Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:44 - 06/09/2014

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Γνωρίζατε ότι ένας από τους Αμερικανούς που σκοτώθηκε πρόσφατα αγωνίζόμενος για ISIS κάποτε καθάριζε αεροπλάνα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Minneapolis-St. Paul ;

MICHAEL SNYDE / END OF THE AMERICAN DREAM

Μετάφραση-Απόδοση για το HELLASFORCE Ειρήνη Καμπίτση

Γνωρίζατε ότι ένας από τους Αμερικανούς που σκοτώθηκε πρόσφατα αγωνίζόμενος για ISIS κάποτε καθάριζε αεροπλάνα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Minneapolis-St. Paul ; Το όνομά του ήταν Abdirahmaan Muhumed, και ήταν ένας Σομαλός πρόσφυγας. Από το 1975, περισσότεροι από 3 εκατομμύρια πρόσφυγες μετεγκαταστάθηκαν σε πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, και χάρη στην κυβέρνηση Ομπάμα ένα ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό των προσφύγων είναι μουσουλμάνοι.

Όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ο Ομπάμα έχει ακόμα καταστήσει δυνατό για τους πρόσφυγες που τους έχει δοθεί μόνο «περιορισμένη υποστήριξη υλικού» σε τρομοκράτες να έρθουν στην Αμερική. Η κυβέρνηση Ομπάμα λέει ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να κρατήσει τους ολοένα κ περισσότερους τρομοκράτες μακριά από την είσοδο στη χώρα, αλλά έχει γίνει εξαιρετικά σαφές από αξιωματούχους της κυβέρνησης ότι δεν είναι απόλυτα σύμφωνοι σε όλη αυτή την «ασφάλεια των συνόρων».Και μόλις οι πρόσφυγες φτάνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, εχουν πλήρως τις επιλογές για κουπόνια τροφίμων, ιατροφρμακευτική περίθαλψη, στεγαστική βοήθεια και μια ολόκληρη σειρά από άλλα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας. Έτσι, εάν είστε ένας τζιχάντ και θέλετε να κινηθείτε προς τις Ηνωμένες Πολιτείες νόμιμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ισχυριστείτε ότι είστε ένας «πρόσφυγας» και μπορείτε να βρείτε το “κόκκινο χαλί” να ξεδιπλώνεται για εσάς.

Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Pew Research, «το εκτιμώμενο μερίδιο των νομίμων μουσουλμάνων μεταναστών που εισέρχονται στις ΗΠΑ κάθε χρόνο έχει σχεδόν διπλασιαστεί, από περίπου 5 τοις εκατό των νόμιμων μεταναστών το 1992 σε περίπου 10 τοις εκατό το 2012″ Και αυτή η αύξηση στην ισλαμική μετανάστευση έχει επιταχυνθεί από μια σειρά κινήσεων του Barack Obama.

Για παράδειγμα, στις αρχές του τρέχοντος έτους, η Wall Street Journal αναφέρθηκε σε μια απόφαση της κυβέρνησης Ομπάμα να φέρει χιλιάδες επιπλέον πρόσφυγες της Συρίας στη χώρα ως το τέλος του τρέχοντος έτους …

Τα σχέδια των ΗΠΑ να μετεγκατασταθούν χιλιάδες Σύριοι που έχουν εκτοπιστεί από την χώρα τους λόγω του εμφύλιου πολέμου εξαρτάται από εκέινους τους πρόσφυγες που λαμβάνουν απαλλαγές από νόμους που στοχεύουν στην πρόληψη των τρομοκρατών από την είσοδο στη χώρα.

Ένας Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε δημοσίως για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα ότι ορισμένοι από τους 30.000 ιδιαίτερα ευάλωτους Σύριους των Ηνωμένων Εθνών που ελπίζουν να μετεγκατασταθούν ως το τέλος του 2014 θα απευθυνθούν στις ΗΠΑ για την επανεγκατάστασή τους.

Οι δεσμοί των προσφύγων με την ISIS ή άλλες οργανώσεις τζιχαντιστών θα ξεριζωθούν;

Ελπίζουμε ότι τουλάχιστον σε μερικές από αυτές τις οργανώσεις θα συμβεί. Αλλά σε αυτό το σημείο η κυβέρνηση Ομπάμα έχει θέσει τον πήχη πολύ χαμηλά. Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση Ομπάμα αποφάσισε ότι είναι ακόμα και λογικό για εκείνους που έχουν προσφέρει «περιορισμένη υλική υποστήριξη» στους τρομοκράτες να επιτραπεί η είσοδος τους στη χώρα …

Η κυβέρνηση Ομπάμα έχει εκδόσει νέες εξαιρέσεις σε έναν νόμο που αναφέρεται συγκεκριμένους αναζητητές ασύλου και πρόσφυγες που παρείχαν «περιορισμένη υλική υποστήριξη» σε τρομοκράτες οι οποίοι πιστεύεται ότι δεν αποτελούν απειλή από τις ΗΠΑ.

