Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:44 - 24/01/2014

Νομίζετε ότι τα εξωγήινα UFOs είναι Μύθος;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Υπάρχουν πάρα πολλοί ανενημέρωτοι και άσχετοι άνθρωποι, που κάνουν ότι τα ξέρουν όλα, οι οποίοι νομίζουν (και διαδίδουν «με επιχειρήματα» όπου σταθούν και όπου βρεθούν) ότι οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί δεν ασχολούνται με το ζήτημα των UFO και των εξωγήινων επισκεπτών. Κάνουν λάθος. Επίσης, πολλοί που νομίζουν ότι δεν ασχολούνται οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί, λένε ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό, αφού πρόκειται για μυθολογία και όχι για πολιτικό ή στρατιωτικό ζήτημα (!) Κάνουν λάθος, επίσης. Ας δούμε, τελείως μα τελείως ενδεικτικά, μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δημόσιες δηλώσεις του παρελθόντος:

>Στρατηγός Nathan Twining (Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Η.Π.Α.), στο Κογκρέσο, 23 Σεπτεμβρίου 1947: «The phenomenon reported is something real and not visionary or fictitious…» («Το φαινόμενο για το οποίο έχουμε αυτές τις αναφορές, είναι κάτι αληθινό και δεν είναι οπτασίες ή φαντασιώσεις»)

>Χάρυ Τρούμαν (Πρόεδρος των Η.Π.Α.), συνέντευξη τύπου στο Λευκό Οίκο, 4 Απριλίου 1950: «I Can assure you that flying saucers, given that they exist, are not constructed by any power on earth…» («Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, αν όντως υπάρχουν, δεν είναι κατασκευασμένοι από καμία δύναμη στη Γη»)

>Λόρδος Downing (Γενικός Διοικητής της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας, RAF), στην εφημερίδα London Sunday Dispatch, 11 Ιουλίου 1954: «I Am convinced that these objects do exist and are not manufactured by any nation on earth» («Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν στ’ αλήθεια, και ότι δεν κατασκευάζονται από κανένα έθνος της Γης»)

>Στρατηγός Ντάγκλας Μακ Άρθουρ, στους Νew Υork Τimes, 8 Οκτωβρίου 1955: «Because of the developments of science, all countries on earth will have to unite to survive and to make a common front, against attack from people from other planets. The politics of the future will be cosmic or interplannetary» («Εξαιτίας των εξελίξεων της επιστήμης, όλες οι χώρες της Γης θα πρέπει να ενωθούν για να επιβιώσουν και να φτιάξουν ένα κοινό μέτωπο, ενάντια σε μια επίθεση από λαούς από άλλους πλανήτες. Η πολιτική του μέλλοντος θα είναι κοσμική [διαστημική] ή διαπλανητική…») Ο ίδιος, στους New York Times, 28 Φεβρουαρίου 1960: «Behind the scenes high ranking millitary officers are soberly concerned about the UFOs» («Στο παρασκήνιο, οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του στρατού ρεαλιστικά ανησυχούν για τα UFO»)

>Ναύαρχος Roscoe Hillenkoetter, (πρώτος διευθυντής της C.I.A. 1947-1950), δήλωση στο National Investigations Committee on Aerial Phenomena (NICAP, Εθνική Ερευνητική Επιτροπή για τα Αέρια Φαινόμενα), 1960: «Unknown Objects are operating under intelligent control. It is imperative that we learn where UFOS come from and what their purpose is» («Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα διεξάγουν επιχειρήσεις κάτω από νοήμονα έλεγχο. Είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από πού έρχονται τα UFO και ποιοι είναι οι σκοποί τους»)

>Τζων Κέννεντυ (Πρόεδρος των Η.Π.Α.), στο National Security Memorandum (no. 271, Υπόμνημα Εθνικής Ασφάλειας) προς τον James Webb (Διευθυντή της NASA), 12 Νοεμβρίου 1963 (λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί): «I Would like to assume personaly the initiative and central rensposibility within the government, for the development of a program of substantive cooperation with the Soviet Union, in the field of outer space, including the development of specific technical proposals and space defense against an extraterrestrial enemy» («Θα ήθελα να αναλάβω την πρωτοβουλία και την κεντρική ευθύνη μέσα στην κυβέρνηση, για την ανάπτυξη ενός προγράμματος μόνιμης και ουσιώδους συνεργασίας με τη Σοβιετική Ένωση, στον τομέα του εξώτερου διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ειδικών τεχνικών προτάσεων και της διαστημικής άμυνας ενάντια σε έναν εξωγήινο εχθρό»)

>Το 1979, ο Λόρδος Sir Brinsley Le Poer Trench (Earl of Clancarty) ένας από τους μεγαλύτερους UFOλόγους και ένας από τους πατέρες της σύγχρονης UFOλογίας (ο οποίος προς το τέλος της ζωής του κατέληξε στο ακλόνητο συμπέρασμα ότι τα UFO προέρχονται από το εσωτερικό της Γης και έγινε θερμός υποστηρικτής της θεωρίας της Κούφιας Γης), επιφανές μέλος της βρετανικής Βουλής των Λόρδων, κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή των Λόρδων για τα UFO, και την πρόταση να οργανωθεί ένα άμεσο και επίσημο κυβερνητικό πρόγραμμα για τη μελέτη των UFO και την έρευνα για το ζήτημα της δράσης των «Ξένων» (Aliens). Η επερώτηση έγινε αποδεκτή, και η Βρετανική Βουλή των Λόρδων συνεδρίασε επί δέκα ώρες για το θέμα, με αποτέλεσμα ένα debate μεταξύ των μελών της, τα οποία είχαν χωριστεί σε δύο αντίπαλες παρατάξεις, χωρίς να καταλήξουν σε ομόφωνο συμπέρασμα για συγκεκριμένη δράση…

>Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Ρόναλντ Ρέιγκαν, στην ομιλία του στην 42η διάσκεψη της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στις 21 Σεπτεμβρίου 1987, δήλωσε: «Ιn our obsessions with antagonisms of the moment, we often forget much unites the members of all humanity. Perhaps we need some OUTSIDE universal threat to make us recognize this common bond. I occasionally think that how quickly our differences world-wide would vanish if we were facing an alien threat from outside this world»
(«Στις εμμονές μας με τους ανταγωνισμούς τον καιρό αυτόν, συχνά ξεχνούμε ότι πολλά πράγματα ενώνουν και συνασπίζουν τα μέλη όλης της ανθρωπότητας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ παγκόσμια απειλή που θα μας κάνει να αναγνωρίσουμε αυτό τον κοινό δεσμό μας. Συχνά σκέφτομαι πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν οι διαφορές μας ανά τον κόσμο, αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία εξωγήινη απειλή από έξω από αυτόν τον κόσμο…»)

