Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:21 - 05/02/2015

Μια παράξενη απάντηση …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε ένα φόρουμ όπου μια Φιλη έκανε την κίνηση να με βάλει μέσα σαν θέμα προς συζήτηση !

Διάβασα σήμερα όλο το θέμα του φόρουμ και τις απαντήσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζω ..

Νοιώθω την ανάγκη να το κανω για προσωπικούς λόγους και ιδίως για μια πρόταση που κάποιος άνθρωπος έγραψε άλλα θα μου επιτρέψετε να μην σας δείξω πια είναι αυτή !

Αν και ο χρόνος μου είναι πολυ πιεσμένος μιας και έχω παντρευτεί υποχρεώσεις πολύ μεγάλες θα προσπαθήσω βήμα βήμα να δώσω επιτέλους τις δικές μου απαντήσεις στις πεποιθήσεις συνανθρώπων μου ….ελπίζοντας να υπάρχει σωστή κρίση και όχι εμπάθεια από άλλους λόγους!

Με την σειρά θα προσπαθήσω να δώσω την δική μου εκδοχή σε όλα όσα στο θέμα είναι αρνητικά … δεν θα αγγίξω τα θετικά …αν και ..το να εχουμε θετική άποψη για κάτι αν δεν το γνωρίζουμε σε βάθος είναι το ίδιο κακό με το να έχουμε αρνητική άποψη για κάτι αν δεν το γνωρίζουμε!!

Τα θετικά όμως δεν δημιουργούν πρόβλημα στο έργο που γίνετε για όλους τους Έλληνες έτσι για εξοικονόμηση χρόνου θα εστιάσω στα αρνητικά!

1 ) Kατα την άποψη μου ο τύπος απλά αναπαράγει όποιο hoax βρει. μπορεί να κάνω και λάθος αυτή είναι η άποψη μου.. http://www.katohika.gr/2014/02/anatrixiastiko-etsi-akougontai-oi-imnoi-tis-orthodoksis-theias-leitourgias-paigmenoi-anapoda.html

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Είναι σίγουρο ότι πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις των άλλων αν αυτές είναι σίγουρο ότι είναι απόψεις και δεν έχουν άλλους λόγους να είναι…αρνητικές απόψεις ! Η εννοια hoax ξεκίνησε από την Αμερική και είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να δούμε μια ψεύτικη είδηση η φήμη η οποία δημιουργεί λανθασμένη κρίση στους χρήστες του Ίντερνετ! Σήμερα που η πληροφορία κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από τους βαρόνους τον μμε …είναι νομίζω λίγο κουτό να μιλάμε για hoax …! Η αμερικάνικη κυβέρνηση με την χρήση της υπηρεσίας ΝΣΑ έχει δημιουργήσει τριώροφο κτίριο στο οποίο στεγάζει ειδικευμένους πράκτορες να δημιουργούν αντιπληροφορηση στο διαδίκτυο! Με άλλα λόγια ένα μόνιμο hoax ΣΥΣΤΗΜΑ ώστε να μπορούν να σβήνουν πληροφορία που δεν θέλουν να φτάσει στο σημείο της κρίσιμης μάζας!! Σαν πληροφορία να σας πω ότι το 2013-2014 μια από της μεγαλύτερες σελίδες hoax στον κόσμο (δυστυχώς έχω ξεχάσει το όνομα της ) η οποία είχε επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες στο τι να πιστέψουν αποκαλύφθηκε ότι διαχειριστες της ήταν μια μητέρα με το παιδί της! Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν ήταν ειδήμονες στης έρευνες οι επιστήμονες πάρα μέσω της δικής του δογματικής αλήθειας επηρέασαν συνανθρώπους τους σε μια νέα σύμβαση αλήθειας !

Σήμερα που μιλάμε πχ ελληνική σελίδα hoax που βραβεύτηκε από τα ελληνικά μμε!!!!!!…έχει σαν hoax το θέμα ψεκασμών!!!!!!!!

