Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:24 - 25/06/2014

Κύμα καύσωνα σαρώνει τη χώρα -Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κύμα καύσωνα σαρώνει τη χώρα -Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου

Αποπνικτική θα είναι από σήμερα η ατμόσφαιρα σε ολόκληρη τη χώρα με τη θερμοκρασία νε ξεπερνά ακόμη και τους 40 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές και ταυτόχρονα κύμα σκόνης από την Αφρική να καλύπτει ολόκληρη τη χώρα.


Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για σήμερα έχει ως εξής:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα βόρεια που το μεσημέρι θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά.

Άνεμοι: ασθενείς και το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 18 έως 34 και κατά τόπους 36 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις από τα δυτικά με πιθανότητα όμβρων το μεσημέρι στα βόρεια ορεινά .

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα βόρεια νότιοι νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασια: από 18 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος με αύξηση των νεφώσεων το απόγευμα.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Το απόγευμα στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 19 έως 36 και κατά τόπους 38 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: στα βόρεια ασθενείς και το βράδυ νοτιοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και πρόσκαιρα στο Σαρωνικό βορειοδυτικοί.

Θερμοκρασια: από 21 έως 37 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος με αύξηση των νεφώσεων το μεσημέρι στα γύρω ορεινά .

Άνεμοι: ασθενείς και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νοτιοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 20 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Κεφαλονιά

Καιρός: αρχικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ για αύριο έχει ως εξής:

Καιρός: στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Άνεμοι: στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί και στα νότια δυτικοί. Βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: θα κυμανθεί σε υψηλή επίπεδα και θα φτάσει κατά τόπους στη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Πελοπόννησο τους 39 βαθμούς κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ για την Παρασκευή έχει ως εξής:

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές νεφώσεις και στα βόρεια, κυρίως στα ορεινά, θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση στα δυτικά και τα βόρεια αλλά στις υπόλοιπες περιοχές θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.

Η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για το Σάββατο έχει ως εξής:

Καιρός: στα βορειοανατολικά τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 06/25/2014 @ 11:30 ΠΜ

    ποιο κυμα καυσωνα λενε οταν το ελληνικο καλοκαιρι ειχε 45 για πλακα? ρωτηστε κανα γεροντα να δειτε…φετος ολοι οι μηνες εχαν το πολυ 5 μ3 6 μερες ηλιοφανεια και μεχρι τις 20 ιουνη εριχνε χαλαζια βροχες και συννεφιες σε ολη την ηπειρωτικη ελλαδα..εμαθε και η τηλεοραση και υποβαλλει εμας το βοιδια οτι 30 ειναι καυσωνας..σημερα τεταρτη ψεκαζουν και απο αυριο η ρουφιανα meteo λεει συννεφα και βροχες σαβ/κο..βαφτισανε τους χημικους αεροψεκασμους σκονη ααπο αφρικη. καποτε εμφανιζονταν σποραδικα και τωρα καθε βδομαδα που ψεκαζουν λενε σκονη απο αφρικη! ειμαστε ηλιθιοι και μας υποβαλλουν.ξεχασαμε την μεγαλη εβδομαδα που εριχνε παγοβουνα ξεχασαμε τις αποκριες μια απο τα ιδια την πρωτομαγια του αγιου πνευματος? εβγαλε 2 μερες ηλιο φυσιολογικο και μας κανουν να κρυφτουμε.hombit καλικαντζαροι θα γινουμε..ελεος με τις παπαριες των επιστημονων και τηλεορασης.ο καιρος καταστρεφεται συστηματικα απο καποιους! το σεπτεμβριο θα φαμε νεο χωνι με εκτακτες φορολογησεις λογω εισαγωγης προιοντων μιας και η δικη μας τεχνητα καταστραφηκε.

  2. Ανώνυμος 06/27/2014 @ 7:44 ΠΜ

    σιγα τον καυσωνα απο τεταρτη ψεκαζουν και χθες πεμπτη συννεφιασε ,σημερα 27 ιουνη παρασκευη εχουμε συννεφια και κρυο αερα κλασσικα το σαβ/κο θα βρεχει χαλαζι..ψεματα λενε και τρομαζουν τον κοσμο, βαφτιζουν το χημικο νεφος σκονη αφρικης και οι κουτοι το τρωνε.αυτος ειναι ο κοσμος μας σε βαρανε τους βλεπεις και μετα σου λενε οτι δε σε βαρεσαν και λες..εχετε δικιο..προσκυνηστε απατεωνες τηλεοραση και ψεματα.καλα μας κανουν γιατι αυτο ζηταμε μιζερια και αγνοια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*