Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:59 - 07/02/2014

Οι Ρώσοι… άλλαξαν το λογότυπο των Αγώνων!ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η αυλαία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων άνοιξε με κάθε επισημότητα στο Σότσι. Θεαματική η τελετή έναρξης, χωρίς ωστόσο να λείψουν τα… τεχνικά προβλήματα, όπως έγινε με το λογότυπο της μεγάλης διοργάνωσης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης εμφανίστηκαν πέντε τεράστιες νιφάδες χιονιού στο κέντρο του Ολυμπιακού Σταδίου, οι οποίες σταδιακά ενώνονταν, για να σχηματίσουν τους πέντε Ολυμπιακούς κύκλους.

Μόνο που ο πέμπτος κύκλος δεν άνοιξε ποτέ με αποτέλεσμα το λογότυπο να μείνει… μισό με την «προβληματική» νιφάδα να συμπληρώνει το κενό, διαμορφώνοντας το νέο… σήμα.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (22)

  1. Ο κύκλος που δεν εμφανίστηκε είναι ο κύκλος που συμβολίζει την Ηπειρο της Αμερικής. Πρόκειται για τον κόκκινο κύκλο.

  2. Ανώνυμος 02/07/2014 @ 7:25 ΜΜ

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο 9:06 μ.μ.

    ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΕΤΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α. Η ΕΣΤΩ Η ΒΟΡΕΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΩΣ ΕΧΕΙ;

  3. Μιχάλης 02/07/2014 @ 8:02 ΜΜ

    Λέτε τυχαία να έγινε;κάτι θέλουν να πουν οι Ρώσσοι…Προσέξατε επίσης ότι οι Ρώσοι είχαν αναρτημένες δύο ελληνικές σημαίες,μία δίπλα στην δικιά τους!! και μία πρώτη με τις υπόλοιπες όπως σε κάθε άλλους ολυμπιακούς.
    Και επίσης πόσες φορές έδειξαν το αρχέγονο ελληνικό στοιχείο με τους μαιάνδρους;

  4. Ανώνυμος 02/07/2014 @ 8:06 ΜΜ

    Ο 5'ος κυκλος δε θα ανοιγε ποτέ στον τελειωμενο Πουτιν παρά μονο στον Δημήτρη Μεντβέντεβ,περαστικά.

    δυναμη 5

  5. Ανώνυμος 02/07/2014 @ 8:14 ΜΜ

    ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ,ΠΥΛΕΣ , ΗΛΙΟΙ ΚΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙΑ , ΠΛΑΝΗΤΕΣ , ΗΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΣ .

  6. Ανώνυμος 02/07/2014 @ 8:22 ΜΜ

    αν δεν κανω λαθος δεστε παλι το βιντεο με τους ορκους μια ρωσσιδα κραταει ενα φακελο που απεξω εχει τεσσερις κυκλους!μου εκανε φοβερη εντυπωση!δεν ηταν απλο λαθος!stranger δες την εναρξη και δες τους φακελους!
    portoleone

  7. Ανώνυμος 02/07/2014 @ 9:29 ΜΜ

    όλα είναι ΈΤΟΙΜΑ…

    ΕΜΕΙΣ ΈΤΟΙΜΟΙ ΑΠΌ ΚΑΙΡΌ. .

    ΠΑΓΩΜΈΝΗ ΦΩΤΙΆ ΕΝΕΡΓΕΊ ΉΔΗ ΜΕ ΣΎΝΕΣΗ… ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΆ…

    ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ .

    ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΌΛΩΝ

    ΜΕ ΟΠΟΊΟ ΚΟΣΤΟΣ..

    ΌΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΆΕΙ …

    ΤΑ ΘΎΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΘΎΜΑΤΑ

    ΕΊΝΑΙ Θ Υ Τ Ε Σ …

    ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΉ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΉ ΑΝΑΣΤΡΟΦΉ..

    ΌΛΑ ΓΙΑ ΌΛΑ…

    τι ταφές..

    τι τα θες…

    ΦΑΕΘΩΝ

    με έκανες χαρούμενο…

  8. Ανώνυμος 02/07/2014 @ 9:45 ΜΜ

    πράγματι για τις πυραμίδες δεν είπατε τίποτα….

  9. Ανώνυμος 02/07/2014 @ 10:08 ΜΜ

    Πρώτη σημαιοφόρος, η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ από τη ΔΡΑΜΑ.

  10. Ανώνυμος 02/07/2014 @ 10:30 ΜΜ

    Πούτιν: Βλέπω όλα πάνε μια χαρά στην τελετή, άναψαν και τα λαμπάκια, τέλεια τέλεια.. https://twitter.com/TelegraphSport/status/431866957688619008

  11. Ανώνυμος 02/08/2014 @ 12:50 ΠΜ

    Γαμω τις σαύρες ουσττ

  12. Ανώνυμος 02/08/2014 @ 3:16 ΠΜ

    Β.ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΙΑ
    Ν.ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ
    Αν υπαρχει ντε κ καλα συμβολισμος μηπως αφορα την Ασια? Αναπτυσονται κ εφαπτονται χμμμμμμ

  13. Ανώνυμος 02/08/2014 @ 6:45 ΠΜ

    Aν ο κοκκινος κυκλος,εκεινος που δεν αναπτυχθηκε τελικα απο χιονονιφαδα σε κυκλο, συμβολιζει την Αμερικη, τοτε ισως εξηγειται και το κυμα ψυχους εκει. Παρεμενει μια χιονονιφαδα, παγωμενη κυριολεκτικα κι ισως και συμβολικα.
    Ολ' αυτα με την προϋποθεση οτι δεν ηταν τεχνικο σφαλμα.

