Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:08 - 03/06/2014

Οι Anonymous απειλούν το Μουντιάλ -Προειδοποιούν για κυβερνοεπίθεση μεγάλης κλίμακας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι Anonymous απειλούν το Μουντιάλ -Προειδοποιούν για κυβερνοεπίθεση μεγάλης κλίμακας

Προειδοποιούν για κυβερνοεπίθεση μεγάλης κλίμακας

Οι anonymous απειλούν να «ρίξουν» το Μουντιάλ. Δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος που συνοδεύεται από έντονες διαδηλώσεις στη Βραζιλία, εκπρόσωπος των γνωστών ακτιβιστών του διαδικτύου προαναγγέλλει μια μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση σε εταιρικούς χορηγούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ενα μέλος της ομάδας των Anonymous που αποκαλούσε τον εαυτό του Che Commodore δήλωσε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters ότι οι προετοιμασίες για την εκστρατεία έχουν ήδη αρχίσει. Παρά το γεγονός ότι δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του και χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις για την σχέση του με τους Anonymous, ο Commodore είχε εμπεριστατωμένη γνώση των δραστηριοτήτων της ομάδας και έδωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο λεπτομέρειες σχετικά με τις εταιρείες εναντίον των οποίων πρόκειται αυτή να στραφεί.

«Έχουμε σχέδιο επίθεσης» επισήμανε ο Commodore και πρόσθεσε: «Έχουμε ήδη προχωρήσει σε ελέγχους για να δούμε ποια sites είναι πιο ευάλωτα. Στο στόχαστρο είναι οι χορηγοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι εταιρείες – χορηγοί του Μουντιάλ έχουν καταγραφεί σε λίστα που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τις: Coca Cola, Budweiser, Adidas και Emirates Airlines.

Σύμφωνα με τον Commodore, μία από τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχε στόχο τον server του υπ. Εξωτερικών της Βραζιλίας και κατά την προσπάθεια αυτή διέρρευσαν δεκάδες εμπιστευτικά έγγραφα. Οπως λέει στο Reuters, ο χάκερ AnonManifest χρησιμοποίησε έναν ιό τύπου Trojan για να μπει στις βάσεις δεδομένων του υπουργείου και να κλέψει τους λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολλών διπλωματών.

Συνολικά «απελευθερώθηκαν» 333 έγγραφα σε μια επίθεση που αποτελεί την μεγαλύτερη παραβίαση ασφαλείας του κυβερνοχώρου στη Βραζιλία μετά την αποκάλυψη ότι η NSA παρακολουθούσε το email της Πρόεδρου της χώρας, Ντίλμα Ρούσεφ.

Αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών της Βραζιλίας είπε πάντως στο Reuters ότι μόνο 55 λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραβιάστηκαν και ότι τα μόνα έγγραφα που διέρρευσαν ήταν αυτά που είχαν επισυναφθεί στα emails και μερικά ακόμη από το αρχείο εγγράφων του υπουργείου.
Φωτογραφίες: AP, EPA

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*