Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:59 - 16/02/2015

Ξαναρωτώ θέλεις να έχεις ελληνικό ψηφιακό νόμισμα δικό σου ; Η κυβερνητικό-ευρωπαϊκό-νέας τάξης πραγμάτων;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσω έξω από τα δόντια !

Επειδή δεν έχω από πίσω μου στοουλες , επειδή δεν κατάγομαι από οικογένεια με τζάκι , επειδή δεν με παίζουν τα κανάλια ..και δεν βάζω στις τσέπες τα χέρια και να χαμογελώ δεν συνεπάγεται ότι είμαι και μ@λακας !

Έχω ξεκινήσει μια μάχη ενάντια στην Νεα Τάξη Πραγμάτων μόνος μου και βήμα βήμα μέρα με την μέρα βρήκα περισσότερη δύναμη από εσάς .!

Έχω αναλύσει απόλυτα τις εξελίξεις συν Πηγή τους και χωρίς σάλτσες ,χωρίς ανώφελους κρυψινισμους η μάσκες σου έχω δείξει ένα απλό πράγμα …Σήμερα ο εχθρός είναι η ελίτ ενάντια στην ανθρωπότητα !

Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι η κυριαρχία και ο απόλυτος έλεγχος και εκεί μόνο εστιάζομαι …αφήνω τα επιμέρους έργα και προβλήματα του θιάσου σε τύπους που αρέσκονται να κατέβουν σε “δημοκρατικές” ψηφοφορίες κατόπιν προώθησις από τα αφεντικά τους!

Αν ποτέ έρθει η ώρα να δεις την αλήθεια τότε θα κατανοήσεις και γιατί δημιούργησα τον Αχιλλέα και γιατί δημιούργησα το δίκτυο χρυσού και γιατί ΠΡΩΤΟΙ δημιουργήσαμε στην Ελλάδα το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα!

Αν δεν το έχεις καταλάβει είσαι ήδη μέσα στο δίχτυ… απλά περιμένεις να το σηκώσουν για να πας στο τηγάνι!

Μερικά άρθρα πριν σήκωσα ένα άρθρο του Reuters για τον Γιάννη (με ένα ν) από το defencenet ..το οποίο μέσα αναφέρει και αυτό…

Αν νομίζεις ότι τις αλλαγές θα σου τις φέρουν να τις επιλέξεις κάνεις λάθος …θα στις φέρουν είτε προ τετελεσμένων γεγονότων είτε σαν μοναδική λύση!!!

Για να μην σου έρθει η αχρηματη κοινωνία η δική τους σαν μοναδική λύση…μια ομάδα ανθρώπων , ΕΛΛΗΝΩΝ ….ρίσκαρε τα πάντα … για να σου χαρίσει την εναλλακτική σου θέση!

Ξανά λοιπόν ρωτώ …. θες ένα νόμισμα ελληνικό ,δικό σου , χωρίς ιδιοκτητη …που θα ελέγχεις εσύ και με αυτό τον τρόπο να γίνεις υπολογίσιμη δύναμη αντι για αριθμός χωρίς ουσία ; Η θες ένα νόμισμα κυβερνητικό , ευρωπαϊκό …με έλεγχο ..με επιβολή …και σίγουρα στο άμεσο μέλλον με τα παρελκόμενα του ως, ίσως ευκολία η ίσως ασφάλεια; …πχ τσιπάκια;

Θα βρεθούν γνωστοί ανώνυμοι να γράψουν και να επηρεάσουν…κανένα νόμισμα …ΜΑΖΙ ΣΟΥ…ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ; Γιατί βαρέθηκα , σιχάθηκα τα λόγια τα μεγάλα …τα λόγια τα ποιητικά που μιλούν για θυσίες και πολέμους ….βαρέθηκα τα λαμογια της ψυχής που μέσα από κατηχητική γλώσσα δημιουργούν αντινοηση μπροστά σε ένα πρόβλημα τεράστιο για την Ελευθερία μου!

Αν όντως θεωρείτε το κατοχικά νέα μια ιστοσελίδα που έβγαλε αλήθειες απαγορευμένες στην φόρα , αν όντως πιστεύεται ότι είμαστε οι μόνοι χωρίς ταμπέλα που επώνυμα καταγγελνουμε την νέα παγκόσμια τάξη και την πολεμούμε με όποιο μέσω έχουμε…δεν είναι λογικό…να έχουμε πόλεμο απο το σύστημα?