Ο Ρόναλντ Ρέιγκαν, σε ομιλία του στις 4 Δεκεμβρίου 1985, είχε ήδη δηλώσει με τον ίδιο τρόπο: «Ιf suddenly there was a threat to this world from some other species from another planet, we’d forget all the little local differences that we have between our countries…» («Αν ξαφνικά υπήρχε μία απειλή για τον κόσμο μας από κάποιο άλλο είδος από άλλον πλανήτη, θα ξεχνούσαμε αμέσως όλες τις μικρές τοπικές διαφορές που έχουμε ανάμεσα στις χώρες μας»)

>Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, δήλωσε δημόσια στην επιθεώρηση Soviet Life, στις 6 Φεβρουαρίου 1987: «At our meeting in Geneva, the U.S. President said that if the Earth faced an invasion by extraterrestrials, the U.S. and Soviet Union would join forces to repel the invasion» («Στη συνάντησή μας στη Γενεύη, ο πρόεδρος των Η.Π.Α. μου είπε ότι αν η Γη αντιμετωπίσει μία εισβολή από εξωγήινους, οι Η.Π.Α. και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή»)

>Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. Τζίμι Κάρτερ, δήλωσε στο κανάλι ABC-News, στις 22 Ιανουαρίου 1999: «I Don’t laugh at people anymore when they say they have seen UFOs: I have seen one myself!…» («Δεν περιγελώ πλέον τους ανθρώπους όταν λένε ότι έχουν δει UFO: Έχω δει ένα και εγώ ο ίδιος»)

>Ο Πολ Χέλιερ, πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά, δήλωσε το 2007: «Οι εξωγήινοι υπάρχουν, έχουν έρθει στον πλανήτη μας και είναι πολύ πιο προηγμένοι τεχνολογικά από εμάς», ο ίδιος μεταξύ άλλων υποστήριξε δημόσια ότι: «…οι εξωγήινοι κατέβηκαν στη Γη το 1947 (δηλαδή την χρονιά που έγινε το περιστατικό του Ρόσγουελ), μετέδωσαν σημαντικές τεχνολογίες σε ορισμένους πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι όμως τις αποκρύπτουν από τους πολίτες, παρά το γεγονός ότι κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να αποτελέσουν λύσεις σε μεγάλα παγκόσμια προβλήματα, όπως, για παράδειγμα, το φαινόμενο του θερμοκηπίου»

«Πρέπει να πείσουμε τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου να πουν αυτά που γνωρίζουν από το 1947» δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του σε μεγάλη καναδική εφημερίδα ο Χέλιερ. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι από το 1963 μέχρι και το 1967 ο Πολ Χέλιερ, ως υπουργός Άμυνας του Καναδά, συμμετείχε σε πολλές κεκλεισμένων των θυρών (δηλαδή άκρως απόρρητες) συναντήσεις του ΝΑΤΟ, όπου είχε λεπτομερή ενημέρωση από την οργάνωση Βορειοαμερικανικού Εναέριου Ελέγχου, η οποία, βέβαια, ασκεί εποπτεία στους αιθέρες και πολλών άλλων σημείων του πλανήτη…

>Σχετικά πρόσφατα, το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας και η Γαλλική Κυβέρνηση, απελευθέρωσαν σχεδόν ταυτόχρονα αρκετά από τα απόρρητα αρχεία τους για τα UFOs, (κάτι που πεισματικά αρνούνται ακόμη να κάνουν οι Η.Π.Α. παρά τις μεγάλες εσωτερικές και διεθνείς πιέσεις), φανερώνοντας έτσι ότι ασχολούνταν με απόρρητη μυστικότητα διερευνητικά με το ζήτημα επισταμένα επί δεκαετίες.

Φανταστείτε, αν τα δηλώνουν αυτά ανοιχτά, τι συμβαίνει στο παρασκήνιο … Αλλά σκεφτείτε και τι έχει μεσολαβήσει για να φτάσουν στο σημείο να κάνουν τέτοιες δηλώσεις (που αληθινά είναι μονάχα λίγες ενδεικτικές που επιλέξαμε ανάμεσα από πολλές εκατοντάδες παρόμοιες)

Η χρονολογική σειρά με την οποία παραθέσαμε αυτές τις δηλώσεις και η γενική εντύπωση που αφήνουν όλες μαζί (καθώς και οι ομοιότητές τους) λένε πολύ περισσότερα από αυτά που η κάθε δήλωση αφήνει να εννοηθούν…

Ο μεγάλος Γάλλος επιστήμονας αστρονόμος και UFOλόγος Δρ. Ζακ Βαλλέ, το 1962 καλέστηκε άμεσα στις Η.Π.Α. μόνιμα, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα, και έγινε προσωπικός βοηθός του θρυλικού Δρ. Άλλαν Χάινεκ, και στενός βοηθός του και υποδιευθυντής του περιβόητου Project Blue Book της Αμερικανικής Αεροπορίας και των Υπηρεσιών Πληροφοριών για την έρευνα των U.F.O. όταν έστειλε στις Αμερικανικές Υπηρεσίες και στον Δρ. Χάινεκ τα συμπεράσματά του –από το εθνικό αστεροσκοπείο του Παρισιού όπου ήταν υπεύθυνος– για την ενδιαφέρουσα ανακάλυψη που είχε κάνει, ότι υπήρχε μία προφανής σχέση μεταξύ της συχνότητας των εμφανίσεων UFO και της εκάστοτε απόστασης του πλανήτη Άρη, ο οποίος προσεγγίζει τη Γη κάθε 26 μήνες…

Αυτό είναι ένα καλό δειγματοληπτικό παράδειγμα ότι οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί ερευνούν τέτοια πολύ παράξενα πράγματα επίσημα από το 1962 τουλάχιστον, χρησιμοποιώντας κρατικά κονδύλια, κρατικές Υπηρεσίες και ειδικευμένο προσωπικό από όλον τον κόσμο.

Το 1977, στην εξαιρετική κινηματογραφική ταινία «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου» του πολύ ενημερωμένου και δικτυωμένου σκηνοθέτη Στήβεν Σπήλμπεργκ, με τίτλο της επινόησης του Δρ. Χάινεκ για την ταινία, ο Δρ. Ζακ Βαλλέ λειτούργησε σύμβουλος για τα πάντα στην ταινία, και ο Γάλλος μεγάλος σκηνοθέτης Φρανσουά Τρυφώ έπαιζε στην ταινία τον ρόλο του Δρ. Ζακ Βαλλέ, του επιστήμονα που είχε αναλάβει την επαφή με τους εξωγήινους… υπονοώντας ότι ο Δρ. Ζακ Βαλέ έχει συμμετάσχει στ’ αλήθεια σε μια τέτοια «επίσημη» επαφή.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!
18:16 - 25/04/2012

Νομίζετε ότι τα εξωγήινα UFOs είναι Μύθος; Διαβάστε Αυτό…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Υπάρχουν πάρα πολλοί ανενημέρωτοι και άσχετοι άνθρωποι, που κάνουν
ότι τα ξέρουν όλα, οι οποίοι νομίζουν (και διαδίδουν «με επιχειρήματα»
όπου σταθούν και όπου βρεθούν) ότι οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί
δεν ασχολούνται με το ζήτημα των UFO και των εξωγήινων επισκεπτών.


