάαααουουου ου ου ου !!!!
    Ανπιστέβαμπλ!! Ποιοί είστε "εσείς" ρε μεγάλε; που κυκλοφορείτε να έρθω με τις φιλενάδες μου να βρούμε κανένα γκόμενο που αλλάζει …. σύμπαντα!!!

    4 Φεβρουαρίου 2014 – 10:20 μ.μ. Αχινός
    Μην κάνεις έτσι και εσύ!!
    Πλυθήκαμε, στηθήκαμε, έτοιμοι είμαστε. Προφυλακτικά φέρε μην ξεχάσεις, μην κολήσουμε και τίποτα πάνω στην εξέλιξη

  41. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 5:33 ΠΜ

    5 Φεβρουαρίου 2014 – 1:14 π.μ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗ

    Αλοίμονο !! Τρελός είσαι; δε θα δηλώσεις το παρόν στο βοσκό; Κι άμα ανησυχήσει και βάλει το μαντρόσκυλο να σε ψάχνει; Σας μετράει κάθε μέρα

    4 Φεβρουαρίου 2014 – 11:52 μ.μ.
    Άσε φίλε…. μην το "παλεύεις", έχει κάνει πολύ συστηματική και μεθοδική δουλειά, κάνε την πλακίτσα σου και μέχρι εκεί γιατί τα σχόλια κάποιων σαν εσένα και μένα τα χρησιμοποιεί για να λέει ότι είμαστε βαλτοί και πράκτορες και πληρωμένοι (και χορεύτριες, κ.λ.π.) για να τον πολεμάμε …. οπότε έτσι φανατίζει περίσσότερο το "κοινό" του
    Το μάρκετιγκ που του κάνανε τα Αμερικανάκια (άντε και τα Γερμανάκια) σε 5-6 σεμινάρια δεν ξέρει ότι κάποιοι το σπουδάσαν σε MBA 2 χρόνια. Και βγάζει μάτι ότι έχει κάνει σεμινάρια (για όποιον έχει κάνει το MBA) γιατί ακολουθεί κατά γράμμα τις ….. σημειώσεις του (από το μπλόγκ σεμιναρίων)

  42. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 5:45 ΠΜ

    5 Φεβρουαρίου 2014 – 3:02 π.μ.

    εσύ περιορίσου σε αυτά που ξέρεις (όπως και εγώ) γιατί όπως βλέπεις τα πιο σκληρά άμα τα πίνεις και σε χαλάνε και δεν επανέρχεσε

  43. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 5:47 ΠΜ

    ΝΙΚΗ
    5 Φεβρουαρίου 2014 – 2:08 π.μ.

    Εσύ είσαι αυτή που υπέγραφε ως Νίκη και της διοθρώναμε τα ορθογραφικά και το συντακτικό και της προτείναμε και τι να διαβάσει;

    Γιατί αν είσαι η ίδια η "εκπαίδευση" πήγε πάρα πολύ καλά. Συγχαρητήρια στο βοσκό!

  44. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 6:45 ΠΜ

    Αφυπνιση!!!! Νέες δονήσεις!!!! Η επαναφορά του αρχέγονου!!! Η εκκινηση της νεας αρμονικής ταλαντωσης !!!! γνωσεσθαι λογον και εαυτον!!!! Η συγκρουση ξεκινησε και θα ειναι σφοδρή….το ματριξ εκανε ρωγμή και το λευκο αστρικο φως βρηκε δίοδο…Καθε μερα και ενας εγκεφαλος ενεργοποιηται ως μικρος πυρηνας του υπερνου…το επαλληλο συμπαν παλλεται…η φωτεινη αυρα του υπερνου ταξιδευει με ταχυτητα και ως λεπιδα νασχισει το δικτυ….η διακαιωση του Πλατωνα….η απομυθοποιηση του illusion….το αρχεγονο καθηκον μας καλει….οι νετρωνες σπινθηριζουν, συγκρινουν, απομυθοποιουν, καταριπτουν,αξιολογουν συμπεραινουν και επιτιθενται!!!!!!!!!!!!!

  45. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 6:51 ΠΜ

    ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
    ΑΣΤΕΡΙ

  46. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 7:14 ΠΜ

    Αφηστε τους γεροντες και τους Εβραιους προφητες ν'ασχοληθουν με την συνωμοταξια τους.Κι οσοι επιθυμουν διακαως την Αγια Σοφια και τους σαραντα κλεφτες ας πανε στο καλο.

    Αυτο που λεει ο Stranger ειναι αληθινο κι απιαστο!
    Θα δειτε -αλλα κυριως-θα αισθανθειτε απιστευτα πραγματα.

  47. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 7:56 ΠΜ

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ οτι σε κάθε σημαντικό αρθρο βγαίνουν οι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΣ και τα τρόλ μόνο χαρά με γεμίζει για τα επερχόμενα….
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΒΡΕ??????

  48. 5/2/2014 7.47
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η Νικη
    ΝΙΚΗ

  49. 5/2/2014 7.47
    Υ.Γ.ΤΟ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ
    ΝΙΚΗ

  50. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 9:58 ΠΜ

    Δημήτρης
    Και το μυαλό μου είναι τρελόοο κοκοκοκοκοκο! Γεια σου Φαρφάρα φαφλατά!!!

  51. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 10:41 ΠΜ

    Τί είναι αυτά που λές;;;
    Τινάζεται η στάχτη μέσα στα βρωμερά βοθρόνερα της κομματίλας και του ατομισμού που βρισκόμαστε;;;

  52. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 10:43 ΠΜ

    Ρε συ ρε 1224 δε βλέπεις το μάτι του σνοουντεν ποσο γλαρο ειναι

  53. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 11:40 ΠΜ

    9:14 τι ακριβως ειναι αυτο το αληθινο κ απιαστο?

  54. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 2:22 ΜΜ

    10:02 μ.μ. ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ -ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ -ΤΙΠΟΤΑ ΗΡΩΙΚΟ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑΥΛΙ!

  55. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 3:12 ΜΜ

    ο 10:02 να προσεχει πως μιλαει για το Χριστο

  56. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 3:54 ΜΜ

    ΡΕ ΦΙΛΕ 7.33 ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.,..ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΕΙΠΑ [ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ 1-2 …ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ]…ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΙ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΡΩΜΕ ΔΗΘΕΝ ΚΛΠ…ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΤΕΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ… ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ….ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ..ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΤΕ …ΑΙΝΤΕ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΑΝΤΩ …. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  57. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 5:59 ΜΜ

    ΝΤΙΝΑ???..

  58. Ανώνυμος 02/05/2014 @ 6:50 ΜΜ

    9:14 ποιος σου ειπε οτι θα φυγουμε?εσυ ψαξε να κρυφτεις

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*