Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:16 - 06/02/2015

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι υπάρχουν αμέτρητοι πλανήτες σαν την Γη στον γαλαξία μας αλλά και το Σύμπαν

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εκατοντάδες δισ. «αδέλφια» της Γης στον Γαλαξία

Νέα μελέτη επιβεβαιώνει προηγούμενες ότι στον Μίλκι Ουέι είναι γεμάτος κατοικήσιμους πλανήτες

Μια νέα μελέτη ερευνητών στην Αυστραλία επιβεβαιώνει προηγούμενες που αναφέρουν ότι υπάρχει τεράστιος αριθμός αριθμός πλανητών με χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά της Γης στον γαλαξία μας, δηλαδή πλανητών φιλόξενων προς την ζωή.

Αμέτρητοι

Τη νέα μελέτη πραγματοποίησαν επιστήμονες του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας (ANU) οι οποίοι υποστηρίζουν ότι στην μεγάλη πλειοψηφία των άστρων του γαλαξία μας στα οποία έχει αναπτυχθεί ένα πλανητικό σύστημα υπάρχουν τουλάχιστον δύο πλανήτες που βρίσκονται στην λεγόμενη κατοικήσιμη ζώνη. Βρίσκονται δηλαδή σε απόσταση τέτοια από το μητρικό τους άστρο ώστε να μπορούν να αναπτυχθούν εκεί συνθήκες ευνοϊκές για την παρουσία της ζωής.

Οι ερευνητές κατέληξαν στα συμπεράσματα τους μελετώντας δεδομένα από τον «κυνηγό των πλανητών», το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler. Στο άρθρο τους που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Monthly Notices of the Royal Astronomy Society» υποστηρίζουν ότι υπάρχουν εκατοντάδες δισ. κατοικήσιμοι πλανήτες στον γαλαξίας μας και κατ’ επέκταση αμέτρητοι τέτοιοι πλανήτες στο Σύμπαν. Εσπευσαν πάντως να σημειώσουν ότι αν και το Σύμπαν μοιάζει άκρως φιλικό για την ανάπτυξη ζωής εντούτοις δεν φαίνεται ότι είναι φιλικό στην ανάπτυξη ζωής με νοημοσύνη παρόμοια με του ανθρώπου αφού όπως τονίζουν αν υπήρχε ένας εξελιγμένος πολιτισμός σαν τον δικό μας είτε θα είχαμε έρθει με κάποιο τρόπο σε επαφή με αυτόν ή θα είχαμε εντοπίσει την παρουσία του.

tovima.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 02/06/2015 @ 10:14 ΠΜ

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΩΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος 02/06/2015 @ 12:01 ΜΜ

    Τώώώώωώώώώρα κάτι μάς είπατε. Είναι δυνατόν ό πλανήτης Γή νά είναι ό μόνος κατοικήσιμος σ΄όλο τό σύμπαν . Αυτά τά λένε οί κατασκευασμένες θρησκείες γιά νά κρατούν τόν κόσμο υπνωτισμένο. Καί νά τόν ελέγχουν οί εξουσιαστές ενώ παράλληλα μέ τήν δημιουργία πολλών θρησκειών βάζουν τούς πιστούς νά σφάζονται μεταξύ τους στό όνομα ενός θεού γιά νά μπορούν έτσι νά έχουν καλλύτερα τόν έλεγχο .Άλλωστε τό διαίρει καί βασίλευε είναι πρωτίστως μέλημά τους. Εμείς είμαστε τά πρόβατα πού τούς πιστεύουμε.

  3. Ανώνυμος 02/06/2015 @ 4:49 ΜΜ

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ "ΝΑΣΑ" ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙΜΕΝΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΡΑ ΩΣ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ (ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΟΡΦΟΤΥΠΟ ΔΙΠΛΟΥ ΔΙΑΠΑΣΩΝ). Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΕΝΩΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΥΨΗ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ.
    ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ…ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*