Κάνουν λάθος. Επίσης, πολλοί που νομίζουν ότι δεν ασχολούνται οι μεγάλες
κυβερνήσεις και οι στρατοί, λένε ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό,
αφού πρόκειται για μυθολογία και όχι για πολιτικό ή στρατιωτικό ζήτημα
(!). Κάνουν λάθος, επίσης. Ας δούμε, τελείως μα τελείως ενδεικτικά,
μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δημόσιες δηλώσεις του παρελθόντος:

Στρατηγός Nathan Twining (Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Η.Π.Α.),στο
Κογκρέσο, 23 Σεπτεμβρίου 1947: «The phenomenon reported is something
real and not visionary or fictitious…»
(«Το φαινόμενο για το οποίο έχουμε αυτές τις αναφορές, είναι κάτι αληθινό και δεν είναι οπτασίες ή φαντασιώσεις…»)

Χάρυ Τρούμαν (Πρόεδρος των Η.Π.Α.),συνέντευξη τύπου στο Λευκό Οίκο, 4
Απριλίου 1950: «I Can assure you that flying saucers, given that they
exist, are not constructed by any power on earth…»
(«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, αν όντως υπάρχουν, δεν είναι κατασκευασμένοι από καμία δύναμη στη Γη…»)

Λόρδος Downing (Γενικός Διοικητής της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας,
RAF),στην εφημερίδα London Sunday Dispatch, 11 Ιουλίου 1954: «I Am
convinced that these objects do exist and are not manufactured by any
nation on earth…»
(«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν στ’ αλήθεια, και ότι δεν κατασκευάζονται από κανένα έθνος της Γης…»)

Στρατηγός Ντάγκλας Μακ Άρθουρ, στους Νew Υork Τimes,8 Οκτωβρίου 1955:
«Because of the developments of science, all countries on earth will
have to unite to survive and to make a common front, against attack from
people from other planets. The politics of the future will be cosmic or
interplannetary…»
(«Εξαιτίας των εξελίξεων της επιστήμης, όλες οι
χώρες της Γης θα πρέπει να ενωθούν για να επιβιώσουν και να φτιάξουν ένα
κοινό μέτωπο, ενάντια σε μια επίθεση από λαούς από άλλους πλανήτες. Η
πολιτική του μέλλοντος θα είναι κοσμική [διαστημική] ή διαπλανητική…»)

Ο ίδιος, στους New York Times, 28 Φεβρουαρίου 1960: «Behind the scenes
high ranking millitary officers are soberly concerned about the UFOs…» («Στο παρασκήνιο, οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του στρατού ρεαλιστικά ανησυχούν για τα UFO…»)

Ναύαρχος Roscoe Hillenkoetter, (πρώτος διευθυντής της C.I.A.,1947-1950),
δήλωση στο National Investigations Committee on Aerial Phenomena
(NICAP, Εθνική Ερευνητική Επιτροπή για τα Αέρια Φαινόμενα), 1960:
«Unknown Objects are operating under intelligent control. It is
imperative that we learn where UFOS come from and what their purpose
is…»
(«Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα διεξάγουν επιχειρήσεις κάτω από
νοήμονα έλεγχο. Είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από πού έρχονται τα UFO
και ποιοι είναι οι σκοποί τους…»)

Τζων Κέννεντυ (Πρόεδρος των Η.Π.Α.),στο National Security Memorandum
(no. 271, Υπόμνημα Εθνικής Ασφάλειας) προς τον James Webb (Διευθυντή της
NASA), 12 Νοεμβρίου 1963 (λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί): «I Would like
to assume personaly the initiative and central rensposibility within the
government, for the development of a program of substantive cooperation
with the Soviet Union, in the field of outer space, including the
development of specific technical proposals and space defense against an
extraterrestrial enemy…»
(«Θα ήθελα να αναλάβω την πρωτοβουλία και
την κεντρική ευθύνη μέσα στην κυβέρνηση, για την ανάπτυξη ενός
προγράμματος μόνιμης και ουσιώδους συνεργασίας με τη Σοβιετική Ένωση,
στον τομέα του εξώτερου διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης
ειδικών τεχνικών προτάσεων και της διαστημικής άμυνας ενάντια σε έναν
εξωγήινο εχθρό…»)

Το 1979, ο Λόρδος Sir Brinsley Le Poer Trench (Earl of Clancarty),ένας
από τους μεγαλύτερους UFOλόγους και ένας από τους πατέρες της σύγχρονης
UFOλογίας (ο οποίος προς το τέλος της ζωής του κατέληξε στο ακλόνητο
συμπέρασμα ότι τα UFO προέρχονται από το εσωτερικό της Γης και έγινε
θερμός υποστηρικτής της θεωρίας της Κούφιας Γης), επιφανές μέλος της
βρετανικής Βουλής των Λόρδων, κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή των Λόρδων
για τα UFO, και την πρόταση να οργανωθεί ένα άμεσο και επίσημο
κυβερνητικό πρόγραμμα για τη μελέτη των UFO και την έρευνα για το ζήτημα
της δράσης των «Ξένων» (Aliens). Η επερώτηση έγινε αποδεκτή, και η
Βρετανική Βουλή των Λόρδων συνεδρίασε επί δέκα ώρες για το θέμα, με
αποτέλεσμα ένα debate μεταξύ των μελών της, τα οποία είχαν χωριστεί σε
δύο αντίπαλες παρατάξεις, χωρίς να καταλήξουν σε ομόφωνο συμπέρασμα για
συγκεκριμένη δράση…

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., Ρόναλντ Ρέιγκαν, στην ομιλία του στην 42η
διάσκεψη της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στις 21 Σεπτεμβρίου
1987, δήλωσε: «Ιn our obsessions with antagonisms of the moment, we
often forget much unites the members of all humanity. Perhaps we need
some OUTSIDE universal threat to make us recognize this common bond. I
occasionally think that how quickly our differences world-wide would
vanish if we were facing an alien threat from outside this world…»

(«Στις εμμονές μας με τους ανταγωνισμούς τον καιρό αυτόν, συχνά
ξεχνούμε ότι πολλά πράγματα ενώνουν και συνασπίζουν τα μέλη όλης της
ανθρωπότητας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ παγκόσμια απειλή που θα
μας κάνει να αναγνωρίσουμε αυτό τον κοινό δεσμό μας. Συχνά σκέφτομαι
πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν οι διαφορές μας ανά τον κόσμο, αν έχουμε να
αντιμετωπίσουμε μία εξωγήινη απειλή από έξω από αυτόν τον κόσμο…»)

