Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:54 - 13/04/2014

Μετρά νεκρούς η επιχείρηση καταστολής που ξεκίνησε το Κίεβο και ο Δεξιός Τομέας στο Σλαβιάνσκ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ανεβαίνει ο πολεμικός πυρετός στην ανατολική Ουκρανία μετά την εντολή των αρχών του Κιέβου να ξεκινήσει αντιτρομοκρατική επιχείρηση καταστολής των διαδηλωτών που ζητούν την ομοσπονδιοποίηση της χώρας.
Ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων αλλά και ένοπλοι του ακροδεξιού Δεξιού Τομέα επιτέθηκαν στους διαδηλωτές στην πόλη Σλαβιάνσκ, η οποία βρίσκεται 150 χιλιόμετρα από τα σύνορα της ανατολικής Ουκρανίας με τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον τρεις νεκροί και από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές και πάνω από πέντε τραυματίες από την πλευρά των ένοπλων δυνάμεων του Κιέβου. Το υπουργείο υγείας της περιφερειακής διοίκησης του Ντονέτσκ έκανε λόγο για έναν νεκρό και εννέα τραυματίες, πέντε από τους οποίους έχουν χτυπηθεί από σφαίρες. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δήλωση διαδηλωτή στο πρακτορείο RIA Novosti, οι νεκροί είναι τρεις: Δύο ένοπλοι του Δεξιού Τομέα κι ένας ακτιβιστής του κινήματος διαμαρτυρίας. Αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των τραυματιών από την πλευρά των ακτιβιστών.

Οι φιλορώσοι διαδηλωτές κατέλαβαν χθες, Σάββατο, το τοπικό κτίριο διοίκησης, το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και το γραφείο παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Μηνύματα σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έκαναν σήμερα το πρωί λόγο για πυροβολισμούς στην πόλη αυτή των 100.000 κατοίκων, χωρίς να είναι δυνατό να επιβεβαιωθούν. Μια ομάδα περίπου 100 πολιτών, πολλοί από τους οποίους είναι ηλικιωμένες γυναίκες, συγκεντρώθηκε μπροστά από το κτίριο, φωνάζοντας συνθήματα αλληλεγγύης προς τους διαδηλωτές που βρίσκονται μέσα σ’ αυτό, όπως «Δημοψήφισμα»

Ο ηγέτης της ακροδεξιάς εθνικιστικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας», Ντμίτρι Γιάρος κάλεσε χθες τους μαχητές του να αναλάβουν δράση στην ανατολική Ουκρανία.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Interfax, ο υπηρεσιακός αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Αρσέν Αβάκοφ έγραψε σήμερα στη σελίδα του στο facebook για την αντιτρομοκρατική επιχείρηση που ξεκίνησε στο Σλαβιάνσκ : «Μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση άρχισε στο Σλαβιάνσκ. Διευθύνεται από το αντιτρομοκρατικό κέντρο της υπηρεσίας κρατικής ασφαλείας. Συμμετέχουν δυνάμεις από όλες τις μονάδες ασφαλείας της χώρας. Ας είναι ο Θεός μαζί μας». Οπως έγραψε αργότερα ο Αβάκοφ η επιχείρηση οδήγησε σε θανάτους και από τις δυο πλευρές.

Ενοπλοι κουκουλοφόροι του Δεξιού Τομέα

Πηγή των Ειδικών Δυνάμεων της Ουκρανίας δήλωσε στο RIA Novosti πως το Σλαβγιάσκ έχει καταληφθεί πλήρως από τους ανδρες της αντιτρομοκρατικής. «Κάθε μονάδα της δυτικής Ουκρανίας έχει πάρει εντολή να μετακινηθεί στα ανατολικά της χώρας» είπε η πηγή που κράτησε την ανωνυμία της. Νωρίτερα ο ανταποκριτής του RIA Novosti μετέδιδε πως ακούγονταν πυροβολισμοί στην περιοχή ενώ στρατιωτικά ελικόπτερα περιπολούσαν τον εναέριο χώρο πάνω από την πόλη.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*