Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:06 - 22/11/2014

‘Να μοιρασουμε το φυσικό αέριο της Κύπρου’ θέλει Τούρκος υπουργός (Αφού εισέβαλαν σκότωσαν καταπάτησαν…τώρα θέλουν και κέρασμα οι Μογγόλοι)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

“Τα αποθέματα (υδρογονανθράκων) μπορούν να διαμοιραστούν και να κατασκευαστεί μια δομή, η οποία θα αυξήσει το επίπεδο ευημερίας των δύο κοινοτήτων”, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ προσθέτοντας ότι δεν πιστεύει ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, υποστηρίζουν το σωστό.

Έπειτα από συνάντησή του με το λεγόμενο υπουργό περιβάλλοντος και φυσικών πόρων Χακάν Ντιντσγιουρέκ, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι η θέση της χώρας του είναι πως η ενέργεια είναι αιτία για ειρήνη.

“Η Τουρκία είναι ένα κράτος δικαίου”, είπε και πρόσθεσε ότι στο πλαίσιο του “πρωτοκόλλου” που η Τουρκία υπέγραψε με το ψευδοκράτος “υπάρχει μια συμφωνία η οποία περιλαμβάνει όλες τις αδειοδοτήσεις στην Κύπρο”.

“Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε συνεπείς”, είπε ο κ. Γιλντίζ. Πρόσθεσε ότι αυτό που είπαν για το Ιράκ ότι τα έσοδα από τις φυσικές πηγές του ανήκουν σε όλο το Ιράκ ισχύει και για την Κύπρο. “Όπως είπε χθες και ο Υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ, υποστηρίζουμε τον δίκαιο διαμοιρασμό τους στις δύο κοινότητες, ανέφερε, υποστηρίζοντας περαιτέρω ότι μπορούν να διαμοιραστούν τα αποθέματα και να κατασκευαστεί μια δομή η οποία να αυξήσει το επίπεδο ευημερίας των δύο κοινοτήτων. “Γι αυτό δεν πιστεύουμε ότι θα προκληθεί πρόβλημα επειδή υποστηρίζουμε το σωστό”, είπε.

Από την πλευρά του ο Χακάν Ντιντσγιουρέκ είπε ότι θα υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους μέχρι τέλους.

“Στο τραπέζι της ειρήνης ή του συμβιβασμού, όπως θέλετε πείτε το, είμαστε εποικοδομητικοί. Τείνουμε την χείρα μας με θετικό τρόπο, δεν είμαστε εμείς που σηκωθήκαμε από το τραπέζι. Είμαστε έτοιμοι για συμφωνία. Αλλά δεν θα απεμπολίσουμε τα δικαιώματά μας και δεν θα υποχωρήσουμε, κανείς να μην περιμένει από εμάς κάτι τέτοιο”, είπε.

Ανέφερε ότι συζήτησαν τη σημερινή κατάσταση και συμφώνησαν για το θέμα του οδικού τους χάρτη από δω και μπρος. “Θα διασφαλίσουμε ώστε να ξεκαθαρίσει αυτός ο οδικός χάρτης μέσα στο πλαίσιο ενός πρωτοκόλλου. Είμαστε ικανοποιημένοι που αντικρίζεται θετικά το αίτημά μας για στήριξη. Τις επόμενες μέρες θα κάνουμε πιο συγκεκριμένα βήματα”, δήλωσε ο κ. Ντιντσγιουρέκ.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ΑΠΕ/ΠΟΛΙΤΗΣ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*