Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:18 - 18/05/2014

Κάλεσμα ένωσης στους συνέλληνες της END από τον Stranger !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις




Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (24)

  1. Ανώνυμος 05/18/2014 @ 4:27 ΜΜ

    ΣΩΣΤΟΟΟ!!!

  2. Ανώνυμος 05/18/2014 @ 4:41 ΜΜ

    Βρες αποδείξεις για τα κλεμένα και δωσ' τες στον εισαγγελέα αν θες να σώσεις κάτι.

    • Ανώνυμος 05/18/2014 @ 6:51 ΜΜ

      Σε "ποιόν" εισαγγελέα ;;;;;;;;;;

      • Ανώνυμος 05/18/2014 @ 9:17 ΜΜ

        Βρες και εισαγγελέα. Όλα εγώ θα τα κάνω ;; Έχω να εργαστώ & να λάβω αμοιβή γενικότερα από το 2007. Άμα θες έλα να σου πω εγώ πως ζει ο άνθρωπος χωρίς τίποτε.

  3. Ανώνυμος 05/18/2014 @ 5:04 ΜΜ

    Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Νεοέλληνας είσαι…

  4. Ανώνυμος 05/18/2014 @ 5:07 ΜΜ

    απλά και ξεκάθαρα..
    σωστός..
    οτι είναι καλό για την Ελλάδα και τους Ελληνες,το προωθούμε..

  5. Ανώνυμος 05/18/2014 @ 5:08 ΜΜ

    Περιμένετε να κατέβει ο Απόλλωνας πρώτα να πα΄τε όλοι μαζί στον Εισαγγελέα. Και θα έρθει ο Ερμής μάρτυρας υπεράσπισης

  6. Ανώνυμος 05/18/2014 @ 5:11 ΜΜ

    Ο στόχος φίλε μου, είναι να ελεγχθεί η γνησιότητα του Ελληνικού χρέους, πρίν απο την γνησιότητα των ομολόγων του Σώρρα, αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει έτσι κι αλλιώς.
    Φαντάσου ένα υποθετικό σενάριο, όπου η κυβέρνηση θα δεχόταν την συνεργασία και τους όρους της END.
    Φαντάσου να ελεγχόταν το χρέος, να φαινόταν ότι δεν χρωστάμε και στη συνέχεια να αποδεικνυόταν ότι και τα ομόλογα είναι πλαστά, αλλά δεν τα χρειαζόμαστε. Ποιος θα κέρδιζε και ποιος θα έχανε ;

  7. Ανώνυμος 05/18/2014 @ 5:15 ΜΜ

    ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ "ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ" ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ.

    ΑΝ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΑΝΕΙΟ,

    ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.

    ΓΙΑΝΝΗΣ.

    • Ανώνυμος 05/19/2014 @ 10:29 ΠΜ

      Για να καταλάβεις επιτέλους οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ θα πρέπει να ανατρέξεις στις ιστοσελίδες που έχουν οι άνθρωποι να δείς τά βίντεο και να ακούσεις προσεκτικά.
      Η ομαδα προσπαθεί ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ αυτά που έχουμε ήδη δώσει ή αυτά που μας έχουν ΚΛΕΨΕΙ τοσα χρόνια τα λαμόγια.

  8. Ανώνυμος 05/18/2014 @ 5:17 ΜΜ

    ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGER ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ BONDS TOY
    STEPHEN WOZNY, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.
    ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ SITE ΣΟΥ ΣΕ ΡΙΣΚΟ ΤΑ ΜΟΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

