Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:45 - 08/07/2014

Οι Βρωμύλοι είναι αντικοινωνικό αγαθό..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα πάντα γίνονται όπως ακριβώς θέλουν οι τοκογλύφοι και τα κυβερνητικά τσιράκια τους.

Την ΔΕΗ την κόβουν σαλάμι και την χαρίζουν σε εθνικούς εργολάβους και σε ”οίκους” του εξωτερικού.

Οι αποφάσεις των δικαστηρίων βγαίνουν ακριβώς όπως βολεύει την κυβέρνηση του αίσχους.

Ο αντιπρόεδρος και υπουργός των Εξωτερικών βυσσοδομεί εις βάρος της Κύπρου, όπως ορισμένοι τον κατηγορούν, αλλά κανένα από τα ΜΜΕ δεν δίνει έκταση.

Οι εφημερίδες τα blogs και οι ”λαγοί” του συστήματος βοούν για καταιγίδα πλειστηριασμών για χρέη προς το Δημόσιο από το φθινόπωρο, πλην όμως ο λαός εξακολουθεί μπάνια του και την απόλαυση του φραπέ με εκατόν εικοσιτέσσερα παγάκια!

Αποδεικνύεται και η κομπίνα με τα πλαστά στοιχεία, για το έλλειμα του 2009, της ΕΛΣΤΑΤ, που έγινε με επίβλεψη του μεγάλου Ηλίθιου, μελέτη και κατασκευή του ήδη υπόδικου υπουργού οικονομικών εκείνης της κυβέρνησης, και που έστειλε τσίφ, εμάς στην αγκαλιά του ΔΝΤ, κι εκείνους ”ταμείο”,

..αλλά εκείνοι ”τραγουδάνε ακόμα”!

Η πολυδιασπασμένη αντιμνημονιακή αντιπολίτευση περνάει τον καιρό της με ατέρμονες καταγγελίες και συζητήσεις περί δημοψηφισμάτων και άλλων εμπριμέ, ΑΝΤΙ να κατασκηνώσουν μόνιμα οι βουλευτές της με σλίπινγκ-μπαγκς στο Σύνταγμα, και να καλέσουν και τον λαό να ξεκαλοκαιριάσουν όλοι μαζί εκεί, να κάνουν και κανά μπάνιο στο συντριβάνι, μέχρις ότου γκρεμοτσακιστούν οι δωσίλογοι που κυβερνούν να φύγουν τρέχοντας και κυνηγημένοι.

Και πάνω στην τούρλα του χαμού και της κοινωνικής υπνοθεραπείας, βγαίνουν οι διάφοροι βρωμύλοι και Βρωμύλοι και κάνουν αναλύσεις περί κοινωνικών ή όχι αγαθών, χωρίς ταυτοχρόνως να πέφτουν οι κάμερες και τα μικρόφωνα που τους ακούν στα κεφάλια τους, και χωρίς να δέχονται στον δρόμο έστω και μία φτυσιά, έτσι, για δροσιά και για τον κόπο τους που μας ”ανοίγουν τα μάτια”!

Τέτοιο ”τουρλουμπούκι” κυβερνητικού ετσιθελισμού παρέα με κοινωνικό, λαϊκό ωχαδελφισμό, το blog δηλώνει ότι δεν έχει ξαναματαδεί! Ούτε μπορούσε να φανταστεί!

Ούτε έχει ξαναγίνει ποτέ!

Αυτό το καλοκαίρι τα έχουμε δει όλα!

Και μάλλον το φθινόπωρο θα δούμε και τα υπόλοιπα!..

mandatoforos.blogspot.gr

mythorrea.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 07/08/2014 @ 6:25 ΜΜ

    ΑΡΗ ΙΧΘΥ, δεν είναι Ωχαδελφισμός, όπως λες. Το Κοινωνικό Σύνολο, έχει ηττηθεί βαθειά. Αυτή η Πανελλήνια Λαϊκή Απάθεια που βλέπεις, έχει την βάση της στην ήττα! Και η ήττα αυτή ΔΕΝ είναι των τελευταίων 4 ετών. Ο ΄Ελληνας, βαθειά μέσα του ακόμη και στα χρόνια την " ευμάρειας", ήξερε ότι αυτό ΔΕΝ ήταν ζωή. Μια ζωή χωρίς Πολιτισμό, χωρίς Ιστορία, χωρίς Γλώσσα, χωρίς Πατριωτισμό. Δεν ήταν έτσι συνηθισμένος . Πήγαινε μ' ένα τραίνο, χωρίς εξόδους Κινδύνου επειδή απλά, έτυχε και μπήκε !