Ο Ρόναλντ Ρέιγκαν, σε ομιλία του στις 4 Δεκεμβρίου 1985, είχε ήδη
δηλώσει με τον ίδιο τρόπο: «Ιf suddenly there was a threat to this world
from some other species from another planet, we’d forget all the little
local differences that we have between our countries…»
(«Αν ξαφνικά
υπήρχε μία απειλή για τον κόσμο μας από κάποιο άλλο είδος από άλλον
πλανήτη, θα ξεχνούσαμε αμέσως όλες τις μικρές τοπικές διαφορές που
έχουμε ανάμεσα στις χώρες μας…»)

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης,δήλωσε δημόσια στην
επιθεώρηση Soviet Life, στις 6 Φεβρουαρίου 1987: «At our meeting in
Geneva, the U.S. President said that if the Earth faced an invasion by
extraterrestrials, the U.S. and Soviet Union would join forces to repel
the invasion…»
(«Στη συνάντησή μας στη Γενεύη, ο πρόεδρος των Η.Π.Α.
μου είπε ότι αν η Γη αντιμετωπίσει μία εισβολή από εξωγήινους, οι Η.Π.Α.
και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν
την εισβολή…»)

Ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Τζίμι Κάρτερ,δήλωσε στο κανάλι ABC-News, στις 22
Ιανουαρίου 1999: «I Don’t laugh at people anymore when they say they
have seen UFOs: I have seen one myself!…»
(«Δεν περιγελώ πλέον τους ανθρώπους όταν λένε ότι έχουν δει UFO: Έχω δει ένα και εγώ ο ίδιος…»)

Ο Πολ Χέλιερ, πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά, δήλωσε το 2007:
«Οι εξωγήινοι υπάρχουν, έχουν έρθει στον πλανήτη μας και είναι πολύ πιο προηγμένοι τεχνολογικά από εμάς», ο ίδιος μεταξύ άλλων υποστήριξε δημόσια ότι: «…οι
εξωγήινοι κατέβηκαν στη Γη το 1947 (δηλαδή την χρονιά που έγινε το
περιστατικό του Ρόσγουελ), μετέδωσαν σημαντικές τεχνολογίες σε
ορισμένους πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι όμως τις αποκρύπτουν από τους
πολίτες, παρά το γεγονός ότι κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να
αποτελέσουν λύσεις σε μεγάλα παγκόσμια προβλήματα, όπως, για παράδειγμα,
το φαινόμενο του θερμοκηπίου…»

«Πρέπει να πείσουμε τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου να πουν αυτά που
γνωρίζουν από το 1947», δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του
σε μεγάλη καναδική εφημερίδα ο Χέλιερ. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι από
το 1963 μέχρι και το 1967 ο Πολ Χέλιερ, ως υπουργός Άμυνας του Καναδά,
συμμετείχε σε πολλές κεκλεισμένων των θυρών (δηλαδή άκρως απόρρητες)
συναντήσεις του ΝΑΤΟ, όπου είχε λεπτομερή ενημέρωση από την οργάνωση
Βορειοαμερικανικού Εναέριου Ελέγχου, η οποία, βέβαια, ασκεί εποπτεία
στους αιθέρες και πολλών άλλων σημείων του πλανήτη…

Σχετικά πρόσφατα, το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας και η Γαλλική
Κυβέρνηση,απελευθέρωσαν σχεδόν ταυτόχρονα αρκετά από τα απόρρητα αρχεία
τους για τα UFOs, (κάτι που πεισματικά αρνούνται ακόμη να κάνουν οι
Η.Π.Α. παρά τις μεγάλες εσωτερικές και διεθνείς πιέσεις), φανερώνοντας
έτσι ότι ασχολούνταν με απόρρητη μυστικότητα διερευνητικά με το ζήτημα
επισταμένα επί δεκαετίες.

Φανταστείτε, αν τα δηλώνουν αυτά ανοιχτά, τι συμβαίνει στο
παρασκήνιο…Αλλά σκεφτείτε και τι έχει μεσολαβήσει για να φτάσουν στο
σημείο να κάνουν τέτοιες δηλώσεις (που αληθινά είναι μονάχα λίγες
ενδεικτικές που επιλέξαμε ανάμεσα από πολλές εκατοντάδες παρόμοιες)…

Η χρονολογική σειρά με την οποία παραθέσαμε αυτές τις δηλώσεις, και η
γενική εντύπωση που αφήνουν όλες μαζί (καθώς και οι ομοιότητές τους),
λένε πολύ περισσότερα από αυτά που η κάθε δήλωση αφήνει να εννοηθούν…

Ο μεγάλος Γάλλος επιστήμονας αστρονόμος και UFOλόγος Δρ. Ζακ Βαλλέ, το
1962 καλέστηκε άμεσα στις Η.Π.Α. μόνιμα, όπου ζει και εργάζεται μέχρι
σήμερα, και έγινε προσωπικός βοηθός του θρυλικού Δρ. Άλλαν Χάινεκ, και
στενός βοηθός του και υποδιευθυντής του περιβόητου Project Blue Book της
Αμερικανικής Αεροπορίας και των Υπηρεσιών Πληροφοριών για την έρευνα
των U.F.O., όταν έστειλε στις Αμερικανικές Υπηρεσίες και στον Δρ. Χάινεκ
τα συμπεράσματά του –από το εθνικό αστεροσκοπείο του Παρισιού όπου ήταν
υπεύθυνος– για την ενδιαφέρουσα ανακάλυψη που είχε κάνει, ότι υπήρχε
μία προφανής σχέση μεταξύ της συχνότητας των εμφανίσεων UFO και της
εκάστοτε απόστασης του πλανήτη Άρη, ο οποίος προσεγγίζει τη Γη κάθε 26
μήνες…

Αυτό είναι ένα καλό δειγματοληπτικό παράδειγμα ότι οι μεγάλες
κυβερνήσεις και οι στρατοί ερευνούν τέτοια πολύ παράξενα πράγματα
επίσημα από το 1962 τουλάχιστον, χρησιμοποιώντας κρατικά κονδύλια,
κρατικές Υπηρεσίες και ειδικευμένο προσωπικό από όλον τον κόσμο.