  9. Ανώνυμος 05/18/2014 @ 6:05 ΜΜ

    Ετσι γειά σου ρε στρέιντζερ…αυτό φωνάζουμε εδώ και δυό μισι χρόνια…Η ομάδα ΕΝΤ της Λαμίας κατάφερε να πλησιάσει τον ίδιο τον Σαμαρά με τα χαρτιά στο χέρι και του ζήτησε να πάρει θέση… και κείνος κοιτόντας σαν χαμένος πανικοβλημένος, έτοιμος να πάθει εγκεφαλικό, είπε σε παρακαλώ μή φωνάζεις ενώ ο Σταικούρας μάζευε αρον αρον τα ντοκουμέντα για να μή τα δεί ο κόσμος και αμέσως έστειλε την προσωπική του φρουρά να συλλαβουν μιά κοπελίτσα που τραβούσε βίντεο και τον ίδιο που του έκανε τις ερωτήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να σβήσουν απο το κινητό της κοπελίτσας το βίντεο μετά απο 2ωρη ανάκριση και όλες τις φωτογραφίες που είχε. ΔΕΝ ΕΙΠΕ Τ Ι Π Ο Τ Α. Ούτε μην πιστεύετε σε τέτοια πράγματα, ούτε δεν έχω υπόψιν μου κάτι τέτοιο, Τ Ι Π Ο Τ Α.
    Τις πληροφορίες που θέλεις θα τις βρείς όλες, όλα τα χαρτιά όλα τα βίντεο όλες τις λεπτομέριες στην ιστοσελίδα http://alfeiospotamos.gr/

    • Ανώνυμος 05/19/2014 @ 6:34 ΜΜ

      Δεν κατάλαβες ότι στο βιντεάκι σου λέει ότι προχωράει σε καταγγελία εναντίων των πλαστογράφων και όχι οτι τάσσεται στο πλευρό τους.

  10. Ανώνυμος 05/18/2014 @ 8:56 ΜΜ

    Στρέιντζερ αν δε κάνεις πλάκα και αποφάσισες να λειτουργήσεις Ελληνικά, μπράβο σου αν και άργησες.
    Αλλά προσωπικά δεν σε εμπιστεύομαι φίλε, sorry

  11. Ανώνυμος 05/18/2014 @ 11:20 ΜΜ

    ΜΑ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ .ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΩ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ , ΕΝΟΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΥΠΕΘΥΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΤΡΕΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ,ΠΑΡΑΤΑΓΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΕΚΙΑ ΜΑΖΩΞΕΙΣ, ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΕΣ, ΝΑ ΜΠΛΑΜΠΛΑ ,ΝΑ ΤΟΥΤΟ ΝΑ ΕΚΕΙΝΟ ,ΒΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΥΣ ,ΒΡΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΙΟΥΣ ,ΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΟ .Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΕΚΩΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ,ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΛΟΓΙΕΣ…ΟΠΟΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΩ ,—- ΕΥΑΓΟΡΑΣ–

  12. Ανώνυμος 05/19/2014 @ 3:02 ΜΜ

    δεν κρυβεται ο σωρρας. στειλτου εμαιλ να στα στειλει

  13. Ανώνυμος 05/19/2014 @ 6:08 ΜΜ

    Τι λες τωρα;; Καλα ξυπνητουρια Στρειντζερ.Επρεπε να το ειχες κανει εδω και καιρο. Τουλαχιστον να μαθουμε πραγμτικα την υπαρξη ή οχι των ομολογων. Το λεω γιατι ασκεις επιρροη.. Γιατι ομως τωρα;;ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ; Περιμενω απαντηση κ οχι γειωση! Ευχαριστω

  14. Ανώνυμος 05/19/2014 @ 7:15 ΜΜ

    Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ίχνη του Σώρρα
    http://ellinfylakas.blogspot.gr/2014/05/blog-post.html#more

  15. Ανώνυμος 05/20/2014 @ 10:54 ΠΜ

    To μόνο που μπορεί να σου προσφέρει μία συνεργασία με αυτούς τους απατεώνες είναι μιά θέση στο διπλανό κελί της φυλακής stranger

  16. Ανώνυμος 05/21/2014 @ 4:45 ΜΜ

    Παρακαλω διαδωστε την σελιδα (ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ) Φτιαξτε μονοι σας βιοκαυσιμο

  17. Ανώνυμος 05/23/2014 @ 12:11 ΜΜ

    Το ποιός είναι απατεώνας θα αποδειχθεί εάν ο Νίκος κάνει πρόταση "συνεργασίας" στον Σώρρα. Προφανώς και θα καταλάβει.Οσο για τον Εισαγγελέα η ευχή μου είναι να πάνε όλοι αυτοί που κατέστρωσαν και εκτέλεσαν το σχέδιο οικονομικής εξαθλίωσης και καταστροφής της πατρίδας μου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*