Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:28 - 24/03/2014

Κύριοι οχτροί μου, κουκουλάκηδες και ερπετάκηδες …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Να σας εξηγήσω κάποια πραγματάκια για να μπορείτε να έχετε ποιο ξεκάθαρους στόχους στις επιθέσεις που σχεδιάζετε. Ο blogger villa δεν είναι πια ο τεχνικός του ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ !

Αρα είναι άσκοπο να προσπαθείτε να τον βλάψετε με τους όποιους τρόπους προσπαθείτε , αν και ποτέ δεν κατανόησα με ποιο σκεπτικό θα μπορούσε αν κάνατε κάτι στον τεχνικό μας να άγγιζε και εμάς! Λίγο κρίση και λογική αγώνα δεν βλάπτει…

Ο villa εκτέλεσε τα καθήκοντα του όπως έπρεπε άλλα μιας και το παιχνίδι Πολέμου μεταξύ μας χόνδρινε αποφασίσαμε και να προστατέψουμε τον παλιό τεχνικό μας άλλα και να φέρουμε στην μάχη τα υπεροπλα!

Είμαστε ανοικτά και σας περιμένουμε, μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας μας θα αναρτηθεί και ο νέος στόχος…εεεμ…συγνώμη το τεχνικό μας dreamteam ..χεχεχε!

Μπορείτε εκεί να πάτε να ….φάτε τα μούτρα σας ..χεχεχεχε!

Stranger….ρε πως αλλάζουν οι καιροί και από λιοντάρια το γυρνάμε στα νιάου…!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Καλησπέρα και καλή επιτυχία!
    Η συνεργασία με freedom press σταμάτησε ? αν είναι να βγάλω τη blog list…

  2. Και ποθσε ακομα τα καλυτερα επονται

  3. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 8:41 ΜΜ

    Για κάποιο περίεργο λόγο μου αρέσει αν και με παραξένεψε αρχικά η αλλαγή καλή συνέχεια

  4. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 9:23 ΜΜ

    πολλα μπραβο σας εισαι πολυ μπροστα

  5. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 10:50 ΜΜ

    Υπο κατασκευη ελεγε,αλλα αναμορφωση βλεπω και ειναι πιο ωραιο το σαιτ!

  6. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 11:10 ΜΜ

    μαλά@α, σαν 5χρονο γράφεις! :^D^:

  7. Ανώνυμος 03/24/2014 @ 11:46 ΜΜ

    Εξαιρετικό είναι stranger, καλή επιτυχία. Οσο για τον πόλεμο, σου είχα πεί και παλαιότερα, εντός των συνόρων ψάξε τον…. Αλλά ειναι προφανές ότι και σε αυτό είναι ερασιτέχνες τα παιδιά, κακοί μάλιστα…. Εδώ είμαστε, καλή συνέχεια

    Μ.

  8. τελειο καλη επιτυχια και κρατα γερα και δυνατα

  9. άντε παίδες καλή αρχή..
    μην μασάτε σε τίποτα άλλωστε πριν έρθει η επιτυχία περνά πρώτα από δύσκολα μονοπάτια
    αρχίζω και βλέπω

    Κρητηκος

  10. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 2:21 ΜΜ

    Συνεχιστε μπραβο!Ομως ρε παιδια βαλτε και λιγη μουσταρδα στη λεξη ''ΝΕΑ'' οχι μονο κετσαπ,αφου σας αρεσει και το κιτρινο!
    ΝΙΚΟΣ

  11. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 3:26 ΜΜ

    καλησπερα θα ηθελα τη βοηθεια οποιου ξερει,εδω και καιρο μπαινοντας στα κατοχικα νεα μετα απο λιγη ωρα χρησης μου βγαινει ενα εικονιδιο που λεει πως δεν ειναι ανταποκρισιμη η σελιδα και μπαιτωνει ο υπολογιστης ενω κανω σαρωσει με το αντιβαιρους δεν φαινεται να εχω καποιον ιο οποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει ευχαριστω*_*

  12. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 4:26 ΜΜ

    Κ…

  13. Ανώνυμος 03/25/2014 @ 6:10 ΜΜ

    5.26μμ οτι και να κανεις ο υπολογιστης σου θα μουλαρωνει και θα μενει αγαλμα!ενα πραγμα σαν το μαρμαρωμενο βασιλια!
    αυτο ειναι φυσιολογικο το παθαινει κι δικος μου υπολογιστης και ακομη περισσοτερες εγω ο ιδιος!
    Αυτο ειναι φυσιολογικο μ'αυτα που γραφωνται εδω μεσα δε θα μου κανει εντυπωση να αρχισει να καπνιζει ο υπολογιστης σου!
    Εχε παντοτε ενα κουβα με αγιασμο,μολις καπνισει ριχτον μεσα,οταν δεν εχει αγιασμο ο κουβας φορα τον στο κεφαλι-τυλιγμενο με αλουμινοχαρτο,μη ρωτας γιατι-θα σου εξηγησω αλλη φορα- η καποιος αλλος .

  14. Ανώνυμος 03/26/2014 @ 10:36 ΜΜ

    Καλη επιτυχια Νικολα..!..καλη δυναμη…
    Προς Ανώνυμος • 25 Μαρτίου 2014 – 1:10 π.μ. ….Και ετσι να ειναι..τα "5χρονα" που λες ειναι αγνα στην ψυχη…
    Βασιλης Δ.

  15. Ανώνυμος 03/27/2014 @ 4:55 ΜΜ

    Τελικά κόμμα θα κάνεις?
    Πρακτορέλλα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*