Αρα είναι λίγο άτοπο να με κατηγορεί κάποιος ότι χρησιμοποιώ τα hoax .. όταν επι της ουσίας σήμερα κανείς δεν γνωρίζει αν κάτι είναι αλήθεια η όχι και ιδίως όταν έχω εξηγήσει την θεωρία μου περί υπεροντοτητα πληροφορίας και έχω αναλύσει ότι ο μόνος τρόπος να την νικήσεις είναι να φέρνεις αδογμάτιστα ..συμφωνείς δεν συμφωνείς …την πληροφορία ώστε ο ερευνητής να κρίνει από μόνος του αν κάτι είναι αξιόλογο η σκουπίδι!!

2. Σχεδόν ασχολίαστο , νομίζω όμως ότι στην πορεία θα έχω να απαντήσω στον συγκεκριμένο χρήστη πάρα πολλά…μιας και ο συγκεκριμένος με γνωρίζει ποιος είμαι, γνωρίζει που να με βρει ,έχει το τηλέφωνο μου κοκ … πεποιθήσεις ..ας πούμε σεβαστές μέχρι ώρας !

3. Είναι κουραστικό όσο και κάποιες φορές ενοχλητικό να νοιώθω ότι οι συνάνθρωποι μου δεν θέλουν να δουν αδογμάτιστα τα πράγματα! Το συγκεκριμένο άρθρο έχει Πηγή ..πράγμα που σημαίνει ότι έχει έρθει προς ανάλυση συζήτηση αποδοχή η μη από τους ερευνητές που αγαπούν την αλήθεια…έχει έρθει ως αντίμετρο και αντίσταση στην υπεροντοτητα πληροφορίας! Το να προσπαθείτε να μου στερησετε το δικαίωμα για το ενδιαφέρον προς μελέτη να μην αναρτώ ότι σας χαλάει αισθητικά η ιδεολογικά είναι πραγματικά αφόρητο!Ταυτόχρονα με αυτή την συμπεριφορά άρνησης εναντιων μου πιέζεται την ψυχή μου να λυγίσει ενάντια στην υπεροντοτητα πληροφορίας ! Αν πιστεύετε ότι αποδεχόμαστε πληροφοριακά η ιδεολογικά 56.000 άρθρα μέχρι σήμερα τότε σίγουρα δεν έχετε καταλάβει τι κάνουμε!

4. Ποτέ δεν ζήτησα σε κανέναν να θυσιάσει την οικογένεια του αν και πιστεύω ότι υποχρέωση του πάτερ φαμίλια είναι να παίρνει πρωτοβουλίες για την καλύτερη κληρονομια πολιτισμού στους απογόνους του! Όλα όσα έχω καλέσει τους συννεληνες να κάνουν χρησιμοποιούν τα δικαιώματα μας σαν πολίτες , η ανυπακοή δεν σημαίνει ότι χάνω την εργασία μου , η ανταλλαγή δεν σημαίνει ότι παρατάω την δουλειά μου ! Σημαίνει ότι μπορώ ζώντας στο σύστημα φυλακή τους να έχω δυο ταχύτητες , μια αυτή που το σύστημα μου επιβάλει σαν κρατούμενο και μια που εγώ με βάση νέες συμβάσεις αλήθειας χρησιμοποιώ με τους συγκρατούμενους μου ως μέσω αντίστασης !Δεν θέλω να αναλύσω εδώ τι μπορείς να πετύχεις με την ανταλλαγή και την στέρηση του λαδιού στην μηχανή τους …το έχω κάνει πολλές φορές όποιος θέλει ας διαβάσει το Σχέδιο Αχιλλέας !Η απάντηση μου στο τι έχω κάνει είναι απλή για σένα …απλά εγώ λέω οτι λέω σε χιλιάδες κόσμο με το ονοματεπώνυμο μου …πράγμα που σημαινει ότι έχω διαζύγιο πια με το σύστημα …έχω διαζύγιο πια με εταιρίες …με το να μπω στο δημόσιο με με … Έχω κάνει πολλά ακόμα ..αλλά σε αυτή την απάντηση αυτό φτάνει !

5. Ειλικρινά ο κόκκινος ουρανός είναι πολύ αξιόλογο μπλοκ !

