Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:41 - 07/08/2014

Θα «Τσιπάρουν» τους μαθητές με πρόσχημα την προώθηση καλής συμπεριφοράς!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θα «Τσιπάρουν» τους μαθητές με πρόσχημα την προώθηση καλής συμπεριφοράς!
Ο «Μεγάλος Αδελφός» στον καρπό μαθητών σύμφωνα με εφαρμογή σχολείου στη Νέα Ζηλανδία!

Σε μια κίνηση που παραπέμπει σε ταινία επιστημονικής φαντασίας αποφάσισε να προβεί σχολείο στη Νέα Ζηλανδία, αποφασίζοντας να «τσιπάρει» τους μαθητές με απώτερο σκοπό την προώθηση καλής συμπεριφοράς. Το σχολείο που βρίσκεται στο Canterbury της Νέας Ζηλανδίας σκοπεύει να εφαρμόσει το μέτρο που ζητά από τους μαθητές να φορούν βραχιόλι με μικροτσίπ, ώστε το συμβούλιο του σχολείου να μπορεί να επιτηρεί την συμπεριφορά τους και να αποτρέπεται με αυτό τον τρόπο η εκδήλωση ακραίων συμπεριφορών.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του συγκεκριμένου σχολείου αντέδρασε στην εφαρμογή του μέτρου, ενώ πολλοί γονείς δήλωσαν ότι δεν είχαν καν ενημερωθεί από την διοίκηση για την εφαρμογή του, κάτι που έγινε αρκετά αργότερα όταν το θέμα έλαβε διαστάσεις στα τοπικά μέσα. Το μέτρο προβλέπει μεταξύ άλλων την χρησιμοποίηση του μικροτσίπ για την επιβράβευση των μαθητών με ένα απλό σκανάρισμα από μέρους των καθηγητών τους, το οποίο θα προσθέτει αυτόματα πόντους καλής διαγωγής στον ηλεκτρονικό φάκελο των μαθητών.

Οι αντιδράσεις των γονέων όμως δεν σταματούν, κάνοντας λόγο για τακτικές που εφαρμόζονται σε σωφρονιστικά ιδρύματα, ενώ ο Υπουργός Παιδείας της χώρας ανέφερε ότι είναι δικαίωμα του κάθε σχολείου ο τρόπος με τον οποίο θα ενθαρρύνει την καλή διαγωγή!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 08/07/2014 @ 8:56 ΠΜ

    νεα ζηλανδια το.πειραματοζωο του πλανητη.

  2. Πονηροί σατανάδεεεεεεςς !!!! Προστάτεψε τα παιδιά σας (μας) !!!
    Στα δικά μου έχω πει εδώ και πάρα πολύ καιρό , να μην δεχτούν οτιδήποτε τους ζητήσουν στο δημοτικό , είτε εμβόλιο ,είτε κάτι άλλο , χωρίς να το ξέρω !!! Το ίδιο έχω πει και στον Διευθυντή του σχολείου…. Φέτος θα τον βάλω να υπογράψει κιόλας . Θα βρω τρόπο. O κόσμος άρχισε "προοδευτικά " και βρωμάει …

  3. Ανώνυμος 08/07/2014 @ 10:52 ΠΜ

    ΕΑΝ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤ ΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ .ΣΑΥΡΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΞΥΨΕΙ.Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ–ΘΡΗΣΚΕΙΑ –ΠΑΤΡΙΔΑ . -ΟΙΔΟΜΕΝ-

    • Ανώνυμος 08/07/2014 @ 3:10 ΜΜ

      μη μιλας για θρησκειες.θρησκοβλαμενο εισαι και συ???
      θα φωναξω τον μπλακη/εδω παρακατω ειναι

  4. Ανώνυμος 08/07/2014 @ 9:02 ΜΜ

    ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ…ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ._

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*