Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:07 - 22/01/2015

“Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

“Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ”

Toute nation a le gouvernement qu’elle mérite

Joseph de Maistre, Γάλλος φιλόσοφος και διπλωμάτης 1753-1821

Πλησιάζει η μέρα που το πολιτικό μας σύστημα σε καλεί να εδραιώσεις την επόμενη κύβερνηση, την κύβερνηση που θα γραφτεί στην ιστορία σαν την μεγαλύτερη προδοτική κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ η μοντέρνα ελληνική ιστορία…Γιατί; Γιατί αυτοί που πας να ψηφίσεις έκαναν «επιστήμη» την εξαπάτηση σου ωστε να καταφέρουν να πωλήσουν την πατρίδα σε παράνομα διεθνή ληστρικά κέντρα!

Τα ονόματα των πολιτικών, στο κουτί παραπληροφόρησης, σου χαιδεύουν καθημερινα τα αυτιά, σε καλούν να πράξεις το αδύνατο. Δηλαδη σου ζητάνε να τους δώσεις την εμπιστοσύνη σου για τα επόμενα 4 χρόνια….σου μιλούν για τον αγώνα που θα δώσουν για εσένα…

Ο μόνος αγώνας όμως που πραγματικά δίνουν είναι ποιος απο τους εκπροσώπους σου θα πρωτογεμίσει για μια ακόμα φορά τις ηδη γεμάτες αηδιαστικές κοιλιές τους…ο χοντρός και αχόρταγος που θέλει να τα καταβροχθίζει μαζί σου ή με άλλους…στην ουσία καταβρογθίζει το μέλλον σου και εσένα….

…ο κοιλιόδουλος αχόρταγος πολιτικός σου δεν γνωρίζει ποιος είναι ο σωστός τροπος διατροφής του ανθρώπου…

ο χονδρός σαν αναίσθητος βούβαλος που είναι μετα απο τόση μάσα που έχει ρίξει… δεν αισθάνεται ντροπή… απο καιρό έχει διαγραψει την λέξη ‘φιλότιμο’ διότι η παθολογία του τον εμποδίζει να καταλάβει οτι τρώει απο το πιάτο του συνταξιούχου και του άρρωστου….

…το αίμα του περιέχει τόσα λιπαρά στοιχεία που τον εμποδίζει να δει ποια είναι η ανθρώπινη υπόσταση, τι περνάει ο παππούς και η γιαγιά το χειμώνα χωρίς φαγητό…για το αν έχουν λεφτά να πληρώσουν τα φάρμακα που τους έχουν γράψει να πάρουν.

Ποια η παθολογίας της μάζας του κρέατος; Ενας τεράστιος βούβαλος δεν καταλαβαίνει οτι οι άλλοι αηδιάζουν με το τεράστιο παρουσιαστικό του. Το ίδιο ισχύει με το γουρούνι που εξαγόρασε την θητεία του στρατού! Την στιγμή που ήταν γραφιάς στο στρατό και Ι2, πλήρωσε για να πάρει και απολυτήριο. Την εξαγορά την έχει διδακτεί….Αυτός ο πολιτικός ρουφιάνος σε κοροιδεύει και σε εξαγοράζει δεκαετίες…

ΕΣΥ όμως τον ψηφίζεις και κάθεσε και τον ακούς!!!

Για εσένα το πρόγραμμα της φτώχιας…. τα κουπόνια διατροφής…για την κουραδομηχανή με τα ακόρεστα έντερα….την προσωποποιηση της ηδονής της μάσας!

Νεκρωμένα όλα του τα εγκεφαλικά κύτταρα στην περίπτωση που θα έπρεπε να σκεφτεί ‘τι χρειάζεται ο λαός αυτής της χώρας’….. Αλλά είναι ο πρώτος στον εκβιασμό της γιαγιας, πρώτος στην εφορία των φτωχών και στο κυνήγι του επόμενου γεύματος…πρώτος στην εξαγορά! Η βουνοσάρκα του μια απαίσια μπόχα…. η ψυχή του πουλημένη στην γερμανική κατοχική Γκεστάπο!!

ΕΣΥ όμως τον ψηφίζεις τόσα χρόνια ή τον αποδέχεσαι σαν εκπροσωπό σου !!!

Ο στραβός δεν είναι διορατικός;;;….Είναι και παραείναι!!! Οχι γιατί έχει την ατυχία να μην βλέπει τι του γίνεται, όχι γιατί συστηματικά σε οδηγεί στον βάλτο με την κινούμενη άμμο και τα κουνούπια γεμάτα ελονοσία…. αλλά γιατί τα λόγια και οι υποσχέσεις που έχει δώσει δεν τηρήθηκαν….γιατι μες το βάλτο που οδήγησε την πατρίδα ‘πάτωσαν΄ πολλές ζωές και πολλά όνειρα…

Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος…

Δεν φταίει η μυωπία του ή η ονομασία του κινήματος εξαπάτησης…αυτό που φταίει είναι γιατί είναι ένοχος!!! Σαν τον Κρόνο που καταβροχθίζει τον γιο του, έτσι κατατρώει και αυτός τα άκρα σου….το ένα άκρο μετά το άλλο…ενας πραγματικός ηγέτης θα έπρεπε να προστατεύσει τους αδύναμους και τους φτωχούς…ΟΧΙ να τους καταβροχθίζει!!!