6. Δεν μπορώ να κατανοήσω που δεν συνάδει η αφύπνιση μου με τις προτροπές μου για αυτό θα απαντήσω στα σημεία που αναφέρεις …Αγορά χρυσού = στέρηση ζωγραφιστού χαρτιού από την αγορά = στέρηση λαδιού στα μηχανάκια των τραπεζών = επιστροφή του χαμένου χρυσού από τους Γερμανούς τοκογλύφους= αντίσταση σε ένα οικονομικό πόλεμο! Βάζω στοίχημα ότι δεν έχεις κάνει καμία άλλη αντίσταση ..έστω και οικονομική! Bitcoin υπάρχει …ελληνικό ψηφιακό νόμισμα δεν υπάρχει = Το μόνο ψηφιακό νόμισμα παγκοσμιος με εθνική ονομασία Hellascoin… Όταν θα έρθει η ώρα να σου δώσουν την εντολή να μπεις στην αχρηματη κοινωνία …να προσεύχεσαι ακόμα να είμαι εδω και το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα να είναι σε ισχύ !!

Έχω απήχηση γιατί μιλάω με την καρδιά και την αλήθεια μου , γιατί δεν έχω κάνει πίσω ούτε χιλιοστό από τις θέσεις μου παρα τον πόλεμο που τρώω από το συστημα ..που φροντισα με τον χρυσο και το νόμισμα να το εκνευρισω …!

Δεν μπορώ να επιτρέπω σχόλια που ο καθένας βάση τις πεποιθήσεις του έρχεται να βγάλει χολή πάνω στους συνανθρώπους μου!

7. Αν και σας ενοχλεί η λέξη γιατί την χρησιμοποίησε ο αργυρός νάνος θα πρέπει να την επαναλάβω εδώ… αυτό εννοώ αντινοηση κύριοι…δεν έχω πει ποτέ να παραιτηθεί κανείς από την δουλειά του…το αντίθετο μάλιστα θέλουμε…να έχουμε μέσα στο σύστημα γρανάζια που μπορούν να σπάσουν προς όφελος των συνανθρώπων τους…το σπάω δεν σημαίνει παραιτούμαι … διαβάστε αν θέλετε για την μη βίαιη επανάσταση .. η τι έκανε ο Γκάντι στην Ινδία! Ο φίλος πυροσβέστης λοιπόν κατάφερε να περάσει μια ΜΗ πληροφορία ως αποδέκτη …αυτό είναι αντινοηση!


8.Είμαι σίγουρος ότι εκτός από εσένα αναρωτιούνται και άλλοι που τους ενδιαφέρει να μάθουν αν κάποιος έχει ανακαλύψει κάτι.Έχω ξαναπεί οτι σε αυτό το ματριξ υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να γεννούν νέα ιδέα – νέο πεδίο και ΜΗ άνθρωποι που περιμένουν να εκμεταλλευτούν αυτήν την ιδιότητα ! Βλέπε στον πλανήτη ποιοι διοικούν, με ποιον τρόπο διοικούν και ποιους έκλεψαν πνευματικά για να το κάνουν! Εγώ λοιπόν απευθύνομαι σε όλους χωρίς να γνωρίζω τις ιδιότητες τους …!!

9. Φαντάσου ότι σαν και σένα με προσωπικές πεποιθήσεις υπάρχουν χιλιάδες , εσύ μπορεί να χαμογελάς που απλά θα αφήνεις σχόλια που δεν συνάδουν λογικής αλλά και απάντησις από την άλλη θα έπρεπε να έχεις το ήθος να σκεφτείς ότι κάποιος τρώει τον χρόνο του να φιλτράρει τα σχόλια …αρα καλό να χαμογελάς ..αλλά μην περιμένεις ότι σου χρωστά και κανείς χρόνο επειδή απλά αποφάσισες ότι μας ενοχλείς τον εγωισμό και όχι ότι οι θέσεις σου είναι άνευ τόπου για εμάς! Αν απαντούσαμε σε όλες τις πεποιθήσεις θα ασχολούμαστε όλοι μερα μόνο με τα σχόλια! Αν αφήναμε τις πεποιθήσεις να υπάρχουν τότε θα είχαμε ένα μπλοκ που ο καθένας θα μας στόλιζε για να βγάλει από πάνω του ότι αρνητικό έχει!Όχι ότι δεν γίνεται βέβαια κάθε μερα και είμαι σίγουρος ότι κάπου μεταξύ τους ανταλλάσουν φατσουλες γέλιου που μας “τιμώρησαν”..