«Οι εξαιρέσεις αυτές καλύπτουν πέντε είδη περιορισμένης υποστήριξης υλικού που έχουν αρνητικά και άδικα πλήξει προσφυγες και αναζητητές ασύλου χωρίς να έχουν απτή σχέση με την τρομοκρατία: την υλική υποστήριξη που ήταν αμελητέα σε ποσότητα ή έχει παραχθεί στο πλαίσιο της καθημερινής, κοινωνικής, εμπορικής, οικογενειακής ή ανθρωπιστικής αλληλεπιδράσης, ή κάτω από σημαντική πίεση, «εξηγεί ένας υπάλληλος DHS στο The Daily Caller.

Όταν φτάνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί μουσουλμάνοι πρόσφυγες μετεγκαθίστανται σε πόλεις στην καρδιά της Αμερικής. Για παράδειγμα, η πόλη της Μινεάπολης, η Μινεσότα είχε μια τέτοια εισροή των Σομαλών προσφύγων που έχει γίνει γνωστή ως «Μικρή Μογκαντίσου» …
Στη Μινεάπολη, η Μινεσότα, βρίσκεται στην καρδιά του αμφιλεγόμενου προγράμματος. Γνωστή και ως «Μικρή Μογκαντίσου» από ορισμένους κριτικούς, η πόλη έχει δεχθεί από το 1983 χιλιάδες Σομαλούς πρόσφυγες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι εν ενεργεία μουσουλμάνοι και μετέχουν στο τοπικό τζαμί ή στο ισλαμικό κέντρο.

Ενώ η χώρα Minneapolis-St. Paul φιλοξενεί το μεγαλύτερο προσφυγικό πληθυσμό της Σομαλίας, δεν είναι η μόνη αμερικανική πόλη που δέχεται πρόσφυγες από τη θύελλα πολέμων στην αφρικανική χώρα.Οι περιοχές Columbus, Οχάιο, το Σαν Ντιέγκο,η Καλιφόρνια, έχουν επίσηςπροσφερθεί ως σημεία επανεγκατάστασης προσφύγων.

Φυσικά οι περισσότεροι από τους πρόσφυγες είναι νομοταγείς άνθρωποι που δεν προκαλούν προβλήματα.

Αλλά υπάρχει κι ένας ανησυχητικός αριθμός εξαιρέσεων.

Δεν είναι απλά μια σύμπτωση ότι οι δύο Αμερικανοί που αγωνίζονταν για το ISIS και σκοτώθηκαν πρόσφατα ήταν και οι δύο από τη Μινεσότα …

Η τάση αυτή τονίστηκε και πάλι την περασμένη εβδομάδα, όταν αναφέρθηκε ότι δύο Αμερικανοί, και οι δυο από τη Μινεάπολη, είχαν συνδέσεις με την ISIS τρομοκρατική οργάνωση στη Συρία και σκοτώθηκαν στο πεδίο της μάχης στον εμφύλιο πόλεμο της χώρας. Ο ένας ήταν ένας Σομαλός πρόσφυγας και ο άλλος φέρεται να ήταν ένας Αφρο-Αμερικανός με δεσμούς με τη σομαλική κοινότητα στη Μινεσότα.

Και πολλοί περισσότεροι έχουν δικαστεί και καταδικαστεί για παροχή χρημάτων ή υλική υποστήριξη σε εξωτερικές μουσουλμανικές τρομοκρατικές οργανώσεις. Ανάμεσά τους ήταν μια Σομαλή γυναίκα από τη Μινεσότα η οποία αρνήθηκε να σηκωθεί όταν κληθηκε από τον δικαστή, επικαλούμενη έναν στίχο του Κορανίου.
«Εγώ δεν θα μιλήσω για κανέναν άλλονεκτός από τον Αλλάχ,» η Amina Farah Αλί είπε στον ομοσπονδιακό δικαστή.
Και μαντέψτε ..

Αν δεν είχαν σκοτωθεί και οι δυο στο πεδίο της μάχης, θα είχαν γίνει αποδεκτοί πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες με ανοιχτές αγκάλες.

Απλά δείτε τι ο Γερουσιαστή Michele Bachmann έμαθε όταν ρώτησε το FBI σχετικά με αυτό..

