Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:07 - 17/12/2014

ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το πολιτικό θέατρο του «προεδρικού» παραλόγου που άρχισε εδώ και λίγους μήνες, συνεχίζεται ενώ παράλληλα συνεχίζεται και επιδεινώνετε η τραγωδία του ελληνικού λαού που καρατομείται καθημερινά και τώρα αναμένεται να οδηγηθεί στο ικρίωμα για την τελικό του αποκεφαλισμό, κατά το. «πρότυπο» των Τζιχαντιστών.

Το θέατρο εκτυλίσσεται με την έναρξη των ψηφοφοριών στην ελληνική βουλή για την εκλογή νέου προέδρου της Δημοκρατίας. Αν δεν εκλεγεί, θα οδηγηθεί η χώρα στις εκλογές. Και ποιοι θέλουν εκλογές ; Κανένας! Και φυσικά δεν θέλει εκλογές η κυβέρνηση για να διασωθεί από την νέμεση του κόσμου για την προδοσία και για την καταστροφή που επέφερε στην χώρα. Είναι γνωστή στην ιστορία η τύχη των προδοτών. Δεν θέλει η οικονομία που θα στενάξει ακόμα μια φορά και θα υποστεί τα πάνδεινα, ενώ οι φήμες για «καταστροφική» εκλογή του Σύριζα θα οργιάσουν, με συνέπεια να φύγουν και τα εναπομείναντα κεφάλαια στο εξωτερικό. Δεν θέλει όμως και ο Σύριζα, γιατί γνωρίζει πως το «πικρό» ποτήρι θα έρθει μπροστά του αμέσως μετά τις εκλογές στην περίπτωση, που είναι και η πιο πιθανή, της εκλογικής του νίκης. Δεν θέλει ο Σύριζα τις εκλογές γιατί γνωρίζει ότι μπροστά σε όλους μας κραδαίνοντας τα νέα δολοφονικά μέτρα της Τρόικας, που χωρίς έλεος πλέον, αφού εμείς οι ίδιοι τους δώσαμε αυτό το δικαίωμα, σκοπεύουν στην τελειωτική και ολοκληρωτική εξόντωση του ελληνικού λαού. Γιατί αν πραγματικά ήθελε την ανατροπή, θα έλεγε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Ότι δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι, δεν μπορεί να επιβιώσει η χώρα μέσα σε αυτό το στραγγαλιστικό πλαίσιο του ευρώ και αυτής της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Τούρκοι το κατάλαβαν εδώ και καιρό και έριξαν «μαύρη πέτρα» στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μονό οι σύντροφοι του Περισσού μας λένε εδώ την αλήθεια. Και στο κάτω κάτω, ποιος «καίγεται» για το ποιος θα είναι ο αυριανός πρόεδρος, όταν δεν έχει την δυνατότητα επιβίωσης ; Η αποθέωση της υποκρισίας και της απατής!

Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως αυτή η εξόντωση, αυτή η ολοκληρωτική λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας, θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για το τελικό γενικό ξεπούλημα όλων των εθνικών θεμάτων, για τα οποία, εκτός από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, κανένας πλέον δεν μιλά. Κανείς δεν μιλά γι’ αυτά λες και όλοι έχουν πιει το αμίλητο νερό. Αποφεύγουν να αναφερθούν στα εθνικά θέματα όπως ο διάβολος το λιβάνι. Αισθάνονται άβολα όταν κάποιος τολμά να τα θίξει και τότε γίνονται «τυφλοί» και «κωφάλαλοι», ενώ μόνο τότε θυμούνται πως οι Έλληνες πεινούν, (φυσικά δεν ομολογούν ότι πεινούν εξ’ αιτίας τους) και δεν έχουν καιρό να ασχοληθούν με την ΑΟΖ, το Καστελόριζο, την τουρκική προκλητικότητα, το Σκοπιανό, τον αλβανικό επεκτατισμό και όλα τα συναφή.

Αυτό το θέατρο θα είναι το πιο θλιβερό θέατρο όλης της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Οι πρωταγωνιστές είναι όλοι αυτοί οι πολιτικοί που σαν τα κοράκια ρήμαξαν την χώρα, σαν τα βαμπίρ ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού, σαν τους Τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν κάθε προοπτική για την σωτηρία αυτής της χώρας. Είναι όλοι αυτοί που θα αρχίσουν να παρελαύνουν από τις οθόνες μας με γεμάτες τσέπες, με καλοβολεμένα παιδιά που τα περισσότερα σπουδάζουν στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού, με πανάκριβες και αδήλωτες βίλες, με πανάκριβα τελευταίου μοντέλου τετρακίνητα, για να παίξουν το «παιχνίδι» της εκλογής του νέου προέδρου της χώρας, την ίδια ώρα που ενώ πλησιάζουν οι γιορτές, ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι προσπαθούν να επιβιώσουν με τα ψίχουλα της κρατικής μέριμνας. Αντί όλοι αυτοί να μας πουν πως θα αποτινάξει η χώρα την ξένη τοκογλυφική σκλαβιά που σκυλεύει πάνω στο κορμί της, αντί να μας πουν πους θα ανασάνει ένας δυστυχισμένος κόσμος, αντί να μας πουν πως θα προστατέψουν την απειλουμένη άμεσα εθνική μας ακεραιότητα, μας παίζουν το θέατρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, Έλεος!

Αυτή είναι η χώρα που ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2015 με τους ξένους «φίλους» και «συμμάχους» της να ακονίζουν τα μαχαίρια που σκοπεύουν να τα μπήξουν στον λαιμό της για να την αποτελειώσουν! Αυτή είναι η χώρα όπου η προδοσία είναι εθνικό προϊόν! Αυτή είναι η χώρα που αναζητά την φλόγα μέσα από τις στάχτες. Αυτή είναι και η χώρα όπου ο φοίνικας αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες! Και να μην ξεχνάμε ότι ο από μηχανής Θεός, είναι ελληνικό δημιούργημα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Και να μην ξεχνάμε ότι ο από μηχανής Θεός, είναι ελληνικό δημιούργημα!
    ΣΥ ΕΙΠΑΣ!!!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ…
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ……

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…
    ΕΚΕΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ…. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ…..
    ΑΥΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ??????
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ……
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ……
    ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ Ο ΛΑΟΣ…..
    ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΘΩΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…….
    ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ…….
    ΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…..

    • Ανώνυμος 12/17/2014 @ 6:07 ΜΜ

      Γι αυτό το λαό μιλάμε; Τους σημερινούς κατοίκους της Ελλάδας;;;

      Άσε. Άσε!…

  2. Ανώνυμος 12/17/2014 @ 2:02 ΜΜ

    Ποίηση… Λογοτέχνης έπρεπε να γίνεις τουρκολόγε μου

  3. Ανώνυμος 12/17/2014 @ 4:10 ΜΜ

    Γιατι εδω και παρα πολλα χρονια εχω την αισθηση οτι οι οι εκλογες ποτε δεν ηταν αδιαβλητες?

  4. Ανώνυμος 12/17/2014 @ 7:23 ΜΜ

    1992..στο μεντιτερενιαν κολετζ…εκανα διοικηση επιχειρησεων..ο καθηγητης που μας εκανε μαθημα,μας ανεφερε,οτι σε προσφατες εκλογες(ανεφερε οι δουλευε στον αμυνης καποια στιγμη),οι αμερικανοι(στειντ ντιπαρπμεντ) ειχαν στειλει φαξ 6 μηνες πριν τις εκλογες,με τα ακριβη ποσοστα των κομματων….αυτα!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*