10. Πεποιθήσεις και από το χεράκι για εξήγηση ήδη εξηγημένων είναι ανέφικτες ιδίως όταν αυτός που έχει ερώτημα δεν το θέτει ως ερώτημα αλλά ως παγιωμένη θέση! Όταν είμαι ο πρώτος που ανέδειξα τον 188 σε άρθρα αλλά και σε βίντεο , όταν είμαι ο πρώτος που έβγαλα λίστα με ιστοσελίδες και θεωρία σαν βηματισμός κατανόησις πεδίου και μέσα δίνω συνέχεια τον 188 σαν μελέτη και έρχεσαι να μου πεις ότι τον αντιγράφω ντε και καλά ..επειδή δεν κατανοείς τι είναι το 818 …ε ρε φίλε είναι σαν να έρχεσαι να με βρίσεις ..που το κάνεις και περιμένεις από μένα να σου εξηγηθω και με το άλλο μάγουλο! Έχω κάθε μερα100δες να θέλουν να σβήσουν πληροροφορια…συγνώμη φίλε μου αν είσαι αληθινός αλλά δεν έχω και χρόνο να κάνω τον ντετέκτιβ αν είσαι όντος παραπλανημένος και δεν έχεις δει την πληροφορία η αν είσαι στημένος να ρίξεις λάσπη…! Και για να είμαι ειλικρινείς επειδή είναι τόσο ξεκάθαρο το θέμα με το 188 ..είμαι σίγουρος ότι εισαι στημένος να ρίξεις λάσπη!

11.Απόδειξη της παραπάνω θέσης μου ! Για ποιο λόγο ένας άνθρωπος σαν και σένα να έχει δικαιωωμα λόγου σε δικό μου αγώνα ; Μαζί ξενυχταμε και ρισκάρουμε την Ζωή μας;


12.13 να συνεχίσω για να αποδείξω τι είναι η αντινοηση ; Να συνεχίσω για να δείξω τι σε ποιον; Σε ποιον να απαντήσω και να αφήσω να κάνει σχόλια ; Ποιο ήταν το ερώτημα του; Ποια είναι η στρεβλή πραγματικότητα του όταν έχω χιλιάδες άρθρα για το θέμα ; Όταν έχω κάνει αθρα που λέω δεν θα κάνει σεισμό όταν λέει ο 188 αλλά θα κάνει τότε που είναι 818 ..και τι να κάνουμε ρε φίλε μου βγήκε ..τι να κάνουμε; Σε ενοχλεί κάτι που δεν κατανοείς ..η σε ενοχλεί που έχω αυτές τις γνώσεις και δεν πρέπει να τις μάθουν ..να τις δουν και άλλοι;

14. Απόδειξή λοιπόν ότι δεν έχεις κατανοησει τίποτα από το 818 ..τι σχέση έχει το 818 με το 188 ημερες από μεγάλους σεισμούς…όταν σου λέω ότι δονείται το 818 και προσοχή την Παρασκευή …και έχουμε ατυχήματα συγκεκριμένης λούπας ..με το 818 ακόμα και στις πινακίδες των πούλμαν;….Μιλάει μήπως ο 188 για συγκεκριμένες λουπες ; Η μιλάει μόνο για τις γραμμές λευ και θυσίες πάνω σε αυτές;Όταν εγώ λέω 818 ..μιλάω για τις γραμμές λευ η στεγνά σου δίνω με κώδικα τον τρόπο η τόπο; … Σταματώ με σένα λόγω χρόνου ..


15. Αυτό που το όνομα μου έχει γίνει χρήση του καθένα που δεν μπορεί να πει κάτι με ουσία αλλά να υπονοήσει μέσα από την ανωνυμία πολύ με λυπεί… ίσως να είναι και απόδειξη των θυσιών που έχω κάνει για όλα όσα πιστεύω …