ΕΣΥ ομως τον ψηφίζεις….

Να μην αναφερθώ στους ροδόσταυρους σιωνιστές του ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… αλλά αφού έμπλεξα θα το κάνω…. Υπαρχει γαμώ την ώρα και την στιγμή που γεννήθηκε αυτός ο νεοταξίτης… άλλος λαος εκτος απο τον δικό μας που μια τέτοια κανιβαλική φιγούρα να κατεβάζει ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ και ακόμη εμείς να τον κοιτάμε;;;

Είναι δυνατόν μια εγκληματική προσωπικότητα να κυκλοφορεί ελεύθερα και να μην έχει δικαστεί για τα εγκλήματα που έχει πράξει εναντίον της πατρίδας μας;;; Είμαστε η μόνη χώρα που το θύμα τιμωρήτε και ο θύτης ψάχνει να βρει τα επόμενα θύματα! Ο λαός μας οδηγείτε συστηματικά στην εξόντωση του και εμείς υπνωτισμένοι κοιτάζουμε την λεπίδα του μαχαιριού….

Θα έπρεπε να είχαμε σηκώσει το ανάστημα μας….απο καιρό εδω και χρόνια… να αμφισβητήσουμε τις συμφωνίες εξοντωσης του έθνους μας ….όσο είμαστε υποτακτικοί και συνεργάτες της διεθνής καρτέλ, αυτή η πατριδα θα αρμέγεται απο τον τσοπάνη διαχρονικά και ασταμάτητα….μέχρι οι θηλές της αγελάδας (ΕΣΕΝΑ στο λέω!) να βγάλουν αίμα.


Εκπροσωπος του ένδοξου αυτού λαού είσαι ΕΣΥ και ΟΧΙ οι δωσίλογοι…. Αν συνεχίσουμε να ζούμε στην υποταγή των υποτακτικών πουλημένων ηγετών μας σβήσαμε…
Ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν….άλλαξε την λογική και νοοτροπία! δεν βλεπεις την Αμφίπολη, την ντροπη να μην σου λένε την αλήθεια, σε θεωρούν αναξιο και δεν σου λένε την πραγματική ιστορία…την ιστορια που θα έλυνε για παντα το πρόβλημα με το όνομα των Σκοπίων. Το τσουνάμι ξένων το βλέπεις; Σκοτώνουν τους λαούς και τους στέλνουν σαν υπηρέτες άλλου, το αγνωστο ψευδές χρέος που σου φόρτωσαν στις πλάτες; οτι σε δανείζουν για να τα δώσουν στις σιωνιστικές τράπεζες; τα ανύπαρκτα πολιτικά σου δικαιώματα; τους νέους να φεύγουν για το εξωτερικό; Λογω της υψηλής ανεργίας; τις αυτοκτονίες; το χαμηλό εκπαιδευτικό επίπεδο; τα χαμένα όνειρα των νέων και των ηλικιωμένων;

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 01/22/2015 @ 9:27 ΠΜ

    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !!!

    ΤΟΥΣ ΚΩΛΟ – ΗΓΕΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟ- ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ, Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ, Ο ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΟΙ " ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ " ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ!

    ΠΡΟ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο Λ Α ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ !! ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΙΣΗΣΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΦΙΛΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ !!!

    ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΣΑΧΡΕΝΤΙΝ, ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ " ΗΓΕΤΕΣ " !

    ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !! Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΛΗΤΑΡΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ -ΓΙΟΥΧΑ !

    ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ " ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ …" ΟΧΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ ΚΩΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ! ΕΣΕΙΣ ΠΡΟ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ- ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ??

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ?

    ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ !! ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟ-ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ !!

    ΔΕΝ ΜΑΣΣΑΜΕ ΡΕ ΚΩΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ !

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΛΗΣΤΕΣ- ΠΑΛΙΟ- ΑΛΗΤΕΣ – ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ – ΤΟΜΑΡΙΑ, ΠΑΛΙΟ- ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΚΟΥΤΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ !

    Πάνω στα δέντρα ανεβείτε Χιμπατζήδες και Δειλοί και με την ουρά σας παίξτε, μακαρίως μια καλή ! Κάντε και ΟΥΑ- ΟΥΑ , καθώς θα χοροπηδάτε από την μπανανιά στην χουρμαδιά !!

