Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:49 - 15/07/2014

ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ …ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΧΙΜΟΥΣ !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πριν μερικά λεπτά έστειλα σε 40 μεγάλες ιστοσελίδες ένα εμαιλ το όποιο θα στο δώσω παρακάτω !

Πάνω στο ίδιο σκεπτικό θέλω να κάνεις τα εξής ..

Πρώτο κανε κοπυ παστε και στείλτο σε όποια σελίδα εσύ διαβάζεις απλά στο τέλος του κειμένου πρόσθεσε και το email katohika@gmail.com

Δεύτερο άνοιξε το πεδίο σου και σκέψου ότι στο συγκεκριμένο ζητάμε προώθηση – διαφήμιση άλλα με το ίδιο σενάριο μπορούμε να ζητήσουμε από καταστήματα Σούπερ-μάρκετ και όποια άλλη εταιρία να βάλει το σήμα μας ότι δέχεται ελληνικά νομίσματα για την πώληση των αγαθων της !

Εξήγησα σε προηγούμενο ηχητικό γιατί τα καταστήματα θα θελήσουν να πάρουν αυτή την μορφή επένδυσης , με απλά λόγια τα νομίσματα που έχω εγώ παράγει δεν μου τα παίρνουν με τίποτα αν δεν φτάσουν πρώτα το ένα στα 10 δολάρια…μετά θα το σκεφτώ τι θα κάνω!!!

Τρίτο με το ίδιο σκεπτικό ενημερώνουμε και τους συνανθρώπους μας , ο κύκλος που δημιουργείτε του αμφότερου συμφέροντος δεν έχει όρια…μην ξεχνάτε ..τα νομίσματα τα παράγετε μόνοι σας !! ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!…

Αρα εμαιλ παντού, όπου ψωνίζουμε και δεν ψωνίζουμε ρωτάμε αν δέχονται ελληνικό ψηφιακό νόμισμα, με το που μας λένε όχι δίνεται στοιχεία ενημερώσεις !Συνάνθρωποι μας , μην τους αφήσετε να χάσουν την ευκαιρία του ..ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ!

ΠΑΜΕ , ΕΔΩ ΤΩΡΑ …ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!

ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ

Καλησπέρα σας ονομάζομαι Νικόλαος Γκονος και είμαι συνδημιουργος του Ελληνικού Ψηφιακού Νομίσματος http://www.grcoin.gr

Ίσως να μην γνωρίζετε τι ακριβώς είναι ένα ψηφιακό νόμισμα για αυτό καλό θα ήταν να διαβάζατε στην επίσημη ιστοσελίδα μας όλες τις πληροφορίες !

Ο στόχος μας είναι όλοι οι Έλληνες να αγκαλιάσουν αυτή την νέα σύμβαση αλήθειας και αντίστασης στον παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο ώστε έτσι να μπορέσουμε να πετύχουμε μια ισχυρή νέα αξία που θα ανήκει μόνο στους Έλληνες χωρίς ιδιοκτήτη , τόκους , ζωγραφιστά χαρτάκια , φόρους κοκ!

Μας ενδιαφέρει η προβολή μας από την σελίδα σας , πριν όμως την λογική πρόσφορα σας να σας επιστήσω την προσοχή ότι το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα ανήκει και σε εσάς !

Όσοι περισσότεροι παράγουμε δικά μας νομίσματα , όσοι περισσότεροι το προωθήσουμε τόσο ποιο πολύ αξία θα έχουν τα νομίσματα που παράγουμε μόνοι μας!

Περιμένω την πρόσφορα σας για ένα μπανερ 336χ280 , είτε είναι οικονομική ,είτε είναι σε μορφή Ελληνικού Ψηφιακού Νομίσματος ,είτε είναι σε μορφή πλήρης αντίληψης ότι εφ όσων θα θέλετε να παράγεται δικά σας νομίσματα σίγουρα θα θελήσετε και να αυξήσετε την αξία των νομισμάτων σας με το να το προωθήσετε!

Για την τρίτη περίπτωση σας δίνω τον κώδικα του μπανερ μας , η αν θέλετε στο http://www.grcoin.gr/hellascoin-press/ μπορείτε να διαλέξετε το υλικό που σας κάνει καλύτερα!

Το τηλέφωνο μου είναι 6979905496 για τυχόν διευκρινήσεις

Με εκτίμηση

Νικόλαος Γκονος (Stranger )

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ… ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 07/15/2014 @ 5:56 ΜΜ

    Stranger, ενημέρωσε σε παρακαλώ τον κόσμο ότι αν το Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα βασίζεται σε CPU mining (δηλαδή στην εκμετάλλευση της δυναμικής της Κεντρικής Μονάδας Επεξεργασίας), τότε μπορεί με ένα απλό overclocking να αυξήσει την ισχύ του επεξεργαστή και άρα τις πιθανότητες για μια καλή παραγωγή από HLC!

    Αξίζει πάντως με λίγα λεφτά να πάρει κανείς έναν AMD επεξεργαστή (που είναι φθηνοί και με μεγάλη ισχύ για τη δουλειά που το θέλουμε) και τον αφήσει να κάνει τη δουλειά του.

    Με ψηφιακή-πολεμική διάθεση

    ~Εχετλαίος~

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*