Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:56 - 07/11/2014

Η ψυχολογία πίσω απο τον προδότη πάει πολύ μακριά

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ψυχολογία πίσω απο τον προδότη πάει πολύ μακριά

Μες το πλαίσιο της συμπεριφοράς του προδότη και της προδοσίας που διαπράττει εναντίον αυτών που τον εχουν εμπιστευτεί, βλέπουμε παρα πολλά παθολογικά στοιχεία της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Η συνειδητη και απο το εγώ ελεγχόμενη συμπεριφορά του προδότη, αποδεικνύει την παθολογική του τάση και προτέρημα να ψεύδεται ασυστόλως ώστε να καταφέρει τους σκοπούς του η τους σκοπούς άλλων συνεργατών με την ίδια παθολογική ψυχοδομη.

Η ψυχολογία του προδότη ειναι απο τα αρχαία χρονια γνωστή. Στην αρχαία Ελλάς η προδοσία χαρακτηριζόταν σαν το πιο βαρύ έγκλημα που υπήρχε. Οι προδότες στην αρχαία

Ελλάδα μετά την ατιμωτική εκτέλεση τους, δεν επιτρέποταν να ταφούν! Έτσι για να καταλαβαίνουμε την εννοια της προδοσίας και την ανεπανόρθωτη ζημιά της στις ανθρώπινες σχεσεις αλλα και στις ελληνικές πόλεις.

Για τους αρχαίους προγόνους μας ο προδότης ήταν ενα επικίνδυνο πρόσωπο για την πολιτειακή συνείδηση και επιβίωση των πολιτών της πόλης.
Το αποτέλεσμα της προδοσίας η της πρόθεσης της συμβάδιζε με την μη επιβίωση της πόλης. Έτσι ο προδότης δεν είχε ούτε θεση στη ζωή αλλα ούτε και στο θανατο. Οι προδότες τιμωρούνταν με λιθοβολισμό μέχρι θανάτου.

Στις ημέρες μας όμως, στην κοινωνία που η σαδιστική συμπεριφορά ‘ο θάνατος σου η ζωή μου’ η δουλεια μου αντί της δίκης σου εχει γίνει της μόδας. Ο σημερινός Έλληνας κινδυνεύει περισσοτερο απο τον εαυτο του και απο τις σημερινές εξελίξεις της κοινωνίας όπου ζει αλλα δεν καταλαβαίνει και φυσικά δεν ελέγχει. Ο έλληνας έγινε καταναλωτής της ύλης και της επιφάνειας που άλλοι του μοστράρισαν και του έδειξαν τον νέο τρόπο ζώης. Εναν ανόητο τρόπο συμπεριφοράς για ανεγκέφαλους, χωρίς κρίση πολίτες. Την απομίμηση του επιδειξία.

Τον αρχαίο τον προστάτευε η πολιτειακή συνοχή και συμμετοχή στους θεσμούς, τον σημερινό έλληνα τι τον συνδέει; Οι ξενόφερτες υλιστικες συνήθειες, το ουίσκι, η BMW, η χωρίς όρια μόστρα; Η χιδαια ολόσωμη επίδειξη τατουάζ στις πλαζ; Η πουτανια και αδιαφορία για τον δίπλα; το άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά; Η θα τον προστατέψουν οι πολιτικοί του; Αυτοί δεν προλαβαίνουν να προστατέψουν την κλεμμένη απο άλλους ιδιοκτησία. Κλεμμένη από ποιόν;;;!!! Αυτοί μαζί με άλλους προδότες σε κόλλησαν τον Εμπόλα της ψυχοπάθειας του προδότη!!!….

Ζεις τον καθρεπτισμό τους….αυτοί είναι ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ σου….Τους βλέπεις τους μιμήσε αλλα δεν τους κατανοείς….
Καθε λαός αξίζει τον ηγέτη του, ετσι λέει καποιος συγγραφέας..

Ο μοντέρνος Έλληνας επιδειξίας, ο ΕΓΩ είμαι, το μεγαλύτερο μοντελο προς μίμηση αυτής της πραγματικότητας που ζούμε για να καταφέρει αυτο που συνέχεια τον εχουν εκπαιδευσει να κάνει, θα πουλήσει οχι μόνο τους γνωστούς του, τους φίλους του και τους συνεργάτες του αλλα θα πουλήσει και την ίδια του τη μάνα για να ανεβάσει το ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ στο number ONE. Μπράβο σου ΑΝΟΗΤΕ!

Μαγευμενος απο την δικη του προσπάθεια να κοροϊδέψει τους αλλους προς δικό του όφελος λιώνει αν κοιτάζει το ΕΓΩ του…..το μόνο που μπορει να φωνάξει ειναι το only ΜΕ! Η ηδονή του προδότη κορυφώνεται κάθε φορα που λέει ψέμα και καταφέρνει τον άλλο να το χάψει.

Το σαδιστικό σκεπτικό πίσω απο τον προδότη των άλλων, το ΕΓΩ είμαι, ‘ο θάνατος σου, η ζωή μου’, το Μαρκετινγκ Μοντέλο-σκέψη, βρισκεται ριζωμένο σε πολλούς νέοελληνες Ζομπι. Όσο αφήνεται αυτην την ‘λογικη’ να σας διαβρώνει και να σας διαμορφώνει σε προδότες, τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα απο οτι νομίζεται.

Τα γραπτόμενα δεν σας προκαλούν ενδιαφέρον, και δεν γράφονται για εσας τους προδότες….

