Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:20 - 04/04/2015

Η συνωμοσία των ηλιθίων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αυτή η πολιτική κατάντησε βαρετή. Πολύ βαρετή. Είμαστε στο χείλος του γκρεμού. Δεν πάει άλλο. Βγείτε στους δρόμους και διεκδικήστε. Ξεσηκωθείτε.

Επαναστατήστε. Όλα τα μάτια του κόσμου είναι στραμμένα στην Ελλάδα. Εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία. Ας σταματήσουμε να την ξεφτιλίζουμε. Ας γίνουμε, επιτέλους, η αλλαγή που θέλουμε. Αν τη θέλουμε. Πολλοί φταίνε που φτάσαμε εδώ. Κανείς, όμως, δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Επιτέλους, ας αποφασίσουμε τι θέλουμε. Και όλοι μαζί να το διεκδικήσουμε.

Αν δεν αποφασίσουμε εμείς, θα συνεχίζουν να αποφασίζουν άλλοι για εμάς. Αν δεν κοιτάξουμε εμείς το συμφέρον μας, θα επιβάλουν αυτοί το δικό τους. Και καλά θα κάνουν.

Ολες οι χώρες του κόσμου ενδιαφέρονται για τις εκλογές στην Ελλάδα. Και η Ελλάδα κοιμάται. Η ατζέντα αυτών των εκλογών είναι ντροπή. Και όλοι το ανέχονται. Για άλλη μία φορά επικρατεί η συνωμοσία των ηλιθίων. Σταματήστε τους. Ετσι λειτουργεί το πολιτικό σύστημα. Οι μέτριοι και οι φοβικοί συνωμοτούν κατά της κοινής λογικής. Ποτέ δεν υπηρετείται το εθνικό συμφέρον. Εξυπηρετείται μόνο το συμφέρον των ηλιθίων.

Σε ποια χώρα του κόσμου θα αρνιόταν ο πρωθυπουργός να παραστεί σε debate, σε μια συζήτηση με τον υποψήφιο διάδοχό του, και όλα τα ΜΜΕ θα σφύριζαν αδιάφορα; Ποια άλλη κοινωνία θα ανεχόταν κάτι τέτοιο; Ο δημόσιος διάλογος μεταξύ των δύο υποψηφίων πρωθυπουργών δεν είναι ραντεβουδάκι γνωριμίας. Κρίνεται το μέλλον μας και πρέπει να γνωρίζουμε όλη την αλήθεια. Είναι ηθική τους υποχρέωση.

Η Ελλάδα είναι ήδη χρεοκοπημένη. Δεν θα τη χρεοκοπήσει κανένας ΣΥΡΙΖΑ. Τα νούμερα δεν βγαίνουν και κάποιοι το κρύβουν γιατί βολεύονται, όπως και τότε που μπήκαμε στο ευρώ.

Τα μνημόνια δεν έλυσαν τίποτα. Όλα τα μεγάλα θέματα αναβλήθηκαν. Αμάν πια με τη μικροπολιτική και τις μεταρρυθμισούλες. Η γενιά των μνημονίων φόρτωσε τα χρέη στις γενιές του μέλλοντος. Τίποτε άλλο δεν έχει γίνει. Χρωστάμε περισσότερα απ’ όσα μπορούμε να πληρώσουμε. Και θα χρωστάμε για μια ζωή.

Υποθήκευσαν τη ζωή μας και το ανεχόμαστε. Επαναστατήστε. Ξεσηκωθείτε. Τα μνημόνια έγιναν για να σωθούν οι ξένες τράπεζες από τα βάρη που είχαν στην Ελλάδα. Οχι για να σωθεί η Ελλάδα. Δεχτήκαμε να πληρώσουμε όσα χρωστάμε, χωρίς να απαιτήσουμε όσα μας χρωστούν. Γιατί το πρόβλημα είναι μόνο η Ελλάδα; Γιατί φταίμε μόνο εμείς που χρωστάμε και δεν φταίει η Γερμανία που χρωστάει σε εμάς; Ας γίνει επιτέλους μια τελική και δίκαιη συμφωνία για να τελειώνουμε.

Ας τελειώνουμε με το παρελθόν. Και, αν μπορούμε, ας σκίσουμε τα μνημόνια και ας φτιάξουμε, επιτέλους, ένα κράτος σοβαρό από την αρχή. Η Μεταπολίτευση χρειάζεται ένα τέλος και μια αρχή. Μεταπολίτευση σημαίνει αλλαγή πολιτεύματος.

Αλλαγή του Συντάγματος, όχι μόνο τροποποίηση κάποιων άρθρων. Ο λαός αφήνει πίσω το παρελθόν και αλλάζουμε σελίδα. Ετσι μόνο μπορεί να δημιουργηθεί η Νέα Ελλάδα.

Το παρελθόν δεν είναι μόνο κάποιοι άλλοι. Είναι κι εμείς. Είναι ο κακός μας εαυτός. Είναι οι αλήθειες που κρύβουμε. Αυτά που ξέρουμε και δεν λέμε. Αυτά που θέλουμε και δεν κάνουμε. Η αποδοχή της συνωμοσίας των ηλιθίων.

@ Δημήτρης Τζιώτης: συγγραφέας του βιβλίου «Επανάσταση»

edwhellas.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 04/04/2015 @ 5:56 ΜΜ

    Προειδοποιητικό. για σεισμο ανω των 6 ριχτερ ..στην Αθηνα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*