Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:07 - 21/02/2014

Ο Πούτιν κάλεσε τον ρωσικό στρατό και το ναυτικό να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δηλώσεις με σαφές νόημα και περιεχόμενο, πραγματοποίησε ο Ρώσος Πρόεδρος συμμετέχοντας σε τελετή των του στρατού στην Μόσχα.
«Η ικανότητα μάχης του ρωσικού στρατού και του ναυτικού, είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας της εθνικής ασφάλειας στις σύγχρονες συνθήκες, για αυτό θα πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση και έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν την Πέμπτη σε συναυλία αφιερωμένη στην Ημέρα της «υπεράσπισης της Πατρίδας», στο Κρεμλίνο, αναφέρει.

«Η Ρωσία είναι ένα δημοκρατικό και φιλειρηνικό έθνος είμαστε όμως πεπεισμένοι ότι τα επίμαχα διεθνή προβλήματα πρέπει να επιλυθούν με πολιτικά και όχι στρατιωτικά μέσα», δήλωσε ο αρχηγός του ρωσικού κράτους.

Σημείωσε ο ίδιος ότι, σε μεγάλο βαθμό χάρη σε αυτή τη θέση της η Ρωσία «κατάφερε» να σταματήσει πολλά δραματικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων γύρω από τη Συρία».

«Ωστόσο, στο σύγχρονο κόσμο η χώρα εξακολουθεί να είναι ανήσυχη, για την επέκταση των διαστημικών κινδύνων(!) και των πιθανών συγκρούσεων», δήλωσε ο Πούτιν.

«Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν θα πρέπει απλώς (οι ΕΔ) να είναι σε εγρήγορση, αλλά πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα είναι προετοιμασμένες για κάθε ενδεχόμενο, για την προστασία της Ρωσίας και των πολιτών της, έτσι ώστε η ικανότητα μάχης του στρατού και του ναυτικού μας να είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας της εθνικής μας ασφάλειας», κατέληξε ο Β.Πούτιν.

Σχόλιο: Η κατάσταση στην Ουκρανίας βρίσκεται σε επικίνδυνο σημείο, σύμφωνα με την καθημερινή ενημέρωση, του δυτικού τύπου.
Οι νεκροί αυξήθηκαν στους 75, και οι ταραχές δείχνουν πλέον ανεξέλεγκτες. Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό αινιγματική παραμένει η στάση της Ρωσίας που έχει άμεσα συμφέροντα στην χώρα αυτή, αλλά και η στάση των ΗΠΑ.

Η κλήση του Ρώσου Πρόεδρου, στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις «να είναι έτοιμες για παν ενδεχόμενο», μπορεί να έχει «αποστολέα» την δύση, αλλά περιπλέκει άκρως επικίνδυνο το γεωστρατηγικό γίγνεσθαι στην ευρύτερη περιοχή.

Ελπίζουμε να επικρατήσει η σύνεση και να βρεθεί η αρμόζουσα ειρηνική λύση και να μην «αυτοκτονήσει» η Ευρώπη συμμετέχοντας σε μια πιθανή μεγάλη σύγκρουση με απροσδιόριστες συνέπειες.

Μετάφραση – Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 8:25 ΜΜ

    Μπράβο Πούτιν. Τώρα που τελειώνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες μην τους αφήσεις να αλωνίσουν άλλο. Τρίξε τους τα δόντια. Η Ρωσία είναι πραγματικά μια φιλειρηνική χώρα, αλλά οι ΗΠΑ και η ΕΕ δεν μπορούν να το καταλάβουν. Εάν η Ρωσία είχε ενταχθεί στην ΕΕ δεν θα υπήρχαν αυτά τα προβλήματα, αλλά η ΕΕ θα ήταν πραγματικά δημοκρατική. Τώρα κυβερνάει η Γερμανία, δηλαδή ΕΕ = Γερμανία, την οποία έχει προωθήσει ο Διεθνής Σιωνισμός για να εφαρμόσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Εμείς όμως πιστεύουμε στο Θεό και ελπίζουμε, όσες δοκιμασίες και αν περνάμε και μια μεγάλη ελπίδα αυτή τη στιγμή είναι η Ρωσία.

  2. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 8:55 ΜΜ

    ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ… ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ, ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ…. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ.

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ Η ΝΑΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΓΗ!

    ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ… ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΥΡΙΟΥ… ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ… ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…. Κ.Λ.Π.

  3. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 9:04 ΜΜ

    Μα πραγματικά πιστεύετε στις δυνατότητες των Ρώσων?? Αυτοί ούτε αυτοκίνητο δεν έχουν καταφέρει να κατασκευάσουν ακόμα….

    Τόσο Απλά.

  4. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 9:15 ΜΜ

    KI ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩς ΤΗΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΣΕΙς . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .

  5. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 9:49 ΜΜ

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ …ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ''' ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ'' ΣΙΓΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΗ ΜΑΣΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΗΤΕΣ …ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ[ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ]…ΣΕ ΑΣΥΛΗΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ [ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ [ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΧΕ ] ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ [ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΤΡΑΠΙΑΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ…ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ .. ΔΥΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ [ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ]…ΣΤΟ ΦΙΛΟ 11.04 …russ army. com…ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ ..ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  6. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 10:08 ΜΜ

    Για τους Ρωσσους μας ειπαν οτι εχουν δεχθει ηδη βοηθεια απο εξωγηινους. Οχι οτι δουλευουν για την ορθοδοξια και ουτε για την Ρωσσια αλλα ελπιζουν οτι αυτοι θα ειναι προθυμοι να τους παραχωρησουν βαση, καθως η μαυρη αδελφοτητα που εχει ως εδρα το Βατικανο και υπο ομηρια την Αμερικη και τον πλανητη δεν προτιθετε να χαλασει τις πολυ καλες σχεσεις που εχει με παρασιτικες εξωγηινες φυλες. Το παιχνιδι που γινεται ειναι για το ποιος θα κερδισει την εικονικη μαχη για την νεα ταξη πραγματων γιατι η πραγματικη νεα ταξη πραγματων θα ερθει μετα την καταστροφη και επι του προκειμενου οι Ρωσσοι δεχθηκαν την βοηθεια μας και τους εχει παραχωρηθει τεχνολογια που θα κανει τους Αμερικανους να χεστουν πανω τους αν τελικα γινει το κακο, αλλα στοχος μας δεν ειναι η Αμερικη και ο πολεμος γενικοτερα, αλλα η μαυρη αδελφοτητα που βρισκεται σε κατασταση πανικου και προσπαθει να κρατησει το ψευδος που τους δινει τροφη γιατι οταν (δεν υπαρχει αν) οι "μυημενοι" ξυπνησουν οι δομες τους θα διαλυθουν.

  7. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 11:34 ΜΜ

    Ο Ρασπούτιν την περνάει ζάχαρη με τα γκομενάκια του και τις φιέστες του,ένας νεόπλουτος "εθνικο"μπολσεβίκος είναι που όσο γερνάει τόσο πιο πολύ θα νοσταλγεί το σοβιετικό παρελθόν του.Όσοι ονειρεύεστε λιακο-πολέμαρχους και ορθόδοξους τσάρους περασμένων αιώνων απλώς κοιμόσαστε ακόμα με τα τσαρούχια.

  8. Ανώνυμος 02/21/2014 @ 11:39 ΜΜ

    ενταξει…και μτα θα συμμχησει με τον μπαγκς μπανη για να δειωξει τους αρειανους..εδω πουλησε απο ανικανοτητα τον ουκρανο και θα τα βαλει και με εξωγηινους..τεοια πατα δεν την περιμενα.στην αυλη ου του την εφεραν και αυτος κοιτουσε τις αθλητριεσ στο σοτσυ..

  9. φιλε μου 11¨.04 αμα ειχες τοση δυναμη που θα μπορουσες να επεμβης στην τεχνολογια και πανω απο ολα αν αυτην σε εδινε δυναμη χρηματηκη. πιστεψε με το τελευταιο πραγμα που θα ηθελες να κατασκευασης ειναι ενα αυτοκινητο τοσο απλα. και ιδηκα οταν εχεις να κανεις με συμφεροντα εκει παει αλλου το πραγμα. τοσο απλα καλη συνεχεια να εχεις.

  10. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 3:03 ΜΜ

    Ο Πούτιν κάλεσε τον ρωσικό στρατό και το ναυτικό να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο! …ο πουτιν ειναι το τελευταιο εμποδιο απο την παγκοσμιοποιηση που δε ειναι τελικα με τον ελληνα τον ιουδαιο η τον λατινο ρωμαιο γιατι κι εμεις ειμαστε ελληνορωμαιοι…αν δε σταθει εμποδιο…τοτε ετοιμαστειτε για την επταετια της χουντας του σατανα.

  11. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 8:21 ΜΜ

    esy skatoblaxe khmase me takoynia;o kagkepiths toys pezei sta daktyla ayta ta skoylikakia ta exh gia proino ua xthphsh thn katalhlh ora perimenete bodia nasato pei;sthn syria th eghne re masonakia amerikanoi ebreoi agloi galoi germanoi diabolia tribolia th eghne me asant ;akoma barane;xesthkane pano toys mono poy toys koitaje o kontos

  12. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 8:26 ΜΜ

    o tsaros einai arxhgos toy oruodoxoy kosmoy spyria na bgalete oso kai na ton prokaloyne ta masonakia ua xthphsh opote krinei aytos jafnhka kai tote………….me entolh ueoy ua erhmosei h mhsh gh.amfibalei kaneis;ata leei o [grafikos liakopoylos]asteria moy 1kai 1 kanoyne3 kolokyuia oruia poy ua mas peite giaton tsaro poy einai 100bhmata panta mprosta apo ton antipalo

  13. Ανώνυμος 02/22/2014 @ 8:28 ΜΜ

    nai file mporei na mhn exoyne kataskeyasei aytokinita oyte me noiazh ala me ta phrhnhka toys kai me ton kokino drako mazh=kina thn gh mexri na metrhshs 10 an ueloyne thn kanoyne kalokairinh amfibalhs;;;;;;;;;;;

  14. Ανώνυμος 02/23/2014 @ 1:53 ΠΜ

    πουσαι τσολια;αν δεν ειναι ικανος να ελεγξει ο μεγας τσαρος σου μια προβοκτσια και οργανωμενη επανασταση στην αυλη του,τι να τα κανει τα αλλα…εχασε πολυ σε αιγλη ο ξανθος,κριμα και το παιζε πολυ μουρη..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*