  14. Ανώνυμος 02/08/2014 @ 6:54 ΠΜ

    Fifth snowflake dint open in Sochi Russia, was not a failure.
    Was red color cycle, symbol of America.

  15. Ανώνυμος 02/08/2014 @ 9:10 ΠΜ

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ…ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ [ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ] ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ…ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ [ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ]…ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΑΤΑΝΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΤΣΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ…ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΝΥΦΑΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ…ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ [ ΚΑΙ ΑΜΑ ] ''ΕΥΡΩΠΗ ' ΚΑΠΟΥΤ [ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΑΚΟΥΣ ΑΚΑΤΗΚΟΙΤΟΙ ΓΑΡ ]…ΘΑ ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΤΡΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΙ ] …ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΟ…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ …ΚΑΘΩΤΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ [CIA-MOSAND ]…ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ [ TV ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ]..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ …ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣ…Α ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ …Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ''ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  16. Ανώνυμος 02/08/2014 @ 10:30 ΠΜ

    ΝΤΡΑΣΜΠΕΚΙ …ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΙΚΛ ΦΟΛ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  17. Ανώνυμος 02/08/2014 @ 6:10 ΜΜ

    Τέσσερεις κύκλοι κανονικοί, και ένας κόκκινος λείπη, σε τέσσερεις ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ πάει το μυαλό μου, και ο κόκκινος συμβολίζει τον ήλιο και τα πέταλα αυτού ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ, ο οποίος και είναι η αιτία φωτισμού της ΣΕΛΗΝΗΣ. ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΗΛΙΟΣ, ΚΑΙ Ε=5, Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ! Στο I my pet goat, εμφανίζεται ο Ομπάμα, να κλαίει μέσα σε κτήριο και έξω ψύχος και χιόνη, με ένα ψαλμό στον τοίχο-grafity. Mετά ακριβώς από αυτή την σκηνή δείχνη, νερό και πάγους σε μέγεθος βουνού, και στα δεξιά ακριβώς ΔΥΟ ΠΥΡΓΟΥΣ, ΟΜΟΙΟΥΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΤΣΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ, μετά δείχνει ένα σαμάνο να ετοιμάζεται να κάνει βουτιά, σαν σε ΒΑΤΗΡΑ, πράγμα το οποίο παραπέμπει σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ, Και μετά ξεκινούν πολλά και διάφορα στη συνέχεια στο κινούμενο σχέδιο………Επίσης COTSHI=SOTHIC, όπου ΣΩΘΗΣ είναι ο ΣΕΙΡΙΟΣ κατά τους Αιγυπτίους και τους Έλληνες, μιας και είναι αυτός που ΣΩΘΕΙ-ΣΩΖΕΙ, και στο Ι my pet goat γίνεται λόγος και ιδιαίτερα στο τέλος που τον δείχνει να ξεπροβάλει, με τον ΧΡΙΣΤΟ να τον κοιτά όρθιος, πάνω σε βάρκα!!!!

  18. Ανώνυμος 02/08/2014 @ 7:43 ΜΜ

    μαλακιες ολα ειναι…….ΠΟΙΟς ΠΟΥΤΙΝ και αρχιδια μπλε, ο ΨΥΧΡΟς ΠΟΛΕΜΟς ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

  19. Ανώνυμος 02/09/2014 @ 10:39 ΠΜ

    το τι παπα…ιες εχω ακουση για τον πεμπτο κυκλο δεν λεγετε ,,,,πριν γραψετε οτιδηποτε μα…..α σας κατεβει στο μυαλο ρωτηστε και καποιον που μπορει να μεταφραση αυτα που ελεγε ο ρωσος παρουσιαστης του προγραμματος εναρξης ,,, οπου λεει οτι ο πεμπτη χιονονυφαδα δεν ανειξε εντελος για να συμβολησει τον Ηλιο. τοσο απλα !!!!!!!!!!!. πεταξαν Αμερικανοι και Αγγλοι μια παπα…..ια γιατη δεν γουσταρουν πουτιν και ρωσια και την εχετε κανει σφεντονα!

  20. Ανώνυμος 02/10/2014 @ 5:16 ΠΜ

    Πού είστε όλοι μανάρια μου και προφήτες?
    Ξανακοιτάξτε το σήμα των ολυμπιακών και πείτε "Αν οι μεγάλοι κύκλοι παριστούν από μία ήπειρο ο καθ' ένας και" – λέω – "αν η κακή αναπαράσταση της νιφάδας ή του κρυστάλλου του πάγου που μοιάζει και με το λογότυπο της BP, ναι των πετρελαιοειδών, δεν είναι τίποτα από αυτά αλλά μιά στυλιζαρισμένη πυρηνική έκρηξη…, τότε ποιά ήπειρος είναι αυτή που έσκασε το λαχείο?".

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος).

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*