Πηγή

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!
01:36 - 25/04/2012

Νομίζετε ότι τα εξωγήινα UFOs είναι Μύθος; Διαβάστε Αυτό…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Υπάρχουν πάρα πολλοί ανενημέρωτοι και άσχετοι άνθρωποι, που κάνουν
ότι τα ξέρουν όλα, οι οποίοι νομίζουν (και διαδίδουν «με επιχειρήματα»
όπου σταθούν και όπου βρεθούν) ότι οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί
δεν ασχολούνται με το ζήτημα των UFO και των εξωγήινων επισκεπτών.
Κάνουν λάθος. Επίσης, πολλοί που νομίζουν ότι δεν ασχολούνται οι μεγάλες
κυβερνήσεις και οι στρατοί, λένε ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό,
αφού πρόκειται για μυθολογία και όχι για πολιτικό ή στρατιωτικό ζήτημα
(!). Κάνουν λάθος, επίσης. Ας δούμε, τελείως μα τελείως ενδεικτικά,
μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δημόσιες δηλώσεις του παρελθόντος:

>Στρατηγός Nathan Twining (Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Η.Π.Α.),στο
Κογκρέσο
, 23 Σεπτεμβρίου 1947: «The phenomenon reported is something
real and not visionary or fictitious…» («Το φαινόμενο για το οποίο
έχουμε αυτές τις αναφορές, είναι κάτι αληθινό και δεν είναι οπτασίες ή
φαντασιώσεις…»)
>Χάρυ Τρούμαν (Πρόεδρος των Η.Π.Α.),συνέντευξη
τύπου στο Λευκό Οίκο, 4 Απριλίου 1950: «I Can assure you that flying
saucers, given that they exist, are not constructed by any power on
earth…» («Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, αν όντως
υπάρχουν, δεν είναι κατασκευασμένοι από καμία δύναμη στη Γη…»)
>Λόρδος Downing (Γενικός Διοικητής της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας, RAF),στην
εφημερίδα London Sunday Dispatch, 11 Ιουλίου 1954: «I Am convinced that
these objects do exist and are not manufactured by any nation on
earth…» («Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν στ’
αλήθεια, και ότι δεν κατασκευάζονται από κανένα έθνος της Γης…»)
>Στρατηγός Ντάγκλας Μακ Άρθουρ, στους Νew Υork Τimes,8
Οκτωβρίου 1955: «Because of the developments of science, all countries
on earth will have to unite to survive and to make a common front,
against attack from people from other planets. The politics of the
future will be cosmic or interplannetary…» («Εξαιτίας των εξελίξεων της
επιστήμης, όλες οι χώρες της Γης θα πρέπει να ενωθούν για να επιβιώσουν
και να φτιάξουν ένα κοινό μέτωπο, ενάντια σε μια επίθεση από λαούς από
άλλους πλανήτες. Η πολιτική του μέλλοντος θα είναι κοσμική [διαστημική] ή
διαπλανητική…») Ο ίδιος, στους New York Times, 28 Φεβρουαρίου 1960:
«Behind the scenes high ranking millitary officers are soberly concerned
about the UFOs…» («Στο παρασκήνιο, οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του
στρατού ρεαλιστικά ανησυχούν για τα UFO…»)
>Ναύαρχος Roscoe Hillenkoetter, (πρώτος διευθυντής της C.I.A.,1947-1950),
δήλωση στο National Investigations Committee on Aerial Phenomena
(NICAP, Εθνική Ερευνητική Επιτροπή για τα Αέρια Φαινόμενα), 1960:
«Unknown Objects are operating under intelligent control. It is
imperative that we learn where UFOS come from and what their purpose
is…» («Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα διεξάγουν επιχειρήσεις κάτω από
νοήμονα έλεγχο. Είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από πού έρχονται τα UFO
και ποιοι είναι οι σκοποί τους…»)
>Τζων Κέννεντυ (Πρόεδρος των Η.Π.Α.),στο National
Security Memorandum (no. 271, Υπόμνημα Εθνικής Ασφάλειας) προς τον
James Webb (Διευθυντή της NASA), 12 Νοεμβρίου 1963 (λίγο καιρό πριν
δολοφονηθεί): «I Would like to assume personaly the initiative and
central rensposibility within the government, for the development of a
program of substantive cooperation with the Soviet Union, in the field
of outer space, including the development of specific technical
proposals and space defense against an extraterrestrial enemy…» («Θα
ήθελα να αναλάβω την πρωτοβουλία και την κεντρική ευθύνη μέσα στην
κυβέρνηση, για την ανάπτυξη ενός προγράμματος μόνιμης και ουσιώδους
συνεργασίας με τη Σοβιετική Ένωση, στον τομέα του εξώτερου διαστήματος,
συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ειδικών τεχνικών προτάσεων και της
διαστημικής άμυνας ενάντια σε έναν εξωγήινο εχθρό…»)
>Το 1979, ο Λόρδος Sir Brinsley Le Poer Trench (Earl of Clancarty),ένας
από τους μεγαλύτερους UFOλόγους και ένας από τους πατέρες της σύγχρονης
UFOλογίας (ο οποίος προς το τέλος της ζωής του κατέληξε στο ακλόνητο
συμπέρασμα ότι τα UFO προέρχονται από το εσωτερικό της Γης και έγινε
θερμός υποστηρικτής της θεωρίας της Κούφιας Γης), επιφανές μέλος της
βρετανικής Βουλής των Λόρδων, κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή των Λόρδων
για τα UFO, και την πρόταση να οργανωθεί ένα άμεσο και επίσημο
κυβερνητικό πρόγραμμα για τη μελέτη των UFO και την έρευνα για το ζήτημα
της δράσης των «Ξένων» (Aliens). Η επερώτηση έγινε αποδεκτή, και η
Βρετανική Βουλή των Λόρδων συνεδρίασε επί δέκα ώρες για το θέμα, με
αποτέλεσμα ένα debate μεταξύ των μελών της, τα οποία είχαν χωριστεί σε
δύο αντίπαλες παρατάξεις, χωρίς να καταλήξουν σε ομόφωνο συμπέρασμα για
συγκεκριμένη δράση…
>Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., Ρόναλντ Ρέιγκαν, στην
ομιλία του στην 42η διάσκεψη της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών,
στις 21 Σεπτεμβρίου 1987, δήλωσε: «Ιn our obsessions with antagonisms of
the moment, we often forget much unites the members of all humanity.
Perhaps we need some OUTSIDE universal threat to make us recognize this
common bond. I occasionally think that how quickly our differences