Δεν είναι λογικό το σύστημα να χρησιμοποιήσει τα αρχικά πρώτα στάδια αντιμετώπισης αντιφρονούντων ενάντιων μας;

Η αποδόμηση του ονόματος μου έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό…. πάνω από 10 δήθεν αντιστασιακές σελίδες στράφηκαν ενάντιων μου και για τον χρυσό και για το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα …αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί;

Αναρωτηθήκατε αν μήπως λεω αν όλα όσα σας έχω πει είναι όλα όσα τους ενοχλούν;……αν ο Αχιλλέας και η διαδικασία νέας σύμβασης αλήθειας και η στέρηση του λαδιού από την μηχανή τους αν είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση για αυτούς ; Αναρωτηθήκατε αν όλοι μαζί είχαμε δημιουργήσει ένα δίκτυο για τον χρυσό πόσο μεγάλη τρύπα θα κάναμε στους πραγματικούς εχθρούς…αναρωτηθήκατε αν αύριο 1 εκατομμύριο Έλληνες είχαν το δικό τους σύστημα συναλλαγής …το δικό τους νόμισμα με ισοτιμία σε δολάριο και μπιτ κοιν αν σήμερα είχαμε ανάγκη τόσο το ευρογκρουπ η κάθε Γιάνη με ένα ν που δεν ξέρουμε από που παίρνει εντολές ..αν παίρνει για να είμαι δίκαιος !

Σου λέω ..μπορεί να μην με έχεις δει ,,μπορεί τα εβραίικα κανάλια να μην μου φτιάχνουν το image του του νικητή …αλλά να κάνουν υποχθόνια το αντίθετο …αλλά …αλλά δεν είμαι αυτός που εύκολα θα παρατήσει την μάχη ….δεν είμαι αυτός που μπορούν να τον μπερδέψουν…και όσο και να μην θες να το δεχτείς …ξέρω πολύ καλά πως να τους νικήσουμε γιατί έχω δει πισω από την κουρτίνα του θιάσου!

Βέβαια τίποτα δεν μπορεί να γίνει με το ζόρι , έχω μια ενημερωτική σελίδα που ασχολείται με την αλήθεια και την ουσία της και δεν είμαι ένας ακόμα παπαγάλος που πληρώνετε για να σου κάνει προπαγάνδα !

Η προπαγάνδα που δέχεσαι κάθε μέρα αγγίζει τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ … σπαταλούν απίστευτα ποσα για το τι θα πιστέψεις …μα είμαι ο πρώτος που σου έδειξα την σημασία της συνείδησης και ότι το έπαθλο είσαι εσύ και τι θα πιστέψεις !!

Νομίζεις λοιπόν ότι τους είμαι αδιάφορος ; Οτι γουστάρουν να επηρεάσω μια κρίσιμη μάζα στην πληροφορία; Οχι …και κάθε μέρα εγώ και οι συνεργάτες μου πετυχαίνουμε να είμαστε ακόμα μια μέρα εδώ !

Στο έχω ξαναπεί ..παρακαλα να είμαστε ακόμα εδώ όταν θα θελήσουν να φέρουν με νόμο την αχρηματη κοινωνία …παρακαλα το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα να έχει εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές και ιδιόκτητες … Τότε θα καταλάβεις ποιος ασχολήθηκε με την ύλη η με την ουσία και την Ελευθερία !

Στηρίξτε ανόητοι κάτι που σας ανήκει … πάρτε το στα χέρια σας και κρατήστε ως κόρη οφθαλμού … την μάχη την κερδίζει αυτός που έχτισε το πεδίο της μάχης !

Δικό σας είναι ..μην κοιτάτε αριθμούς …απόδοση ….είμαστε σε πόλεμο …αληθινό πόλεμο….και είμαι σίγουρος ότι αν ήμασταν στο 1821 και σας εφερνα καριοφίλια δεν θα ασχολούσασταν αν είναι πιο ακριβά από μια μπενελι η πιο φθηνά….Ξυπνήστε ..σας χρειαζόμαστε όλους αφυπνισμενους ..!

