Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:42 - 23/01/2014

Η πρόκληση του Πενταγώνου για την τρίτη χιλιετία; για στρατούς από ρομπότ Terminator!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η πρόκληση του Πενταγώνου για την τρίτη χιλιετία; για στρατούς απο ρομπότ, δηλαδή, η εστίαση στην τεχνολογία είναι να μειώσει το προσωπικό και να αντιμετωπίσει της ολοένα και πιο βαριές προκλήσεις σε περικοπές στον αμυντικό προϋπολογισμό.

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, ως εκ τούτου έχουν σχεδιάσει να αντικαταστήσουν χιλιάδες στρατιώτες απο ρομπότ τερματισμού και για να είμαι ακριβής, σύμφωνα με ανωτέρας αξιωματούχος των ΗΠΑ δήλωσε στο στρατιωτικό περιοδικό «Defense News», οτι εξετάζεται να μειωθεί κατά 25% το μέγεθος των ομάδων μάχης , και η αντικατάσταση των ελλειπόντων στρατιωτών απο ρομπότ και με τηλεκατευθυνόμενα οχήματα. Το προσωπικό του στρατού μπορεί επίσης να απαλλαγεί με το πέρασμα του ρεύματος από 540 000 μονάδες σε 490 χιλιάδες μονάδες μέχρι το τέλος του 2014 και ίσως λιγότερο από 450 χιλιάδες μονάδες το 2019.

Η Αεροπορία του Στρατού Arlington, στην Βιρτζίνια, είναι υπεύθυνη για το σχηματισμό του στρατού, έχει παράσχει κάποια στοιχεία που θεωρούνται έκπληξη. «Πιστεύουμε ότι η επιτυχία που το Πολεμικό Ναυτικό είχε, όσον αφορά τη μείωση του προσωπικού σε πλοία», είπε ο ανώτερος αξιωματικός. “Ακόμη και στις ομάδες μας – πρόσθεσε – ότι υπάρχουν χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να αυτοματοποιήσει τη μείωση της μονάδας. Ειδικά επειδή το προσωπικό είναι το μεγαλύτερο κόστος μας.

” Μεταξύ των ιδεών μας που εξετάζονται είναι, για παράδειγμα, η χρήση των αυτόματων οχημάτων ή τρένα, στον απόηχο εκείνων που διοικούνται από ανθρώπους με σάρκα και οστά στις συνοδείες που μεταφέρουν της προμήθειες. Αλλά, στην πραγματικότητα, παραμένει προς το παρόν η ιδέα του πολύ στο προσκήνιο (ρομπότ Εξολοθρευτής-style!!)

Το έργο, άλλωστε, έχει ήδη εγείρει πολλές δυσαρέσκειες στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων. Η διαδικασία αυτοματοποίησης πηγαίνει προς τα εμπρός, όμως. Και η τάση αυτή δεν φαίνεται να περιορίζονται στις ένοπλες δυνάμεις μόνο, αλλά και σε άλλους εμπειρογνώμονες του κλάδου που αναμένουν κατά τις προσεχείς δεκαετίες, τα ρομπότ θα αναλάβουν τον άνθρωπο σε μεγάλο μέρος της χειρωνακτικής εργασίας και ειδικά της τάξης.

Σύμφωνα με το νέο βιβλίο του Ben Way, με τίτλο «Jobocalypsè, τα επόμενα 30 χρόνια, ακόμη και το 70% των παραδοσιακών θέσεων εργασίας θα γίνει από τα ρομπότ

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 01/23/2014 @ 6:15 ΜΜ

    ''ASTA LA VISTA BABY''…GIANNHS-KOZANH

  2. Ανώνυμος 01/24/2014 @ 4:14 ΠΜ

    I'll be back

  3. Ανώνυμος 05/20/2014 @ 3:52 ΠΜ

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ DARPA ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ SERIAL KILLERS ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΩΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ. ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΠΛΟΥ SPACE EXTERMINATOR 1 (XINDI WEAPON) – ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ STAR TREK – ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΩΜΑ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΑ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ROTHSCHILD HENRY KISSINGER ΚΑΙ ZBIGNIEW BRZEZIŃSKI.

    ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΑΝΟΥΝΝΑΚΟΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΡΟΜΠΟΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ SX1 ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΟ 2037 ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΑΚΤΙΝΑ LASER Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*