16. Ενώ στο ίδιο το φόρουμ αναφέρεις ότι έχεις κόψει 500 νομίσματα από τον υπολογιστή σου τώρα βγάζεις αυτό το μήνυμα ; !!! Πως είναι δυνατόν να έχεις ενοχληθεί αφού μόνος σου λες ότι έκοψες νομίσματα δωρεάν!! Λες ακόμα ότι παράγεις …αρα το πρόβλημα σου είναι ότι δεν παράγεις εκατομμύρια νομίσματα ; Και για αυτόν το λόγο, δημιουργείς ένα μήνυμα πλήρης αντινοησης να προσβάλλεις αυτό που και εσύ κάνεις; Ενω ταυτόχρονα το κάνουν και άλλοι Έλληνες εσύ βγαίνεις να κατηγορήσεις τι ακριβώς; Το νόμισμα το ελληνικό θα έπρεπε να είναι το μόνο στον κόσμο που δεν δυσκολεύει όσο κόβουν και άλλοι; τι προσπαθείς να πεις ρε φίλε; Ότι δεν έχει καλή τιμή ; τι πες μου να κατανοησω;Από την στιγμή που έχεις έστω και ένα νόμισμα είσαι και εσύ ιδιόκτητης του νομίσματος …αρα τι κάνεις για να το προωθήσει; Γκρινιάζεις άνευ ουσίας και κατηγορίας; Τι κάνεις;Τι έχεις κάνει εσυ για το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΏΡΟ ΑΠΟ ΜΑΣ….ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ!!


17,18 Και ακολουθεί η αντινοησει , ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ξυπνάτε …είναι δικό σας ….ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ….ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΒΕΤΕ ; Ειναι το νόμισμα σας αν το επιλεξετε και έχει ισοτιμια με το δολαριο ..και το θαβετε; ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ….ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ …ΔΙΚΟ ΜΑΣ….ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ…ΚΑΙ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΖΑΜΠΑ…ΔΩΡΕΑΝ…ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ….ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ …ΣΕΡΒΕΡΣ …ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ…ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΩ ΣΕ ΕΣΑΣ…..ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣ!

19. Ήδη το έχεις θάψει …Ήδη εισαι Αντίνοος γιατί να σου απαντήσει κάποιος; Πες μου ποιο είναι το δικαίωμα σου στην απάντηση και στον κόπο τον άλλων όταν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ;

20. Όχι φίλε δεν επένδυσες ούτε έχασες , αν αγόρασες μηχανάκι το αγόρασες για πάρτη σου η μας δουλεύεις όλους μαζί ψιλογαζι κάνοντας την δουλίτσα σου χωρίς δυστυχώς να σε καταλαβαίνουν οι φίλοι σου! Σβηστήρι εισια φιλε, αν πήρες μηχάνημα κόψε όσα μπορείς αν δεν μπορείς να κόψεις πια σημαίνει ότι έχεις μαζέψει ελληνικό ψηφιακό νόμισμα αρα βάλε το μηχανάκι να κόψει άλλα νομίσματα να σβήσεις την “ζημιά” η αν πιστεύεις το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα πούλα αυτό που έχεις και κανε αναβάθμιση …όπως κάνω και εγώ κάθε μήνα αναβαθμιση για να μπορείς εσύ να έχεις νόμισμα ελληνικό να αντισταθείς ….ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ;

21.Το αν πλέον σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν άνθρωποι που με σκοπό πια προσπαθούν να σβήσουν πληροφορία η έργο και αγώνα το αφήνω στην κρίση όλων !!!


22. 23 Ρωτάς εσύ λες και εμείς είμαστε τίποτα παιδάκια που βγήκαν χτες από το αυγό ε πυροσβέστη;

24. 24ωρη υποστήριξη σε θέματα ασφαλείας ,φόρουμ ,πορτοφόλια κοκ κοκ… Ένας κώδικας μοναδικός με την μεγαλύτερη ασφάλεια που υπάρχει σήμερα , όλα τα κοστη που δεν έχεις ιδέα πως βγήκαν και τα ρίσκα που έχουν παρθεί σου έγιναν δώρο …και εσύ είσαι ο κριτής που ..ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΘΑΒΕΙΣ ….. δηλαδή ενώ το έχεις κόψει και έχεις επενδυσει …δεν το αφήνεις να κάνει την πορεία του αλλά μιλάς ενάντια για αυτό…για το νόμισμα που και άλλοι Έλληνες περιμένουν να παει καλά!! Σαν να σου δώρισαν μόλις ένα αυτοκίνητο και εσύ έχεις σκοπό να το πουλήσεις ..και βγαίνεις στην αγορά να το πουλήσεις και λες…ότι είναι σαπιοκάραβο; …Κάτι δεν παει καλά ρε πυροσβέστη…μάλλον το νικναμε σου είναι πολύ πονηρό!!