    Και ζητώ με όλη μου την ψυχή συγγνώμην από τους Χιμπατζήδες, που τους παρομοιάζω με τους πολιτικούς αλήτες …..
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Ανώνυμος 01/22/2015 @ 10:02 ΠΜ

    ΑΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΑΞ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

  3. Ανώνυμος 01/22/2015 @ 10:48 ΠΜ

    Φίλε Κόρακα

    προσπαθείς να με κάνεις να βάλω τα κλάματα …. ή τα γέλια ;;;
    Γράφεις μισά πράγματα, που είναι ρε τα άλλα ….. μισά, τα 'φαγε η μαρμάγκα ;;;;

    Ο τίτλος του άρθρου για να ήταν πλήρης θα έπρεπε να ήταν :
    "Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ, (καθ' όσον είναι) ΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ "

    Οπότε τώρα όμως λείπει αυτό που επεξηγεί το γιατί έχει τους ηγέτες που του αξίζουν.
    Τι λες θα το συμπληρώσεις ;

    Να 'σαι καλά

    Αυτά …….

  4. Ανώνυμος 01/22/2015 @ 11:13 ΠΜ

    Χρυσή Αυγή: Νέο βίντεο με ναζιστικούς χαιρετισμούς και «Η Γερμανία πάνω από όλα»

    Στη δημοσιότητα έφερε σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» ένα βίντεο, που αποτελείται από αποσπάσματα μιας συναυλίας – συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής με τον προφυλακισμένο κατηγορούμενο για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση Γιώργο Γερμενή, ή «Καιάδα» όπως τον αποκαλούν στο βίντεο και το συγκρότημά του.

    Τα στιγμιότυπα αυτά περιλαμβάνονται στο εξαιρετικό ντοκιμαντέρ της Μάρσιας Τζιβάρα «Burning from Inside», το οποίο πρόκειται να παιχτεί σε λίγες βδομάδες.

    Το βίντεο ξεκινά με τον τραγουδιστή – ομιλητή να φωνάζει:

    «Για τους ενάρετους πεσόντες. Για το Αίμα! Για την Αξιοπρέπεια! Για τη Συνοχή και την αιώνια μακροημέρευση της Φυλής μας! Για τη Φυλή!»

    Στην επόμενη σκηνή ακούγεται ο παρουσιαστής να παρουσιάζει τον «Καιάδα» (Γιώργο Γερμενή) και κάποια σύνθεσή του που είναι «αφιερωμένη στους ενάρετους πεσόντες, αυτούς που έχουν δώσει την ψυχή τους για να είναι αυτή η χώρα ανεξάρτητη, λεύτερη, περήφανη και δυνατή», ενώ στο βίντεο βλέπουμε οπαδούς του ακροδεξιού κόμματος να κρατούν δύο σημαίες, μια των Ες-Ες και μια της Βέρμαχτ, δύο σωμάτων δηλαδή του ναζιστικού στρατού στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Αργότερα, ο παρουσιαστής ζητάει να ψάλλουν όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο. Σε όλη τη διάρκεια που ακούγεται ο ελληνικός ύμνος, οι χρυσαυγίτες κρατούν υψωμένα τα χέρια τους.

    Αμέσως μετά βέβαια ανεβαίνει στην σκηνή μια κοπέλα η οποία αναφωνεί τον ύμνο της ναζιστικής Γερμανίας, «Deutschland, Deutschland über alles» («Η Γερμανία πάνω από όλα»), με φόντο πάλι την πολεμική σημαία του Τρίτου Ράιχ με τη σβάστικα, την οποία κρατά με καμάρι ο τραγουδιστής – ομιλητής.

    Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» οι στίχοι αυτοί του ύμνου είναι απαγορευμένοι στη Γερμανία, αλλά αποτελούν το σήμα κατατεθέν των πιο σκληρών ναζί σ' όλο τον κόσμο. Οι χρυσαυγίτες υψώνουν πάλι το χέρι τους στον ναζιστικό χαιρετισμό και κραυγάζουν ρυθμικά «Sieg Heil», αυτή τη φορά στα γερμανικά, ακολουθώντας το παράγγελμα που τους δίνεται από τον παρουσιαστή-φαλαγγάρχη.

    Και έτσι μαθαίνουμε ποιοι είναι οι «ενάρετοι πεσόντες». Οι άντρες του γερμανικού στρατού κατοχής.

    https://www.youtube.com/watch?v=66-BDL83djM

  5. Ανώνυμος 01/22/2015 @ 3:58 ΜΜ

    ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ…ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΣ ΚΟΡΑΚΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ..ΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΝΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ?ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΝΓΚΟ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ?ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ?
    ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΕΙ Η ΒΡΙΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΑΝ ΦΤΥΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.

    "Σεξαπηλιον της Τροιας"

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*