Εαν τα διαβάζεται όμως και σε αυτές τις περιπτώσεις να ξέρεται οτι όσο τα πράγματα δυσκολεύουν (και αυτο είναι πολύ σίγουρο), τόσο η Σπίθα θα ανάβει…και οτι ταμπέλα και να φοράτε τοτε να αρχίσετε να φοβάστε.

Για τους ανόητους…η μίμηση δεν είναι κατόρθωμα, το να λες ψέμα δεν σημαίνει οτι είσαι number ONE. Αν θες να είσαι Ζώο να μείνεις Ζώο.

Ο ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 11/07/2014 @ 12:54 ΜΜ

    Ετσι ηταν παντα ο καθενας σκεφτεται το εγω του παντα υπαρχει καποιος που ειναι εναντιον του απλα σημερα η κοινωνια εχει ξεφυγει πολυ

  2. Ανώνυμος 11/07/2014 @ 12:55 ΜΜ

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ. Η ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

  3. Ανώνυμος 11/07/2014 @ 1:01 ΜΜ

    Μηλάς εσυ ρε νεοταξοφασηστομουτρο για προδοτες και ψυχολογια; μου το παιζεις σοβαρος ελλην ρε ελληνακη του τιποτα; θα σου πω μονο ενα πραγμα. προσπαθησα να σε πλησιασω γιατι δηλωσες πως κουβαλας ενα ΕΥ. Τελικα δεν κουβαλας τιποτα αλλο στις ανθελληνικες πλατες σου περα απο μερικους Ελλην οπου τρωνε την προπαγανδα σου και ατελειοτους νεοταξητες συστηματηκους οπου κανουν τα παντα για να μπορεσεις εσυ να κοροιδευεις με το μικρο μυαλο σου [ που νωμιζεις πως ακους και κανεις πραξεις σκεψεις αλλων, εαν ητο ετσι τοτε να ξερεις πως ακους πολλα πραγματα λαθος και σιγουρα απο την οβριακη μερια.] Μηλας σε προηγουμενο αρθρο σου για κατι νεο να αλλαξουμε, δεν διευκρινησες ΤΙΠΟΤΑ ομως. Τι ειναι αυτο το παλιο που θες να αλλαξεις + να το κανεις νεο; το ελλαδισταν που ημαστε και πασαρουν την μοδα του οβριοομοφυλισμου τι μπορεις να κανεις ; Τι νομιζεις πως μπορεις να κανεις για να φυγουν αυτοι οι κουβαδες απο την ΕΛΛΑΣ ΜΟΥ; εχθες στο ανατρωπη με το γερμανικο απογαμηδι να παρουσιαζει τους ομοφυλους [τινος καταραμενους των γεναιων που ειναι και οβριοφυλοι] σαν κατι καλο μες την ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ δεν το ειδες ρε αρχιδι; λεγε ρε γροθε. Δεν το ειδες; τι εχεις να πεις; σου αρεσει να το παιζεις ελλην και να κανεις πλατες στην προπαγανδα τους εις βαρος των Καθαριων ΕΛΛΗΝ; ετσι γουσταρεις Ε! ΜΟΥΝΙ κλαμενο. Οσο μεγαλιτερος ανθελλην εισαι λοιπον τοσο μεγαλητερη η καταρα των προγονων μου στις πλατες σου. και οταν λεω προγονων μου εννοω Αυτων οπου σκοτωσαν ανθελλην βλαχους τουρκους οβριους και διαφορα αλλα απογαμηδια του τυπου γαμευεσθαι και πορευεσθαι. Τινος πιο ξεκαθαρα μιας και εισαι στοκος και ανθελληνικος ανεγκεφαλος, εννοω Των ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Των ΛΕΩΝΕΥΣ Των Μ. ΑΛΕΞΑΝΤΡΟ και ΠΛΗΘΟΣ αλλων ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ οπου πολεμησαν το οβριακο συστημα μονο και μονο για να εχεις εσυ το ζομπι την Δηθεν πλεων ελευθερη βουληση και γνωμη. Αυτων λοιπον των ΕΛΛΗΝ θελω να κουβαλας την οποιαδηποτε καταρα δωσανε καποτε στους οβριουληδες. αυτην την καταρα πρεπει να την κουβαλας επανω σου αφου εισαι νεοταξητης και ξεπουλας τα παντα για τον χρυσο, Αυτα και αλλα πολλα προς τους καταραμενους των γεναιων ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ.

    Υ.Γ. ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΥΧΙ οι ανθελλην.
    Οι ανθελλην εισται μονο για να ζειτε εις βαρος Των καθαριων ΕΛΛΗΝ μεχρι να ερθει η στιγμη να μεινετε στο τελος μονοι μαζι μας και να καταλαβεται τι ακριβως χασαται [βεβαια θα ειναι αργα για εσας τοτε ή να ακολουθησετε τα οβριομογγολοαπογαμηδια στα λαγουμια τους με την ελπιδα πως θα σας σωσουν μεσα σε τρυπες. αυτοι ησαστε και τιποτα παραπανω μερικοι ανθελλην οπου η τιμη τους ακουει στην λεξη χρημα. ακουγοντε δυσκολα ολα αυτα Γ Α Τ Α Κ Ι Α; Το ιδιο δυσκολο ειναι για εμενα να βλεπω μιαρους και χθων στον τοπο μου.

    Υ.Γ.2 Ολοι Θα Καουν.
    Ολοι Θα Καταστραφουν.
    Ολοι Θα Χασουν Τα Παντα.

    Υ.Γ.3 Ο.Υ.Ε. η Ρήση Ο.Υ.Ε. η Κρίση Ο.Υ.Ε. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*