Η από τη Μινεσότα γυναίκα του Κογκρέσου Michele Bachmann (R) έμεινε έκπληκτη όταν ρώτησε το FBI σχετικά με το τι θα συμβεί σε Αμερικανούς πολίτες οι οποίοι έχουν πάει στο εξωτερικό για να αγωνιστούν με τον ισλαμικό κράτος, και στη συνέχεια προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Δύο άνθρωποι από την περιοχή μου ήταν οι πρώτοι Αμερικανοί οι οποίοι αγωνίζονταν για την ISIS,» άρχισε να λέει στο The Glenn Beck πρόγραμμα την Τρίτη. «Είχα φύγει νωρίτερα αυτό το έτος και ρώτησα το FBI,« Υπάρχουν άνθρωποι απο τη Μινεσότα που αγωνίζονται με την ISIS; «Ήταν διαβαθμισμένες πληροφορίες εκείνη τη στιγμή, δεν μπορούσα να το αποκαλύψω. Τώρα ο καθένας ξέρει. «

«Εκείνη την εποχή, αυτοί οι δύο δεν είχαν σκοτωθεί ακόμα,»η Bachmann συνέχισε. «Έτσι, αυτό που ρώτησα ήταν,« Εντάξει, αφού σταματήσουν να αγωνίζονται με την ISIS, τι πρόκειται να συμβεί εάν προσπαθήσουν να επιστρέψουν; » Και είπε,»Λοιπόν, θα έρθουν στη χώρα. »

Wow.

Ούτε ο αγώνας για την ISIS δεν θα κρατήσει αυτούς τους ανθρώπου έξω από τη χώρα;

Είμαστε καλα;

Και ενώ οι τζιχαντιστές που διαμένουν στο εσωτερικό της χώρας μας, έχουν την δυνατότητα να κάνουν μια ελεύθερη βόλτα, εμείς οι υπόλοιποι θα πληρώναμε γι αυτό.

Οι πληροφορίες που ακολουθούν προέρχονται από το REFUGEE RESETTLEMENT WATCH.

Oι πρόσφυγες έχουν πρόσβαση στην ευημερία τη στιγμή όπου ένας πολίτης των ΗΠΑ έχει κάνει το πρόγραμμα ένα παγκόσμιο πόλο έλξης.

Τα ομοσπονδιακά προγράμματα που είναι διαθέσιμα σε αυτούς περιλαμβάνονται:

∙ προσωρινή συνδρομή σε άπορες οικογένειες (TANF), παλαιότερα γνωστή ως AFDC

∙ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

∙ παροχή Τροφίμων

∙ Δημόσια Στέγαση

∙ Συμπληρωματικό Εισόδημα Ασφάλισης (SSI)

∙ Κοινωνικής Ασφάλισης για αναπηρία

∙ Διοίκηση στις Αναπτυξιακές Διαταραχές (ADD) (άμεσες υπηρεσίες μόνο)

∙ Φροντίδα Παιδιών και Ταμείο Ανάπτυξη

∙ Ανεξάρτητης Διαβίωσης Πρόγραμμα

∙ Θέσεις Εργασίας για άτομα χαμηλού εισοδήματος (JOLI)

Πρόγραμμα ∙ χαμηλού εισοδήματος Home Energy Assistance (LIHEAP)

∙ Εκπαίδευση δάνεια και επιχορηγήσεις μεταδευτεροβάθμιες
Προγράμματα βοήθειας ∙ για τους Πρόσφυγες

∙ Τίτλος IV Foster Care και Πληρωμές Υιοθέτηση Βοήθειας (αν οι γονείς είναι ειδικευμένοι μετανάστες – πρόσφυγες, asylees, κλπ)

∙ Τίτλος XX Κοινωνικών Υπηρεσιών στα Block Grant Funds

Φυσικά οι περισσότεροι πρόσφυγες είναι περισσότερο από ευτυχείς νπου επωφελούνται όλες αυτές τις «υπηρεσίες». Εδώ παρέχονται περισσότερες πληροφορίες…

Αξιοποίηση Δημόσιων Βοηθημάτων Μεταξύ των προσφύγων που έφθασαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 χρόνων, πριν από την έρευνα το 57,7% είναι στην κυβέρνηση ιατρική βοήθειας, όπως η Medicaid, περίπου 25% δεν έχουν καμία απολύτως ασφάλιση υγείας,το 70,2% λαμβάνουν τρόφιμα,το 31,6% απολαμβάνουν δημόσια στέγαση (ένα επιπλέον ποσοστό είναι σε λίστα αναμονής για δημόσια στέγαση), και ένα ποσοστό 38,3% παίρνει βοήθεια σε μετρητά, όπως TANF ή SSI.

Το ποσοστό του 57,7% εξαρτάται από την ιατρική βοήθεια της κυβέρνησης και είναι στην πραγματικότητα περιροσμένη, δεδομένου ότι αποκλείει τα παιδιά κάτω των 16 ετών.

Ναι, τα νότια σύνορα μας είναι ορθάνοιχτα για τυχόν τζιχαντιστές που θέλουν να έρθουν στη χώρα μας παράνομα.
Αλλά εάν είστε ένας τζιχάντ που θέλει να μεταναστεύσει στην Αμερική, υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος.
Απλά πείτε στην κυβέρνηση Ομπάμα ότι είστε ένας «πρόσφυγας», και μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε σύντομα,να ζείτε σε μία από τις μεγάλες πόλεις μας, σε βάρος των φορολογουμένων των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*