Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:21 - 24/03/2014

Ο Ερντογάν μας καλεί να καταρρίπτουμε τα μαχητικά του στο Αιγαίο!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

O Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός όταν προσπαθεί να δικαιολογήσει τα “καουμποϊλίκια” του. Δικαιολογώντας την κατάρριψη του αεροσκάφους της Συρίας από F – 16 της τουρκικής ΠΑ είπε ότι αυτή έγινε γιατί το αροσκάφος της Συρίας παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας

“Γιατί αν παραβιάσεις τον εναέριο χώρο μου, θα δεχτείς ισχυρό πλήγμα ύστερα από αυτό”, είπε ο Ερντογάν σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στη βορειοδυτική Τουρκία ενόψει των δημοτικών εκλογών της 30ης Μαρτίου.

Πολύ σωστά τα είπε ο κ. Ερντογάν κι ας αρχειοθετήσουμε την δηλωσή του. Ίσως κάποτε και η Ελλάδα πράξει αυτό που πρεσβεύει ο Τούρκος πρωθυπουργός: Παραβίασες των εναέριο χώρο μου σε καταρρίπτω. Και η αεροπορία του το κάνει κάθε μέρα. Όχι απλά παραβιάζει τον εναέριο χώρο του Αιγαίου αλλά κάνει “πρόβες πολέμου” με την χρήση αεροσκαφών ηλεκτρονικού πολέμου και άλλων μέσων.

Δεν το πράξαμε όταν το 1974 άρχισε αυτό το “παραμύθι” και απο το οι “Ουρανοί είναι δικοί μας” ,φθάσαμε στο …δόγμα της στρατηγικής ψυχραιμίας που επί της ουσίας μας οδήγησε να πετάμε στο μισό Αιγαίο κι ας μην το παραδέχεται κανείς. Στα χρόνια που μεσολάβησαν γινόμασταν όλο και πιο αδυναμοι μέχρι που φθάσαμε στην οικονομική καταστροφή με όποιες επιπτώσεις και στην Άμυνα.

Δεν πρόκειται βεβαίως να αρχίσουμε τώρα τις καταρρίψεις. Πολύ αργά . Ωστόσο η δήλωση του παντελώς πανικόβλητου πλέον Ερντογάν πρέπει να αξιοποιείται διαρκώς.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 9:24 ΠΜ

    ΓΕΙΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚ-ΤΣΟΓΛΑΝ…ΑΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 9:38 ΠΜ

    Να δουμε ποτε οι δικοι μας θα εφαρμοσουν το διεθνες δικαιο.
    Ως ποτε θα ανεχομαστε τον Τουρκο νταη να παραβιαζει τον Ελληνικο
    εναεριο χωρο και εμεις απλα να κανουμε αναγνωρηση των αεροσκαφων του.
    Δεν επαναστατησαν οι προγονοι μας να ελευθερωθουν απο τον Τουρκικικο
    ζυγο και να ερχοντε σημερα οι πολιτικαντηδες και να τα ξεπουλανε ολα στο
    οναμα δηθεν της ειρηνης.

  3. Ανυπαρκτος 2Ε 03/24/2014 @ 10:01 ΠΜ

    αλλοι "θεοποιειτε" τον πουτιν αλλοι τον ομπαμα αλλοι τον ταδε… κοκ… δηλαδη εσεις τι εισαστε οι π@π@ρες;;; ολοι για τον ιδιο σκοπο δουλευουν ξυπνατε… εχουν χωρισει τους ανθρωπους απο το χρωμα και την φυλη μεχρι τις ιδεολογιες θρησκειες κοκ… και αυτο ειναι που τους εχει κανει τοσο δυνατους… σκ@τ@.

    υ.γ. Γιαννης μην το παρεις οτι παει για σενα, γενικως το λεω. Απλως βλεπω πουτιν και πουτιν… στην τουρκια π.χ. λενε ομπαμα και ομπαμα.

    υ.γ.2 Εδω οι προφητες εχουν ταξει την Κωνπολη στην Ελλαδα στην τουρκια οι δικοι τους εχουν ταξει ολη την Ελλαδα στην τουρκια (το πιο πιθανο… στην αλλοεθνοδαποελλαδα…)

    υ.γ.3 αν δεν εχετε σκοπο να "ανοιξετε" τα μυαλα σας πιαστε ενα αυγο και κουρευτε το…

    υ.γ. φταιω εγω μετα που σας λεω ζομπι; ε φταιω;

    • Ανώνυμος 03/24/2014 @ 3:38 ΜΜ

      μην μπερδευεσαι..οσοι λενε για τον Πουτιν το λενε γιατι ειναι ο μοναδικος ηγετης που εναντιωνεται στα σχεδια της Αμερικης.μακαρι να ειχαμε κ εμεις εναν τετοιον.

    • Ανώνυμος 03/24/2014 @ 10:35 ΜΜ

      Στα σχέδια του αφεντικού του εναντιονετε;

  4. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 12:13 ΜΜ

    ΥΠΟΜΟΝΗ…

    ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ @@ Ο ΠΟΥΤΙΝ !!!

  5. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 1:41 ΜΜ

    ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ.

    Α) Ο ΤΑΓΙΠ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ). ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ.

    Β) ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ… ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ… ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ", ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ… ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ!.. ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ.

    Γ) ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ… ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    Δ) ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ… ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΩΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΕΩΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.

    ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙΣ!

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ… ΣΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΝΕ ΣΤΑΙΝΕΙ Η ΜΑΝΤΡΑ… Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.

    ΑΥΤΑ.

  6. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 3:07 ΜΜ

    Αν ζουσε ο κολοκοτρωνης σημερα και ηταν πιλοτος … δεν θα ηταν τρεντυ…

    θα τον ειχαμε καταδικασει 100 φορες για διαταραξη της κοινης ειρηνης..

    Τα ακουτε ωρε εκει στο ΓΕΑ η τζαμπα μελανι χαλαω…?

    Πρακτωρ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*