Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:08 - 28/02/2014

Καταψηφίστηκε νομοσχέδιο προαπαιτούμενο της Τρόικα-Εκβιάζει με διακοπή μισθοδοσίας δημοσίων υπαλλήλων, ο Ανανιστής προδότης της Κύπρου Αναστασιάδης…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Καταψηφίστηκε νομοσχέδιο προαπαιτούμενο της Τρόικα
Μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε απόψε, ένα περίπου χρόνο μετά το κυπριακό μνημόνιο, καθώς η Βουλή απέρριψε το νομοσχέδιο για τις ιδιωτικοποιήσεις των ημικρατικών οργανισμών.

Τώρα είναι αμφίβολη η καταβολή της τέταρτης δόσης του δανείου από το Μηχανισμό Στήριξης, αφού η τρόικα είχε εξαρτήσει την εκταμίευσή του από την έγκριση του νομοσχεδίου.

Το νομοσχέδιο απορρίφθηκε με 25 ψήφους υπέρ, 25 κατά και με 5 αποχές.

Υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές του ΔΗΣΥ, 3 βουλευτές του ΔΗΚΟ (Ν. Παπαδόπουλος, Σοφοκλής Φυττής και Γιώργος Προκοπίου) ο βουλευτής του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας.

Κατά ψήφισαν οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, της ΕΔΕΚ, ο βουλευτής των Οικολόγων και η Συμμαχία Πολιτών.

Αποχή τήρησαν πέντε βουλευτές του ΔΗΚΟ (Μάριος Κάρογιαν, Αθηνά Κυριακίδου, Φύτος Κωνσταντίνου, ‘Αγγελος Βότσης και Αντώνης Αντωνίου).-

Εκβιάζει με διακοπή μισθοδοσίας δημοσίων υπαλλήλων, ο Ανανιστής προδότης της Κύπρου Αναστασιάδης…

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΦΤΕΡΟΥ -ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ — Ίσως δοθεί μισός μισθός Μαρτίου στους δημοσίους υπαλλήλους, σε επαναφορά το νομοσχέδιο την Τρίτη.

— Μετά την καταψήφιση του κρίσιμου νομοσχεδίου για τις ιδιωτικοποιήσεις, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τον Υπουργό Οικονομικών στο Προεδρικό με στόχο φυσικά να αναλυθεί η δύσκολη κατάσταση που δημιουργείται.

— Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται προσπάθεια για να γίνει άμεση επαναφορά του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις, με άλλη ονομασία. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Βουλής, το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις δεν γίνεται να πάει με το ίδιο όνομα γι’ αυτό και θα χρησιμοποιηθει με άλλο όνομα και διαφορετική περιγραφή για να ξαναπάει την Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής. Επιδίωξη της Κυβέρνησης φυσικά είναι αυτή την φορά να πάρει την έγκριση της Βουλής αφού του η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις αποτελεί προϋπόθεση για τη συνέχιση της χρηματοδότησης της Δημοκρατίας σύμφωνα με τους όρους του Μνημονίου. Η ψήφιση πρέπει να συντελεσθεί το αργότερο μέχρι την 4η Μαρτίου 2014.

— Πολύ πιθανόν να γίνουν συναντήσεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και του ΔΗΣΥ με το ΔΗΚΟ για να βρεθεί η χρυσή τομή.

— Εν αναμονή πάντως της συνεδρίας της Τρίτης και για παν ενδεχόμενο το Υπουργείο Οικονομικών έχει ενεργοποιήσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης αφού αν δεν περάσει τελικά το νομοσχέδιο θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα λόγων της μη εκταμίευσης της επόμενης δόσης. Λόγω της δύσκολης κατάστασης που δημιουργείταισύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σοβαρές σκέψεις από την Κυβέρνηση να δοθεί μόνο το 50% του μισθού Μαρτίου στους δημοσίους υπαλλήλους ενώ το πρόβλημα αναμένεται να γίνει μεγαλύτερο τον Απρίλιο.

— Η συνεδρία της Τρίτης λοιπόν και φυσικά τα όσα θα προηγηθούν αναμένεται να είναι καθοριστικά για την οικονομία του τόπου. Αναμένεται επίσης με ενδιαφέρον επίσημη τοποθέτηση από την Τρόικα για το όχι της Βουλής και φυσικά για την επόμενη μέρα.

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 02/28/2014 @ 1:17 ΜΜ

    Oλοκληρωνεται το γεωπολιτικο παζλ !!!!!!

  2. Ανώνυμος 02/28/2014 @ 1:17 ΜΜ

    Θα γινει ξαφνικα !

  3. Ανώνυμος 02/28/2014 @ 1:23 ΜΜ

    ΑΥΝΑΝΙΣΤΉΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΌ

  4. Ανώνυμος 02/28/2014 @ 2:29 ΜΜ

    ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!

    ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ:
    http://www.katohika.gr/2014/02/poulane-tin-ethniki-pinakothiki-stin-kerkira.html

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΚΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΕΧΥΡΟ… ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ… ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ… ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ… ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΩΝ… ΕΙΤΕ ΞΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΙΤΕ ΞΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

    ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ… ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΝ ΤΖΟΥ… Κ.Λ.Π.

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΠΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ, ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ… ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΜΕΓΑΛΩΝ" ΚΑΠΙΤΑΛΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ.. ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΟΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…

    ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΦΗΚΕΣ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ… ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΧΩΜΕΝΟΙ… ΑΛΛΗΛΟΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!

    ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΓΩΓΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ… ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΑΡΕΑ ΕΝΣΗΜΑ, ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ… ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!

    Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ… ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ…

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ, Η ΠΟΤΑΠΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ…

    ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ…

    ΑΥΤΑ.

    ΥΓ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ… Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ… ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

    ΟΤΑΝ Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ… ΤΟΤΕ Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ… ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

  5. Ανώνυμος 02/28/2014 @ 8:18 ΜΜ

    Θά ήταν καλά να συνέλθει ο Νίκαρος με τα ουϊσκάκια που έβγαλε 32 000 000 έξω απο την χώρα για να μην του τα κουρέψουν και να σταματήσε τους θεατρισμούς γιατί εβούλιαξε την χώρα. Αυτός και ο πρώην Σαρρής του και όλοι οι συνεργάτες του…. οσον για τον επίσημο συνομιλητή αυτός και εξαγοράζεται….
    Α.

  6. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ

    http://www.katohika.gr/2014/02/sovara-episodia-ekso-apo-tin-kypriaki-vouli.html
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 24 Φεβρουαρίου 2014 – 5:05 μ.μ.

    ΄΄ ΚΥΠΡΟΣ
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΝ 3-4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΗΤΟΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..….ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ…΄΄

    ΕΤΣΙ…
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ…
    ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΟ, ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ..

    ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;
    ΕΤΣΙ..ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ KAI EKEI, ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…
    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ΄΄ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΜΑΣ..
    Π.Χ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΛΠ..
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ..
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ..
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ..

    —ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥΣ—

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΥΣΤΙΚΗ..
    ΜΗΠΩΣ KATI ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ME ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΚΡΩΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ/ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ;
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ;
    ΚΡΥΦΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ;
    ΤΟ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ;
    ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΡΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΑΣ ;
    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) ΜΕ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ..

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ…
    ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΑΛΙ..
    ΕΤΣΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ..

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*