world-wide would vanish if we were facing an alien threat from outside
this world…»
(«Στις εμμονές μας με τους ανταγωνισμούς τον καιρό αυτόν, συχνά ξεχνούμε
ότι πολλά πράγματα ενώνουν και συνασπίζουν τα μέλη όλης της
ανθρωπότητας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ παγκόσμια απειλή που θα
μας κάνει να αναγνωρίσουμε αυτό τον κοινό δεσμό μας. Συχνά σκέφτομαι
πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν οι διαφορές μας ανά τον κόσμο, αν έχουμε να
αντιμετωπίσουμε μία εξωγήινη απειλή από έξω από αυτόν τον κόσμο…»)
Ο Ρόναλντ Ρέιγκαν, σε ομιλία του στις 4 Δεκεμβρίου 1985, είχε ήδη
δηλώσει με τον ίδιο τρόπο: «Ιf suddenly there was a threat to this world
from some other species from another planet, we’d forget all the little
local differences that we have between our countries…» («Αν ξαφνικά
υπήρχε μία απειλή για τον κόσμο μας από κάποιο άλλο είδος από άλλον
πλανήτη, θα ξεχνούσαμε αμέσως όλες τις μικρές τοπικές διαφορές που
έχουμε ανάμεσα στις χώρες μας…»)
>Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης,δήλωσε
δημόσια στην επιθεώρηση Soviet Life, στις 6 Φεβρουαρίου 1987: «At our
meeting in Geneva, the U.S. President said that if the Earth faced an
invasion by extraterrestrials, the U.S. and Soviet Union would join
forces to repel the invasion…» («Στη συνάντησή μας στη Γενεύη, ο
πρόεδρος των Η.Π.Α. μου είπε ότι αν η Γη αντιμετωπίσει μία εισβολή από
εξωγήινους, οι Η.Π.Α. και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους
για να αντικρούσουν την εισβολή…»)
>Ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Τζίμι Κάρτερ,δήλωσε στο
κανάλι ABC-News, στις 22 Ιανουαρίου 1999: «I Don’t laugh at people
anymore when they say they have seen UFOs: I have seen one myself!…»
(«Δεν περιγελώ πλέον τους ανθρώπους όταν λένε ότι έχουν δει UFO: Έχω δει
ένα και εγώ ο ίδιος…»)
>Ο Πολ Χέλιερ, πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά,
δήλωσε το 2007: «Οι εξωγήινοι υπάρχουν, έχουν έρθει στον πλανήτη μας και
είναι πολύ πιο προηγμένοι τεχνολογικά από εμάς», ο ίδιος μεταξύ άλλων
υποστήριξε δημόσια ότι: «…οι εξωγήινοι κατέβηκαν στη Γη το 1947 (δηλαδή
την χρονιά που έγινε το περιστατικό του Ρόσγουελ), μετέδωσαν σημαντικές
τεχνολογίες σε ορισμένους πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι όμως τις
αποκρύπτουν από τους πολίτες, παρά το γεγονός ότι κάποιες από αυτές θα
μπορούσαν να αποτελέσουν λύσεις σε μεγάλα παγκόσμια προβλήματα, όπως,
για παράδειγμα, το φαινόμενο του θερμοκηπίου…»
«Πρέπει να πείσουμε τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου να πουν αυτά που
γνωρίζουν από το 1947», δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του
σε μεγάλη καναδική εφημερίδα ο Χέλιερ. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι από
το 1963 μέχρι και το 1967 ο Πολ Χέλιερ, ως υπουργός Άμυνας του Καναδά,
συμμετείχε σε πολλές κεκλεισμένων των θυρών (δηλαδή άκρως απόρρητες)
συναντήσεις του ΝΑΤΟ, όπου είχε λεπτομερή ενημέρωση από την οργάνωση
Βορειοαμερικανικού Εναέριου Ελέγχου, η οποία, βέβαια, ασκεί εποπτεία
στους αιθέρες και πολλών άλλων σημείων του πλανήτη…
>Σχετικά πρόσφατα, το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας και η Γαλλική Κυβέρνηση,απελευθέρωσαν
σχεδόν ταυτόχρονα αρκετά από τα απόρρητα αρχεία τους για τα UFOs, (κάτι
που πεισματικά αρνούνται ακόμη να κάνουν οι Η.Π.Α. παρά τις μεγάλες
εσωτερικές και διεθνείς πιέσεις), φανερώνοντας έτσι ότι ασχολούνταν με
απόρρητη μυστικότητα διερευνητικά με το ζήτημα επισταμένα επί δεκαετίες.
Φανταστείτε, αν τα δηλώνουν αυτά ανοιχτά, τι συμβαίνει στο παρασκήνιο…Αλλά
σκεφτείτε και τι έχει μεσολαβήσει για να φτάσουν στο σημείο να κάνουν
τέτοιες δηλώσεις (που αληθινά είναι μονάχα λίγες ενδεικτικές που
επιλέξαμε ανάμεσα από πολλές εκατοντάδες παρόμοιες)…
Η χρονολογική σειρά με την οποία παραθέσαμε αυτές τις δηλώσεις, και η
γενική εντύπωση που αφήνουν όλες μαζί (καθώς και οι ομοιότητές τους),
λένε πολύ περισσότερα από αυτά που η κάθε δήλωση αφήνει να εννοηθούν…
Ο μεγάλος Γάλλος επιστήμονας αστρονόμος και UFOλόγος Δρ. Ζακ Βαλλέ,
το 1962 καλέστηκε άμεσα στις Η.Π.Α. μόνιμα, όπου ζει και εργάζεται μέχρι
σήμερα, και έγινε προσωπικός βοηθός του θρυλικού Δρ. Άλλαν Χάινεκ, και
στενός βοηθός του και υποδιευθυντής του περιβόητου Project Blue Book της
Αμερικανικής Αεροπορίας και των Υπηρεσιών Πληροφοριών για την έρευνα
των U.F.O., όταν έστειλε στις Αμερικανικές Υπηρεσίες και στον Δρ. Χάινεκ
τα συμπεράσματά του –από το εθνικό αστεροσκοπείο του Παρισιού όπου ήταν
υπεύθυνος– για την ενδιαφέρουσα ανακάλυψη που είχε κάνει, ότι υπήρχε
μία προφανής σχέση μεταξύ της συχνότητας των εμφανίσεων UFO και της
εκάστοτε απόστασης του πλανήτη Άρη, ο οποίος προσεγγίζει τη Γη κάθε 26
μήνες…
Αυτό είναι ένα καλό δειγματοληπτικό παράδειγμα ότι οι μεγάλες
κυβερνήσεις και οι στρατοί ερευνούν τέτοια πολύ παράξενα πράγματα
επίσημα από το 1962 τουλάχιστον, χρησιμοποιώντας κρατικά κονδύλια,
κρατικές Υπηρεσίες και ειδικευμένο προσωπικό από όλον τον κόσμο.
(Το 1977, στην εξαιρετική κινηματογραφική ταινία Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου, του πολύ ενημερωμένου και δικτυωμένου σκηνοθέτη Στήβεν Σπήλμπεργκ,με
τίτλο της επινόησης του Δρ. Χάινεκ για την ταινία, ο Δρ. Ζακ Βαλλέ
λειτούργησε σύμβουλος για τα πάντα στην ταινία, και ο Γάλλος μεγάλος
σκηνοθέτης Φρανσουά Τρυφώ έπαιζε στην ταινία τον ρόλο του Δρ. Ζακ Βαλλέ,
του επιστήμονα που είχε αναλάβει την επαφή με τους
εξωγήινους…υπονοώντας ότι ο Δρ. Ζακ Βαλέ έχει συμμετάσχει στ’ αλήθεια σε
μια τέτοια «επίσημη» επαφή…)

