Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:47 - 16/03/2014

Μεταφορα ρωσικών άρματών με αμαξοστοιχιες έναντιον της Ουκρανίας. Μεγαλη στρατιωτική άσκηση στην Λευκορωσία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μετά από την αποτυχια των διαβουλεύσεων με τις ΗΠΑ για την Ουκρανία χθες, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ επανέλαβε ότι η Ρωσία θα σεβαστεί τη θέληση του πληθυσμού της Κριμαίας και δεν έχει σχέδια για εισβολή στη νοτιοανατολική Ουκρανία . Παρ ‘όλα αυτά, η Ρωσία στελνει αμαξοστοιχιες μεγάλου μήκους με τανκς προς τα δυτικά της χώρας ( φωτο). Η ένταση στη γειτονική Λευκορωσία είναι επισης μεγαλη, ο στρατός ξεκίνησε μια μαζική «άσκηση ετοιμότητας».

Ο Λαβρόφ επισήμανε στον Αμερικανό συνάδελφό του Τζον Κέρι, οτι ειναι πλέον γνωστή η υποκρισία της Ουάσιγκτον, και ευγενικά συνέχισε : « Εάν το Κοσσυφοπέδιο ήταν μια ειδική περίπτωση για εσας, τότε η Κριμαία θα πρέπει επίσης να είναι μια ειδική περίπτωση για εμας».

Επανέλαβε επίσης ότι “ειναι ευρεως κατανοητο ποσο σπουδαια ειναι η Κριμαία για τη Ρωσία”. Η Ρωσία εχει τοποθετησει κατά μήκος των συνόρων της με την Ουκρανία περίπου 80.000 στρατιώτες και είναι έτοιμη να παρέμβει .

Σήμερα, οι πολίτες της Κριμαίας μπορουν μεσω δημοψηφίσματος να αποφασίσουν που θελουν να ανηκουν. Η ‘δημοκρατική’ ΕΕ , όμως , δεν αναγνωρίζει αυτό το δημοκρατικό μέσο όπως δεν αναγνωρισε και αλλα διάφορα δημοψηφίσματα ευρωπαικων χωρων στο παρελθον. Οτιδηποτε δημοκρατικο μεσο αγνοειται αλλα συγχρονως ο προγραμματισμος του ευρωπαιου πολιτη γινετε ολο και ποιο χυδαίος!!!

Η προπαγάνδα εναντιον της Ρωσιας, οτι ειναι μια πολεμοχαρη αντιδημοκρατική χωρα, ειναι τοσο γελοια! Οι φασιστες της Δυσης σπρωχνουν συνεχως τον κοσμο στον 3ΠΠ, αλλα κατηγορουν αυτον που αντιστεκεται στην αντζεντα τους.

Η ψυχη της πορνης Δυσης, ειναι τοσο βρώμια που η δυσωδία της εχει καλύψει ολη την υφήλιο!

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 03/16/2014 @ 2:03 ΜΜ

    Που το ξέρεις, εκτός από την υποκρισία, μπορεί να έχει και τάσεις αυτοκτονίας η λατσιονάρια των ΗΠΑ.

  2. Άς ελπίσουμε πως οι Ρώσοι θα αποτρέψουν την απόπειρα προβοκάτσιας που αποκάλυψαν οι Anonymous μέσα από το σπασμένο e-mail του Αμερικανού τρομοκράτη Jason Gresh.

    Εμ, λογικό είναι από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το βρώμικο σχέδιο της CIA για στημένη "μούφα" εναντίον της Ρωσίας….

  3. Ανώνυμος 03/16/2014 @ 2:46 ΜΜ

    ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΠΟΥ 'ΦΥΓΑΝ …ΑΓΑΠΕΣ [ ΩΣΣΕΤΙΑ-ΚΡΙΜΑΙΑ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ … ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΩ ] ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ …[ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  4. Ανώνυμος 03/16/2014 @ 5:06 ΜΜ

    den prokete na simvi tipota oi rosoi kanoun askisis kai epidiksi dinamis
    oi amerikanoi to idio se liges meres tha tin kanoun oloi sta spitia tous
    o xrisos efyge!!

    me ta nea tis elladas; kaneis den asxolite; mexri k ta fila sfoliatas kanaki metaferan to ergostasio stin tourkia!!! kai sou leei i kivernisi pame mia xara exoume protogenes pleonasma ta garidakia tsipita pigan stin voulgaria to idio kai ta 7days kroyasan sto kapaki akolouthise i giotis kremes!! k sou lene stis eidiseis sintoma tha epistrepsoume stis agores!!

