Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:20 - 09/06/2014

Θαλάσσιο τέρας έφαγε τεράστιο λευκό καρχαρία;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θαλάσσιο τέρας έφαγε τεράστιο λευκό καρχαρία;

Οι επιστήμονες στην Αυστραλία σηκώνουν τα χέρια ψηλά, κάνοντας… στην άκρη για μεταφυσικές ιστορίες, καθώς αδυνατούν να εξηγήσουν τι είδους θαλάσσιο… τέρας θα μπορούσε να φάει έναν – μέχρι πρότινος – δολοφόνο των ωκεανών μήκους τριών μέτρων!

Γιατί μπορεί σύμφωνα με τον θυμόσοφο λαό να υπάρχει πάντα ένα μεγαλύτερο ψάρι, ωστόσο δεν μπορεί να εξηγηθούν επιστημονικά οι ενδείξεις της συσκευής εντοπισμού του καρχαρία που ξεβράστηκε στην ακτή.

Σύμφωνα με αυτές, ο καρχαρίας βυθίστηκε ξαφνικά στα 1900 πόδια, ενώ σημειώθηκε ταχεία αύξηση της θερμοκρασίας του, παρόμοια με αυτή που παρατηρείται μέσα σε ένα πεπτικό σύστημα!

Έπειτα έμεινε στο ίδιο βάθος και στην ίδια θερμοκρασία για πολλές ημέρες πριν κινηθεί για λίγο προς την επιφάνεια και ξαναβυθιστεί…

Η μόνη λογικό εξήγηση είναι ότι ο καρχαρίας μπήκε στο μενού ενός… κανίβαλου κολλητού του, ο οποίος ωστόσο θα έπρεπε να ήταν μήκους τουλάχιστον 5,5 μέτρων και βάρους 2 τόνων!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 06/09/2014 @ 9:31 ΜΜ

    '' Σ' ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΙ ΗΣΟΥΝΑ ΝΕΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ…ΚΙ ΗΤΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ…Σ' ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΥΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ…Σ' ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΙΑ…ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΟΥΣΕ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΑ ΜΑΝΑ…ΚΙ ΕΓΙΝΕΣ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΙΝΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΑΛΑΝΑ…Σ' ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΚΕΙ…Σ' ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΙ ΕΙΧΕ ΚΙ ΧΑΡΟΝΤΑΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ''…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ανώνυμος 06/09/2014 @ 9:59 ΜΜ

    αμαν αυτοι οι αμερικανοι που ολα τα μετρανε με τα ποδια τους

    1900 feet =
    579.12 meters

    η ορκα ειναι απο 5-8 μετρα και μπορει να κατσει κατω απο τη θαλασσα 45 λεπτα συνηθως κηνηγαει κοντα στα 200 μετρα αλλα αν χρειαστει μπορει να παει και πιο βαθεια..

    Εκτος αυτου το βιντεο ειχε ενα παραξενο ηχο λες και δε θελαν ν αναγνωριστει ο εκφωνητης κατι σαν ανωνυμους θυμισε..

    Εκτος αυτου δεν υπηρχε φωτο απο το καρχαρια που πεθανε αλλα οι συντεταγμενες δε λεω ηταν εκει..

  3. Ανώνυμος 06/09/2014 @ 10:03 ΜΜ

    Γα……τέ γιατί χανόμαστε γαααα……..τε

    Τσιμης

  4. Ανώνυμος 06/09/2014 @ 10:38 ΜΜ

    ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ.

    • Ανώνυμος 06/10/2014 @ 12:32 ΜΜ

      Ακριβώς. Έφαγε τον καρχαρία και γι' αυτό μπήκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο.

  5. Ανώνυμος 06/09/2014 @ 11:18 ΜΜ

    O Πάγκαλος ήταν

  6. Ανώνυμος 06/09/2014 @ 11:29 ΜΜ

    το έχω δει στο animal planet. Δεν ήταν φάλαινα γιατί η φάλαινα δεν πάει σε αυτά τα βάθη, λόγο ότι πρέπει να αναπνέει. Αυτό το πράγμα ζει στο βυθό συνεχώς, ήταν εκεί για κάποιες ημέρες. Δεν ήταν καρχαρίας, διότι οι καρχαρίες δεν πάνε σε αυτά τα βάθη, έτσι είπε το animal planet… Εάν ήταν, ότι ήταν, κατάπιε τον καρχαρία. Μέχρι που έχεσε τον πομπό και αναδύθηκε στης ακτές. Και ότι είναι αυτό δεν ανεβαίνει πάνω από τα 250-300 μέτρα, κάθετε κάτω…

  7. Ανώνυμος 06/10/2014 @ 5:09 ΠΜ

    Ο Πάγκαλος ήταν που έφαγε τον καρχαριάκο..

  8. Ανώνυμος 06/10/2014 @ 12:06 ΜΜ

    Το μεγαλο ψαρι τρωεει το μικρο!
    Το μεγαλο ORC[BENY] τρωεει την ORCA και καταληγει σημερα στο Ιπποκρατειο με πονους στο στομαχι και τα λοιπα τα ξερετε…..

  9. Ανώνυμος 06/10/2014 @ 8:45 ΜΜ

    Εχμμ, το γεγονός να δαγκώθηκε απο άλλον καρχαρία και να φαγώθηκε μόνο το μέρος του σώματος που είχε τη συσκευή εντοπισμού δεν το σκέφτηκε κανεις…;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*