Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:06 - 19/07/2014

Κένυα: Επτά νεκροί από επίθεση ισλαμιστών σε λεωφορείο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερις αστυνομικοί, σκοτώθηκαν σε επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ σε λεωφορείο σε παράκτια περιοχή της βόρειας Κένυας, η οποία πλήττεται από σειρά αιματηρών επιθέσεων από τα μέσα Ιουνίου, ανακοίνωσαν σήμερα η αστυνομία και ο Ερυθρός Σταυρός.

Οι Σομαλοί ισλαμιστές Σεμπάμπ ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση, όπως και για τις περισσότερες προηγούμενες επιθέσεις.

Ο κενυατικός Ερυθρός Σταυρός αναφέρει σήμερα στο λογαριασμό του Twitter “ότι επτά είναι οι νεκροί από την επίθεση” που σημειώθηκε 6 χλμ. από την πόλη Ουίτου της επαρχίας Λαμού, πάνω στον δρόμο που συνδέει τη Μομπάσα με την πόλη Λαμού.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ομάδα ενόπλων άνοιξε πυρ εναντίον λεωφορείου που κατευθυνόταν στο Λαμού σκοτώνοντας τον οδηγό και δύο επιβάτες και μετά εναντίον περιπολικού της αστυνομίας που έφθασε στο σημείο.

Η περιοχή που αποτέλεσε το στόχο της επίθεσης δεν είναι τουριστική, συνεπώς τα θύματα είναι Κενυάτες.

“Οι επιθέσεις αυτές αποτελούν σαφή απάντηση στους ψευδείς ισχυρισμούς της κενυατικής κυβέρνησης ότι έχει ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας” στην περιοχή αυτή, δήλωσε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος των Σεμπάμπ Αμπντουλαζίζ Αμπού Μούσαμπ.

“Οι μαχητές Σεμπάμπ είναι έτοιμοι να δράσουν ή να επιτεθούν όπου χρειαστεί στο κενυατικό έδαφος. Αφού εκτέλεσαν την αποστολή τους, οι μαχητές μας επέστρεψαν στις βάσεις τους”, πρόσθεσε χωρίς να διευκρινίσει αν οι βάσεις είναι στην Κένυα ή στη Σομαλία.

Η νέα επίθεση αυξάνει σε 94 τον αριθμό των νεκρών, σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό, από τις επιθέσεις που σημειώνονται από τα μέσα Ιουνίου σε πολλά χωριά της περιοχής αυτής.

Οι επιθέσεις πραγματοποιούνται σε αντίποινα για την επέμβαση του κενυατικού στρατού στη Σομαλία, που πολεμά τους Σεμπάμπ στο πλαίσιο της αποστολής της Αφρικανικής Ένωσης.

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 07/19/2014 @ 9:11 ΜΜ

    ΑΝΤΕΠΊΘΕΣΗ…

    ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΏΝ…

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΗ…

    ΑΣΤΕΊΟ …

    ΦΡΙΚΤΌ..

    ΦΑΕΘΩΝ

    θα έχουν άσχημα .. νέα!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*