Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:00 - 08/05/2014

Μονσάντο και Φέϊσμπουκ: Οι Κορυφαίοι Μέτοχοι είναι Ακριβώς οι Ίδιοι!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μονσάντο και Φέϊσμπουκ: Οι Κορυφαίοι Μέτοχοι είναι Ακριβώς οι Ίδιοι!

Το παρόν άρθρο γράφτηκε από τον Jon Rappoport και δημοσιεύθηκε αρχικά στο No More Fake NewsΕπτά από τους 12 κορυφαίους μετόχους του Φέϊσμπουκ και της Μονσάντο είναι πανομοιότυποι. Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις από τους πέντε κορυφαίους είναι οι ίδιοι.

Ο κορυφαίος μέτοχος της Μονσάντο αυτή τη στιγμή είναι οΌμιλος Vanguard, ο οποίος είναι το νούμερο δύο στη λίστα των κορυφαίων μετόχων του Φέϊσμπουκ.

Η FMR LLC (Fidelity Investments), είναι ο υπ’ αριθμόν ένα μέτοχος του Φέϊσμπουκ και ο υπ’ αριθμόν δύο της Μονσάντο.

Η State Street είναι ο τρίτος μέτοχος στη σειρά τόσο του Φέϊσμπουκ όσο και της Μονσάντο.

H BlackRock Institutional Trust είναι ο πέμπτος στη σειρά μέτοχος της Μονσάντο και ο τέταρτος στη σειρά μέτοχος του Φέϊσμπουκ.

Οι υπόλοιποι κορυφαίοι μέτοχοι στη δωδεκάδα τόσο της Μονσάντο όσο και του Φέϊσμπουκ είναι οι: Jennison Associates,Sands Capital Management και η Vanguard Total Stock Market Index Fund.

Και ναι, όλα αυτά είναι επενδυτικά κεφάλαια και απλώνουν ολόγυρα τα τεράστια χρηματικά τους ποσά. Κατέχουν μετοχές σε πολλές εισηγμένες εταιρείες.

Αλλά η σύγκριση της Μονσάντο με το Φέϊσμπουκ δείχνει πώς, στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, υπάρχει σύνδεση πλούτου. Αυτά τα επενδυτικά κεφάλαια μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να παρέμβουν στις ψήφους των εταιρειών και να αλλάξουν την πολιτική τους.

Και φυσικά, σε περίπτωση που μια επιχείρηση αποφασίσει να πάρει μια αμφιλεγόμενη στάση για ένα πολιτικό θέμα, ή να εισαγάγει ένα νέο προϊόν που θα ταράξει τα θεμέλια της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης, τα επενδυτικά ταμεία μπορούν να ασκήσουν πίεση.

Η ξαφνική πώληση εκατομμυρίων μετοχών και η απομόνωση της εταιρείας θα επιφέρουν σοβαρό αρνητικό αντίκτυπο.

Όσο αυτές οι εταιρείες ακολουθούν την πεπατημένη, δεν θα παρατηρήσετε τίποτα. Το σύστημα πάει ρολόϊ. Και αυτό είναι το νόημα. Μην κουνάτε το σκάφος.

Το Φέϊσμουκ λειτουργεί σα μία κατασκοπευτική μηχανή του καταναλωτή, εμφανίζοντας τα προσωπικά στοιχεία του καθενός. Η Μονσάντο με την επικίνδυνη τοξική τεχνολογία των γενετικά μεταλλαγμένων οργανισμών και φυτοφαρμάκων, αναλαμβάνει την παροχή τροφίμων.

Κανένα πρόβλημα.

Business as usual [εις την βαρβαρικήν]. Και τα ίδια κορυφαία επενδυτικά κεφάλαια θα συνεχίσουν να κατέχουν εκατομμύρια μετοχών στις δύο εταιρείες.

Διότι οι δύο αυτές εταιρείες αποτελούν μέρος του ίδιου συνολικού συστήματος.

Αυτό είναι το «φυσιολογικό».

Μήπως έχετε μια εταιρεία που προτίθεται να ξεκινήσει μια νέα φθηνή ενεργειακή τεχνολογία που θα φέρει επανάσταση στον πλανήτη; Ή μια θεραπεία του καρκίνου, φυτικής προέλευσης, που λειτουργεί πραγματικά χωρίς αρνητικές επιδράσεις; Μήπως σκοπεύετε να βγείτε δημόσια στην αναζήτηση ζωτικής και απαραίτητης υποστήριξης επενδυτικών κεφαλαίων;

Εδώ αλλάζει εντελώς το θέμα. Αυτό σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό. Προσέχετε.

Έρχονται τορπίλες στο δρόμο σας.

Μετάφραση Φαίη/Αβέρωφ

ΠΗΓΗ: ALT-MARKET.COM

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 05/08/2014 @ 5:01 ΜΜ

    Ναι, να κλείσει το άτιμο το facebook ώστε να ανοίξει επιτέλους το φιλολαϊκό Globallshare και να δούμε αν θα πάρουμε τίποτα από τις εικονικές μετοχές που μας δώσανε. Αλήθεια από αναβολή σε αναβολή το πάνε. Γιατί άραγε;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*