Είναι λογικό να μην υπάρχει γνώση σε κάποια θέματα …δεν είναι λογικό αν κάποιος που για 5 χρόνια έχει ρισκάρει έμπρακτα πολύ περισσότερα από την ανωνυμία σας να σας μιλα για κάτι και να μην θελετε να εμβαθύνετε σε αυτό!

Πάρτε το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα στα χέρια σας , αν αύριο δεν σας κάνει πετάξτε το ,αλλάξτε το με αυτό της Νέας Τάξης Πραγμάτων….ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎ ΧΡΗΜΑΤΟΣ …ΕΧΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ….ΕΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ…ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!

Πόσο ποιο απλά να στο πω; Αν θα παει 100 ευρώ το ένα η όχι ..είναι δική μας θέση και σύμβασή αλήθειας ….αν με αφήσεις να πέσω …αν μας αφήσεις να μας γονατίσουν τα σκυλιά …θα έρθει η ώρα και δεν θα μπορούμε να σηκωθούμε ξανά!

Τώρα είναι η ώρα σου…και σύντομα έρχονται δικές μας κινήσεις αν ξυπνήσεις τώρα που δεν θα τις πιστεύεις…γιατί οι “οικονομικοί πόλεμοι” δεν δίνονται εκεί που στήθηκε και η απάτη …αλλά δημιουργείς νέο πεδίο…..νέα σύμβαση αλήθειας ….ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΟΛΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ….ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ…ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!

…..ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

.. ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

STRANGER ..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 02/16/2015 @ 6:19 ΜΜ

    Νέας τάξης πραγμάτων μεχρι να μαθετε να μιν υποκρινοσαστε!

  2. Ανώνυμος 02/16/2015 @ 6:21 ΜΜ

    εμπαινε τρισμεγιστε.να κανουμε τον αγωνα μας ολοι μαζι

  3. Ανώνυμος 02/16/2015 @ 7:39 ΜΜ

    κυβερνητικό-ευρωπαϊκό-νέας τάξης πραγμάτων

  4. Ανώνυμος 02/16/2015 @ 8:18 ΜΜ

    Δεδομένου ότι πρόκειται για άγνωστη -ασύλληπτη για το κοινό νου- κι ενδεχόμενα "με ρίσκα" "επανάσταση", Άραγε είναι Παράλογη Απαίτηση κάποιος Καταξιωμένος Επιστήμονας με Εξειδικευμένη Γνώση όπως Δ.Καζάκης, Γ.Βάμβουκας κ.λ.π. να "τοποθετηθεί" ΕΠΏΝΥΜΑ επί του ελληνικού ψηφιακού νομίσματος μετά Λόγου Γνώσεως κι Αναντίρρητης Αξιοπιστίας.

  5. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 12:21 ΠΜ

    sou eixa grapsei kai prin liges meres kapoia erotimata sxetika me ta crypto currencies kai ta plana tou dikou sou klonou,,, tora vrikes to IOU pou den einai tipota allo apo ena hard fork pou etoimazoun sintoma ( http://qntra.net/2015/01/the-hard-fork-missile-crisis/ ) … alla to kanes gargara xoris na katalaveis ti ennoo…prosexe giati tha gineis kai esi fork xoris na to katalaveis…
    Tha sto po apla… iparxoun kapoioi ellines pou exoun ftiaksei idi to crypto 2.0 …. on top

  6. Ανώνυμος 02/17/2015 @ 3:48 ΜΜ

    ΑΔΕΡΦΕ STRANGER, ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ… ΘΑ ΕΛΥΝΕ & ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙ (ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ) & ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (SMARTPHONES, TABLETS) ΓΙΑ ΑΡΧΗ & (ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ π.χ) ΣΤΟ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ HACK-ΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ… Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ONLINE (SHOPS) & OTI ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SUPER MARKET & ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ…ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ… 1) ΣΤΟ SMARTPHONE, 2) ΣΕ ΚΑΡΤΑ, 3) ΣΤΟ ΧΕΡΙ Η 4) ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ??? ΣΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ (ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ) & ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ & ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ… & ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ & ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΟΣ THΣ Ν.Τ.Π. ???

    CURIOUS !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*