Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:04 - 03/08/2014

Η ΤΥΝΗΣΙΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Η οικονομική κατάσταση της χώρας μας είναι επισφαλής και δεν μπορεί να αντέξει την άφιξη εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων». Τη δήλωση αυτή θα μπορούσε και θα έπρεπε να την είχε κάνει (και μάλιστα προ πολλού…) ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, αλλά την έκανε ο υπουργός Εξωτερικών της Τυνησίας.

Η Τυνησία, λοιπόν, έκλεισε χθες το βασικό μεθοριακό της πέρασμα με τη Λιβύη, καθώς χιλιάδες ξένοι και Λίβυοι πρόσφυγες περνούσαν κατά χιλιάδες τα σύνορα, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί χάος και πανικός. Λίγο πριν κλείσουν και επισήμως τα σύνορα, Τυνήσιοι συνοριοφύλακες πυροβόλησαν στον αέρα και έριξαν δακρυγόνα για να απωθήσουν τους πρόσφυγες, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα. Επίσης, ένας αξιωματικός της τυνησιακής αστυνομίας τραυματίστηκε στο πόδι από αδέσποτη σφαίρα που ερρίφθη από την πλευρά της Λιβύης, καθώς οι Λίβυοι συνοριοφύλακες προσπαθούσαν να απομακρύνουν το πλήθος που είχε συρρεύσει…

Βεβαίως, κανένας από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους διεθνείς «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», δεν τολμά να πει κουβέντα περί «ρατσισμού» κ.τ.λ. των Τυνήσιων, διότι ξέρουν ότι εκεί δεν περνάει η («αντιρατσιστική»…) μπογιά τους. Μόνο στη μνημονιακή Μπανανία Σαμαριστάν βρίσκουν και τα κάνουν!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 08/03/2014 @ 8:31 ΜΜ

    Γιατί είμαστε η χώρα της φιλοξενίας ?
    Γιατί είμαστε η χώρα του ότι να ναι?
    Γιατί είμαστε λίγοι και πρέπει να γίνουμε πολύ?
    Γιατί κ….. Το γατί?

  2. Γιατι δεν εχομε σφραγιδες….
    Τις εχουν οι εβραιοι της αποκαλυψεως οπως ειπε ο Ιωαννης

  3. Ανώνυμος 08/03/2014 @ 9:28 ΜΜ

    Η Ελλαδα δε μπορει να κλεισει τα συνορα γιατι πολυ απλα δεν ειναι πλεον αυτονομη χωρα αλλα ανοικει στη ευρωπαικη ενωση…!!

  4. Γισννης Ριζαιος 08/04/2014 @ 7:16 ΠΜ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙΣ ΠΙΟΝΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ.ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΓΑΜΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΒΑΡΑΝΕ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.

  5. Ανώνυμος 08/04/2014 @ 3:05 ΜΜ

    Όταν καταλάβαιτε ότι η Ελλάδα δεν είναι κράτος πια αλλά state τότε θα καταλάβαιτε πολα πράγματα γιατί γίνονται.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*