Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:35 - 20/04/2015

Η Σελήνη δεν είναι η Σελήνη (Γ’ Μέρος) Δες τις Βάσεις τους

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο επιστήμονας και συγγραφέας Isaac Asimov, είχε δηλώσει από πολύ παλιά ότι το φεγγάρι δεν είναι ένα φυσικό σώμα. Ήταν επίσης από τους πρώτους που επισήμαναν, ότι με βάση την θεωρία των πιθανοτήτων ήταν σχεδόν αδύνατο, το φεγγάρι ξαφνικά να «έπεσε» στο πεδίο βαρύτητας της γης. Η σχεδόν τέλεια θέση της Σελήνης σε σχέση με τη γη, η οποία είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας για τη ζωή στη γη είναι επίσης ένα απίθανο γεγονός!

Ο Asimov ήταν επίσης ο πρώτος που θεωρούσε ότι η τροχιά της Σελήνης είναι σχεδόν ένας τέλειος κύκλος, και ότι το φεγγάρι είναι πάντα στραμμένο με τη μία πλευρά, προς τη γη. Με τις σημερινές γνώσεις της επιστήμης το φεγγάρι είναι το μόνο ουράνιο σώμα που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά..!

Η κυκλική τροχιά της είναι στην πραγματικότητα πολύ παράξενη αν σκεφτούμε οτι το κέντρο της μάζας της Σελήνης, βρίσκεται 1,5 χλμ πιο κοντά στη γη από το γεωμετρικό της κέντρο… Το γεγονός αυτό λογικά θα έπρεπε να δημιουργούσε μια ασταθή, και κυμαινόμενη τροχιά όπως μια μπάλα που το βάρος της δεν βρίσκεται στο κέντρο και είναι αδύνατον να κυλήσει ομαλά…

Διαστημόπλοιο στην επιφάνεια της Σελήνης

Έτσι έχουμε να κάνουμε με ένα «αφύσικο φεγγάρι»…
Αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν εκατοντάδες αφύσικα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στην επιφάνεια της Σελήνης, και ότι η NASA τα έχει κρατήσει μυστικά για το ευρύ κοινό, και είναι γνωστά από ανεξάρτητους ερευνητές, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το φεγγάρι είναι ένα διαστημικό σκάφος…! Είναι μια κατασκευή τιτανίου γιατί πρέπει να είναι αρκετά ισχυρή…

Το τιτάνιο είναι ένα σπάνιο μέταλλο αλλά υπάρχει σε αφθονία στο φεγγάρι..! Στην επιφάνεια της Σελήνης οι πέτρες περιέχουν περίπου 80% τιτάνιο! Το ποσοστό αυτό δεν το βρίσκεις πουθενά στη γη.

Στην γη χρησιμοποιούμε το λιγοστό τιτάνιο για την κατασκευή αεροπλάνων, και διαστημόπλοιων και η Σεληνη είναι γεμάτη από το μέταλλο…

Τον Ιουλίου του 1970 δυο Ρώσοι επιστήμονες, ο Mikhail Vasin και Αλεξάντερ Shcherbakov, δημοσιεύσαν ένα άρθρο στο ρωσικό περιοδικό «Σπούτνικ», με τον τίτλο: «Ειναι το φεγγάρι η δημιουργία μιας εξωγήινης νοημοσύνης;», σ΄ αυτό το άρθρο εξηγούν ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα, ότι νοήμονα όντα, κατέχουν τεχνολογία όπου εμείς μόνο ονειρευόμαστε… και έχουν τη δυνατότητα να σκάψουν ένα διαστημικό σώμα με το μέγεθος της Σελήνης..

Στο άρθρο τους οι Vasin και Shcherbakov ρωτάνε τους αναγνώστες τους να σταματήσουν να σκέφτονται με τους παραδοσιακούς τρόπους που εκπαιδεύτηκαν αλλά να αρχίσουν να ψάχνουν μ΄ ένα τρόπο που ξεφεύγει από την «κοινή λογική»..

“Οι οντότητες αυτές χρησιμοποίησαν τεράστια μηχανήματα για να σκάψουν και να δημιουργήσουν μεγάλες κοιλότητες στο φεγγάρι, το εσωτερικό της Σελήνης το άδειασαν στην επιφάνεια. Προστατεύσαν το εσωτερικο με μια ισχυρή εσωτερική δομή και κατασκεύασαν ένα εξωτερικό μεταλλικό μανδύα με θρυμματισμένα πετρώματα, στη συνέχεια αυτό το γιγάντιο όχημα σταθμεύθηκε τελικά σε τροχιά γύρω από τη γη μας…

Το επόμενο ντοκιμαντέρ ονομάζεται: «Aliens On The Moon: The Truth Exposed 2014 : και μας δείχνει πολύ δυνατές εικόνες από άγνωστα αντικείμενα στο φεγγάρι, και την εξήγηση ότι το φεγγάρι είναι πράγματι ένας συναρπαστικός δορυφόρος της γης, που περιέχει πολύ περισσότερες πληροφορίες, από ό, τι εμείς μαθαίνουμε από τους επίσημους οργανισμούς… Τα μέσα ενημέρωσης φαίνεται να μην τους ενδιαφέρουν οι μεγάλες ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΈΣ ΑΝΑΚΑΛΎΨΕΙΣ σε αυτόν τον τομέα… αλλά και ούτε η παρουσίαση τους στο ευρύ κοινό…δειτε το ντοκιμαντέρ να τρελάθειτε με αυτά που μας κρύβουν…

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΟΥΟΥΑΑΑΟΥ!!! (ΠΟΥ ΘΑ ΄ΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ)

    ΜΕ ΄ΓΕΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΥΚ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ; ΤΟ ΄ΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΝΓΚΑ;;;

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΠΛΕΟΝ;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*