Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:38 - 09/04/2014

Να πούμε κάτι ακόμα.. για ακόμα μια φορά..!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Πραγματικά ΔΕΝ χωράει το μυαλό μου πως μετά από το video Μπαλτάκου, έχουμε Κυβέρνηση.

Δεν είμαι ούτε πράσινος, ούτε μπλε, ούτε κόκκινος, ούτε μαύρος, ούτε ουράνιο τόξο…

Σε όλο τον κόσμο, όταν βγαίνει ένα σκάνδαλο στην φόρα… αμέσως και για λόγους ευθιξίας.. παραιτούνται. Μισό να κοιτάξω το λεξικό…(Ευθιξία= Υπερβολική ευαισθησία )

Αρα οι πολιτικοί μας έχουν το αντίθετο… Υπερβολική ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.

Και εμείς τι έχουμε??? ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ μαλάκυνση εγκεφάλου, για να καθόμαστε και απλά να παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου.

Νομίζετε ότι το γεγονός, ότι βομβαρδιζόμαστε με τόσες πληροφορίες είναι τυχαίο??

Καθόλου.. ο στόχος τους είναι να απομακρυνθούμε από την αλήθεια, από την είδηση και να μην μας νοιάζει τπτ..! Και όπως καταλαβαίνετε το έχουν πετύχει..! Μάλιστα υπάρχει και ειδική «ομάδα» που ελέγχει την συμπεριφορά μας.. PSYOPS

Όχι θα ξεφεύγαμε… χα χα χα χα

Κεφάλαιο, Δημοτικές Εκλογές…

Στην Πάτρα και στον Ν. Αχαΐας υπάρχουν 12 υποψήφιοι Δήμαρχοι και 3.000 τουλάχιστον οι υποψήφιοι δημοτικοί , διαμερισματικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι!…

Πλέον έγινε ΙΝ να γίνεις πολιτικός… έχει καλό μισθό, έχει μίζες, έχει γλείψιμο, εχει πολλάααα, τα ξέρετε μην σας κουράζω…

Και όλοι αυτοί χαλάνε λεφτά.. ΠΟΛΛΑ λεφτάαααα για την προεκλογική εκστρατεία…. σε μια ΧΩΡΑ που δεν έχει ΜΙΑ… που έχει τόση ανεργία, που έχει τόσες αυτοκτονίες, που έχει τόσους άρρωστους χωρίς φάρμακα, που μας κατάντησαν όπως ο Χένρυ Άλφρεντ Κίσινγκερ έλεγε το 1997

“Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθεί. Γι’ αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας” Εδώ

Σε αυτή την Ελλάδα που κατάντησαν… και ακόμα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ γιατι έρχονται χειρότερες μέρες, υπάρχουν ειδησεογραφικά site στην Πάτρα, που για να δημοσιεύσουν Δελτία Τύπου του εκάστοτε υποψηφίου Δημάρχου και μάλιστα γειτονικού Δήμου ζητάνε 6.000 ΕΥΡΩ.

ΠΟΣΑΑΑΑΑ ???? ναι καλά διαβάσατε 6.000 έξι χιλιάδες ευρώ.. για να δημοσιεύσουν Δελτία Τύπου.

Σας θυμίζω ότι για να γίνουν «γνωστά» όλα αυτά τα site κάνουν αναπαραγωγή ειδήσεων μέχρι να αποκτήσουν ειδησεογραφική ομάδα αλλά και προβολή Δελτίων Τύπου που στέλνουν άπαντες.

Ωραία αρπαχτή…. Είπαμε… αλλά όχι και έτσι…… Αμαρτία!

Αντε και στις βουλευτικές..

Chris_

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

  1. Ανώνυμος 04/09/2014 @ 6:41 ΜΜ

    http://www.theweatherspace.com/haarpstatus-north-america/ 8/4/2014 !!!!!!!! SOS TA HAARP ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ !

  2. Ανώνυμος 04/09/2014 @ 6:48 ΜΜ

    Οτι και να βγει απο βιντεο ο λαος βλεπει οτι μετα απο τοσο καιρο ανακαμπτουμε το λενε κ οι δημοσκοπησεις πρωτο κομμα η νδ.οπως παντα η λυση στα αδιεξοδα ηταν η νδ χονεψτε το επιτελους

    • Ανώνυμος 04/10/2014 @ 7:28 ΠΜ

      Ο λαός βλέπει ότι τον έχουν ξεσκίσει. Ανάκαμψη λέει και παραμυθάκια για ανόητους…
      Θέλει να το χωνέψουμε κι'όλας ο π@π@ρ@ς… άντε χάσου ρε βολεμένο κομματόσκυλο που τολμάτε να μιλάτε ακόμα

    • Ανώνυμος 04/10/2014 @ 10:45 ΠΜ

      εσένα ρε ξετσίπωτο ΚΑΘΗΚΙ σε έχω ξεχέσει άσχημα και σε άλλα σχόλια, σε έχω προσβάλει, σε έχω βρίσει, μήπως ανακαλύψεις μέσα σου ρε κάθαρμα κάτι που λέγεται φιλότιμο και τρέξεις να κρυφτείς μέσα στην κωλο……δα κανενός βουλευτή σου
      ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ……!
      ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ

  3. Ανώνυμος 04/09/2014 @ 6:49 ΜΜ

    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΣ ΒΡΗΣΚΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

    • Ανώνυμος 04/09/2014 @ 7:56 ΜΜ

      πλακα κανεις?

    • Ανώνυμος 04/09/2014 @ 8:42 ΜΜ

      Το λες σοβαρα ή κανεις πλακα??

    • Ανώνυμος 04/10/2014 @ 5:50 ΠΜ

      Καποιοι σαν εσενα μας εχουν παρει στο λαιμο τους -Φ

    • Ανώνυμος 04/10/2014 @ 6:14 ΠΜ

      Σου ειπαν ψεμματα. Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ ειναι η ΜίΑ εγκληματικη οργανωση και δεν αφηνει την μονη ελευθερη φωνη να ενημερωσει τους Ελληνες.

      Οι εκγληματιες ειναι αυτοι που νομιζεις καθαρους, εκτος αν εισαι και εσυ υπαλληλος τους.

    • Ανώνυμος 04/10/2014 @ 7:19 ΠΜ

      >αντικειμενικά

    • Ανώνυμος 04/10/2014 @ 10:20 ΠΜ

      τα καθυστερημενα να μη σχολιαζουν

    • Ανώνυμος 04/10/2014 @ 10:46 ΠΜ

      Αντικειμενικά μιλώντας, δεν έχω καταλάβει γιατί, ενώ κυκλοφορούν ακόμα κάτι βδελύγματα σαν εσένα ανάμεσά μας δεν έχει αρχίσει εμφύλιος ακόμα μήπως ξεβρωμίσουμε

  4. Ανώνυμος 04/09/2014 @ 7:31 ΜΜ

    Εσενα πολλα δεν χωραει το μυαλο σου…

  5. Ανώνυμος 04/09/2014 @ 7:41 ΜΜ

    Μια διόρθωση…

    Ο Χένρυ όλα αυτά δεν τα έλεγε το 1997… το 1997 το περιοδικό Νέμεσις της Λιάνα Κανέλη, αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο κείμενο που αποδίδεται στον Χένρυ.

    Αυτά τα λεγόμενα σε κλειστό κύκλο 2 – 3 ανθρώπων, που αποδίδονται στον Χένρυ.. δημοσιεύτικαν στην ομογενειακή εφημερίδα Καμπάνα του αείμνηστου πατριώτη Κ. Αθανασιάδη, που εκδίδοταν στην Ν. Υόρκη.

    Αργότερα το 1995 δημοσιοποιήθηκαν στο έργο του Κ. Διακογίαννη "Οι Σάπιοι".

    Κάποιοι λένε ότι αυτά ειπώθηκαν το 1974… κάποιοι άλλοι λένε ότι ειπώθηκαν το 1994…

    Όπως και να έχει… δεν έχει και πολύ σημασία, αν ειπωθηκαν η όχι!! Σημασία έχει ότι οι ιδρυτές της νεότερης Ελληνικής Δημοκρατίας, τα εφάρμοσαν!!! Και οι νεότεροι πολιτικοί όπως ο Α. Γεωργιάδης, ο Μ Βορίδης, η ο Κυρ. Μητσοτάκης κ.λ.π. τα συνεχίζουν!!!

    Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, πέραν της ιδεολογικής διαστροφής… με τα ανάλογα ανταλλάγματα, τους ψήφηζε κατα συρροή!!

    Δεν υπάρχουν πολιτικοί στην Ελλάδα! Υπήρχαν και υπάρχουν υπάλληλοι ξένων επί το πλείστων δυτικών συμφερόντων… που απλά εισηγούνται στους εκάστωτες δυτικούς αφεντάδες μας, κάποια σχέδια, η κάποιες ιδέες τους, με τα ανάλογα ανταλλάγματα…

    Για το είδος των πολιτικάντιδων της Ελλάδος, θα πρέπει κάποιος να διαβάσει Κ. Διακογίαννη, ώστε να αρχίσει να κατανοεί, του τι γίνεται. Συνήθως οι εισηγητές πολιτικάντιδες… είναι χειρότεροι από τους εξουσιαστές μας… γιατί έτσι εξασφαλίζουν την συνέχια της θέσεως τους!!!.. Τα προνόμοια τους… και την ψωνάρα τους!!!

    :^D^: Κύριε υπουργέ!!!…

    Το ότι δεν θα έπεφτε η κυβέρνηση ΚΑΙ για λόγους αναισθησίας το γράφαμε εδώ:
    http://www.katohika.gr/2014/04/peftei-i-kivernisi-meta-tis-apokalispis-kasidiari.html

    Η κυβένηση θα πέσει, (αν θα πέσει) λόγο διεθνών εξελίξεων… ξεχάστε τα εσωτερικά.

    Μας έχουν για αναλώσιμους χαχόλους ιθαγενείς… αυτή την στιγμή ακόμα και αν αυτοκτονούσαν 100.000 κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων… ουδείς θα παραιτούνταν… κανείς εισαγγελέας δεν θα έκανε αυτεπάγγελτη έρευνα! Το ίδιο αν θα πέθαιναν απο την γρίπη των.. πτήνων, και 5.000… ουδείς απο την κρατική μηχανή, θα σχολούνταν σοβαρά!

    Το Ελληνικό κράτος, όπως στήθηκε από το 1821 και εντεύθεν έχει τελειώση… κάτι άλλο έχει γεννηθεί, κάτι άλλο έχει έρθει… απλά δεν θέλουμε να το καταλάβουμε.. και είναι άγνωστο αν θα καταλάβουμε, το πότε! :^D^: Μπορεί να περάσουν και 100 χρόνια.. ποιος ξέρει;

    Για το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών σε συνάφεια των διεθνών εξελίξεων γράφαμε εδώ:
    http://www.katohika.gr/2014/04/guardian-eklisis-gia-na-paraitithi-dexete-o-samaras.html

    Αυτά.

  6. Ανώνυμος 04/09/2014 @ 8:01 ΜΜ

    Πιστευατε ότι θα αφηναν τις καρεκλες τους ? δεν τους εχετε καταλαβει ακομα?

  7. Ανώνυμος 04/09/2014 @ 8:46 ΜΜ

    9>49

    εισαι βλαξ

    σιωπη

    • Ανώνυμος 04/09/2014 @ 9:33 ΜΜ

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΞ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ 80ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ

  8. Ανώνυμος 04/09/2014 @ 8:52 ΜΜ

    ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΔΕ ΑΜΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ

  9. Ανώνυμος 04/10/2014 @ 5:21 ΠΜ

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ "Η ΗΛΙΘΙΟΣ "Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ… ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΝΣΚΗΠΤΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ,ΕΝΩ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΒΑΡΥΤΕΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ.. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΟ,ΣΤΑΛΙΝ, ΚΛΠ…

    • Ανώνυμος 04/10/2014 @ 10:49 ΠΜ

      Άϊ γειά σου !! έτσι είναι αλλά σιγά να τα λες μην ξυπνήσεις κανένα ζωντόβολο, μην κάνεις φασαρία…..

  10. Ανώνυμος 04/10/2014 @ 10:21 ΠΜ

    αφου δεν εκανε αντιπολιτευση ο συριζα πως να πεσει η κυβερνηση

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*