    Ο ΄Ελληνας. είναι θαρραλέος και ατρόμητος, φτιαγμένος για Ανοιχτή Μάχη, και τώρα δεν ξέρει πως να αντιδράσει . Εδώ και Εικοσαετίες, του την έχουν πέσει οι Αδελφάρες Πρωθυπουργοί, για να χάσει τελείως την ταυτότητά του και να παραδεχθεί ότι είναι ένα μηδαμινό τίποτα. Επιστρατεύθηκαν για τον ΄Ολεθρο του Ελληνα, δεκάδες άτομα, και σε δεκάδες τομείς . Νηπιαγωγοί, Δάσκαλοι, Αγράμματοι Καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης, Καθηγητές Πανεπιστημίων, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παντός είδους καλλιτέχνες- καρνάβαλοι, στιχουργοί της δεκάρας, "Ειδικοί" επί της Ομοφυλοφυλίας , βάρβαροι και Απολίτιστοι. και δεν συμμαζεύεται. Και μόνον ότι κάποτε είχαμε Υπουργό Πολιτισμού τον Αλητο-Βενιζέλο, φθάνει

    ΄Ασε δε τους πολιτικούς. Αριστεροί " πατριώτες" , Δεξιοί " πατριώτες" της πεντάρας Κεντρο-Αριστερο-Δεξιοί, όλοι μαζί, έπεσαν πάνω στον ΄Ελληνα να τον γονατίσουν !

    Αντί να στιγματίζεις τους τραυματισμένους ΄Ελληνες,, βγάλε στην επιφάνεια τον καλύτερό τους εαυτό και όχι τον χειρότερο.

    Κι' έπειτα , έχεις κάτι να προτείνεις ? ' Ολοι βρίζουν, χωρίς να κάνουν τον κόπο να καταθέσουν μία Ιδέα. Αυτήν την πάνοπλη και θωρακισμένη Εξουσία, πώς θα την αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά και με επιτυχία ? Χρειάζεται Σκέψη, ΄Οραμα, Πρόγραμμα, αλληλεγγύη και συνεργασία, την στιγμή που οι ΄Ελληνες είναι διχασμένοι από τα Αναθεματισμένα και Εθνοκτόνα Κόμματα.

    Η λέξη "Κόμμα" προέρχεται από το ρήμα " Κομματιάζω " και αυτός είναι ο μόνος σκοπός των Κομμάτων. Να μας κομματιάσουν και το πέτυχαν !

    Μήπως να αλλάξεις τακτική ? Να προσεγγίσεις την Ψυχή του τραυματισμένου και βαθειά ηττημένου ΄Ελληνα ? Τι λές ? Δεν αξίζει τον κόπο ?

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Ανώνυμος 07/08/2014 @ 7:24 ΜΜ

    Σε χωρες οπου εχουν επικρατησει οι Εβραιοι συνβαινουν δυο πραγματα .
    1. αρπαζουν ολη τη δημοσια περιουσια σε εξευτελιστικη τιμη . αυτο γινεται μονο αν η
    χωρα κυρηχθει σε πτωχευση , γιατι ετσι πευτουν οι αξιες . γι αυτο επρεπε να ερθει
    τοΔΝΤ .
    2. Ολες οι γυναικες μετατρεπονται σε πουτανες των Εβραιων .

    Αυτο γινεται στην Ελλαδα εδω και 100 χρονια και τωρα ειμαστε στο τελικο σταδιο .
    Αυτο το ρολο παιξαν οι ΒρωμοΕβραιοι Βενιζελος ο…εθναρχης , ο ΒρωμοΕβραιοΒουλγαρος ο Καραμανλης που ηξερε απταιστα βουλγαρικα γιατι ηταν η μητρικη του γλωσσα , ο Εβραιος ο Παπανδρεου , Σημιτης , Μητσοτακης , Παπουλιας , Ραγκουσης , Μοσιαλος ,Δενδιας , Στουρναρας ,Σαμαρας , Βενιζελος ο γουρουνομορφος ,Τσιπρας , Κουβελης που ειναι και δικηγορος του ΚΙΣ .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

  3. Εγω σας τα ειπα οτι κατα κει παει. Τωρα ειμαι πολυ στενοχωρημενη.
    Αν υπαρχει καποιος κυριος πλουσιος ας παμε μαζι βακανς γιατι δεν αντεχω τη φτωχια τη ζεστα και ολα τα αυτα που εκαναν αυτοι. Προτιμω ντουμπαι.

    • Ανώνυμος 07/09/2014 @ 8:48 ΠΜ

      οι πλούσιοι διαλέγουν γκόμενες με "μικρή" γλώσσα για να μην τους πρήζουν τα αρχίδια και εσύ είσαι μεγάλη πρηξαρχίδω για να σε πάρει οποιοσδήποτε μαζί του παρέα…… πόσο μάλλον ο πλούσιος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*