ΠΗΓΗ 

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!
17:43 - 23/04/2012

Νομίζετε ότι τα εξωγήινα UFOs είναι Μύθος; Διαβάστε Αυτό…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Υπάρχουν πάρα πολλοί ανενημέρωτοι και άσχετοι άνθρωποι, που κάνουν ότι τα ξέρουν όλα, οι οποίοι νομίζουν (και διαδίδουν «με επιχειρήματα» όπου σταθούν και όπου βρεθούν) ότι οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί δεν ασχολούνται με το ζήτημα των UFO και των εξωγήινων επισκεπτών. Κάνουν λάθος. Επίσης, πολλοί που νομίζουν ότι δεν ασχολούνται οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί, λένε ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό, αφού πρόκειται για μυθολογία και όχι για πολιτικό ή στρατιωτικό ζήτημα (!). Κάνουν λάθος, επίσης. Ας δούμε, τελείως μα τελείως ενδεικτικά, μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δημόσιες δηλώσεις του παρελθόντος:

>Στρατηγός Nathan Twining (Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Η.Π.Α.),στο Κογκρέσο, 23 Σεπτεμβρίου 1947: «The phenomenon reported is something real and not visionary or fictitious…» («Το φαινόμενο για το οποίο έχουμε αυτές τις αναφορές, είναι κάτι αληθινό και δεν είναι οπτασίες ή φαντασιώσεις…»)
>Χάρυ Τρούμαν (Πρόεδρος των Η.Π.Α.),συνέντευξη τύπου στο Λευκό Οίκο, 4 Απριλίου 1950: «I Can assure you that flying saucers, given that they exist, are not constructed by any power on earth…» («Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, αν όντως υπάρχουν, δεν είναι κατασκευασμένοι από καμία δύναμη στη Γη…»)
>Λόρδος Downing (Γενικός Διοικητής της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας, RAF),στην εφημερίδα London Sunday Dispatch, 11 Ιουλίου 1954: «I Am convinced that these objects do exist and are not manufactured by any nation on earth…» («Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν στ’ αλήθεια, και ότι δεν κατασκευάζονται από κανένα έθνος της Γης…»)
>Στρατηγός Ντάγκλας Μακ Άρθουρ, στους Νew Υork Τimes,8 Οκτωβρίου 1955: «Because of the developments of science, all countries on earth will have to unite to survive and to make a common front, against attack from people from other planets. The politics of the future will be cosmic or interplannetary…» («Εξαιτίας των εξελίξεων της επιστήμης, όλες οι χώρες της Γης θα πρέπει να ενωθούν για να επιβιώσουν και να φτιάξουν ένα κοινό μέτωπο, ενάντια σε μια επίθεση από λαούς από άλλους πλανήτες. Η πολιτική του μέλλοντος θα είναι κοσμική [διαστημική] ή διαπλανητική…») Ο ίδιος, στους New York Times, 28 Φεβρουαρίου 1960: «Behind the scenes high ranking millitary officers are soberly concerned about the UFOs…» («Στο παρασκήνιο, οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του στρατού ρεαλιστικά ανησυχούν για τα UFO…»)
>Ναύαρχος Roscoe Hillenkoetter, (πρώτος διευθυντής της C.I.A.,1947-1950), δήλωση στο National Investigations Committee on Aerial Phenomena (NICAP, Εθνική Ερευνητική Επιτροπή για τα Αέρια Φαινόμενα), 1960: «Unknown Objects are operating under intelligent control. It is imperative that we learn where UFOS come from and what their purpose is…» («Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα διεξάγουν επιχειρήσεις κάτω από νοήμονα έλεγχο. Είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από πού έρχονται τα UFO και ποιοι είναι οι σκοποί τους…»)
>Τζων Κέννεντυ (Πρόεδρος των Η.Π.Α.),στο National Security Memorandum (no. 271, Υπόμνημα Εθνικής Ασφάλειας) προς τον James Webb (Διευθυντή της NASA), 12 Νοεμβρίου 1963 (λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί): «I Would like to assume personaly the initiative and central rensposibility within the government, for the development of a program of substantive cooperation with the Soviet Union, in the field of outer space, including the development of specific technical proposals and space defense against an extraterrestrial enemy…» («Θα ήθελα να αναλάβω την πρωτοβουλία και την κεντρική ευθύνη μέσα στην κυβέρνηση, για την ανάπτυξη ενός προγράμματος μόνιμης και ουσιώδους συνεργασίας με τη Σοβιετική Ένωση, στον τομέα του εξώτερου διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ειδικών τεχνικών προτάσεων και της διαστημικής άμυνας ενάντια σε έναν εξωγήινο εχθρό…»)
>Το 1979, ο Λόρδος Sir Brinsley Le Poer Trench (Earl of Clancarty),ένας από τους μεγαλύτερους UFOλόγους και ένας από τους πατέρες της σύγχρονης UFOλογίας (ο οποίος προς το τέλος της ζωής του κατέληξε στο ακλόνητο συμπέρασμα ότι τα UFO προέρχονται από το εσωτερικό της Γης και έγινε θερμός υποστηρικτής της θεωρίας της Κούφιας Γης), επιφανές μέλος της βρετανικής Βουλής των Λόρδων, κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή των Λόρδων για τα UFO, και την πρόταση να οργανωθεί ένα άμεσο και επίσημο κυβερνητικό πρόγραμμα για τη μελέτη των UFO και την έρευνα για το ζήτημα της δράσης των «Ξένων» (Aliens). Η επερώτηση έγινε αποδεκτή, και η Βρετανική Βουλή των Λόρδων συνεδρίασε επί δέκα ώρες για το θέμα, με αποτέλεσμα ένα debate μεταξύ των μελών της, τα οποία είχαν χωριστεί σε δύο αντίπαλες παρατάξεις, χωρίς να καταλήξουν σε ομόφωνο συμπέρασμα για συγκεκριμένη δράση…
>Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., Ρόναλντ Ρέιγκαν, στην ομιλία του στην 42η διάσκεψη της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στις 21 Σεπτεμβρίου 1987, δήλωσε: «Ιn our obsessions with antagonisms of the moment, we often forget much unites the members of all humanity. Perhaps we need some OUTSIDE universal threat to make us recognize this common bond. I occasionally think that how quickly our differences world-wide would vanish if we were facing an alien threat from outside this world…»
(«Στις εμμονές μας με τους ανταγωνισμούς τον καιρό αυτόν, συχνά ξεχνούμε ότι πολλά πράγματα ενώνουν και συνασπίζουν τα μέλη όλης της ανθρωπότητας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ παγκόσμια απειλή που θα μας κάνει να αναγνωρίσουμε αυτό τον κοινό δεσμό μας. Συχνά σκέφτομαι πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν οι διαφορές μας ανά τον κόσμο, αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία εξωγήινη απειλή από έξω από αυτόν τον κόσμο…»)