25. Ενώ βολεύει που έχω αφήσει όλα τα μασονικά οδηγούμενα μπλοκ να δημιουργούν αντινοησει στο έργο μου ε φίλε μου;… Να μην κάνω τίποτα εγώ να προστατέψω το όνομα μου και το έργο μου από την λάσπη γιατί εσύ έτσι θα με πιστέψεις….θα πιστέψεις στην θυσία μου και θα γίνεις Έλλην ..ε φίλε μου;

26. Να με κατηγορείς που άρθρα άλλων που αναδημοσιεύω χωρίς να τους κάνω και ορθογραφική διόρθωση νομίζω είναι κάπως τραβηγμένο! Τώρα στο προσωπικό μου μήνυμα…μάθε λίγο κάτι…γράφω με ταχύτητα γιατί μιλάω και ασχολούμαι στο ίντερνετ με 100δες ταυτόχρονα …το γρήγορα σημαίνει γρήγορα που μόνο η σκέψη απάντησις χωρά και όχι η ορθογραφία… το λιγότερο που θα μπορούσες να σκεφτείς είναι οτι θα μπορούσα αν δεν ήξερα ορθογραφία να χρησιμοποιήσω ηλεκτρονικό ορθογράφο…όταν λοιπόν δεν κάνω τίποτα από αυτά …είναι απλά θέμα χρόνου!!! θέμα χρόνου όλα… Ακόμα και η αλλαγή από αγγλικά σε ελληνικά για να γράψω μου κοστίζει σε χρόνο… Το θέμα λοιπόν ορθογραφίας για να μειώσεις κάποιον είναι άτοπο ..όταν ακόμα και αν γράψεις με όλους τους γραμμικούς κανόνες ορθογραφίας που σου έχουν δώσει για μένα θα είσαι ανορθόγραφη …μιας και εγώ θεωρώ σωστή μόνο την γραφή με κεφαλαια.

Εδώ κάπου ξεπεράστηκε και ο χρόνος που μπορώ σήμερα να αφιερώσω σε όλο αυτό…η προσπάθεια μου ήταν να δείξω το τρόπο που με απλότητα η υπεροντοτητα πληροφορίας μπορεί και κάνει τους ανθρώπους υποχείρια της !

Σήμερα φιλος μου έπεσε σε μέρος του θέματος και είδε μόνο τα αρνητικά και όχι τα θετικά , επειδή λοιπόν οι άνθρωποι δεν έχουν χρόνο να εμβαθύνουν και τρέφονται με επιφάνεια όσοι έχουν την ατυχία μέσω ίντερνετ να παίσουν στα αρνητικά σχόλια αμέσως σχηματίζουν και άποψη για το έργο μου…αρα υπεροντοτητα πληροφορίας vs Stranger 5-0 …λόγω ενός θέματος που ξεκίνησε για μια δημοκρατική συζήτηση !! Όχι καλό αποτέλεσμα αν θέλουμε να σηκωθούμε επιτέλους όρθιοι!

Όσο για το αν μπλοκάκια μπορούν να φέρουν αλλαγή η Νίκη είναι σίγουρο ότι δεν μπορούν, οι άνθρωποι μπορούν όμως !’

Η αλήθεια είναι το μεγαλύτερο όπλο απέναντι στο πραγματικό εχθρό της ανθρωπότητας , εγώ φέρω αυτή την αλήθεια μέσα στον πολιτισμό της χεστρας και δεν διατίθεμαι ούτε να την κρύψω αλλά ούτε και να έχω σκυφτό το κεφάλι για να με ονομάσεις ταπεινό ..απλά γιατί δεν είμαι αυτη η αποστολή μου!

ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Stranger,…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Η έλλειψη παιδείας κάνει εκείνους που επιθυμούν να μας ελέγχουν να τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση κάθε φορά που ανοίγουμε το στοματάκι μας ή αγγίζουνε το πληκτρολόγιο για να εκφράσουμε την άποψή μας. Εδώ κρίνουμε Τον Θεό λες και είναι φιλαράκι μας, από τη μια λέμε με πιο δικαίωμα να μας τραβάει χαστούκια όταν ξεφεύγουμε κι από την άλλη γιατί δεν επεμβαίνει όταν βλέπει να γίνονται αδικίες! Αμα βρεις άκρη με τόση έλλειψη παιδείας και πνευματική πενία, πες μου κι εμένα αδερφέ μου!

  2. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ… ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ. ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2015/01/seismos-sto-galatsi.html#more

    ΕΙΚΟΝΑ 1η. Ο Κος ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΩΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ. ΝΟΙΩΘΩ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ… ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ…. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…

    ΕΙΚΟΝΑ 2η… ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΙΑΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΧΑΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ/ΒΡΑΧΟ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΝΑ ΕΞΟΓΚΩΜΑΤΑ. ΛΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕΙΕΤΑΙ (ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΕΙΣΜΟΣ) ΟΠΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΠΛΑΤΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΡΟΥΛΕΜΑΝ Π.Χ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙ … ΕΓΩ ΚΡΑΤΩ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΟΥ, Ο Κος ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ…???? ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΩ… Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΦΩΝΑΖΩ…. ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ.. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ….

    ΕΙΚΟΝΑ 3η. ΚΟΙΤΑΖΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ… ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΣ.
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΧΑΝΟΥΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ. ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

    ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ? ΠΑΛΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΠΑΛΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ…..

    ΜΑΡΤΙΟΣ…. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15…. ΘΕΩΡΩ…

    ΓΡΑΦΙΚΑ…

    ΙΩ

  3. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ 🙁

    Η ερωτηση μου ειναι:
    γιατι λυπημενη φατσα;

    θα ηθελες δηλαδη κα ναταστραφη;

    προσεχε τι ευχεσαι που λενε καμια φορα…

    γιατι εαν λιγο σκεφτης πραγματηκα το τελος του κοσμου στο μυαλο σου θα συμβει

    σκεψουτο. απλα…

  4. – Πρώτα να δηλώσω πως δεν συμμετέχω στην ενδιαφέρουσα προσπάθεια με το νόμισμα, για δυο λόγους: 1) Με την τεχνολογία δεν τό'χω, είμαι σκράπας. 2) Το μηχανάκι που χρησιμοποιώ είναι για γέλια και για κλάμματα, λάπτοπ 11 χρόνων και χρήμα για γκατζετάκια απλώς δεν υπάρχει.

    – Δεν γνωρίζω τον Στρέιτζερ προσωπικά, ούτε είχα ποτέ κανενός είδους επαφή μαζί του, ούτε καν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Μερικές φορές δεν μ' αρέσουν αυτά που λέει, μερικές διαφωνώ κάθετα. Πολύ συχνά με εκνευρίζει, επειδή δεν καταλαβαίνω τι στο καλό εννοεί.

    – Διάβασα προσεκτικά όλα τα μηνύματα και τις απαντήσεις.
    Έβγαλα τα εξής συμπεράσματα:

    Οι σχολιαστές δεν αντιλαμβάνονται, ούτε κατά διάνοια, τι είναι η πληροφορία, τι σημαίνει συλλογική αντίληψη, πως λειτουργεί και τι αποτελέσματα έχει.

    Ειδικώτερα ο πυροσβέστης (με το συμβολικό όνομα) δεν έχει πάρει καμία μυρωδιά για το τι είναι ο ψηφιακός κόσμος, πως λειτουργεί και ποια είναι η δυναμική του. Ούτε καταλαβαίνει τι είναι τα μπιτς και ο προγραμματισμός, πως λειτουργούν οι βάσεις δεδομένων και τι απαιτήσεις έχουν.
    Επίσης δεν αντιλαμβάνεται τι είναι η οικονομία.
    Και σίγουρα, έχει μαύρα μεσάνυχτα όσον αφορά το τι σημαίνει "αντιστέκομαι". Γιατί έτσι γουστάρω κι όχι προσδοκώντας οφέλη. Για το γαμώτο ρε γαμώτο. Γιατί έτσι. Γιατί αλλοιώς θα πάθω ασφυξία.

