Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:40 - 07/07/2014

Ισχυρός σεισμός στο Μεξικό – Τουλάχιστον 3 νεκροί

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον 3 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από τον ισχυρό σεισμό που συγκλόνισε την μεθόριο της Γουατεμάλας με το Μεξικό, από τον οποίο προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε δεκάδες κτίρια και κατολισθήσεις.

Ο μεγέθους 7,1 βαθμών σεισμός συγκλόνισε την περιοχή Σαν Μάρκος, κοντά στα σύνορα της Γουατεμάλας με το Μεξικό, η οποία είχε πληγεί από σεισμό μεγέθους 7,4 βαθμών και τον Νοέμβριο του 2012, ο οποίος είχε προκαλέσει τον θάνατο 48 ανθρώπων.

Από τον σεισμό που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί τοπική ώρα προκλήθηκαν ρωγμές σε κτίρια, κατολισθήσεις από τις οποίες έκλεισαν δρόμοι και διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή αυτή, σύμφωνα με τις αρχές.

Σε ερώτηση που του έγινε για να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες για τον θάνατο τριών ανθρώπων από τον σεισμό, ο Αλεχάντρο Μαλντονάντο, διευθυντής της αρχής αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης της Γουατεμάλας CONRED, απάντησε: «Ναι, δυστυχώς».

Ο Λουίς Ριβέρα, κυβερνήτης της περιοχής του Σαν Μάρκος, συμπλήρωσε ότι τουλάχιστον 48 σπίτια υπέστησαν σημαντικές ζημιές στην πόλη Λα Ρεφόρμα της περιοχής, το δημοτικό κοιμητήριο της οποίας καταστράφηκε από τον σεισμό.

«Ο σεισμός αυτός ήταν αρκετά ισχυρός. Οι οικογένειες στην περιοχή είναι πραγματικά φοβισμένες μετά την εμπειρία που είχαν τον Νοέμβριο του 2012. Έχουν καταστραφεί σπίτια», σημείωσε ο ίδιος.

Ο Ραούλ Ερνάντες, εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Γουατεμάλας, διευκρίνισε ότι δύο θάνατοι αναφέρθηκαν στο Σαν Ραφαέλ Πίε ντε λα Κουέστα στο Σαν Μάρκος. Επίσης σημείωσε ότι ο σεισμός προκάλεσε ζημιές σε 30 σπίτια.

Δώδεκα άνθρωποι νοσηλεύονται στην περιοχή αυτή στην οποία προκλήθηκαν επίσης σημαντικά προβλήματα στα δίκτυα επικοινωνίας, πρόσθεσε ο Σέρχιο Βάσκες, άλλος εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.«Όλη η περιοχή του Σαν Μάρκος επλήγη αρκετά από τον σεισμό», πρόσθεσε.

Το επίκεντρο του σεισμού βρισκόταν σε απόσταση 35 χλμ. δυτικά-νοτιοδυτικά της πόλης Ταπατσούλα στην Πολιτεία Τσιάπας του Μεξικού και το εστιακό βάθος του ήταν περίπου 75 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Γεωλογικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ (USGS).

Οι αρχές της Τσιάπας ανακοίνωσαν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για πολύ μεγάλες ζημιές. Ο σεισμός έγινε επίσης αισθητός στο Ελ Σαλβαδόρ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ…

    ‘’ [ΓΑΙΑ] ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΚΛΗΡΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΟΥ ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ’’

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ (ΠΡΩΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ) ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΝΤΑΪΤΣΙ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ (ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ 8 ΗΜΕΡΩΝ – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 5 ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ)>ΙΑΠΩΝΙΑ

    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΝΕΟΓΚΟΥΡΙ (270 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ) > ΜΙΓΙΑΚΟ, ΟΚΙΝΑΟΥΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ…

    ΝΑΙ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΚΟΣ ΩΣ ΣΥΜΒΑΝ..ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

    ΗΤΟΙ ΓΑΙΑ ΚΑΛΕΙ ΝΕΜΕΣΙΣ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  2. Ανώνυμος 07/08/2014 @ 4:25 ΠΜ

    ΗΤΟΙ ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΕΙ ΟΥΡΑΝΙΑ.

  3. Μακαρι να ανοιξει η Γη να βγουν τα Γωγ και Μαγωγ και να σας φανε ολους. Που δεν λετε να βοηθησετε μια αδυναμη γυναικα να κανει το ονειρο της πραγματικοτητα.

    Γιατι θεε μου να μην γεννηθω στο ντουμπαι και να ειμαι αραβιδα πρινσες?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*