Ο Ρόναλντ Ρέιγκαν, σε ομιλία του στις 4 Δεκεμβρίου 1985, είχε ήδη δηλώσει με τον ίδιο τρόπο: «Ιf suddenly there was a threat to this world from some other species from another planet, we’d forget all the little local differences that we have between our countries…» («Αν ξαφνικά υπήρχε μία απειλή για τον κόσμο μας από κάποιο άλλο είδος από άλλον πλανήτη, θα ξεχνούσαμε αμέσως όλες τις μικρές τοπικές διαφορές που έχουμε ανάμεσα στις χώρες μας…»)
>Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης,δήλωσε δημόσια στην επιθεώρηση Soviet Life, στις 6 Φεβρουαρίου 1987: «At our meeting in Geneva, the U.S. President said that if the Earth faced an invasion by extraterrestrials, the U.S. and Soviet Union would join forces to repel the invasion…» («Στη συνάντησή μας στη Γενεύη, ο πρόεδρος των Η.Π.Α. μου είπε ότι αν η Γη αντιμετωπίσει μία εισβολή από εξωγήινους, οι Η.Π.Α. και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή…»)
>Ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Τζίμι Κάρτερ,δήλωσε στο κανάλι ABC-News, στις 22 Ιανουαρίου 1999: «I Don’t laugh at people anymore when they say they have seen UFOs: I have seen one myself!…» («Δεν περιγελώ πλέον τους ανθρώπους όταν λένε ότι έχουν δει UFO: Έχω δει ένα και εγώ ο ίδιος…»)
>Ο Πολ Χέλιερ, πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά, δήλωσε το 2007: «Οι εξωγήινοι υπάρχουν, έχουν έρθει στον πλανήτη μας και είναι πολύ πιο προηγμένοι τεχνολογικά από εμάς», ο ίδιος μεταξύ άλλων υποστήριξε δημόσια ότι: «…οι εξωγήινοι κατέβηκαν στη Γη το 1947 (δηλαδή την χρονιά που έγινε το περιστατικό του Ρόσγουελ), μετέδωσαν σημαντικές τεχνολογίες σε ορισμένους πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι όμως τις αποκρύπτουν από τους πολίτες, παρά το γεγονός ότι κάποιες από αυτές θα μπορούσαν να αποτελέσουν λύσεις σε μεγάλα παγκόσμια προβλήματα, όπως, για παράδειγμα, το φαινόμενο του θερμοκηπίου…»
«Πρέπει να πείσουμε τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου να πουν αυτά που γνωρίζουν από το 1947», δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του σε μεγάλη καναδική εφημερίδα ο Χέλιερ. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι από το 1963 μέχρι και το 1967 ο Πολ Χέλιερ, ως υπουργός Άμυνας του Καναδά, συμμετείχε σε πολλές κεκλεισμένων των θυρών (δηλαδή άκρως απόρρητες) συναντήσεις του ΝΑΤΟ, όπου είχε λεπτομερή ενημέρωση από την οργάνωση Βορειοαμερικανικού Εναέριου Ελέγχου, η οποία, βέβαια, ασκεί εποπτεία στους αιθέρες και πολλών άλλων σημείων του πλανήτη…
>Σχετικά πρόσφατα, το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας και η Γαλλική Κυβέρνηση,απελευθέρωσαν σχεδόν ταυτόχρονα αρκετά από τα απόρρητα αρχεία τους για τα UFOs, (κάτι που πεισματικά αρνούνται ακόμη να κάνουν οι Η.Π.Α. παρά τις μεγάλες εσωτερικές και διεθνείς πιέσεις), φανερώνοντας έτσι ότι ασχολούνταν με απόρρητη μυστικότητα διερευνητικά με το ζήτημα επισταμένα επί δεκαετίες.

1

Φανταστείτε, αν τα δηλώνουν αυτά ανοιχτά, τι συμβαίνει στο παρασκήνιο…Αλλά σκεφτείτε και τι έχει μεσολαβήσει για να φτάσουν στο σημείο να κάνουν τέτοιες δηλώσεις (που αληθινά είναι μονάχα λίγες ενδεικτικές που επιλέξαμε ανάμεσα από πολλές εκατοντάδες παρόμοιες)…
Η χρονολογική σειρά με την οποία παραθέσαμε αυτές τις δηλώσεις, και η γενική εντύπωση που αφήνουν όλες μαζί (καθώς και οι ομοιότητές τους), λένε πολύ περισσότερα από αυτά που η κάθε δήλωση αφήνει να εννοηθούν…
Ο μεγάλος Γάλλος επιστήμονας αστρονόμος και UFOλόγος Δρ. Ζακ Βαλλέ, το 1962 καλέστηκε άμεσα στις Η.Π.Α. μόνιμα, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα, και έγινε προσωπικός βοηθός του θρυλικού Δρ. Άλλαν Χάινεκ, και στενός βοηθός του και υποδιευθυντής του περιβόητου Project Blue Book της Αμερικανικής Αεροπορίας και των Υπηρεσιών Πληροφοριών για την έρευνα των U.F.O., όταν έστειλε στις Αμερικανικές Υπηρεσίες και στον Δρ. Χάινεκ τα συμπεράσματά του –από το εθνικό αστεροσκοπείο του Παρισιού όπου ήταν υπεύθυνος– για την ενδιαφέρουσα ανακάλυψη που είχε κάνει, ότι υπήρχε μία προφανής σχέση μεταξύ της συχνότητας των εμφανίσεων UFO και της εκάστοτε απόστασης του πλανήτη Άρη, ο οποίος προσεγγίζει τη Γη κάθε 26 μήνες…
Αυτό είναι ένα καλό δειγματοληπτικό παράδειγμα ότι οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί ερευνούν τέτοια πολύ παράξενα πράγματα επίσημα από το 1962 τουλάχιστον, χρησιμοποιώντας κρατικά κονδύλια, κρατικές Υπηρεσίες και ειδικευμένο προσωπικό από όλον τον κόσμο.
(Το 1977, στην εξαιρετική κινηματογραφική ταινία Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου, του πολύ ενημερωμένου και δικτυωμένου σκηνοθέτη Στήβεν Σπήλμπεργκ,με τίτλο της επινόησης του Δρ. Χάινεκ για την ταινία, ο Δρ. Ζακ Βαλλέ λειτούργησε σύμβουλος για τα πάντα στην ταινία, και ο Γάλλος μεγάλος σκηνοθέτης Φρανσουά Τρυφώ έπαιζε στην ταινία τον ρόλο του Δρ. Ζακ Βαλλέ, του επιστήμονα που είχε αναλάβει την επαφή με τους εξωγήινους…υπονοώντας ότι ο Δρ. Ζακ Βαλέ έχει συμμετάσχει στ’ αλήθεια σε μια τέτοια «επίσημη» επαφή…)

http://www.terrapapers.com/?p=5794

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*