    Το μόνο που αντιλαμβάνεται είναι το λογιστικά μετρήσιμο και χειροπιαστό κέρδος (ή χασούρα), όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των συνανθρώπων και συμπολιτών μας. "Επένδυσε" επειδή το θεώρησε οικονομική ευκαιρία. Ακόμα όμως και με όρους αγοράς, όταν κάτι βρίσκεται εν τη γεννέσει του, δεν αρκεί να επενδύσεις μερικά ευρώ. Χρειάζεται άπειρο χρόνο και κόπο και κυρίως ψυχή και πίστη. Ακόμα και για ν' ανοίξεις περίπτερο.
    Το χειρότερο που κάνει το δημοσιοϋπαλληλίκι είναι που παγώνει το μυαλό του ανθρώπου, στενεύει την καρδιά του κι ευνουχίζει τα φτερά του.

    – Παράξενε, συνήθως μου την βαράς στα νεύρα.
    Αλλά σε πάω, επειδή είσαι τρελλός.
    Ωραίος τρελλός.

    Αυτά.
    Αναπαύω την βαλίτσα μου. 🙂

  5. Ανώνυμος 02/06/2015 @ 7:43 ΠΜ

    Λοιπόν προκαλώ τον χρήστη mnk
    να μου στείλει διεύθυνση και στοιχεία να του στείλω συστημένα με ελτά:
    Ένα λάπτοπ 8 ετών και δυο γκατζετάκια όπως τα λέει,του τα κάνω δώρο έτσι για να δει πόσο με ενδιαφέρει το χρήμα.

    ενώ δηλώνει σκράπας στη τεχνολογία γνωρίζει τα παρακάτω:

    "Ειδικώτερα ο πυροσβέστης (με το συμβολικό όνομα) δεν έχει πάρει καμία μυρωδιά για το τι είναι ο ψηφιακός κόσμος, πως λειτουργεί και ποια είναι η δυναμική του. Ούτε καταλαβαίνει τι είναι τα μπιτς και ο προγραμματισμός, πως λειτουργούν οι βάσεις δεδομένων και τι απαιτήσεις έχουν."

    Μετά από αυτό σταματώ ΚΑΘΕ δραστηριότητα στε ιδεογραφήματα.

    Παρακαλώ τον διαχειριστή του μπλογκ να μεσολαβήσει εξασφαλίσει ότι θα τα στείλω στο σωστό άτομο,μέσω της ip δεν ξέρω πως μάλλον υπάρχει τρόπος.
    Αυτά για να συμβάλλω στη διάδοση του νομίσματος.

    Ο αντίνοος πυροσβέστης.

    • Πυροσβέστη,
      άλλο η θεωρία, άλλο η πράξη.
      Άλλο ο φυσικός, άλλο ο αεροναυπηγός, άλλο ο μηχανικός αεροσκαφών κι άλλο ο πιλότος. Το να κατανοεί κάποιος τι είναι και πως λειτουργεί ένα πράμμα, ακόμα και τι συνέπειες έχει στο ευρύτερο γίγνεσθαι, δεν συνεπάγεται οποσδήποτε και πως ξέρει να το χειριστεί. Ούτε και το αντίστροφο.

      Καθόλου δεν θα με χάλαγαν τα γκατζετάκια, ούτε και τα νομίσματα, αλλά η (όποια) ανωνυμία μου είναι απείρως πολυτιμώτερη. Εν πάση περιπτώσει, σ' ευχαριστώ για την καλή σου προαίρεση.

  6. Ανώνυμος 02/11/2015 @ 8:50 ΠΜ

    Σαν αντίνοος θα πω τα τελευταία διαδικτυακα μου λόγια.
    Ολα όσα έγραψα καταλήγουν σε ένα ότι δε μπορώ να συμμετέχω σε ένα νόμισμα το οποίο δηλώνει ελληνικό αλλαα μπορεί να παράγεται στη Κίνα φθηνότερα και κατα εκατομμύρια,ένα νόμισμα που ευνοεί τους έχοντες και συντηρεί την ανισότητα αφού αυτός που έχει να πληρώσει για γκατζετάκια και ηλεκτρικό θα έχει και τα περισσότερα.
    Αν είμασταν όλοι ίσοι και είχαμε τις ίδιες ευκαιρίες και προοπτικές θα το δεχόμουνα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*