    40.000 ellines metanasteysan, kai sou lene stis eidiseis exei pesi i anergia to feran to game ekei pou thelan. kratisan dimosious ypalilous astinomikous stratiotikous kai sintaksiouxous gia na min ginei epanastasi.
    tora perimenoume na mas dixotomisoun ligo oi tourkoi ligo oi voulgaroi ligo ta skopia k ligo oi alvania tha afisoun tin peloponiso me 5-6 nisia afti tha einai i nea ellada pe polites dimosious ypalilous pou tha poylaei edafi tis gia na trone kai na pinoun oi 300 kai ta sogia tous.

  5. Ανώνυμος 03/16/2014 @ 6:24 ΜΜ

    pote den ksereis 7:06 mporei na parei k o poysting kana nisaki etsi gia na prostateysei ton rwsofwno lao tou.

  6. Ανώνυμος 03/16/2014 @ 6:26 ΜΜ

    να καταλαβετε παμε για παγκοσμιο πολεμο το καταλαβατε ελληναραδεσ του κολου μονο ετσι θα φιγει η σαπυλα για τη ζουμε σε ψευτικο κοσμο

  7. Ανώνυμος 03/16/2014 @ 7:46 ΜΜ

    οσο εσυ περιμενεις τον παγκοσμιο πολεμο που δεν θα γινει, οι 300 κλεβουν και ξεπουλανε οτι εχει απομεινει. τα ΜΜΕ σιωπουν μας πλασαρουν ειδησεις που τους εχουν διαταξει τα αφεντικα τους να πλασαρουν. Γι αυτο αφηστε τα ρωσο – ουκρανικα και κοιταξτε τα Ελληνικα προβληματα.

  8. Ανώνυμος 03/16/2014 @ 8:44 ΜΜ

    Τίποτα δεν θα γίνει. Η χώρα μετά από δεκαετίες έβγαλε πλεόνασμα. Οι αδικίες θα αρχίσουν να διορθώνονται. Θα βγούμε και στις αγορές πριν από τις ευρωεκλογές. Το κλίμα αντιστρέφεται. Οι διαφωνούντες στα λαγούμια τους παρακαλούμε πολύ.

  9. Ανώνυμος 03/16/2014 @ 9:13 ΜΜ

    Θα ηθελα να'ξερα τι σκατα θα κερδισετε εσεις που θελετε να γινει πολεμος!απλα τοτε αν ειστε ζωντανοι θα πεινασετε στ'αληθεια!το κρανιο που κραταει ο παλαβος στη φωτογραφια με τις προφητειες θα το κανετε σουπα απο τη λορδα.
    Με τοση αμορφωσια και χαμηλη νοημοσυνη απορω πως διατηρηστε στη ζωη!τιποτα δεν εχουμε παθει σαν χωρα αναλογως τα χαλια που εχουν οι πολιτες κι αυτο μονο η λεξη θαυμα μπορει να το εξηγησει.
    ΝΙΚΟΣ

  10. Ανώνυμος 03/18/2014 @ 11:43 ΜΜ

    10:44 eisai komatoskylo tou samara kai tou mpoumpoukou; se volepsan eeee; ta pires eeeee; pes re 10:44 mono me tin psifo sou se volepsan i sou EGAMEFSAN ti mana; ti gunaika; tin ederfi mipos; mono enas valtos tha kathotan na pei oti i deksia efere tin anaptiksi kai vgenoume methavrio stis diethnis agores, aftin ti propaganda na tin pouliseis alou re skouliki. kai i katara ton oikogenion ekinon pou autoktonisan-pethanan apo to krio xasan tis doulies tous taspitia tous na pesi sto kefali sou re MALAKA.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*